Dodaj do ulubionych

titre-service - jak to dziala?

IP: *.cec.eu.int 03.01.08, 16:42
ktos mi o tym powiedzial ale bez szczegolow, czy ktos mi moze
wytlumaczyc jak to dziala ? dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: titre-service - jak to dziala? IP: *.access.telenet.be 03.01.08, 17:31
      www.dienstencheques.be/fr/pages/animationTS.asp
      tutaj znajdziesz wszelkie info
      • Gość: Do anbxl Od 1.1.2008 przez Sodexho IP: *.187-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.08, 18:39
        Anbxl, sorry, Twoja informacja nie jest juz wazna !!!
        Od 1.1.2008, Accor Services juz nie dziala.

Trzeba kupowac w firmie Sodexho.
        Info Sodexho w Brukseli 02 / 547 54 95
        Fax 02 / 547 54 96
        www.titres-services.sodexho.be
        www.titres-services-onem.be
        • Gość: Sodexho Re: Od 1.1.2008 przez Sodexho IP: *.187-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.08, 18:48
          www.titres-services-onem.be/
          soeasy.sodexho.com/espi_ms/be/home.asp?lang=fr&pageType=7&in=24
          • Gość: anbxl Re: Od 1.1.2008 przez Sodexho IP: *.access.telenet.be 03.01.08, 18:56
            Byc moze........Fajnie,ze poprawiles...Ja wzielam linka-info z
            netu...No to Sodexho ma juz monopol na wszystkie czeki???
            • Gość: Do anbxl Re: Od 1.1.2008 przez Sodexho IP: *.187-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.08, 19:13
              Tak, Sodexho ma monopol. Dla mnie, to jest fajnie.
    • Gość: gosc Re: titre-service - jak to dziala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 19:22
      czy sa jakies informacje na temat titre-service po anglielsku? dziekuje
      • Gość: anbxl Re: titre-service - jak to dziala? IP: *.access.telenet.be 03.01.08, 19:50
        Najlepiej zadzwon (albo idz ) do jednego z polskich biur (jest tego
        sporo) i popros,zeby ci wytlumaczono po polsku....Ale co tu
        tlumaczyc...Kupujesz czeki,jak masz juz swoja pania to jej nimi
        placisz.Jak nie-zglaszasz sie do jednego z polskich biur (adresy np
        w gazetce) i oni wszystkim sie zajma...i wszystko ci wytlumacza po
        polsku
      • Gość: Do gosc Re: titres services IP: *.187-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.08, 19:54
        Po angielsku, napewno.
        Zazdwon do Pani Elisabeth Vercammen - telefon 02/515 45 65
        lub Pan Stephan Delforge, Business Unit Manager
        • Gość: titre-service Re: titres services IP: *.access.telenet.be 06.12.13, 10:56
          Czy moglby ktos wytlumaczyc procedure zapisania sie do systemu titre-service, zeby zamawiac czeki, jesli pracuje sie w Komisji. Na stronie www.titres-services-onem.be/, zeby sie zapisac, trzeba podac numer z karty SIS, ktorej my nie mamy. Ktos to ostatnio zalatwial? Jak to dziala w naszym przypadku? Dzieki!
          • Gość: gosc Re: titres services IP: *.210-246-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.12.13, 13:52
            Z komisji nie możecie. Na czarno jak coś. Absurd...
            • Gość: Do Gosc Re: titres services IP: *.110-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.12.13, 14:36
              Co Ty opowiadasz? oczywsicie,ze mozna zamawiac czeki jak najbardziej!
          • katoda_ltd Re: titres services 06.12.13, 14:41
            Gość portalu: titre-service napisał(a):

> zeby sie zapisac, trzeba podac numer z karty SIS, ktorej my nie mamy. Ktos to ostatnio
            > zalatwial? Jak to dziala w naszym przypadku? Dzieki!

Jeżeli masz Special ID to niestety ten numer nie jest na niej naniesiony. Jak go zdobyć? Trzeba przejść się do swojej gminy i w rejestrze ludności poprosić o wydanie papierka z tym kodem. Jeżeli masz auto i płacisz podatek drogowy, to na kwitku informującym o jego wysokości twój numer NISS, czyli tutejszy PESEL też jest podany. Nie jestem pewien na 100% a nie mogę tego w tym momencie sprawdzić, ale ten numer powinien też być na dokumentach podatkowych, które na pewno dostałaś w pierwszym roku pobytu w BE, nawet jeżeli masz dochody tylko z KE i belgijskiego PITu nie płacisz,
            • Gość: titre-service Do katoda_ltd IP: *.access.telenet.be 06.12.13, 17:12
              Wielkie dzieki. Podatek drogowy place, wiec sprawdze w dokumentach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka