j_karolak 18.09.07, 12:14 A ja lubię i PiS i Sikorskiego. Jak się będzie pilnował i nie popełni zbyt wielu głupstw to Sikorski może być za lat kilkanaście mocnym kandydatem do prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salmon Re: Premier złamał słowo 18.09.07, 16:11 bardzo lubie sikorskiego (jako polityka). podobala mi sie jego ksiazka i to w jaki sposob widzial i opisywal ten afganski swiat - ten czlowiek ma naprawde bardzo szerokie horyzonty. troche zaluje ze nie bede w jego okregu wyborczym. ale gdyby za kilka lat startowal na prezydenta... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Premier złamał słowo 18.09.07, 23:42 Przepraszam. Kolejny głupek, kolejny świrus, kolejny narwaniec. Platformo jeden punkt mniej - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Nie bede premierem gdy moj brat bedzie preziem! 19.09.07, 00:23 Hehehe ... co za kaszana? I do tego koszmarnie szpetny i taki maly! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: j_karolak 18.09.07, 23:51 j_karolak napisał: > A ja lubię i PiS i Sikorskiego. Jak się będzie pilnował i nie > popełni zbyt wielu głupstw to Sikorski może być za lat kilkanaście > mocnym kandydatem do prezydentury. Gdy Sikorski zostanie prezydentem to prezydentowa bedzie pani Applebaum czy tez Apfelbaum... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiad81 Re: j_karolak 19.09.07, 10:30 I to może byc dla polskiego narodu największy problem... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor no i co? 19.09.07, 12:34 I coś cię gryzie z tego powodu? Jakies problemy antysemito chrzaniony? Ot to tylko taki przykład PISdzielskiego myślenia. Oczywiście - oni nie antysemici, nie, nie. Podobnie jak ta durna baba Kruk (rzeczywiście glos ma jak chrapliwy jak kruk) u Michalkiewicza tez się niczego nigdy nie dopatrzyła. Banda debili. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiad81 Re: no i co? 21.09.07, 20:01 To była ironia ....Być może niejasno się wyraziłem Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-mary Re: no i co? 21.09.07, 21:23 Bardzo jasno napisałeś, ale nie wszyscy to łapią. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba No i co z tego? Przystojna i z Pulitzerem:) 22.09.07, 00:28 www.anneapplebaum.com/ Nawet po polsku juz mowi lepiej nizli Kaczory z Gosiewskim do kupy razem wzieci. I co? Taki wstyd? Nie bylo wstydem dla krola Kazimierza, nie bedzie wstydem dla Prezedynta. Jak nie bylo wstydem dla MARSZALKA, by zbyt daleko w historii nie szukac;) Ty, niewyksztalciuchu, najwyrazniej wlasnej historii nie znasz. I jak takie cos smie sie podawac za Polaka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 ubię tego faceta ale.. 19.09.07, 12:10 kto dziś podpisuje umowę, a w aneks wierzy na słowo? Wiara w dane słowo to jedno, a gwarancja na piśmie to drugie.Może się pan tego nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Premier złamał słowo 21.09.07, 21:03 Rozumnie mowi ten pan Sikorski. Konkretnie, do rzeczy i na ogole w pelni przekonywujaco. I patrzcie, przy tej sposobnosci chyba nikomu nie naublizal, nawet Macierewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Premier złamał słowo 22.09.07, 00:21 Sikorski wszystko u mnie stracił przechodząc do PO a miałem go za porządnego i mądrego faceta.Nie wyobrażam sobie jak on sie będzie czuł w towarzystwie Bronka-chamucia albo Szalonego Stefana że nie wspomnę o fuehrerze.Pewnie mu (tak jak większości)chodzi o stołek i kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba W USA czekaja nan bardziej poplatne stolki. 22.09.07, 00:33 Nawet nie wiesz, szraczku, jak BARDZO bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś