Dodaj do ulubionych

adres do NIEBA.

05.03.02, 16:54
aniolstroz@poczta.gazeta.pl czekam tam. aniolstroz.
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: adres do NIEBA. IP: *.hul.be.prserv.net 05.03.02, 16:56
      a moim aniolem strozem tez jestes?
    • czort Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 16:56
      na kogo czekasz aniele??????
      • Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:01
        czort napisał(a):

> na kogo czekasz aniele??????
        Moze na manne z Nieba? dzien dobry wszystkim:))
        • Gość: mina Re: adres do NIEBA. IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 17:03
          czesc samcia, co, wstao sie wreszcie po tym wielogodzinnym ataku deliry?
          • Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:07
            Kuwa Mina!Czasami to ja do pracy chadzam!:))))
        • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:06
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> czort napisał(a):
          >
          > > na kogo czekasz aniele??????
          > Moze na manne z Nieba? dzien dobry wszystkim:)) dzień dobry,to już tak
          dawno......

• Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:10
            Hm...co dawno?
            • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:14

> Hm...co dawno? nie słyszeliśmy,zostawiłem ci adres do NIEBA,jakbyśmy się znowu
              rozjechali!

• samanta1 O !!?? 05.03.02, 17:18
                aniolstroz napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                >
                > > Hm...co dawno? nie słyszeliśmy,zostawiłem ci adres do NIEBA,jakbyśmy się z
                > nowu
                > rozjechali! **** Czy juz bylismy rozjechani? Poza tym jestem zalogowana wiec moj adres znasz:)
                >

• aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:12
      Jak tam po pracy? Niektórym to dobrze! moja robota w niebie to 24 non stop,po
      osiemnastej trochę zabawię z wami.
      • Gość: samanta Re: adres do NIEBA. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:15
        Zmeczona jestem i glowa mnie boli niestety .:( O !I na dodatek glodna a nie chce mi sie isc do sklepu.I tak z
        powodu lenistwa umre z glodu:))) A u Ciebie ?Dalej przygaszony?
        • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:20

> Zmeczona jestem i glowa mnie boli niestety .:( O !I na dodatek glodna a nie chc
          > e mi sie isc do sklepu.I tak z
          > powodu lenistwa umre z glodu:))) A u Ciebie ?Dalej przygaszony? nie jest
          całkiem dobrze,teraz lecę wysoko a spadnę tu spowrotem około osiemnastej,ten
          adres jest,jakby nie było żadnego kontaktu.

• samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:23
            samanta1@poczta.gazeta.pl Ten adres jest jakby nie bylo zadnego kontaktu:))))))
            • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:50
              samanta1 napisał(a):

> samanta1@poczta.gazeta.pl Ten adres jest jakby nie bylo zadnego kontaktu:)))))
              > )
              już spadłem z NIEBA,czy wiadomość dotarła? aniolstroz.
              • samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 17:52
                To byla wiadomosc?Myslalam ,ze to proba;))))) Kopnij w skrzynke to moze cos z niej wypadnie?:)
                • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:00
                  samanta1 napisał(a):

> To byla wiadomosc?Myslalam ,ze to proba;))))) Kopnij w skrzynke to moze cos z n
                  > iej wypadnie?:)
                  to była próbna wiadomość,poprawną napiszę jak zamknę NIEBO po północy.
                  • samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:03
                    Dobrze Aniele Strozu,bede miala lekture na jutro.Dzisiaj bede grzeczna i o normalnej godzinie pojde spac:) Masz
                    gg?
                    • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:06
                      samanta1 napisał(a):

> Dobrze Aniele Strozu,bede miala lekture na jutro.Dzisiaj bede grzeczna i o norm
                      > alnej godzinie pojde spac:) Masz
                      > gg?
                      mam,ale chyba nie wiem jak się tym posługiwać? tylko się nie śmiej!
                • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:04
                  samanta1 napisał(a):

> To byla wiadomosc?Myslalam ,ze to proba;))))) Kopnij w skrzynke to moze cos z n
                  > iej wypadnie?:)te corrallim to TY,czy nie?

• samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:08
                    Ciii...podaj mi na poczte swoj numer gg albo nick pod ktorym sie zarejestrowales .Posmieje sie pozniej z
                    Ciebie;)))))
                    • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:11
                      samanta1 napisał(a):

> Ciii...podaj mi na poczte swoj numer gg albo nick pod ktorym sie zarejestrowale
                      > s .Posmieje sie pozniej z
                      > Ciebie;)))))
                      niestety właśnie go niechcący skasowałem to przeklęte GG,poproszę wspólnika to mi
                      założy skrzynkę i dam ci moje niebiańskie namiary.
                      • samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:14
                        To jestes chyba jakis wybitny.jak mozna niechcacy wyrzucic program z kompa??
                        • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:19
                          samanta1 napisał(a):

> To jestes chyba jakis wybitny.jak mozna niechcacy wyrzucic program z kompa??
                          chyba jestem trochę w gorącej wodzie kąpany,u mnie jest wszystko możliwe,mówią mi
                          wpierw robię,potem myślę,jest to chyba prawda niestety.

• samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:22
                            Za 10 min.sprawdz swoje skrzynke narwancu:)
                            • samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:26
                              no to lec na poczte:)
                            • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:33
                              samanta1 napisał(a):

> Za 10 min.sprawdz swoje skrzynke narwancu:) ty też sprawdż,chyba nawet pierwszy
                              napisałem,jak ty tutaj tworzyłaś!

• samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:34
                                To nie wiem gdzie poslales a Coralik to jestem ja,moj priv adres ale moze nie oglaszaj tego wiecej na forum ,oki?
                                O,sorki,wlasnie cos przyszlo na skrzyneczke.:)
                                • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:37
                                  samanta1 napisał(a):

> To nie wiem gdzie poslales a Coralik to jestem ja,moj priv adres ale moze nie o
                                  > glaszaj tego wiecej na forum ,oki?
                                  > O,sorki,wlasnie cos przyszlo na skrzyneczke.:) dobrze koraliczku.

• aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:34
                              samanta1 napisał(a):

> Za 10 min.sprawdz swoje skrzynke narwancu:)po 3min. jest jeszcze pusta,nie mogę
                              się doczekać...........,

• samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:37
                                Oj ,bo sie rozczarujesz!:) Acha,nie jestem jasnowidzka i nie wiem ..no wiesz co:))
                                • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:44
                                  samanta1 napisał(a):

> Oj ,bo sie rozczarujesz!:) Acha,nie jestem jasnowidzka i nie wiem ..no wiesz co
                                  > :))
                                  wszyscy w tym wirtualnym świecie możemy się rozczarować,ale miło jest żyć z
                                  nadzieją,skrzyneczka jest jeszcze pusta.
                                  • samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:46
                                    Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo!
                                    • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:49
                                      samanta1 napisał(a):

> Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo!
                                      dziękuję,może coś przyjdzie,a może ja znowu coś wyciąłem za szybko?
                                      • samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:52
                                        Jezu! Panuj troche nad soba !!!!;))))
                                        • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:57
                                          ok. już panuję lecę do NIEBA cześć!!!!!!!!!!
                                    • aniolstroz Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 18:55
                                      samanta1 napisał(a):

> Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo! odebrałem,idę na onet,jak mi sie
                                      uda to do północy dam ci znać,muszę popracować trochę w NIEBIE,jutro też jest
                                      przecież dzień,dowidzenia pani belfer od małych dzieci,cześć aniolstroz.

• samanta1 Re: adres do NIEBA. 05.03.02, 19:21
                                        aniolstroz napisał(a):

> samanta1 napisał(a):
                                        >
                                        > > Nieee...to niemozliwe,sle jeszcze raz to samo! odebrałem,idę na onet,jak m
                                        > i sie
                                        > uda to do północy dam ci znać,muszę popracować trochę w NIEBIE,jutro też jest
                                        > przecież dzień,dowidzenia pani belfer od małych dzieci,cześć aniolstroz.
                                        *** 1) rozbestwiles sie ! 2) po polnocy to ja spie 3) skad masz te informacje bo ja chyba nic takiego ci nie mowilam???
                                        >

• czort te stroz 05.03.02, 18:51
      do kurwy nedzy, nie wiesz jeszcze, ze o prywatnych adresach nie wolno glosno
      rozpowiadac? niedouczonys jezd??? chlopie (jakzes chlop w ogole) opanuj siem,
      co??
      posprzedawal adres mojej osobistej zony!!!!!!!
      i ty siem aniolem strozem zwac kcesz??? tuman zes, nie aniol!
      • samanta1 Re: te stroz 05.03.02, 19:23
        chyba w ogole musze zastosowac jakies specjalne srodki ostroznosci bo malo ze adres to jeszcze zaczyna moje
        personalia wywlekac;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka