funny5 22.09.09, 17:03 Na stare lata facetowi odbilo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebeb1 Morderca z Celestynowa był kłusownikiem i recyd... 22.09.09, 19:39 Czy to, czy miał pozwolenie jest takie istotne? a jak miał to co, wszystko w porządku? może zabijać? A jak nie miał to dołożą mu te osiem lat do kary dożywocia. Odpowiedz Link Zgłoś
opti20 [...] 22.09.09, 20:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 ile jeszcze może pożyć ? Ze dwa lata 22.09.09, 20:26 palant myśli ,że bedzie żył wiecznie - identycznie jak nasz Rząd co sobie wyobraża ,że człowiek po przejściu na emeryturę żyje 500 lat. Ile jeszcze może pożyć ten facet - Do grobu ze sobą ten marny majątek zabierze ? Ludzie są jednak popieprzeni, a tu nawet jak mu dadzą ze dwa lata odsiadki to to może być jednoznaczne z dożywociem. Facet ma 77 lat a głupi jakby miał 7,7 Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 Kłusol, czy inny myśliwy musi byś psycholem. 22.09.09, 20:56 Kto normalny czerpie przyjemność ze "sportowego" naparzania do zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kłusol, czy inny myśliwy musi byś psycholem. 22.09.09, 21:14 A kto odpowiada za to,że psychole chodza wśród nas? No kto?! Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Kłusol, czy inny myśliwy musi byś psycholem. 22.09.09, 23:29 Nie wiem, ale zgadzam sie z przedmowca, ze mysliwi, strzelajacy do bezbronnych zwierzat, sa niespelna rozumu. To jest fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
dzi-ku Re: Kłusol, czy inny myśliwy musi byś psycholem. 23.09.09, 10:09 a ja wiem, to wy jesteście psycholami bo macie prawo jazdy, jeździcie autami, a jak wiadomo pod autami giną i ludzie i zwierzęta, więc trzeba być niezłym psycholem żeby jeździć, a do tego alkoholikiem. jeśli policja zatrzymuje tylu pijanych to znaczy że wszyscy kierujący piją i jeżdżą. Jak ja nie cierpię hipokrytów. A mięsko smakuje ?? kurteczki skórzane mają ?? a butki ze skórki są ?? a autko to chyba na pierdy jeździ bo wydobycie ropy niszczy środowisko. ps. Niespełna rozumu jest ten który krytykuje bez wiedzy o tym co mówi. Na tej zasadzie palono kobiety na stosie. Jesteście zacofani, jak 70% społeczeństwa w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
jan.szulc Co za różnica - myśliwy czy kłusownik? 22.09.09, 21:16 I jeden i drugi zabija czas na masakrowaniu zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 tak szczerze 22.09.09, 21:23 to wcale mu się nie dziwię. Znając polskie prawo, można zwariować i chcieć wymierzyć sprawiedliwość po swojemu. Patrząc na czas trwania spraw itd. To mógł mieć poczucie.... bezsilności?! Tak mi się zdaje. Na dokładkę rodzina zaczęła szmącić, co wcale nie pomogło w zdobyciu uczucia sprawiedliwości. Co do broni - on sam sobie ją robił, więc.... sorry, ale każdy to może mieć. Nie wiem o co krzyk, że był kłusownikiem, to nie morderstwo (definicja człowieka). Ani recydywa, ani morderca.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: tak szczerze 22.09.09, 22:26 Czy zabicie dwojga bezbronnych ludzi, to morderstwo? Czy może obrona własna? Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: tak szczerze 22.09.09, 23:31 cillian1 napisał: > Co do broni - on sam sobie ją robił, więc.... sorry, ale każdy to może mieć. Serio? Kazdy moze miec bron? Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 $Żałoba$... 22.09.09, 22:10 Proponuję żałobę od poniedziałku ( bo w piątek i sobotę można jeszcze zdążyć się uchlać i potańcować ) + po 50 tys. dla spadkobierców ( niekoniecznie dla sprawcy, ale nie wiadomo jeszcze o co poszło ). Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 alik666 22.09.09, 22:17 Ile płacą ci za dyżur na forum? Jesteś zapewnie lipnie wykształcony, biedny, głupi, do tego leń - ale bardziej dlatego, że nic nie potrafisz. Taki facetpipa. Twa fucha: klakier internetowy - to w zasadzie max możliwości. Dużo tutaj takich pasożytów na forum. Jakie złote góry obiecał wam przyjaciel "ludzi honoru"? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: alik666 22.09.09, 22:29 Wybacz, ale naparzanie inwektywami, też nie znamionuje zbyt gruntownego wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 CzłowiekNaPoziomieiInteligentaKon struktywnaKrytyka 23.09.09, 15:18 Lepiej ci już prostaczku ? Dowartościowałeś się ? Ciesz się, że takie coś jak ty - prawo chroni. Następnym razem stań przed lustrem i zacznij wyzywać, 100% celności argumentów i na pewno ci nikt nie odda. Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 Re: CzłowiekNaPoziomieiInteligentaKon struktywnaK 23.09.09, 20:16 Ale bzdury (jak zawsze zresztą)wypisujesz.Prawo chroni wełaśnie takie męskiecipy jak ty. Gdybym dał ci w gębę miałbym kłopoty. Drwienie z tragedii górników i żałoby tylko dlatego, że ustanowił ją kaczor uchodzi ci bezkarnie. Kogo więc chroni prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: CzłowiekNaPoziomieiInteligentaKon struktywna 27.09.09, 18:09 Nie będę się ze smarkaczem licytował na obelgi, zwłaszcza w internecie. Ale jedno muszę napisać. Coś bardzo zależy ci na podkreślaniu swojej męskości. Wyśmiewając i wypominając innym jacy to niby oni są w twoich oczach, desperacko próbujesz sobie coś udowodnić. Wyzywając od "męskichcip", "facetówpip" liczysz, że nikt ci tego samego nie zarzuci i wymyśli nowe obelgi. Niestety oszukiwać to możesz tylko samego siebie, homosiu. Jestem pewny, że gdy tylko nikt nie słyszy i zostajesz sam w domu, zakładasz słuchawki i podśpiewujesz sobie: Hey! Hey! Hey, hey, hey! Macho, macho man (macho man) I've got to be, a macho man Macho, macho man I've got to be a macho! Ow.... Macho, macho man I've got to be, a macho man Macho, macho man (yeah, yeah) I've got to be a macho! A swoimi internetowymi groźbami udowodniłeś tylko, kto tak naprawdę jest tutaj "internetowym klakierem" ( tym ze Smurfów ?) i internetowym napinaczem. Idź teraz na podwórko i napisz spray'em ALIK GEJ... podśpiewując pod nosem oczywiście: MACHO MACHO MAN!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Morderca z Celestynowa był kłusownikiem i recyd... 23.09.09, 15:23 Tak to jest, gdy się lekceważy wyroki.. Gdyby poszedł do pierdla za wczesniejsze sprawki (kłusownictwo, nielegalne posiadanie broni) toby mu z dupy wybili takie zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
baxa Morderca z Celestynowa był kłusownikiem i recyd... 23.09.09, 17:08 Stary dziad stoi nad grobem i jeszcze sie mści.Mnie tez rodzina przewaliła-zostałam sie na ulicy -pomogła mi firma półtora roku mieszkałam na terenie zakładu a później otrzymałam z Tbs-u . Częśc wzięłam pożyczki a część miałam zaoszczędzone.A im nie wyszło to na dobre bo sprawiedliwość już została im wymierzona tu na ziemi.Długo nie czekałam.I żadna to dla mnie satysfakcja bo to oni do mnie przychodzili z przeprosinami.Ale ja już serca dla nich nie mam takiego jak kiedyś,zadra została na zawsze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś