Gość: Zenobia IP: *.cec.eu.int 23.03.09, 11:41 I co zadnych komentarzy ? Oj chyba nie poszlo za dobrze skoro kazdy woli zapomniec o tym wydarzeniu jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belgofan Re: konkursy wenetrzne IP: *.cec.eu.int 23.03.09, 12:00 Czy ja wiem... Ja jestem ogolnie zadowolony....(AD5). Poziom trudnosci testow preselekcyjnych nie odbiegal zbytnio od poziomu testow z ksiazek (numericale moze byly troche trudniejsze - sporo liczenia). Tematy testow pisemnych - takie jakich mozna sie bylo spodziewac. Niestety, EPSO/ADMIN znowu pokazaly, ze potrafia zaskoczyc.... Test preselekcyjny dla AST1 byl taki sam jak AST3. W tescie tym 12 pytan werbalnych bylo identycznych jak w tescie na AD5. Numeryki tez sie powtarzaly ale nie wiem ile. Z grubsza licacz, ponad polowa pytan w tescie na AST1 byla taka sama jak w tescie na AD5. No kuzwa, czy to nie jest swinstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: your.ewa54 Re: konkursy wenetrzne IP: *.chello.pl 30.03.09, 11:10 belgofan,zenek napisaliscie ze tematy pisemne byly do przewidzenia - moze jakies przyklady co konkretnie bylo? wazne bo przygotowuje sie do innych pisemnych.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belgofan Re: konkursy wenetrzne IP: *.cec.eu.int 30.03.09, 11:36 Piszac ze tematy byly do przewidzenia, mialem na mysli to, ze wsrod dostepnych byly takie, ktorych mozna sie bylo spodziewac: kryzys i Traktat z Lizbony. Poszukaj w topiku o konkursie wewnetrznym ad5, tam ktos zamiescil tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: your.ewa54 Re: konkursy wenetrzne IP: *.chello.pl 30.03.09, 21:52 dzieki serdeczne belgofan - znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modraszka Re: konkursy wenetrzne IP: 95.160.182.* 28.05.09, 18:53 Hej, o jakim AST 1 mowicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: konkursy wenetrzne IP: *.cec.eu.int 23.03.09, 12:19 dokladnie tak, verbalno-numeryczne byly duzo trudniejsze niz zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.access.telenet.be 23.04.09, 19:28 No i jak poszło AST1 ? Ja przeszłam ale żebym miała imponujący wynik to nie powiem a jak Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.cec.eu.int 28.05.09, 15:07 Kiedy wyniki z czesci pisemnej ???? Ast 1 mialy miec egzamin z Worda w maju i co??! Ktos cos wie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.cec.eu.int 28.05.09, 16:03 No wlasnie, co z tymi wynikami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modraszka Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: 95.160.182.* 28.05.09, 18:55 Hej, o jakim AST 1 mowicie??? Wiecie kiedy wyniki AST 1 beda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.cec.eu.int 02.06.09, 11:19 Jak myslicie, kiedy beda wyniki? Jesli egzaminy przewiduja na lipiec to powinni nam juz cos dac znac. W koncu kazdy ma jakies plany na lato... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.cec.eu.int 02.06.09, 11:21 jeśli ustne planuja na lipiec, to wyniki bedą ok. połowy czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.cec.eu.int 02.06.09, 11:44 Ale przeciez maial byc jeszcze praktyczna czesc z Worda przed ustnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.cec.eu.int 02.06.09, 12:06 ale do tego nie potrzebujesz chyba miesiąca przygotowań... tydzien wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia Re: konkursy wenetrzne - AST1 IP: *.cec.eu.int 02.06.09, 12:47 Tak czy siak chcialabym wiedziec kiedy to ma byc bo uziemiona jestem z planami roznorakimi. Odpowiedz Link Zgłoś