anna-27 07.04.08, 23:58 Czy ktoś zna firmę Flexipool która organizuje rekrutacje do pracy w Holandii w raciborskim hotelu Polonia? Prosze o jakiekolwiek informacje na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netka3011 Re: Racibórz-Flexipool? 12.05.08, 18:57 czy znam ta firme?? oczywiscie,ze tak io czasem zastanawiam sie czy dobrze zrobilam jadac do pracy przez ta firme...na poczatku wszystko bylo ok stala praca, warunki mieszkalne super a potem wraz ze znajomymi wyladowalismy w przerobionej stajni gdzie kiedys mieszkaly zwierzeta do tej pory pozostaly jeszcze barany i konie oczywiscie za sciana naszego lokum.Trzy prysznice na prawie 40 osob i 4 ubikacje a o ich stanie nie wspomne...z praca pozniej tez nie bylo najlepiej 2 tygodnie siedzenie na wolnym a jak Cie rzuca gdzies to na dwa dni a potem znow wolne.Bywalo,ze z przelewami znajomi mieli problemy bo za malo im wyplacono...Jesli chcesz to jedz a moze Tobie akurat sie powiedzie tam i bedziesz zadowolona ja nie jestem...jedyne co mozna milo wspominac to ludzie, z ktorymi mieszkalam.Zycze Ci powodzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-27 Re: Racibórz-Flexipool? 15.05.08, 00:04 Dzięki Ci serdeczne za info, jednak poczekam na oferty z pewniejszych firm. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alka1989bielszowice Re: Racibórz-Flexipool? 26.01.09, 23:25 ja tam pracowałam przez ł roku bardzo fajne bbyło z ludzmi sie zrzyłam co prawda małam 4 euro a rękę ale prace były bardzo faje. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.z6 Re: Racibórz-Flexipool? 11.02.09, 14:09 co do pracy w flexipoolu w holandii to odradzam mieszkanie przy owcach i baranach, w baraku jak to tak wogole mozna nazwac. to co tam jest jest po prostu przerazajace Odpowiedz Link Zgłoś
carin2xc Re: Racibórz-Flexipool? 10.10.09, 16:38 Beznadzieja, to jest gdy ktoś wyrwał się od mamusi, szuka pracy łatwej i przyjemnej, a za swoje błędy i pomyłki życiowe wini wszystkich tylko nie siebie. Ja pracowałam w Holandii kilka ładnych lat i widziałam wielu takich, których wyjazd z domu do pracy za granicę był wielką pomyłką. Ktoś dobrze powiedział " jedziesz po pieniądze a nie na wczasy". Chłopcy - przestańcie płakać! Odpowiedz Link Zgłoś