Dodaj do ulubionych

Nangar Khel: raport Macierewicza

12.05.08, 08:06
Osobowości psychopatyczne w PiS - analiza psychologiczna w Przekroju -
tinyurl.com/575j8s - polecam !
Obserwuj wątek
    • jot10 Nangar Khel: raport Macierewicza 12.05.08, 08:11
      Treść artykułu można interpretować w dwojaki sposób:
      1.Albo Macierewiczowi, jako wielbicielowi Che - niezbyt zależało na niepodległości,kiedy działał w opozycji.
      2.Albo Macierewicza trzeba odsunąć od polityki bo jest psychicznie niezrównoważony.

Druga teza wydaje mi się bardziej prawdopodobna.
      • uchachany Chodzi o to, że Macierewicz jest winny śledztwa 12.05.08, 08:53
        przeciw żołnierzom :-).

Bo bez jego raportu by go wcale nie było.

Takie właśnie wrażenie ma wynieść ciemny lud czytelników GWna z tego dziennikarskiego bełkotu, z którego nic konkretnego nie wynika :-).

FAKT: już dość dawno GWno nie pisało coś przeciw Macierewiczowi; widać doszli do wniosku, że pora nadrobić zaniedbania :-).

Ale skąd Tobie przyszło na podstawie tego bełkotu na rozpatrywanie dawnych (z okresu "Po prostu") fascynacji Macierewicza Che Guevarą i ich wpływu na jego postawę w opozycji to dalibóg nie wiem.

To zapewne skutek odmóżdżenia wywołanego usilną lekturą Organu Michnika...

jot10 napisał:

> Treść artykułu można interpretować w dwojaki sposób:
        > 1.Albo Macierewiczowi, jako wielbicielowi Che - niezbyt zależało na niepodl
        > egłości,kiedy działał w opozycji.
        > 2.Albo Macierewicza trzeba odsunąć od polityki bo jest psychicznie niezrównoważ
        > ony.
        >
        > Druga teza wydaje mi się bardziej prawdopodobna.
        • jot10 Re: Chodzi o to, że Macierewicz jest winny śledzt 12.05.08, 11:19
          do uchachany:
          Dlatego przyjąłem drugą część założenia,że Antek ma "nie cóś z głowom".
          Dlatego bardzo sensowne są pytania Palikota, czy na przykład Prezydent Najjaśniejszej "nie ma czegóś z głowom".
          Mam w rodzinie osobę chorą na Alzheimera (rówie - konfrontując wypowiedzi Profesora,Prezydenta - też odnoszę wrażenie.
          Przed podjęciem decyzji o kandydowaniu do sejmu,senatu, na najwyższe stanowiska państwowe,samorządowe,gminne - kandydaci powinni przedstawić zaświadczenia lekarskie,że nie ma przeciwwskazań do zajmowania tych stanowisk.
          Te zaświadczenia powinni wydawać lekarze nie związani miejscem zamieszkania,osobistymi znajomościami z zainteresowanym,czy ja wiem z czym innym - niech to określą sejmowi prawnicy.
          Dla mnie zaświadczenie "o normalności" pana posła Palikota będzie niewiarygodne z w.w. względów.
          Zastanawiam się uchachany, czemu tak masowo produkujesz się na forum "Gazety Wyborczej",skoro jej tak nie lubisz.
          • aplus Re: Chodzi o to, że Macierewicz jest winny śledzt 16.07.08, 20:25
            jot10 napisał:

> Dlatego przyjąłem drugą część założenia,że Antek ma "nie cóś z głowom".

czyli przyznajesz pierwsza opcje podales celowo glupawa zeby jako tako
            rozgarniety POlszewik nie mial trudnosci ze wskazaniem pozadanej odpowiedzi.
            Przeciez to sa zywcem metody propagadowe Dzierzynkiego i Goebelsa.

> Dlatego bardzo sensowne są pytania Palikota, czy na przykład

Palikto to I pajac III RP i przytaczanie jego "wypowiedzi" ciebie osmiesza

> Zastanawiam się uchachany, czemu tak masowo produkujesz się na forum "Gazety Wy
            > borczej",skoro jej tak nie lubisz.

Skoro nie lubisz Rydzyka to po co o nim piszesz ?
    • kijwoko Nangar Khel: raport Macierewicza 12.05.08, 08:50
      "Nasz informator - oficer, który poznał przebieg spotkania przy Klonowej i
      działania SKW w Afganistanie - jest przekonany, że to raport Macierewicza
      "ustawił" pracę wojskowej prokuratury.
      - Zaraz potem śledztwo nabrało tempa. Wcześniej, jeszcze w Afganistanie,
      prokurator miał je już umorzyć - mówi."

Czyzby wreszcie Antek i jego obsesje mialy sie na cos przydac? Wazne by minusy
      nie przeslonily wam plusow...

"Drosselbart, wlazlszy na woz, agitowal. Kazal. Ze to, co sie wlasnie wokol
      dzieje, to wcale nie wojna i nie lupiezczy najazd bynajmniej, ale bratnia pomoc
      i misja pokojowa, a wszelkie orezne akcje bozych wojownikow wymierzone sa
      wylacznie przeciwko biskupowi wroclawskiemu, ktory jest lotr, ciemiezyciel i
      tyran. Bynajmniej nie przeciwko slaskiemu ludowi pobratymczemu, bo my, bozy
      wojownicy, lud slaski kochamy wielce, dobro ludu slaskiego nam na sercu lezy.
      Tak lezy, ze jeju-jeju, i tak nam dopomoz pambu.

Drosselbart kazal z wielkim zapalem, sprawial wrazenie, ze sam wierzy w to, co
      mowi. Raynevan oczywiscie wiedzial, ze Drosselbart nie wierzy, ze mowi to, co
      kazali mu mowic Prokop i Markolt. Jak ludzie z pozoru rozsadni, dziwil sie
      Reynevan, moga mniemac, ze ktokolwiek uwierzy w tak grubo szyty i tak oczywisty
      bzdet, jak ta "misja pokojowa"? W cos takiego nie ma wszak prawa uwierzyc nikt,
      kto ma w glowie chocby krztyne oleju. Nawet kmiot, ktoremu zycie uplywa na
      przerzucaniu gowna z jednej kupy na druga, nie da wiary czemus takiemu. Teorii
      Szarleja, ze w odpowiednio dlugo powtarzana bzdure uwierza wszyscy, Reynevan nie
      akceptowal."

(Andrzej Sapkowski, 'Bozy bojownicy')
    • opiniapollpressagency Trzepanie jezorem Pleciucha gw Adasia Kurcypedo 12.05.08, 20:18
      Fakty gw-po na pstrym koniu jezdza. Niedawno na lotnisku w Vancouver
      w warunkach pokojowych zamordowalo czterech spasionych bykow Polaka.
      I co sie stalo - nic sie nie stalo. Obecnie Rzad Rudych z
      niemedialnym magistrem ze swiadectwem dojrzalosci Tworkiem indyczy
      sie, ze o niczym nie wiedzial co sie dzialo na placu boju. Zolnierz
      w warunkach wojennych jest objety scisla ochrona Miedzynarodowego
      Prawa Wojny tylko nie w naszym kraju. Niech Rzad Rudych poda sie do
      dymisji bo nad nim zbieraja sie czarne chmury.
    • rocznik1977 Nangar Khel: raport Macierewicza 14.05.08, 00:32
      nie wiem czy ktos o tym slyszal ale jest juz nawet piosenka o Nangar Khel!!!!!
      moze troche slaba jakosc ale to chyba chwilowo...
      muzycznie to piosenka harcerska ale tekst zabija!!!!!!!!!!!!

na stronie
      www.myspace.com/nangarkhel
    • michalparadowski2 Nangar Khel: raport Macierewicza 16.07.08, 08:18
      A już dawno dobrze radziłem. Zamknąć w domu wariatów i często kąpać w bardzo
      zimnej wodzie.
      Nie posłuchaliście, to macie!!!
    • marian391 Nie tylko fizjonomia Feliksa 16.07.08, 08:37
      Tak to jest jak się małpie daje brzytwe. Reszta jest oczywista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka