Dodaj do ulubionych

ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa??

IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 16:27
i co powpisywalo w danych widocznych publicznie? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: bnndh Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 16:31
      napewno sporo ale mysle ze wiekszosc nie podkresla zrzeszenia w EPSO
      za bardzo

no poza jedna osoba heheheheh

i tu zagadka KTO??
      • Gość: aaa Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 16:39
        ten kto najmniej powienien..;)) wysmarowala sobie na pierwszej
        stronie profilu "urzednik komisji europejskiej"... ciekawe czy takie
        klamstwa sa scigane? przez Komisje? Portal..? Bo przeciez jak bede
        sie publicznie podawac za "urzednika urzedu gminy Paryz" to tenze
        urzad moze mnie scignac, nie? :)))
        • Gość: on Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: 136.173.62.* 16.01.08, 16:44
          serio? an taka mocarna jest?? juz wchodze na nasza klasa zeby ja
          namierzyc ;-)
          • Gość: eps Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 16:51
            proste... a klamie jak z nut...
            • hydromanekin Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? 16.01.08, 17:12
              Najlepsze jest fotka opatrzona komentem: "W pracy, Rada Europejska
              2007", zrobiona na... dniach otwartych :)
              • Gość: on Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: 136.173.62.* 16.01.08, 17:15
                ja pierdziele!!!!! niezla, ale podobno juz ja wywalili, prawda to??
                • Gość: xyz Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 17:18
                  no!znaczy tak
          • hydromanekin Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? 16.01.08, 17:03
            Potwierdzam: jest!!!
            • Gość: dzis Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 17:15
              Jest w naszej klasie, ale nie ma jej w Adress Booku.
              Chcialam sprawdzic czy rzeczywiscie pracuje w Radzie, jak napisala
              pod jednym ze zdjec, bo mi sie wydawalo, ze w Komisji.....
              • Gość: eps2 Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 17:17
                pracowala przez chwile w Komisji.. juz nie pracuje.. ale w forum
                Gorzowa dalej opowiada te same bzdety
                • Gość: outlook Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 17:20
                  to prawda anbxl znikla z outlooka.. ni ma jej juz..
                • Gość: hydromanekin Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 17:21
                  Nie ma jej w ksiazce outlooka ale jest (jeszcze?) w Commission
                  Directory z komentem: No assignement.
                  • Gość: :))) Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 17:24
                    bo to aktualizuja raz na iles... :) chyba ze znowu zostala personal
                    adiviser Solany i jest tak top secret ze ja utajnili :DDDDD
                  • Gość: on2 Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: 136.173.62.* 16.01.08, 17:25
                    no co za baba! Akogo udalo wam sie jeszcze namierzyc? sofi tez sie
                    troche przechwala, co? ktos znalazl pawia? hehe
                    • paw_dady eps z klasa czy bez? 17.01.08, 02:17
                      Gość portalu: on2 napisał(a):

> no co za baba! Akogo udalo wam sie jeszcze namierzyc? sofi tez sie
                      > troche przechwala, co? ktos znalazl pawia? hehe

Mnie jeszcze nie udalo sie znalezc, ale szukam.

Serdecznosci
                      PD
                  • Gość: ben Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 16.01.08, 17:33
                    No assignement bo pewnie toczy sie procedura dyscyplinarna znajac
                    ja. Wiec dla komisji jeszcze moze w tym kontekscie istnieje.
                    • Gość: anbxl Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.access.telenet.be 16.01.08, 17:52
                      Eps sam siebie wydales..Pisalam ci...masz cos do mnie to zglos sie
                      bezposrednio do mnie.A w tej chwili juz latwiej bedzie do ciebie
                      dotrzec i spodziewaj sie,ze nie zostawie ciebie teraz w spokoju,bo
                      uzywasz kompa w pracyu po to zeby mnie obrazac,a to jest NIELEGALNE
                      • Gość: doanbxl Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.141-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.01.08, 18:26
                        ???gdzie Cie ktos obrazil? Ze nie ma Cie w outlooku? KTO CI KAZAL
                        SIE PRZECHWALAC???
                        Nielegalne to jest bezprawne podszywanie sie pod urzednika
                        Instytucji... ciekawe czy Komisje to zainteresuje... lepiej szybko
                        zrob edycje swojego profilu i wykasuj co sie da:))
                        • Gość: anbxl Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.access.telenet.be 16.01.08, 18:35
                          Juz boisz sie,poczekaj pare dni...Latwo jest kogos gnoic
                          anonimowo,ale tym razem STOP...Pisalam ci,ze jak cos masz do mnie to
                          smialo pisz na priva lub dzwon albo umow sie,a skoro jestes takim
                          detektywem to lepiej poszukaj w Sysperze lub outlooku...Zycze
                          powodzenia :-)))A trzeba byc glupcem zeby samemu sobie w tak glupi
                          sposob szkodzic...
      • Gość: mczapl Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: 136.173.62.* 16.01.08, 18:46
        ...tez w swoim profilu wspomnialem o instytucjach UE :)
        • Gość: Emilia2007 Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.28.83.160.coditel.net 16.01.08, 20:37
          No po takich wystepach to sie chyba zaraz wszyscy wypisza z naszej
          klasy. No idea to byla taka ze ma to byc miejsce spotkan po latach a
          robi sie z tego material do obserwowania ludzi.

• kasiabru oczywiscie, ze to inwigilacja 16.01.08, 21:11
            Ja napisalam i nawet mialam zdjecie z mapa Europy w tle, ale
            wykasowalam. Juz nic nie mowie... a z drugiej strony to co zle mowic
            gdzie sie pracje. Przeciez to nie ma wiekzego znaczenia. Dla mnie
            sztuka jest ciekawa i rozwijajaca praca...w Pcimiu Dolnym a nie
            jakies takie epskie wydumania.
            • Gość: Emilia2007 Re: oczywiscie, ze to inwigilacja IP: *.28.83.160.coditel.net 16.01.08, 21:27
              Problem nie w tym co kto pisze tylko w tym kto to czyta i jak
              interpretuje i co potem z tym robi:)

• Gość: anbxl Re: oczywiscie, ze to inwigilacja IP: *.access.telenet.be 16.01.08, 23:32
                Dzieki dziewczyny i admin....Juz mi przeszla zlosc na tego dupka-
                anonima,detektywa. To on jest zwyklym tchorzem bo pisze glupoty jako
                aninim,ale zapomnial zamaskowac swojego IPAutor: Gość: IP: *.141-200-
                80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.01.08, 18:26
                Gosciu obraza bo czuje sie anonimowy,a takim nie jest...
                Emilia jutro zadzwonie
                • tuhanka Re: oczywiscie, ze to inwigilacja 17.01.08, 00:08
                  Ludzie, czy naprawde musicie byc tacy zlosliwi w stosunku do Anbxl? I co wam
                  niby przeszkadza? A na nasza-klasa.pl czy gdziekolwiek ma prawo umieszczac o
                  sobie informacje, jakie uzna za stosowne, dopoki to nie narusza czyis dobr
                  osobistych. Ja zreszta tez jestem na naszej-klasie i podaje to i owo, tyle, ze
                  niektore dane umieszczam tylko dla znajomych i ludzi z klasy :)
                  P.S. An, nie przejmuj sie tymi zlosliwcami, to tylko o nich swiadczy...
          • paw_dady epso-zdeklasowane ;o) 17.01.08, 02:19
            Gość portalu: Emilia2007 napisał(a):

> No po takich wystepach to sie chyba zaraz wszyscy wypisza z naszej
            > klasy. No idea to byla taka ze ma to byc miejsce spotkan po latach
            a
            > robi sie z tego material do obserwowania ludzi.

jasne bo do chwalenia sie sa fora dyskusyjne, i mzona wtedy np
            telewizory sprztaczke krytykowac lub o czytaniu za kolkime
            pofantazjowac ...

Serdecznosci
            PD
            • emilia2006 Re: epso-zdeklasowane ;o) 17.01.08, 09:53
              Paw,
              Zawsze Cie mialam za faceta z ogromnym poczuciem humoru a po tym
              posciku to albo jestes kiepski prowokatorek albo masz tyle zlosci w
              sobie za to wplywa juz na stosunki miedzyludzkie prosze pana.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.
              Emilia
              • paw_dady uuuuuuuuuuuuuuu znaczenie wymiaru ;) 18.01.08, 21:45
                czyzby cie tak tych pare cali (przkatnej ;o) zirytowalo? a ja
                slyszalem, ze wymairy nie maja znaczenia.

Serdecznasci
                PD
    • marekggg problem naszej klasy jest techniczny 16.01.08, 23:48
      bo autorzy portalu pozwolili na krzyzowe polaczenia pomiedzy uzytkownikami.
      jestem "adminem" naszej klasy w podobnym portalu, ale tam nie ma takiej
      mozliwosci, jest klasa i tylko ja jako admin daje pozwolenie na wejscie do klasy
      osobom ktore rzeczywiscie znam. faktem jest, ze aktywnosc jest znikoma, ale pare
      osob sie zglosilo.
      a w naszej-klasie.pl mnie nie ma - na razie. nawet nie ma klasy w ktorej bylem.
    • paw_dady espy a czego sie wstydzicie? ;) 17.01.08, 02:21
      nobo nie ma sie czego wstydzic, choc chwalic sie tez nie ma czym.

Serdecznosci
      PD
      • Gość: dzis Re: anbx zniknela z naszek klasy IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 09:51
        Gdyby anbx czula sie w porzadku, jej profil nie zniknalby z naszej
        klasy.....
        • Gość: anbxl Re: NIE zniknela z naszek klasy IP: *.access.telenet.be 17.01.08, 10:41
          Profil jest i bedzie w Naszej klasie i to dzis tucanka dolaczyla do
          mojej listy...Dalej piszesz brednie...
          • tuhanka Re: NIE zniknela z naszek klasy 19.01.08, 02:15
            Dołączyłam, potwierdzam :) Zauważywał tu zarzut w stosunku do An, że robiła
            zdjęcia na dniach otwartych. A czy nikomu nie przyszło do głowy, że to właśnie
            jest okazja na zrobienie takich zdjęć? Kiedy się zabierze rodzinę, nie ma
            pośpiechu, nie musisz zaraz wracać do pracy i właśnie wtedy się
            pstryka...zwłaszcza, że jest ktoś dodatkowy, kto chętnie to zdjęcie zrobi :)
        • hydromanekin Re: anbx zniknela z naszek klasy 17.01.08, 10:41
          Wcale nie zniknela... Wciaz jest, ale pod zmienionym nazwiskiem.
          • Gość: epsoguy Nasza klasa pod lupa GIODO... IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 14:13
            "Jeśli jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że ktoś podaje
            nieprawdę, usuwamy te konta - powiedział tvn24.pl Paweł Olchawa,
            dyrektor IT "Naszej Klasy"."
            generalnie ja nie rozumiem afery... kazdy podaje tyle danych o sobie
            ile chce... zawsze, w necie... i nie ma o co miec potem pretensji,
            nie?
            • Gość: alfione Re: Nasza klasa pod lupa GIODO... IP: 212.209.42.* 17.01.08, 14:20
              "generalnie ja nie rozumiem afery... "

W kraju nad Wisla zawsze i ze wszystkiego mozna zrobic afere. Na
              przyklad, ze Teletubis ma nie taka torebke...
              • Gość: anbxl Re: Nasza klasa pod lupa GIODO... IP: *.access.telenet.be 17.01.08, 15:18
                Ale to nie kraj nad Wisla,to jakis dupek,ktory od dawna chce mnie
                osmieszyc na tym forum i forum mojego rodzinnego miasta piszac rozne
                glupoty typu "mieszka na dalej niz na przedmiesciach najbiedniejszej
                i najbrudniejszej czesci Brukseli"lub ze najpierw nie pracuje w UE
                potem,ze daje moja sprawe do DG Admin i wiele innych tego typu
                tekstow.Mozna to przemilczec raz,ale nie ciagla nagonke....bo ow
                osobnik napewno nie zna mnie osobiscie tylko wypisuje bzdury
                anonimowo z IP belgacomu i z pc z komisji. Dlatego powzielam juz
                pewne kroki...a pomagaja mi moje zwiazki zawodowe i ich adwokat
                • Gość: swojchlop Re: Nasza klasa pod lupa GIODO... IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 15:23
                  an... daj kobieto spokoj... nie umiesz czytac? "afera" odnosilo sie
                  do afery rozpetanej w polskiej prasie na temat naszej klasy....

a pracujesz w Komisji? Czy jednak jw... juz nie?
                  • Gość: anbxl Re: Nasza klasa pod lupa GIODO... IP: *.access.telenet.be 17.01.08, 15:36
                    Nie dam spokoju... :-)I to min Komisja zajmie sie ta sprawa,bo posty
                    byly pisane z Komisji,a wiec odpowiedz sobie sam...
                  • Gość: wirtulany anbxl IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 15:41
                    Babo czy ty na leb upadla?? O co Ci chodzi? Gdzie te ataki? I na
                    kogo?? Na jakis wirtualny byt "anbxl"??? Gdzie imie, nazwisko,
                    adres.....???O co chesz skarzyc- ze niejaka "anbxl" zostal pomowiona
                    ze nie jest urzednikiem??? Czy ze mieszka ta anbxl w gorszej czesci
                    miasta.. Peknac mozna... Skaraga to bylaby zasadna jakby ktos
                    machnal ze anbxl to -imie i nazwisko- i puszcza sie za 10 Euro na
                    Pl. Jourdan.....albo ze jest zlodziejka...lub tym podobne... Co Cie
                    obchodzi co ktos wypisuje??
                    Po co sie szwedasz po necie? Maja Cie wszyscy po glowce glaskac? Po
                    co wypisujesz tyle info na swoj temat?? Przeciez nawet dziecko wie
                    ze sie tego nie robi.. a jak sie robi i sie pisze ze sie jest to czy
                    tamto i dodaje sie swoje opinie na rozne tematy to minimum czego
                    mozna oczekiwac to ze ktos odpowie.... i tez powie co mysli..
                    o "anbxl" lub jej opiniach.... Bo to jednemu juz sie tu dostalo? Ale
                    tylko ty reagujesz tak agresywnie... zrezygnuj z budowania sobie
                    wirtualnego zycia jezeli nie jestes w stanie nad nim panowac....
                    Zastanow sie nad soba... i nad sensem tego co wypisujesz.... dla
                    wlasnego dobra, usiadz raz cichutko jak myszka pod miotelka..
                    • Gość: H Re: anbxl IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 15:47
                      Zgadzam sie z Wirtualnym. Anbxl znow przegiela. Niestety, pokazuje
                      swoj wredny charakterek i bedzie 'scigac' kogos,kto napisal jej pare
                      slow prawdy. Bedzie jatrzyc, roztrzasac,powolywac sie na swoje
                      falszywe niby-znajomosci, etc. Okropny przyklad zacietrzewienia.
                      Radze wszystkim,aby trzymali sie z dala od niej,bo to toksyczna
                      osoba. A swoja dorga w KE ona juz nie pracuje, wiec nie
                      przejmowalabym sie jej grozbami poruszenia 'nieba i ziemi'.
                      • Gość: anbxl Re: anbxl IP: *.access.telenet.be 17.01.08, 15:53
                        Masz zle wiadomosci na temat mojej pracy,a to czy czuje sie urazona
                        czy nie i co z tym zrobie to juz moja sprawa..........Nigdy nikogo
                        nie obrazalam,a uwazam ze "detektyw" urazil mnie na forum mojego
                        rodzinnego miasta.Czy mialam racje to okarze sie wkrotce,bo adwokat
                        z KOMISJI uwaza,ze mam podstawy i sam poprosil mnie o oryginalne
                        posty (nie z tego forum :-)ktore uwazam za obrazliwe,ale STOP,bo tu
                        nie tematem jest anbxl tylko nasza klasa....
                      • Gość: dzis Re: anbxl IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 15:53
                        Ja mysle, ze nikt sie powaznie tymi niby-grozbami nie przejmuje. Tej
                        pani psychiatra jest potrzebny.
                        • Gość: wirtualny Re: anbxl IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 16:00
                          ja jeszcze raz zapytam ( tego adwokata tez zapytam:)): kogo
                          dokladnie "obrazaja" posty o ktorych mowisz??? anbxl??? :))a kto to?
                          i moze je nam tu wkleisz zobaczymy jak bardzo one anbxl
                          obrazaja...:)) czy tam sa wyzwiska? czy pomowienia naruszjace czyjes
                          dobre imie? czyje? anbxl???
                          i czy ta anbxl nigdy nie pisala na forum z cec.eu.int... w roznych
                          godzinach i roznych tresci...?
                      • klee A ja mam radę dla Ciebie i Tobie podobnych 18.01.08, 04:25
                        Żyjcie i dajcie żyć innym.

Takie oczywiste, takie proste, a dla niektórych niewykonalne.
                    • klee Silly, silly!!! 18.01.08, 04:22
                      Very silly! Very silly comment! Sorry but very silly!
    • Gość: wirtualny tez Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 17.01.08, 17:02
      Pytalem adwokata moich zwiazkow: bezprawne, publiczne poslugiwanie
      sie mianem urzednika Komisji Europejskiej jest nielegalne i moze byc
      scigane. Mianem urzednika moze sie poslugiwac osoba majaca akt
      nominacji na taka funckje. Osoby bedace pracownikami Komisji na
      innych zasadach niz nominacja urzednicza moga sie poslugiwac
      mianem pracownika: czasowego, kontraktowego, zewnetrznego... itd lub
      zwyczajnie "pracownika". Osoby ktore, po zakonczeniu jednego z ww.
      kontraktow lub utracie statusu urzednika w sposob przewidziany w
      Statucie, dalej posluguja sie publicznie jedna z ww. nazw,
      wprowadzajac w blad innych w celu uzyskania korzysci osobistych
      (materialnych lub nie) rowniez robia to nielegalnie;
      • klee Kogo pytać? I o co? Oto jest pytanie. 18.01.08, 04:19
        Kiedy ludzie piszą coś o sobie w takich serwisach internetowych jak
        Nasza Klasa, to raczej nie posługują się terminologią prawniczą,
        używają ogólnej odmiany języka. Chyba więc będziesz musiał się udać
        do biegłego językoznawcy. :-D
      • tuhanka Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? 19.01.08, 02:21
        Nie rozróżniasz pojęcia prawnego od potocznego. Pracownik instytucji
        europejskich, na jakim by stanowisku i na jakiej podstawie nie pracował, będzie
        uważany za urzędnika. Może nie w myśl statutu, ale wedle pojmowania ludzi. Sama
        byłam przed paroma laty auxiliaire i kiedy mnie pytano, co robię, mówiłam, że
        jestem urzędnikiem, tyle że na terminowym kontrakcie. Jakbym miała tłumaczyć, co
        to jest auxi, zajęłoby mi to sporo czasu i nie miałoby większego sensu.
    • epsotek Kilka komentarzy 17.01.08, 18:58
      No po tym wątku to ja się chyba wypiszę z Naszej-Klasy albo zadbam by trudniej
      mnie było znaleźć. Ktoś zadał zdawałoby się zupełnie normalne pytanie a mała
      gromadka zrobiła sobie niezłą jazdę po innej osobie. Zauważcie, że An odezwała
      się dopiero po 15-stym, kolejnym, niesympatycznym i niesprowokowanym przez nią w
      tym wątku wpisie. Fajniutko. Przeszkadzało wam pytanie o to ilu epsów zapisało
      się do naszej-klasy?

Mam jeszcze mały komentarz do urzędnika piszącego pod nickiem „dzis”. Szkoda, że
      się nie logujesz bo wolałbym to napisać na priva, ale widać wolisz publiczne
      dyskusje. Twój komentarz:
      „Gdyby anbx czula sie w porzadku, jej profil nie zniknalby z naszej klasy.....”
      jest bardzo podobny do tego co słyszałem przez ostatnie dwa lata:
      „Gdyby X był niewinny to by się nie bał podsłuchów”.
      Dziś taką formę wypowiedzi nie nazywa się już insynuacją lecz skrótem myślowym.
      Ja sądzę, że gdybyś Ty się nie wstydził swojej własnej wypowiedzi, to byś ją
      podpisał. Jak wielu z was zauważyło, Anbxl nie ukrywała kim jest. A jeśli
      zechcesz mi odpowiedzieć to też znany jest mój adres email to zrób to proszę
      własnie na mojego maila.

Kolejny komentarz jest do „wirtualnego też”. Szkoda, że do Ciebie też nie można
      napisać na priva. Nie wiem w jakim języku adwokat powiedział Ci, że
      „Mianem urzednika moze sie poslugiwac osoba majaca akt nominacji na taka
      funckje. Osoby bedace pracownikami Komisji na innych zasadach niz nominacja
      urzednicza moga sie poslugiwac mianem pracownika: czasowego, kontraktowego,
      zewnetrznego... itd.”
      Ale w Polsce mamy trochę inną tradycję administracyjną niż w Instytucjach
      Europejskich i mianem urzędnika przyjęło się określać osobę pracującą w urzędzie
      (bez pytanie się o rodzaj umowy). Przytoczę tylko cytat ze słownika języka
      polskiego PWN:
      „urzędnik «osoba pracująca w jakimś urzędzie; też: osoba sprawująca jakiś urząd»”

Może zamiast zaglądać komuś innemu do CV zajmiecie się tak własną pracą?

Serdeczności,

Epsotek
      • Gość: gosc Re: Kilka komentarzy IP: *.cec.eu.int 18.01.08, 09:59
        :))) epsotek, o tym adwokacie to bylo chyba w odpowiedz na posta
        anbxl o jej adwokacie.. :DDD zaanagazowanym do sciagania wirtualnych
        bytow obrazajacych nika anbxl:-)kimkolwiek nie jest:)).. a sam
        pomysl zeby przenoscic sprawy z wirtualnego swiata polskiego netu do
        reala, w instytucjach, jest chyba jednak oznaka choroby...kazdy kto
        bierze udzial w ww. wirtualnym swiecie, i opowiada o sobie, naraza
        sie na rozne konsekwencje... i dopoki pozostaja one w wirtualu to
        nie wiem o co chodzi... ? zauwaz ze nikt jak dotad nie posunal
        sie "za daleko".. nikt nie ujawnil niczego dotyczacego anbxl z
        reala... np..
      • Gość: dzis Re: Kilka komentarzy IP: *.cec.eu.int 18.01.08, 10:09
        To jest forum, Epsotku, wiec nie mam zamiaru sie ujawniac.
        Podtrzymuje moje poprzednie wypowiedzi. Tak sie sklada, ze w realu
        cie znam i wyrocznia moralna dla mnie nie jestes.....
        • tuhanka Re: Kilka komentarzy 19.01.08, 02:25
          A czy Ty sam jesteś dla kogokolwiek wyrocznią moralną? Widzisz źdzbło w oku
          innej osobej, a belki w swoim własnym nie zauważasz...
    • paw_dady portal dla EPSO - nasz kalsa prozniacza 17.01.08, 19:19
      bo jaki jest eps kazdy widzi.

