Dodaj do ulubionych

Londynski świat sera

09.07.09, 17:43
Czy ktoś dzwonił do pracy przy pakowaniu serów? Ja dzwoniłem stawki wydają się
dość wysokie, ogólnie dobre warunki pracy, facet z którym rozmawiałem wydawał
sie rzetelny ale mimo tego boje się zostac oszukany bo to moja pierwsza praca
za granicą. Jakie są wasze odczucia??
Obserwuj wątek
    • westbam1910 Re: Londynski świat sera 11.07.09, 14:08
      witam, ja temu człowiekowi zaufałem. wyjlatuje 21 lipca z dziewczyną. jezeli
      chcesz pogadać o tej pracy to podaje swój tel 793984555 pozdrawiam Tomek
      • jennifer73 Re: Londynski świat sera 12.07.09, 14:29
        Ja znalazlam na forum Wielka Brytania i Irlandia ostrzezenie, wklejam ponizej:

"OSTRZEGAM!!! osoby zainteresowane pracą za granicą, w 'gazecie' w
        ogłoszeniach drobnych jest ogłoszenie Londyński świat sera zatrudni
        do produkcji i pakowania(tel 0044 7835 1557 57). Człowiek, który dał
        ogłoszenie podaje się za kierowcę pracującego w firmie chess&bridge
        w Londynie, 369 Euston Rd NW1 gdzie zamiast produkcji sera znajduje
        się sklep z grami i szachami. "

• molly0305luk Re: Londynski świat sera 12.07.09, 19:10
      Witam... ciesze sie ze nie jestem sam... tez chce tam jechac, ale nie jestem
      pewien czy to czasem nie jest jakis przekret... troche sie boje ale kasa jest
      potrzebna. Tak jak mowisz facet wydaje sie rzetelny ale jest tak a duza ilosc
      oszustow ze sam nie wiem co robic... moze mogłbys mi podac swoj nr. gg to sie
      jakos zgadamy aby jechac w ten sam dzien... oprocz mnie jada moi dwaj znajomi
      ktorzy bardzo dobrze potrafia angielski... wrazie czego bedziemy szukac innej
      pracy. pozdrawiam i licze na odpowiedz:)
      • rojekking17 Re: Londynski świat sera 12.07.09, 21:18
        moje gg 3627088, pisz jak mozesz po 22-ej, ja tez podobnie juz nie wiem co
        robic. Facet podal ze pracuje dla cheese-board na greenwich, a przynajmniej to
        dla tej firmy my byśmy pracowali. W internecie jest strona tej firmy a własciwie
        sklepu w ktorym sprzedaja sery. Jest tez numer telefonu na ktory zadzwoniłem i
        spytałem sie czy zatrudniaja jakis pracowników. Kobieta ktora odebrała nie miała
        pojecia o zadnej rekrutacji, tylko ze z tego co zrozumiałem ale juz niestety po
        rozmowie to jej chodziło ze nie zatrudniaja nikogo w samym sklepie, a jesli
        chodzi o miejsce gdzie te sery pakuja badz nawet produkują czyli CHYBA miejsce
        naszej pracy to ona mogła nie wiedziec o prowadzonej tam rekrutacji. I teraz
        jestem w kropce podobnie jak Ty.
        • mirekk65 Re: Londynski świat sera 12.07.09, 23:58
          jestem gotowy na wyjazd licze sie z tym ze to moze byc przekret dlatego jesli
          ktos z was tam jedzie zbierzmy sie w kupe razem nas tak nie przekreca. mam
          autokar z krakowa w sobote przyj na miejsce niedziela wieczor moj nr tel
          660723391. razem nas mniej przekreca jezeli okaze sie to przekretem. czekam mirek
          • molly0305luk Re: Londynski świat sera 13.07.09, 16:58
            piszcie ludzie, piszcie... cały czas szukam pomocy... mam niedługo jechac i
            nadal nie wiem na czym stoje... moze sa osoby ktore juz jechały do tego faceta
            do tej firmy... cały czas prosze o pomoc. POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka