aniolstroz 05.03.02, 16:54 aniolstroz@poczta.gazeta.pl czekam tam. aniolstroz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: adres do NIEBA. IP: *.hul.be.prserv.net 05.03.02, 16:56 a moim aniolem strozem tez jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:01 czort napisał(a): > na kogo czekasz aniele?????? Moze na manne z Nieba? dzien dobry wszystkim:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: adres do NIEBA. IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 17:03 czesc samcia, co, wstao sie wreszcie po tym wielogodzinnym ataku deliry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:07 Kuwa Mina!Czasami to ja do pracy chadzam!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:06 Gość portalu: samanta napisał(a): > czort napisał(a): > > > na kogo czekasz aniele?????? > Moze na manne z Nieba? dzien dobry wszystkim:)) dzień dobry,to już tak dawno...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:10 Hm...co dawno? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:14 Gość portalu: samanta napisał(a): > Hm...co dawno? nie słyszeliśmy,zostawiłem ci adres do NIEBA,jakbyśmy się znowu rozjechali! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 O !!?? 05.03.02, 17:18 aniolstroz napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Hm...co dawno? nie słyszeliśmy,zostawiłem ci adres do NIEBA,jakbyśmy się z > nowu > rozjechali! **** Czy juz bylismy rozjechani? Poza tym jestem zalogowana wiec moj adres znasz:) > Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:12 Jak tam po pracy? Niektórym to dobrze! moja robota w niebie to 24 non stop,po osiemnastej trochę zabawię z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:15 Zmeczona jestem i glowa mnie boli niestety .:( O !I na dodatek glodna a nie chce mi sie isc do sklepu.I tak z powodu lenistwa umre z glodu:))) A u Ciebie ?Dalej przygaszony? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:20 Gość portalu: samanta napisał(a): > Zmeczona jestem i glowa mnie boli niestety .:( O !I na dodatek glodna a nie chc > e mi sie isc do sklepu.I tak z > powodu lenistwa umre z glodu:))) A u Ciebie ?Dalej przygaszony? nie jest całkiem dobrze,teraz lecę wysoko a spadnę tu spowrotem około osiemnastej,ten adres jest,jakby nie było żadnego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:23 samanta1@poczta.gazeta.pl Ten adres jest jakby nie bylo zadnego kontaktu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:50 samanta1 napisał(a): > samanta1@poczta.gazeta.pl Ten adres jest jakby nie bylo zadnego kontaktu:))))) > ) już spadłem z NIEBA,czy wiadomość dotarła? aniolstroz. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:52 To byla wiadomosc?Myslalam ,ze to proba;))))) Kopnij w skrzynke to moze cos z niej wypadnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:00 samanta1 napisał(a): > To byla wiadomosc?Myslalam ,ze to proba;))))) Kopnij w skrzynke to moze cos z n > iej wypadnie?:) to była próbna wiadomość,poprawną napiszę jak zamknę NIEBO po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:03 Dobrze Aniele Strozu,bede miala lekture na jutro.Dzisiaj bede grzeczna i o normalnej godzinie pojde spac:) Masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:06 samanta1 napisał(a): > Dobrze Aniele Strozu,bede miala lekture na jutro.Dzisiaj bede grzeczna i o norm > alnej godzinie pojde spac:) Masz > gg? mam,ale chyba nie wiem jak się tym posługiwać? tylko się nie śmiej! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:04 samanta1 napisał(a): > To byla wiadomosc?Myslalam ,ze to proba;))))) Kopnij w skrzynke to moze cos z n > iej wypadnie?:)te corrallim to TY,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:08 Ciii...podaj mi na poczte swoj numer gg albo nick pod ktorym sie zarejestrowales .Posmieje sie pozniej z Ciebie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:11 samanta1 napisał(a): > Ciii...podaj mi na poczte swoj numer gg albo nick pod ktorym sie zarejestrowale > s .Posmieje sie pozniej z > Ciebie;))))) niestety właśnie go niechcący skasowałem to przeklęte GG,poproszę wspólnika to mi założy skrzynkę i dam ci moje niebiańskie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:14 To jestes chyba jakis wybitny.jak mozna niechcacy wyrzucic program z kompa?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:19 samanta1 napisał(a): > To jestes chyba jakis wybitny.jak mozna niechcacy wyrzucic program z kompa?? chyba jestem trochę w gorącej wodzie kąpany,u mnie jest wszystko możliwe,mówią mi wpierw robię,potem myślę,jest to chyba prawda niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:22 Za 10 min.sprawdz swoje skrzynke narwancu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:33 samanta1 napisał(a): > Za 10 min.sprawdz swoje skrzynke narwancu:) ty też sprawdż,chyba nawet pierwszy napisałem,jak ty tutaj tworzyłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:34 To nie wiem gdzie poslales a Coralik to jestem ja,moj priv adres ale moze nie oglaszaj tego wiecej na forum ,oki? O,sorki,wlasnie cos przyszlo na skrzyneczke.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:37 samanta1 napisał(a): > To nie wiem gdzie poslales a Coralik to jestem ja,moj priv adres ale moze nie o > glaszaj tego wiecej na forum ,oki? > O,sorki,wlasnie cos przyszlo na skrzyneczke.:) dobrze koraliczku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:34 samanta1 napisał(a): > Za 10 min.sprawdz swoje skrzynke narwancu:)po 3min. jest jeszcze pusta,nie mogę się doczekać..........., Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:37 Oj ,bo sie rozczarujesz!:) Acha,nie jestem jasnowidzka i nie wiem ..no wiesz co:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:44 samanta1 napisał(a): > Oj ,bo sie rozczarujesz!:) Acha,nie jestem jasnowidzka i nie wiem ..no wiesz co > :)) wszyscy w tym wirtualnym świecie możemy się rozczarować,ale miło jest żyć z nadzieją,skrzyneczka jest jeszcze pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:46 Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:49 samanta1 napisał(a): > Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo! dziękuję,może coś przyjdzie,a może ja znowu coś wyciąłem za szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:52 Jezu! Panuj troche nad soba !!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:57 ok. już panuję lecę do NIEBA cześć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:55 samanta1 napisał(a): > Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo! odebrałem,idę na onet,jak mi sie uda to do północy dam ci znać,muszę popracować trochę w NIEBIE,jutro też jest przecież dzień,dowidzenia pani belfer od małych dzieci,cześć aniolstroz. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 19:21 aniolstroz napisał(a): > samanta1 napisał(a): > > > Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo! odebrałem,idę na onet,jak m > i sie > uda to do północy dam ci znać,muszę popracować trochę w NIEBIE,jutro też jest > przecież dzień,dowidzenia pani belfer od małych dzieci,cześć aniolstroz. *** 1) rozbestwiles sie ! 2) po polnocy to ja spie 3) skad masz te informacje bo ja chyba nic takiego ci nie mowilam??? > Odpowiedz Link Zgłoś
czort te stroz 05.03.02, 18:51 do kurwy nedzy, nie wiesz jeszcze, ze o prywatnych adresach nie wolno glosno rozpowiadac? niedouczonys jezd??? chlopie (jakzes chlop w ogole) opanuj siem, co?? posprzedawal adres mojej osobistej zony!!!!!!! i ty siem aniolem strozem zwac kcesz??? tuman zes, nie aniol! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: te stroz 05.03.02, 19:23 chyba w ogole musze zastosowac jakies specjalne srodki ostroznosci bo malo ze adres to jeszcze zaczyna moje personalia wywlekac;) Odpowiedz Link Zgłoś