Serdecznosci
      PD
    • klee Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? 18.01.08, 04:26
      Chyba jest Was tam dużo. Poznajdowałem wszystkie gwiazdy tego forum.
      Odszukałem też osobę, która ma być moją przełożoną na stażu (czy
      opiekunką stażu, nie wiem, jak należy mówić), a której nie znalazłem
      w bazie "Who i who". Przez nią z kolei trafiłem na kolegę ze
      studiów, który też jest urzędnikiem PE. Bardzo miło. :-)

Anbxl, zakładam Twój fanklub. Założyłem już dwuosobowy Kołodziej
      (Fan) Club Poland ;-), mogę założyć i drugi, zwłaszcza że ten
      pierwszy mi się znudził. ;-D
      • Gość: normalny do an IP: *.cec.eu.int 18.01.08, 11:07
        An zatrudnia adwokata z Komisji... bo ... "detektyw" urazil ja na
        forum jej rodzinnego miasta... no nie, normalnie nienormalne...
        urazil czym??? bo napisal ze sie podszywasz???
        a dalas temu adwokatowi tez WSZYTKIE posty anbxl? Te o Solanie, o
        cyganach i arabach- brudasach, o zarobkach sekretarek w Instytcjach,
        o kolezankach z pracy i o szefie...te w ktorych poslugujesz sie
        slownictwem takim jak "debil, szmata, dupek..."... itp w stosunku do
        innych forumowiczow? ? moze Ci pomoc pozbierac te posty- Swieta
        ANBXL? i link do profilu naszej klasy tez dalas?
        • sole1984 anbxl zasluguje na bana 18.01.08, 14:58
          na forum i nie tylko tym... straszenie i grozenie donosem w realu,
          do pracodawcy, w sprawach odbywajacych sie na forum internetowym
          jest jakims absurdem.. do rozwiazywania takch problemow jest
          netykieta i administratorzy forum, jezeli jest problem.... jezeli
          zostalo zlamane prawo- tez sa do tego odpowiednie instancje... to co
          robi ANBXL to proba zastraszenia kogokolwiek kto ja "urazi"- czytaj
          napisze ze jest glupia albo ze klamie.... dodatkowo sciagniecie
          uwagi adminitracji instytucji na to forum to juz w ogole genialny
          pomysl... bojmy sie wiec teraz wszyscy.... moze sie zrzucimy na
          jakies kwiatki zeby ja przeprosic.... brawo anbxl, teraz mysle ze
          powinnas sie spodziewac co najmniej tego samego....
      • Gość: ktostam Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.5-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.01.08, 19:28
        > Chyba jest Was tam dużo. Poznajdowałem wszystkie gwiazdy tego
        forum.
        Nie wszystkie ;-))))Naprawde nie wszystkie.....

> Odszukałem też osobę, która ma być moją przełożoną na stażu (czy
        > opiekunką stażu, nie wiem, jak należy mówić), a której nie
        znalazłem

Opiekun bedzie ok. Opiekunki sa do dzieci, opiekun to funcja, nie
        plec:))

> w bazie "Who i who". Przez nią z kolei trafiłem na kolegę ze
        > studiów, który też jest urzędnikiem PE. Bardzo miło. :-)
        >Milo ze Ci milo.

> Anbxl, zakładam Twój fanklub.
        Juz ma, nie widac? stan w kolejce, my jej tak latwo nie puscimy,
        niewiele juz mamy takich rozrywek.. nawet paw ostatnio trzyma
        fason...

Założyłem już dwuosobowy Kołodziej (Fan) Club Poland ;-), mogę
        założyć i drugi, zwłaszcza że ten pierwszy mi się znudził.
        To chyba obrazliwe bylo... czy nie ? zastanawie sie czy nie
        podpowiedziec koledze jakiejs drogi sadowo-
        dochodzeniowej....sankcji, sledzctwa, ..kary smierci...
        Tez ;-D
        • klee "O jak miło" po raz drugi 18.01.08, 20:22
          Dziękuję za zwrócenie uwagi na błąd. Też za wyjaśnienia dotyczące
          jego istoty, chociaż te są akurat zbędne, bo nie był on wynikiem
          nieznajomości polskiej leksyki ani dążenia do feminizacji języka,
          tylko zwykłej asocjacji: przełożony - opiekun. Jakże mogło to umknąć
          Twojej uwadze? Przy Twojej przenikliwości, którą zdradza pozostała
          część posta, to trudne do wyobrażenia. ;-) Przyjmuję w związku z
          tym, że jesteś jednak bystrzak i że chciałeś mnie po prostu
          pozaczepiać. Tylko czemu miałbyś chcieć mnie zaczepiać? Hmm... :-D

Wiesz, gdybym był freudystą, to zastanawiałbym się jeszcze, czy nie
          jest ten błąd wynikiem działania mojego małego, niegrzecznego,
          nieokiełznanego Id. Jak popatrzyłem sobie na zdjęcia mojej przyszłej
          pani opiekun, to stwierdzam, że wielu pragnęłoby, by się nimi
          zaopiekowała. Myślę, że i z Ciebie wyszedłby przy niej mały chłopiec
          i prosiłbyś, by zechciała się Tobą zaopiekować, by zechciała zostać
          Twoją opiekunką. ;-] Może nie musiałbyś wtedy grać małego chłopca na
          forum...

Trzymaj się! I trzymaj swoje Id w okowach. ;-)
          • paw_dady a co lubisz jak ci pani daje klapsa? 18.01.08, 21:43
            klee napisał:

> Wiesz, gdybym był freudystą, to zastanawiałbym się jeszcze, czy
            nie jest ten błąd wynikiem działania mojego małego, niegrzecznego,
            > nieokiełznanego Id. Jak popatrzyłem sobie na zdjęcia mojej
            przyszłej pani opiekun, to stwierdzam, że wielu pragnęłoby, by się
            nimi zaopiekowała.
            >

wielu by chcialo? dziwne ale wiesz co chce wielu a nie mowisz nic o
            sobie ;)

Zastanawiam sie, czy to twoje zdanie czy cos popartego badaniami?

hmm a moze wstydzisz sie ze lubisz dostac klapsa od starszej
            kobiety np. w latexie i wysokich butach do polowy uda ;D

Serdecznosci
            PD
            • klee (Sugar) dady needs mummy? 19.01.08, 00:46
              paw_dady napisała:

> wielu by chcialo? dziwne ale wiesz co chce wielu a nie mowisz nic
              o
              > sobie ;)

Jeśli mówię, że popełniłem błąd, który wynika z czegoś, co dotyczy
              jakiejś grupy ludzi, to czy nie informuję, że przynależę do tej
              grupy? I czy zatem opisując ją, nie charakteryzuję siebie? Panie
              Pawiu, z Pana taka błyskotliwa ptaszyna, chyba się Pan dziś nie
              wyspał.

No ale to były dywagacje czysto hipotetyczne, bo nie jestem
              freudystą. Poza tym, przyznaję, pozwoliłem sobie na małą zmyłkę,
              gdyż tak naprawdę pociągają mnie wyłącznie tacy niegrzeczni chłopcy
              jak Ty. ;-* Kłopot jednak w tym, że jestem nie tylko uczulony na
              lateks (tak, tak, niestety ;-(), ale i na pawie pierze.

> Zastanawiam sie, czy to twoje zdanie czy cos popartego badaniami?

I co? Uzyskanie odpowiedzi na to pytanie nie wymaga chyba długiego
              namysłu. No ale Pan dziś niewyspany przecież taki...

> hmm a moze wstydzisz sie ze lubisz dostac klapsa od starszej
              > kobiety np. w latexie i wysokich butach do polowy uda ;D

I znowu, freudysta powiedziałby zapewne, że dokonujesz tu jakiejś
              projekcji. ;-) Podoba mi się ta scena. :-D Widzę Cię oczyma
              wyobraźni jako jej uczestnika. Nawet siebie jestem sobie w stanie tu
              wyobrazić. Czemu tylko myślisz takimi stereotypowymi kategoriami?
              Przecież przełożona nie musi być wcale starsza od podwładnego. W
              końcu to Europa, przełamujemy schmaty, stereotypy, wyznaczamy nowe
              standardy. To znaczy ja nie, Wy. Bo ja to się czuję jak szara myszka
              w kraju trzeciego świata. Choć i ja, jak dobrze pójdzie, przeżyję
              wkrótce swoją (euro)inicjację. ;-) A nuż, ktoś mnie wtajemniczy...
              Ale nic to, idę spać, może przyśni mi się Twoja fantazja. ;-)
              • paw_dady " dywagacje czysto hipotetyczne" 19.01.08, 15:53
                klee napisał:

> Jeśli mówię, że popełniłem błąd, który wynika z czegoś, co dotyczy
                > jakiejś grupy ludzi, to czy nie informuję, że przynależę do tej
                > grupy? I czy zatem opisując ją, nie charakteryzuję siebie? Panie
                > Pawiu, z Pana taka błyskotliwa ptaszyna, chyba się Pan dziś nie
                > wyspał.

znaczy byla to insynuacja? aha

> No ale to były dywagacje czysto hipotetyczne
                nie watpie, jak reszta twych postow takze czysto teoretyczne
                Ale na czyms sie jednak znasz?

