Dodaj do ulubionych

Pranie dywanów - OFERTA

IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.11, 13:19
Jesteśmy firmą zajmującą się praniem dywanów, wykładzin, tapicerki oraz żaluzji pionowych. Używamy markowych ATESTOWANYCH detergentów piorących, których jakość jest potwierdzona certyfikatami UE. Środki są bezpieczne, anty alergiczne, a przy tym wyjątkowo skuteczne.
Ceny są dostosowane indywidualnie do wielkości zamówienia. Po wykonaniu usługi wystawiamy faktury. Na życzenie klienta, istnieje możliwość wystawienia certyfikatu bezpieczeństwa detergentów wystawiony przez PAŃSTWOWY ZAKŁAD HIGIENY.

W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.AlePranie.pl
Pytania lub chęć zamówienia usługi proszę kierować pod numer tel. 505-087-474.

Pozdrawiam
www.AlePranie.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia Re: Pranie dywanów - OFERTA IP: *.12.199.109.static.rdi.pl 05.04.13, 17:33
      Aby dobrze wykonać czyszczenie dywanów zawsze warto skorzystać z stacjonarnej pralni dywanów. Ja ze swojej strony polecam Czysty Kącik z okolic Wrocławia.
    • spiderok Re: Pranie dywanów - OFERTA 23.04.19, 08:19
      Polecam tą firmę. Korzystałam z ich usług przed świętami i jestem zachwycona! Narożnik który miałam wyrzucić wygląda jak nowy. Jestem bardzo zaskoczona efektem. Dziękuję i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka