Dodaj do ulubionych

EPSO - problemy z kontem EPSO

IP: 62.189.127.* 09.03.09, 14:19
Czy macie problem z Waszymi kontami EPSO? Od czasu zmiany strony
EPSO moje konto zwariowalo. Na poczatku roku zmienilem login, ktory
teraz juz nie dziala (za to stary zaczal dzialac...); w styczniu
zapisalem sie na konkurs z public health - ku mojemy zdziwieniu nie
ma go na moim profilu (za to jest konkurs na ktory zapisalem sie dwa
lata temu). WTF!!!??? Czy macie podobne problemy? Co robic?
Kontaktowac sie z EPSO czy moze czekac na samoistne rozwiazanie
problemu? Help!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: *.140-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.03.09, 14:52
      Mam dokladnie te same problemy, zarowno z loginem jak i z informacja
      na samym koncie. Wysylalam do EPSO maila i tez dzwonilam do EPSO,
      ale pani zdziwiona stwierdzila ze ona wszystko widzi i ze z
      pewnoscia to ja cos robie nie tak. W koncu przeslala mojego maila
      dalej do informatykow, mowiac ze ktos sie ze mna skontaktuje. Do tej
      pory nie uzyskalam jednak odpowiedzi a i konto nadal nie dziala. Juz
      nie wiem co robic, ale jestem wsciekla bo jak widze to oni maja
      problem a nie ja cos robie nie tak.
      • Gość: lorany Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: 62.189.127.* 09.03.09, 14:59
        Dzieki za szybki odzew. Wyglada na to ze problem jest po stronie
        EPSO... tylko EPSO jeszcze o tym nie wie :-)

Poczekam 24 godziny, jezeli konto nadal bedzie dzialac niepoprawnie
        to tez zaczne ich meczyc telefonami.

• Gość: gosc Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: *.140-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.03.09, 15:11
          Dobrze byloby gdybys juz teraz do nich zadzwonila, to moze
          zrozumieja ze problem jest po ich stronie.
          • Gość: kaja Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: *.cec.eu.int 09.03.09, 15:19
            ja tam nie jestem pewna, czy na pewno bląd jest po stronie EPSO -
            właśnie sprawdziłam i nie mam żadnych problemów z zalogowanie się
            mój mąż również...
          • Gość: lorany Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: 62.189.127.* 09.03.09, 15:20
            Jasna sprawa - zaczynam ich nekac telefonami.
            • Gość: gosc Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: *.140-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.03.09, 16:23
              Wlasnie dzwonilam do EPSO ponownie, no i jednak problem lezy
              ewidentnie po ich stronie. Ma zostac rozwiazany - podobno - do jutra
              rana. Badzmy dobrej mysli :-)
              • Gość: problem jest Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: *.27-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.03.09, 16:29
                Mozna sie zalogowac w epso account, ale funkcjonowanie calej nowej machiny jest
                dalekie od doskonalosci. Wersje jezykowe dzialaja, jak chca. Niektore linki w
                ogole nie dzialaja. Niektore funkcje, np. "log out" sa malo widoczne, a na
                niektorych podstronach chyba ich w ogole nie ma. Itd. itp.
                Dziwne, ze nie zrobili tak, zeby wszystko dzialalo, jak nalezy. Ludzi nie maja?
                Budzetu nie maja?
                • Gość: lorany Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: 62.189.127.* 09.03.09, 16:34
                  :-) EPSO przyznalo sie do bledu. To juz duzo! Oby do jutra sie
                  wyrobili :-) Pozdrawiam.
                  • Gość: lorany Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: 62.189.127.* 10.03.09, 10:16
                    Moje konto caly czas nie dziala???? Jak u Was?
                    • Gość: dziala, ale Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: *.104-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.03.09, 12:28
                      Moje konto dziala. Jedyny problem, ktory widze, jest taki, ze zasze otwieram
                      strone EN, loguje sie na stronie EN, natomiast po zalogowaniu moje konto otwiera
                      sie na stronie FR. Caly epso-account jest po francusku. To nie przeszkadza, ale
                      jest to na pewno jakies techniczne niedociagniecie.
                      • Gość: lorany Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: 62.189.127.* 10.03.09, 13:12
                        Moje ciagle nie dziala. Zeby zalogowac sie do swojego starego konta
                        nalezy kliknac na link znajdujacy sie w zielonej ramce (tuz pod
                        miejscem gdzie brand-new-strona-epso zaprasza to wklepania swojego
                        loginu i hasla). Notabene, zielona ramka tlumaczy ze czesc kont nie
                        zostala jeszcze zimportowana do nowej strony :-) Skoro tak, to na
                        jaka cholere epsiaki odpalili strone 4 marca? Czy nie lepiej bylo
                        poczekac do momentu kiedy wszystko zadziaja poprawnie? Ehhh, EPSO
                        jest jak dziecko - denerwuje, ale i tak sie je kocha ;-) Pozdrawiam!
                        • byly_eurokrata Re: EPSO - problemy z kontem EPSO 10.03.09, 16:56
                          podobno ten link dziala lepiej:

europa.eu/epso/application/login/index.cfm?fuseaction=login_old
    • Gość: ao Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: 91.177.26.* 05.05.09, 16:45
      czy ktoś ma nadal problemy z kontem epso. Moje konto działa tylko w starej
      wersji ale nie mogę tam nic zmienić a chodzi głównie o zapisanie się na nowy
      konkurs...
      • Gość: kaja Re: EPSO - problemy z kontem EPSO IP: *.217.146.33.coditel.net 05.05.09, 20:36
        a sprawdź w swoich ustawieniach internetowych czy czasem czegoś nie masz blokowanego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka