tristan987 29.02.08, 09:03 Witam wszystkich. Czy w Brukseli sa sklepy oferujace odnowiony uzywany sprzet komputerowy, tzw. "refurbished"? Pozrdawiam T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: Sprzet typu "refurbished" IP: *.access.telenet.be 29.02.08, 13:00 Takich sklepow z pc i informatyka z drugiej reki jest tu sporo w okolicach Place Ruppe i w strone dworca poludniowego.Osobiscie nie polecam :-)Oxfan przejmuje sprzet z Komisji (tzw cel charytatywny) i potem sprzedaje tylko nie wiem gdzie,bo oglaszaja sie w gazetce Liguer z n° tel Odpowiedz Link Zgłoś
tristan987 Re: Sprzet typu "refurbished" 29.02.08, 13:34 Dzieki za namiary. Nie polecasz takiego sprzetu czy okolicy placu/dworca? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Sprzet typu "refurbished" 29.02.08, 16:43 zerknij tutaj: www.osiriscomputers.be/company.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Sprzet typu "refurbished" IP: *.access.telenet.be 29.02.08, 17:25 Wlasnie dobrze zgadles...okolica i te sklepiki mi nie odpowiadaja...Podobno (chodza takie plotki)ze czesto jest to nawet nowy sprzet kradziony...Ale chciales info,to skoro wiem,ze te sklepy istnieja to podalam namiary... Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Sprzet typu "refurbished" 29.02.08, 19:31 w dzisiejszych czas sprzet komputerowy jest naprawde tani, czy nie lepiej kupic cos nowego w promocji Mediamarktu itd., ew. klase ciut nizsza, ale nowa na gwarancji niz moze ciut wyzsza ale uzywana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do anbxl Re: Sprzet typu "refurbished" IP: *.161-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 29.02.08, 19:39 Anbxl, jestes tyle lat w Brukseli. twoj francuski jest super ! Hmm Place Rouppe, a nie Ruppe Oxfam a nie Oxfan Ligueur, a nie Liguer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: Sprzet typu "refurbished" IP: *.91-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 29.02.08, 22:16 wiesz co, ale sie czepiasz kazdy robi przeciez literowki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Sprzet typu "refurbished" IP: *.access.telenet.be 29.02.08, 22:55 W BXL to moge pracowac,a nie jestem i nie mieszkam,z francuskim radze sobie niezle choc to nie jest moj pierwszy obcy jezyk i dziekuje za poprawki,ale tu chyba chodzilo o konkretne info... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Sprzet typu "refurbished" 29.02.08, 23:04 Gość portalu: paola napisał(a): > wiesz co, ale sie czepiasz > kazdy robi przeciez literowki ;)) Ja nie robie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do paola Re: Sprzet typu "refurbished" IP: *.161-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.03.08, 08:00 Szukac w google, to trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do paola Re: Sprzet typu "refurbished" IP: *.161-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.03.08, 08:02 Szukac w google, to juz dokladnie slowa podac ?? Odpowiedz Link Zgłoś