koballt 09.09.09, 10:49 wyproszenie posła PiSu świadczy o wysokich walorach obywatelskich A.Leppera i powinno go zrehabilitować w oczach Gazety Wyborczej:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_z_dywit6 Strach przed Samoobroną 09.09.09, 10:57 Stalinowcy z PIS boją się po prostu prawdy. Pis to niestety organizacja oparta na kłamstwie i terrorze politycznym,zarządzana autorytarnie przez ludzi o socjopatycznej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
cemetel Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 11:11 ten glos. to jest wlasnie sposob myslenia "yntelygentow" z samoobrony i PO. Wystarczy poczytac wpisy na portalach internetowych np. onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 11:43 Zostawcie premiera Leppera w spokoju! On jest czysty jak łza :) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Parę fotek na dowód czystości Leppera 09.09.09, 15:02 Jakby ktoś miał watpliwości, parę fotek na dowód czystości Przewodniczacego i jego najbliższych: hardkor.wordpress.com/2006/12/08/orgie-samoobrony/ Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 rolnik LEPPER pupilkiem salonu i GW, he, he 09.09.09, 17:25 salon schamiał, przepraszam - sprymitywniał? Zdaje się... Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: poslanka Wrobel pupilkiem... czyim??? 09.09.09, 18:58 Nie czepiajcie sie poslanki Wrobel. Ona nie jest wcale ani zlosliwa, ani chamska. Ona jest soba. To osoba, ktora ma trudnosci z lapaniem intencji rozmowcy, potrafi nauczyc sie na pamiec kilku pytan i spreparowanych na jej uzytek odpowiedzi, PRZYGOTUJE sie sumiennie do przesluchania i... nie ma posiedzenia komisji, ktorego by nie rozniosla, oczekujac takich odpowiedzi, jakich sie nauczyla. Kazdy nauczyciel z kilkuletnim nawet stazem mial doswiadczenie z takim uczniem. Ani to autysta, ani w zasadzie ociezaly umyslowo, a wrazliwego pedagoga doprowadzi pytaniami do rozpaczy (z pomoca klasy jajcarzy). Sam uczen czuje sie zawsze POKRZYWDZONY I SZYKANOWANY, tym bardziej, ze nieraz umacniaja go w tym przekonaniu nierozumni rodzice, czesto z tzw. "domu z ambicjami". Aby uniknac awantur, gremia godza sie na wymuszanie dla takich ludzi swiadectw maturalnych, z magisterium jest juz znacznie latwiej. Naprawde, ona nie udaje, panie przewodniczacy Karpiniuk. Ona taka jest. To cyniczny, ale swietny wybor PiS. Do niej nie trafi sie prosba, ironia, dowcipem, zawstydzeniem. Jej nikt nie rozsmieszy. Kurski, gdyby byl jej adwersarzem w dyskusji, odbil by sie od niej, jak od sciany. Moralnie to swinstwo, ale taktycznie - brawo Jarek! Nie wstydzisz sie zatrudniac niepelnosprawnych. pierot9 napisał: > salon schamiał, przepraszam - sprymitywniał? > Zdaje się... Odpowiedz Link Zgłoś
azxxl Zapasy w gó...e:specjalność Wróblowej i Leppera... 09.09.09, 22:11 Mularczyk dzielnie sie tapla w mule. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Miło popatrzeć na historię IV RP: Lepper o Kaczyńs 09.09.09, 22:44 kim, Ziobrze...Ech, łza się w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 12:01 Ja stypendium naukowe mam. A ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
fullsphere Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 12:59 A on to jakiś obszczymurek, który na dodatek zapomniał że to PiS a nie po zrobiło Leppera wicepremierem. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 13:01 trzeba przyznać, że wzrost gospodarczy i notowania funduszy emerytalnych były znacznie wyższe za rządów pana wicepremiera Leppera niż obecnie... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 16:27 koballt napisał: > trzeba przyznać, że wzrost gospodarczy i notowania funduszy > emerytalnych były znacznie wyższe za rządów pana wicepremiera > Leppera niż obecnie... nie widze zwiazku, ale jesli mamy juz isc takim tokiem myslenia, mysle ze 6 % PKB to zasluga żony gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 14:07 jola_z_dywit6 napisała: > Ja stypendium naukowe mam. > A ty ?<A nad jakim zagadnieniem pracujesz?Zapewne Wpływ Koloru Siewnika Na Wydajność Z ha sądząc PO wpisach Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 17:52 ambl napisała: > jola_z_dywit6 napisała: > > > Ja stypendium naukowe mam. > > A ty ?<A nad jakim zagadnieniem pracujesz?Zapewne Wpływ Koloru Siewni > ka Na > Wydajność Z ha sądząc PO wpisach Ani ty ani jola_z_dywit6 nie jesteście moimi ulubiennicami. Ale jedno musze stwierdzić. Szanowna ambl- masz w sobie tyle pogardy dla ludzi, że na nic innego sama nie zasługujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 14:57 Bez tego zbednego i zupelnie niewlasciwego dodatku "i PO", zgadzam sie z Toba. Ale widze, ze jestes slepym wrogiem PO. Jaq zkolei jestem tylko sympatykiem PO, bo innej partii lepszej od PO niestety nie widze. To wlasnie PiS zawarl sojusz z takim szambem jak Samoobrona i to juz go deprecjonuje, a teraz fliruje i to mocno z SLD, no to juz jest zupelny upadek...O LPR nie wspomne, ale oni to przynajmniej nie szambo i nie mieszanka komuchow i postkomuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Strach przed Samoobroną 09.09.09, 15:55 cemetel napisał: > ten glos. to jest wlasnie sposob myslenia "yntelygentow" z > samoobrony i PO. Wystarczy poczytac wpisy na portalach internetowych > np. onetu. No czytam te wspisy i widze wspisy podobny do twojego, roznego rodzaju PiSdolce glupie staraja sie leppera, swojego meza stanu przypisac Platformie, a przeciez nawet wy, debile z PiS doskonale wiecie, ze lepper to wy...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cemetel Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w ko... 09.09.09, 11:07 Mając jako przewodniczącego komisji - geniusza prawa Karpiniuka, mozna byc pewnym, że Lepper znowu zostanie ogloszony mężem stanu, a PISiory prześladowcami niewinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
fullsphere Re: Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w 09.09.09, 13:07 Na razie to tylko PiSuar zrobił go premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Re: Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w 09.09.09, 13:18 cemetel napisał: > Mając jako przewodniczącego komisji - geniusza prawa Karpiniuka, > mozna byc pewnym, że Lepper znowu zostanie ogloszony mężem stanu, a > PISiory prześladowcami niewinnych. Komentarz: Wolę geniusza Karpiniuka, od oszusta wiecie którego. Przypominam jego występy w Trybunale!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w 09.09.09, 14:31 antyk-aczor napisał: > cemetel napisał: > > > Mając jako przewodniczącego komisji - geniusza prawa > Karpiniuka, > > mozna byc pewnym, że Lepper znowu zostanie ogloszony mężem stanu, > a > > PISiory prześladowcami niewinnych. > Komentarz: > Wolę geniusza Karpiniuka, od oszusta wiecie którego. > Przypominam jego występy w Trybunale!! A mułek ma jeszcze do pomocy stację zagłuszającą, czyli pOSŁAnkę Sparrow. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio Czego się PiSiory boicie? 09.09.09, 14:24 skoro jesteście czyści jak łza to czego się obawiacie co? Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 Re: p.wróbel WSTYD 09.09.09, 15:28 nawet dojarki by nie umiała podłaczyć w OBORZE.Kobieto WSTYD PO 1000 RAZY WSTYD KOGO TEN ZLODZIEJSKI BEZMOZGOWY PISMA W SWOICH SZEREGACH TAKICH JAK WROBEL I MÓŁARCZYK . I NA TAKICH PRACUJEMY. Przyznaje DZISIAJ LEPPER MI ZAIMPONOWAŁ CI OBLUDNICY PISOWSCY TO DO PIET JEMU NIE SIEGAJA, LEPER TRZYMAJ TAK DALEJ MOZE CI WIERZYCIELE WICHRZYCIELE PISOSCY WRESZCIE POMYSLA JAKICH DURNIOW OSZUSTOW I GLUPKOW KLEPIA. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Czego się PiSiory boicie? 09.09.09, 17:01 czarny-misio napisał: > skoro jesteście czyści jak łza to czego się obawiacie co? nie są i doskonale o tym wiedza :D Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w 09.09.09, 11:09 koballt napisał: > wyproszenie posła PiSu świadczy o wysokich walorach obywatelskich > A.Leppera i powinno go zrehabilitować w oczach Gazety Wyborczej:) Raczej o niskich Mularczyka.... Już nawet Lepper nie chce z nim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w 09.09.09, 11:19 Bardzo mądrze to powiedziałeś. Powinno się to przyjąc - gdy A.Lepper nie chce z kimś gadać to jest to miarodajna dyskwalifikacja osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w 09.09.09, 12:39 dooobreee, nawet Lepper :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Lepper nie chciał Mularczyka i Matyjaszczyka w ... 09.09.09, 11:35 Wpierniczyć Lepperowi! wpiernicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jcc3 Panie Mularczyk - Samoobrona już śmierdzi? 09.09.09, 11:36 Panie Mularczyk - Samoobrona już śmierdzi? Jeszcze niedawno Pan Andrzej Lepper był wicepremierem (dwukrotnie nominowanym) rządu Jarosława Kaczyńskiego. Przypomnę - najlepszego rządu od 17 lat, rządu na, przynajmniej, dwie kadencje. Zapewne człowieka na takim stanowisku cechują takie walory jak: inteligencja, mądrość, uczciwość, obycie, przestrzeganie wysokich standardów moralnych, a Pan Panie Mularczyk nie chce z taką osobą paru słów zamienić - wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis pis szambo tonie 09.09.09, 11:50 Kaczyński, Ziobro, Kamiński powinni stanąć prze obliczem prawdziwej prawdy i sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_admin_tego_forum Znów zamieszanie przed komisją: Spory zamiast p... 09.09.09, 12:19 Zachowanie Leppera przed Komisja to nic innego jak powielanie standardu ktory zapoczatkowal Michnik.Kazdy pamieta jak ten niby kulturalny nlogowy palcz zachowywal sie przed Komisja Sejmowa.Typowy ignorant, buta, chamstwo i arogancja.Teraz taki Lepper mowi: a co to ja jestem gorszy od Michnika?Jak jemu bylo wolno to i mnie tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Znów zamieszanie przed komisją: Spory zamiast 09.09.09, 12:26 czerwony..... to chory czy dopiero co po wizycie u psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Znów zamieszanie przed komisją: Spory zamiast 09.09.09, 14:35 czerwony_admin_tego_forum napisała: > Zachowanie Leppera przed Komisja to nic innego jak powielanie > standardu ktory zapoczatkowal Michnik.Kazdy pamieta jak ten niby > kulturalny nlogowy palcz zachowywal sie przed Komisja Sejmowa.Typowy > ignorant, buta, chamstwo i arogancja.Teraz taki Lepper mowi: a co > to ja jestem gorszy od Michnika?Jak jemu bylo wolno to i mnie > tym bardziej. Twój nick zaczynający się od CZERWONY, z miejsca zdradza twą przynależność do sekty zwanej PiSuarem. Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa PiSdusie i SLDupki - koalicję czas zacząć 09.09.09, 12:35 już nie widać "gdzie stało ZOMO". Chciałbym przypomnieć wszystkim PiSdusiom kto wybrał wiejskiego chama na WICEPREMIERA byleby tylko osiągnąć swój cel. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: PiSdusie i SLDupki - koalicję czas zacząć 09.09.09, 15:03 bojabedezlosliwynamaxa a może mi powiesz dlaczego POmyje nie chciały iść w koalicję z PIS-em??Bo to parti prawdziwych POmyji!!gdyby nie te maendia polskojęzyczne i pracujący tam konfidęcja i i aparatczyki esbeckie to takie POmyje i szumowiny antypolsie nigdy do władzy by nie doszli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: PiSdusie i SLDupki - koalicję czas zacząć 09.09.09, 17:13 leon9910 wybacz ty chyba chory albo małolat ,bo tylko szczawiki lubują się w takich wyrazach Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: PiSdusie i SLDupki - leon9910 09.09.09, 19:08 Nie smiejcie sie z Leona9910. Niewykluczone, ze uczyla go polskiego mgr(?)Marzena Wrobel. No i nauczyla... leon9910 napisał: > bojabedezlosliwynamaxa a może mi powiesz dlaczego POmyje nie chciały iść w > koalicję z PIS-em??Bo to parti prawdziwych POmyji!!gdyby nie te maendia > polskojęzyczne i pracujący tam konfidęcja i i aparatczyki esbeckie to takie > POmyje i szumowiny antypolsie nigdy do władzy by nie doszli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa Pisze się konfidENcja chłopcze :) 10.09.09, 11:09 Chyba poprawnie po polsku nie potrafisz pisać. A może ty jakiś niepolski jesteś??? Np. hmm... Mojsze? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Lepper to nowy autorytet "Wybiorczej"? 09.09.09, 13:02 A co? Wildstein, Ziemkiewicz albo Semka tak ci powiedzieli i teraz powtarzasz za nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskich, 09.09.09, 13:18 dwukrotnie powoływany przez nich na najwyższe stanowiska państwowe. Jakbyś zappomniała:):). Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:27 Ale i wyrzucony na zbity pysk. Jakbyś zapomniał... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:30 Taak. A potem znowu przyjęty i znowu wyrzucony . Jakbyś zapomniała:):) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:35 Co może wskazywac że drogi Leppera i Kaczyńskiego jeszcze się zejdą. Kto wie, może na blokadach? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:40 Lepper przez Kaczyńskich był traktowany czysto instrumentalnie. Za PiS (przy pomocy niestety m.in. paskudnej Samoobrony) wiele dobrego udało się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:50 Na przykład? że się tak podstępnie zapytam. Rozszerzę też nieco twoje stwierdzenie, Kaczyńscy całe społeczeństwo traktują czysto instrumentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:51 A najbardziej tych, którzy się nabierają na ich PR, którym się tak brzydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:53 Si... pozostali to łże elita z niższej półki, małpy w czerwonym i niech spieprzają dziady jak nie chcą się załapać a krótką listę. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:50 Ba, a jaką aferę zmontowali przeciw niemu przy pomocy służb. Propaństwowcy kurna ich mać. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 16:34 PiS to partacze, nawet dobrej afery nie potrafili sklecić przeciwko Lepperowi żeby ten latami z więzienia nie wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 13:59 Lepper nie jest ani pierwszym ani ostatnim bliskim współpracownikiem Kaczyńskich traktowanym czysto instrumentalnie. Oni już taki maja stosunek do ludzi wyborców nie wyłaczając. Nie wiem co sie udało zrobić za pomocą Leppera poza udowodnieniem , że dla utrzymania władzy Kaczyńscy są gotowi na współpracę z każdym. I to jest fakt niezaprzeczalny w przciwieństwie do Twych niewczesnych sugestii o awansie Leppera na autorytet GW:):) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 14:02 A choćby udało się uchwalić ustawę o CBA, o IPN itp. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 14:07 O tym czy sukcesem jest powołanie tych instytucji decyduje ich dorobek. Więc tu akurat sukcesów brak. Wielokropek! Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 14:10 A poza tym za tymi ustawami w dobrej wierze głosowało również PO więc jako argument na konieczność współpracy z Lepperem odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Nie. Ale to bliski współpracowniik Kaczyńskic 09.09.09, 14:42 anwad napisała: > A choćby udało się uchwalić ustawę o CBA, o IPN itp. Kropka. To tak jakbyś chwaliła Adolfa za stworzenie GESTAPO i Urzędu Czystości Rasowej. Wymienione przez ciebie instytucje mają te same cele i sposoby działania. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lepper to nowy autorytet "Wybiorczej"? 09.09.09, 13:19 No tak... skoro docenił go nawet Jarosłw K. powierzając mu tekę wicepremiera i marszałka sejmu dlaczego zatem GW miałaby go dyskryminować. Chyba nie chcesz napisać, że Jarosław K. powierzył tak odpowiedzialne stanowiska w państwie osobie nieodpowiedzialnej, bez autorytetu...;P Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Lepper to nowy autorytet "Wybiorczej"? 09.09.09, 19:11 Za to na pewno Marzena Wrobel to autorytet kazdego prawdziwego, prawego i sprawiedliwego. Widze juz, jak po wystepie tej pani w TV slupki poparcia PiS szybuja jak baloniki oooo! jak wysoko! Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Lepper zauroczony? 10.09.09, 14:32 Lepper dal sie zakrzyczec pisowskiej specjalistce od pyskowek. Koniec swiata zbliza sie wielkimi krokami. Dnia 09.09.09 Belzebub wcielil sie w prosta kobiete i krzyczal. Kto bedzie egzorcysta? (nie smiem myslec nawet, ale Kapelan IV RP moze to zalatwic po znajomosci). Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj I to wszystko? Nie błysnęła GW rewelacjami. 09.09.09, 13:06 ============================ Z treści artykułu, w odniesieniu do tytułu, g.wno wynika. Te dyrdymały o fałszerstwach CBA są znane społeczeństwu od lat. Gdzie uzasadnienie oskarżeń Leppera? Czyżby wiadomości miały być znowu "dozowane", i z każdego zdania GW "spłodzi" oddzielny, mależycie ocenzurowany artykuł? ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
koballt ja trochę offtopic 09.09.09, 13:12 Na tych komisjach - także w nagraniu powyżej - regularnie krzewi się błąd językowy. Proszę Panstwa - NIE mowimy "w dniu dziewiątego września", prawidłowo jest "w dniu dziewiątym września". Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: ja trochę offtopic 09.09.09, 13:14 także "na komisji" to niedobrze - "w komisji" albo "na posiedzeniu komisji" jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I to wszystko? Nie błysnęła GW rewelacjami. 09.09.09, 18:57 darkraj napisał: > ============================ Z treści artykułu, w odniesieniu do tytułu, g.wno > wynika. > Te dyrdymały o fałszerstwach CBA są znane społeczeństwu od lat. > Gdzie uzasadnienie oskarżeń Leppera? > Czyżby wiadomości miały być znowu "dozowane", i z każdego zdania GW "spłodzi" > oddzielny, mależycie ocenzurowany artykuł? > ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: I to wszystko? Nie błysnęła GW rewelacjami. 09.09.09, 19:18 Nie czepiajcie sie poslanki Wrobel. Ona nie jest wcale ani zlosliwa, ani chamska. Ona jest soba. To osoba, ktora ma trudnosci z lapaniem intencji rozmowcy, potrafi nauczyc sie na pamiec kilku pytan i spreparowanych na jej uzytek odpowiedzi, PRZYGOTUJE sie sumiennie do przesluchania i... nie ma posiedzenia komisji, ktorego by nie rozniosla, oczekujac takich odpowiedzi, jakich sie nauczyla. Kazdy nauczyciel z kilkuletnim nawet stazem mial doswiadczenie z takim uczniem. Ani to autysta, ani w zasadzie ociezaly umyslowo, a wrazliwego pedagoga doprowadzi pytaniami do rozpaczy (z pomoca klasy jajcarzy). Sam uczen czuje sie zawsze POKRZYWDZONY I SZYKANOWANY, tym bardziej, ze nieraz umacniaja go w tym przekonaniu nierozumni rodzice, czesto z tzw. "domu z ambicjami". Aby uniknac awantur, gremia godza sie na wymuszanie dla takich ludzi swiadectw maturalnych, z magisterium jest juz znacznie latwiej. Naprawde, ona nie udaje, panie przewodniczacy Karpiniuk. Ona taka jest. To cyniczny, ale swietny wybor PiS. Do niej nie trafi sie prosba, ironia, dowcipem, zawstydzeniem. Jej nikt nie rozsmieszy. Kurski, gdyby byl jej adwersarzem w dyskusji, odbil by sie od niej, jak od sciany. Moralnie to swinstwo, ale taktycznie - brawo Jarek! Nie wstydzisz sie zatrudniac niepelnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni za... 09.09.09, 13:15 Po raz pierwszy w życiu, podzielam opinie wyrażone przez p.Leppera!! Odpowiedz Link Zgłoś
morwa8888 ty byś koleś podzielił każdą opinię uderzającą w 09.09.09, 15:31 PiS ...nawet najbardziej absurdalną i wygłaszaną przez najbardziej skompromitowanych niewiarygodnych ludzi ;) bo jesteś bezrefleksyjnym krytykiem Kaczyńskich - o czym świadczy także Twój nick ;) ja tam nie należę do zwolenników PiS ale nie jestem ekstremistą - mam mózg i go wykorzystuje...obserwuję i wyciągam wnioski nie uważam aby Kaczyńscy i ich formacja byli największym złem politycznym Polski ...myślę że w porównaniu z takimi przekrętami i oszołomami jak Lepper czy Giertych to prawi i rozsądni ludzie ;) a CBA Kamińskiego to nie jest gestapo czy policja polityczna PiS - to rzetelne służby dzieki którym rózne cwaniaki w biznesie zaczęły się bać swoich matactw i złodziejskich procederów...co jest faktem wystarczy spojrzec na statystyki jak bardzo spadła korupcja w Polsce za rządów faszystów z PiS ;) nie wszystko co robili Kaczynscy było złe - tak samo nie wszystkie inicjatywy i działania PO są dobre to wszystko pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Re: Lepper nie chce Mularczyka i Matyjaszczyka w 09.09.09, 13:17 koballt napisał: > wyproszenie posła PiSu świadczy o wysokich walorach obywatelskich > A.Leppera i powinno go zrehabilitować w oczach Gazety Wyborczej:) Komentarz: Walory leppera, ocenił najwyżej niejaki Arcywodzuś, wysyłając p.Lipińskiego do R.Beger! Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss PO-wska propaganda w wybiorczej 09.09.09, 14:01 Zobaczcie ile miejsca poswieca wybiorcza tej sprawie. I tytul tez ma mowic wiele. Wszystko po to by nikt juz nie wracal do obietnic Tuska, sprawy odwolania Grada czy ogromnej dziury budzetowej. Tak sie robi w wybiorczej PO-wska propagande.. uczcie sie dzieci..Macie teraz myslec o Lepperze, oskarzyc trzeba PiS, co tam stocznie.. co tam slowa premiera.. trzeba szybko odwrocic wasza uwage od spraw waznych i skierowac na glupoty Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: PO-wska propaganda w wybiorczej 09.09.09, 14:03 A ile można o tych dziadowskich stoczniach? Ja wolę różnorodność tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: obraza.uczuc ... 09.09.09, 14:13 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A ile można o tych dziadowskich stoczniach? Ja wolę różnorodność > tematów. Ty, jak zwykle, wolisz matactwa poplecznikow okraglego mebla. Po prostu masz do cna wyprany mozg. To jest klasyczny temat zastepczy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: obraza.uczuc ... 09.09.09, 14:15 Tematem zastępczym są stocznie, których pracownicy dostają 2 tys. miesięcznie za nicnierobienie. Ale wy na Łubiance chcielibyście zrobić nam Polakom wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: obraza.uczuc ... 09.09.09, 14:50 wet3 napisał: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > A ile można o tych dziadowskich stoczniach? Ja wolę różnorodność > > tematów. > > Ty, jak zwykle, wolisz matactwa poplecznikow okraglego mebla. Po > prostu masz do cna wyprany mozg. To jest klasyczny temat zastepczy. Tu FET popieram cię. Też wolałbym aby gazety jasno i bez ogródek pisały o sposobach uleczenia chorego status quo. Jak zlikwidować niepotrzebne stocznie, jak przestać dopłacać do kopalni, jak zlikwidować becikowe i inne ulgi dla menelstwa. Rzeczywiście problemów, które ustanowił PiSuar i zostawił jak psie kupy na chodniku jest bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: obraza.uczuc ... 09.09.09, 16:26 > > Ty, jak zwykle, wolisz matactwa poplecznikow okraglego mebla. masz na mysli te obrady na których efekty swiadomie pozwolili kaczynscy :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Mądry komentarz 09.09.09, 14:16 Nie pierwszy raz, ale teraz już będziesz mogła wklejać do tego link i nawoływać do samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: PO-wska propaganda w wybiorczej 09.09.09, 16:59 gdybysmy mieli tak jak chcesz rozmawiac o stoczniach, tez bysmy musieli oskarzac pis. to w wiekszosci ich wina, nie trzeba bylo traktowac przedsiebiorstwa jak miejsca do wieców i pielgrzymek :) Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: PiS-owska propaganda w TVN24 09.09.09, 20:22 Ya nuss! Tyle piszesz o Lepperze, a co powiesz o Marzence Wrobel? Przesluchiwany prez nia Lepper nie mogl przeciez dorwac sie do glosu. Na jedno jego slowo poslanka Wrobel miala 15 - na ogol o sobie i jej cierpieniach. "Nazywam sie Wrobel i za milijony wyznawcow PiS kocham i cierpie katusze". Nie wymagam ani od "polonistki" Wrobel ani tym bardziej od ciebie skojarzenia, do czego nawiazalem - chodzi o cierpietnicza postawe pani inkwizytorki, na ktora nawet Mularczyk nie dal sie nabrac. On tez dobrze wytypowany, ani razu go Wrobel nie rozsmieszyla. Generalnie - brawo PiS. Takie spektakle powinniscie dawac codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni za... 09.09.09, 14:16 Bardzo ciekawy aerykul oraz wypowiedzi czytelnikow!! Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni 09.09.09, 14:45 Bardzo pozytywna wypowiedź, której Ci szczerze gratuluję. Żeby utrzymać ten pozytywny nurt w dyskusji - A.Lepper mówi bardzo dobra polszczyzną, musi być nie tylko inteligentny ale i oczytany Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni 09.09.09, 16:07 koballt napisał: > Bardzo pozytywna wypowiedź, której Ci szczerze gratuluję. > > Żeby utrzymać ten pozytywny nurt w dyskusji - A.Lepper mówi bardzo > dobra polszczyzną, musi być nie tylko inteligentny ale i oczytany Lepper mowi z mocnym wiejskim akcentem, co swiadczy o braku oczytania, braku inteligencji, czyli zchamieniu...;DDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni 09.09.09, 17:19 karliczku rozśmieszyłeś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni 09.09.09, 23:11 koballt napisał: > Bardzo pozytywna wypowiedź, której Ci szczerze gratuluję. > > Żeby utrzymać ten pozytywny nurt w dyskusji - A.Lepper mówi bardzo > dobra polszczyzną, musi być nie tylko inteligentny ale i oczytany Było dokładnie widać że wróbel Lepperowi do pięt nie sięga,Wróbel wyglądała i zachowywała się tak jak by uciekła z psychiatryka Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni za... 09.09.09, 14:51 Proponuję żeby posadzić działaczy KOR-U dzięki ,którym takie szumowiny jak leper,myszkiewicz,tuskmłot,pierdzikot i wielu innych POmyji jest u władzy,i konfidenci zasiadają i pracują w mendiach polskojęzycznych!!!A żudoubecy mają wysokie emerytury!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni 09.09.09, 15:59 leon9910 napisał: > Proponuję żeby posadzić działaczy KOR-U dzięki ,którym takie szumowiny jak > leper,myszkiewicz,tuskmłot,pierdzikot i wielu innych POmyji jest u władzy,i > konfidenci zasiadają i pracują w mendiach polskojęzycznych!!!A żudoubecy mają > wysokie emerytury!! Jaki ty glupiutki wsioku jestes...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni za... 09.09.09, 14:55 Temat zastępczy tuskmłot na śmietnik,słupki spadają ,gospodarka leży GÓWNO-WYMIOTNA z naczelnym konfidentem stara się ratować tuskmłota i POmyje!!Mam pytanie co macie na tuskmłota i kierownictwo POmyji że jedzą wam z ręki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepper: Ziobro, Kaczyński i Kamiński powinni 09.09.09, 16:01 leon9910 napisał: > Temat zastępczy tuskmłot na śmietnik,słupki spadają ,gospodarka leży > GÓWNO-WYMIOTNA z naczelnym konfidentem stara się ratować tuskmłota i > POmyje!!Mam pytanie co macie na tuskmłota i kierownictwo POmyji że jedzą wam z > ręki!!! Splules sie wiejski chamie i nic z tego nie wynika, artykul jest o lepperze i PiSie, wiec odstosunkuj sie od Tuska, a jezeli juz musisz o Tusku pisac, bo niczego wiecej nie potrafisz, przynajmnij rob to w taki sposob, zeby mozna bylo cos z tego belkotu zrozumiec...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Ej ty! Dalczego tak słabi walisz głową w mur? 09.09.09, 16:02 PiSowi trza inteligencji a nie chamstwa, bo tego maja pod dostatkiem. No Wie wal głowa w mur ALE MOCNO, bo ci Kaczyński nie zaliczy! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Endrju tak celnie skontrował Zamularczyka że ten 09.09.09, 16:04 do kończ swojej rundy pytań był groggy!:)))) Również Grubej Bercie nie dał się dobrać do tyłka, choć miała na to okrutną ochotę;) Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz posłanka Wróbel 09.09.09, 16:23 kto tę odrażającą babę ze wsi tam posadził? Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Nie bronie Leppera.Bronie zasad. 09.09.09, 16:33 Nikt niogdy nie wybaczy JarKaczowi udawanie wspolnika i jednoczesne szukanie na kazdego z nich obciazen.To bowiem dla kazdego przytomnego Polaka jest oczywiste.JarKacz dal ciala po calosci.Sam sobie zawiesil byl line na stryczku,wiec juz nigdy nie powroci,bo lud juz wie,do czego jest zdolny,przygotowany,do czegop dazy.Dazy do Polski bedacej folwarkiem glupkow,formatu lokatora z Palacu.Zero jezykow,zero inteligencji,zero zac howan jak maz stanu.Oczywiscie oszust spod Darlowa juz nigdy nie wroci do polityki.Zakopal sie sam.Ale tu ma racje.Kaczor nr 1 mial go w rzadzie,ale szukal na niego haka.I na szczescie znalazl.Sam strzelil sobie w leb.Dziekuje,panie kaczynski madrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 PiSowi spadnie,Lepperowi urośnie 09.09.09, 16:42 Dwie partie, jedna warta drugiej. Tępe mordy, ZEROWA wiedza, buta. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Nie wypalily machlojki szkoda !!!!! 09.09.09, 17:15 Jak znam historie pana Lepera .To kiedyś było sie za rolnictwem w sweterku z obywatelem .Ale Warszawa zmienia i to jak .Pare tysięcy hektarow to nie byle co .Fajnie sie stało tyle kadencji na uboczu szkoda ze tak długo .Bo jak przyszło coś robić to sie robiło ale przekręty .Dobrze że pisiory was wykopały z wielebnym Giertychem Patrioci z bożej łaski .patriota nie juma tylko chce coś zrobić .a wkurza jak ktoś patrzy na rączki .albo sie ma doczynienia z partia niepewną wyda się niewyda .Sciema jak zwykle PO też sciemnia może koalicje z nimi .Pisiory sa niepewne bo lubią wscibiać nos a to przy takim burdelu w Polsce nie wygodne .Ale jest rada panie Leper z każdego można zrobic idiote każdy otym wie .Tyko trzeba stwożyc zespół.Żenujące jest lamętowanie jak można jeszcze coś z kraju wydoić a tu sie do dupki dobierają .16 lat za granica nauczyło mnie na niektóre zeczy patrzeć inaczej .Dlamnie partia jest bez znaczenia .Tylko piorytet rząd to ojciec a obywatel jego dziecko .I w kuża mnie jak ojciec niedba o dzieci to tyle co mam do napisania .Dzienki przygłupą to od Niemiec odskoczymy o 200 lat do tyłu . Odpowiedz Link Zgłoś