Gość: słuchacz IP: *.access.telenet.be 12.01.08, 20:28 czy zagra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: Wielka Orkiestra w Brukseli IP: *.access.telenet.be 12.01.08, 21:06 Kiedys byla swietna impreza w Centrum Polskim organizowana przez tutejsza polska mlodziez,ale po tym jak pan kierownik zazyczyl sobie zaplate (wielka)za wynajecie sali to mlodzi zniechecili sie....Ale moze teraz pan kierownik sam cos u siebie organizuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do anbxl Re: Wielka Orkiestra w Brukseli IP: *.229-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.01.08, 12:47 Nie opowadaj tak zle na Pana kierownika. Corki pracuje w Komisji. Jedna u Komisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl CP IP: *.access.telenet.be 13.01.08, 14:19 Temat Centrum Polskiego byl wiekokrotnie tu poruszany.Pamietam jego corke jako dziecko,wiem,ze pracuje w Komisji i to nie tylko ona.Nic nie mam do jego corki,bo przeciez rodzicow nie wybiera sie...Mam powody jak i wielu polonusow twierdzic,ze to najwieksza polska chiena w BXL,a CP (zycze temu przybytkowi jak najlepiej) to jego prywatny folwark...Osobiscie z wieloma ludzmi w czynie spolecznym odnawialam ta ruine (tak ,bez dachu,podlogi,szczury i gruz)bo miala sluzyc nam wszystkim.Jednak jest inaczej...Swego czasu jako przedstawicielka tutejszej szkoly polskiej przy PMK probowalam rozmawiac z owczesnym i obecnym rektorem,ale to nic nie dalo,szkoda.....bo takie miejsce jest nam wszystkim potrzebne.NT mozna napisac ksiazke,a jak chcesz wiecej szczegolow nt pana kierownika to idz do polskiej biblioteki,pani Iza Czartoryska opowie ci szczegoly....albo do Wieska Cielenia (szef tutejszej polskiej druzyny pilkarskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Wielka Orkiestra w Brukseli IP: *.76.classcom.pl 13.01.08, 18:11 oj Polaczki Polaczki tylko czubek wlasnego nosa was obchodzi juz ja sie o tym przekonalam zero wspolpracy i pomocy miedzy rodakami tak dalej a bedzie jesze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Wielka Orkiestra w Brukseli IP: *.access.telenet.be 13.01.08, 20:00 A tu zdziwisz sie....bo w listopadzie i grudnio probowalam zwolac ekipe i nawet dowiadywalam sie o postawienie skrzynki w BERL,ale....hhhmmm nawet ludzie z tego forum uwazali ze to za pozno i nie mieli moze i checi,coz moze na drugi rok.... Odpowiedz Link Zgłoś