>, bo nie jestem freudystą.
                nie pisz kim nie jestes bo to pare postow zajmie, lepiej napisz kim
                jestes bedzie znacznie, znacznie krocej

> Poza tym, przyznaję, pozwoliłem sobie na małą zmyłkę,
                > gdyż tak naprawdę pociągają mnie wyłącznie tacy niegrzeczni
                chłopcy
                > jak Ty. ;-*

coming out? no to masz pecha bo nie jestem chlopcem

>Kłopot jednak w tym, że jestem nie tylko uczulony na
                > lateks (tak, tak, niestety ;-(), ale i na pawie pierze.

mam pralke nie piore

> > Zastanawiam sie, czy to twoje zdanie czy cos popartego
                badaniami?
                >
                > I co? Uzyskanie odpowiedzi na to pytanie nie wymaga chyba długiego
                > namysłu. No ale Pan dziś niewyspany przecież taki...

pytanie konkretne? wiesz czy nie wiesz? zakladam, ze nie wiesz

> I znowu, freudysta powiedziałby zapewne,

skad wiesz, ze zapewne? i skad wiesz ,ze ferudysta? nie jestes
                ferudysta sam sobie klam zadajesz czy tez moze slyszales, u cioci na
                imieninach, ze wujek tak mowil? ;)

> Przecież przełożona nie musi być wcale starsza od podwładnego. W
                > końcu to Europa, przełamujemy schmaty, stereotypy, wyznaczamy nowe
                > standardy. To znaczy ja nie, Wy.

My Paw?

> Bo ja to się czuję jak szara myszka
                > w kraju trzeciego świata.

gryzon z trapezfiku? noo to big szacun niezle sie polskiego nauczyle

> Ale nic to, idę spać, może przyśni mi się Twoja fantazja. ;-)
                Polucji nocnych zycze, ja pozowle sobie realizowac moje fantazje w
                realu.

Serdecznosci
                PD
                • klee Brukselska śmietanka 19.01.08, 16:18
                  > My Paw?

No wiem, napisałem nieco na wyrost. Włączyłem Cię do grupy, do
                  przynależności do której dopiero pretendujesz. Chciałem być po
                  prostu grzeczny. Odpowiadałem na Twoje pragnienia, na Twoje fantazje.

Na wszelkie pozostałe pytania znajdziesz odpowiedzi w moich postach,
                  jeśli przeczytasz je, jak to mówią, ze zrozumieniem. Ja Twoje staram
                  się tak czytać, z głębokim zrozumieniem też. ;-) Tymczasem się
                  pożegnam. Cześć! I powodzenia!
                  • paw_dady centryfuga epsia? 23.01.08, 11:31
                    klee napisał:

> > My Paw?
                    >
                    > No wiem, napisałem nieco na wyrost.

nieco? <LOL>

> Włączyłem Cię do grupy, do
                    > przynależności do której dopiero pretendujesz. Chciałem być po
                    > prostu grzeczny. Odpowiadałem na Twoje pragnienia, na Twoje
                    fantazje.
                    >

uff ciesze sie ,ze ktos odgadl moje fantazje oraz dazenia
                    zawodowe ;) a patrz pan nikomu z epsow sie nie udalo a tu wannabe
                    stazysta, nieferudysta i juz sukces. Pierwszy zawodowy i to jaki fju
                    fju !

> Na wszelkie pozostałe pytania znajdziesz odpowiedzi w moich
                    postach, jeśli przeczytasz je, jak to mówią, ze zrozumieniem. Ja
                    Twoje staram się tak czytać, z głębokim zrozumieniem też. ;-)
                    >

nie zalamuj kiedys ci sie uda ! wazne zeby iteracje byl yzbiezne

> Tymczasem się
                    > pożegnam. Cześć! I powodzenia!

w tym co robie powodzenie mam zapewnione, ale za zyczenie dziekuje
                    tobie tez zycze. Tego czego ty innym ;)

Serdecznosci
                    PD
    • kapitan_ameryka Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? 21.01.08, 21:50
      Ja tam widze, ze czy z kapitanem czy bez to towarzystwo sie nadal
      swietnie bawi :)
      • Gość: NK Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 22.01.08, 14:51
        Follow-up: profil An zupelnie zniknal z Naszej Klasy;-)).
        • Gość: epsssowawoda Re: ilu epsow zapisalo sie do nasza- klasa?? IP: *.cec.eu.int 22.01.08, 16:08
          nieprawda... tylko nazwiska zmienia jak w kalejdoskopie:)
          a epsow tam tyle ze... po 50/70 osob na kazda litere alfabetu:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka