servicio 27.09.09, 08:27 Typowa GW. Co papież mówił - nie jest ważne. A że kretyński pająk po nim chodzi - to jest NEWS. Głąby!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suziszka Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia] 27.09.09, 08:27 Krążą plotki, że kiedyś po Panu Nadredaktorze też coś chodziło i że nie była to mucha ani pająk, tylko coś znacznie gorszego. Słyszał ktoś coś może o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
staefun Re: Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia 27.09.09, 10:30 Ja słyszałem. Plotki są prawdziwe. Prawie. Nie chodziło bowiem to "coś" po Panu Nadredaktorze, ale po Ojcu Inwestorze. A zwie się owo coś suziszka. Gorsze toto od pająka i muchy razem wziętych. Swojski zapach ją przyciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Może to był pająk krzyżak? 27.09.09, 13:01 Może to był pająk krzyżak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oikozz Re: Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia 27.09.09, 08:42 1. Skąd wiadomo, że pająk jest kretyński? 2. Nikogo nie interesuje co mówi papież, o mówi ciągle to samo i jest to naprawdę mało interesujące. servicio napisał: > Typowa GW. > Co papież mówił - nie jest ważne. > > A że kretyński pająk po nim chodzi - to jest NEWS. > > Głąby!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 GW nie wychodzi w niedzielę 27.09.09, 08:44 servicio napisał: > Typowa GW. > Co papież mówił - nie jest ważne. GW nie wychodzi w niedzielę idioto, więc portal gazeta.pl nie skąd zrobić przedruku. O tym co papież mówił będziesz mógł się dowiedzieć z GW jutro rano. Dlaczego takie kacze móżdżki jak twój nie potrafią tego pojąć? Odpowiedz Link Zgłoś
bajdaua Re: GW nie wychodzi w niedzielę 27.09.09, 09:35 grundol1 napisał: > servicio napisał: > > Typowa GW. > > Co papież mówił - nie jest ważne. > > GW nie wychodzi w niedzielę idioto, więc portal gazeta.pl nie skąd zrobić > przedruku. O tym co papież mówił będziesz mógł się dowiedzieć z GW jutro rano. > Dlaczego takie kacze móżdżki jak twój nie potrafią tego pojąć? ojej, a to newsy na portalu gazeta są "drukowane?" i ukauje się na nich wyłącznie to co w wydaniu papierowym? skoro GW poświeciła czas na publikowanie na portalu takiej bzdury i nawet wie, że było to w czeskiej TV, to spokojnie mogła opublikować fragment przemówienia i dać info: pełny materiał w poniedziałkowym wydaniu GW, to z jakim zwierzątkiem kolega zamienił się ma mózgi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: GW nie wychodzi w niedzielę 27.09.09, 10:23 > ojej, a to newsy na portalu gazeta są "drukowane?" i ukauje się na > nich wyłącznie to co w wydaniu papierowym? skoro GW poświeciła czas > na publikowanie na portalu takiej bzdury Bredzisz dzieciątko :))) GW publikuje na gazeta.pl? Jest akurat odwrotnie. > spokojnie mogła opublikować fragment przemówienia i > dać info: pełny materiał w poniedziałkowym wydaniu GW, Synku, doucz się co to jest portal internetowy, kto na nim redaguje teksty i skąd się one biorą, co to są agencje prasowe, czym różni się Agora, GW i gazeta.pl, bo tych bzdur nie chce mi się nawet komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: GW nie wychodzi w niedzielę 27.09.09, 11:14 grundol1 napisał: > > ojej, a to newsy na portalu gazeta są "drukowane?" i ukauje się na > > nich wyłącznie to co w wydaniu papierowym? skoro GW poświeciła czas > > na publikowanie na portalu takiej bzdury > > Bredzisz dzieciątko :))) GW publikuje na gazeta.pl? Jest akurat odwrotnie. > > > spokojnie mogła opublikować fragment przemówienia i > > dać info: pełny materiał w poniedziałkowym wydaniu GW, > > Synku, doucz się co to jest portal internetowy, kto na nim redaguje teksty i > skąd się one biorą, co to są agencje prasowe, czym różni się Agora, GW i > gazeta.pl, bo tych bzdur nie chce mi się nawet komentować. ... daj spokój, to >miłośniczka< Gazety wirtualnej, nie wie nawet, że jest GAZETA na papierze. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: GW nie wychodzi w niedzielę 27.09.09, 11:24 sam się doucz i przestań obrażać innych. Może mam omamy wzrokowe, ale to TY napisałeś, cytuję: "GW nie wychodzi w niedzielę idioto, więc portal gazeta.pl nie skąd zrobić przedruku." Czy to nie dowód na to, jak bardzo nie orientujesz się w tym, kto jest wydawcą Gazety Wyborczej, portalu gazeta.pl czy też, o zgrozo!, wyborcza.pl, bo może nie wiesz, ale taki portal również istnieje, i jest zupełnie różny od portalu gazeta.pl. Piszesz także do grundo1 grundol1 napisał: > > ojej, a to newsy na portalu gazeta są "drukowane?" i ukauje się na nich wyłącznie to co w wydaniu papierowym? skoro GW poświeciła czas na publikowanie na portalu takiej bzdury > Bredzisz dzieciątko :))) GW publikuje na gazeta.pl? Jest akurat odwrotnie. Może jednak wytłumaczysz, w jaki sposób gazeta.pl publikuje na GW? Bo dla mnie nie ma takiej fizycznej możliwości, aby portal internetowy, który publikuje informacje w wersji elektronicznej, mógł cokolwiek opublikować na łamach Gazety Wyborczej, która wychodzi w wersji drukowanej? Może nie wiesz, ale Gazecie Wyborczej bliżej do portalu wyborcza.pl, a z gazetą.pl łączy ją tylko wspólny wystawca, zatem Agora. A jeśli o tym wiesz, to naucz się inaczej formułować swoje myśli, bo chcąc obrazić innych, bzdury wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: GW nie wychodzi w niedzielę 27.09.09, 11:29 lia.13 napisała: > sam się doucz i przestań obrażać innych. > A jeśli o tym wiesz, to naucz się inaczej formułować swoje myśli, bo chcąc > obrazić innych, bzdury wypisujesz. Ejże dziewczyno, skąd tyle żółci w niedzielny poranek? I to na jaki temat? Pająka na papieskim kubraczku? Dajże spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: GW nie wychodzi w niedzielę 27.09.09, 13:04 lia.13 napisała: > sam się doucz i przestań obrażać innych. Może mam omamy wzrokowe, ale to TY > napisałeś, cytuję: "GW nie wychodzi w niedzielę idioto, więc portal gazeta.pl > nie skąd zrobić przedruku." > Czy to nie dowód na to, jak bardzo nie orientujesz się w tym, kto jest wydawcą > Gazety Wyborczej, portalu gazeta.pl czy też, o zgrozo!, wyborcza.pl, Oczywiście, że nie cukiereczku. To tylko dowód, że masz kłopoty z logiką. Skoro tak dobrze się orientujesz w gazeta.pl, to z pewnością wiesz, że po lewej stronie masz mała ramkę zatytułowaną "Gazeta Wyborcza" w której znajdziesz linki właśnie do Wyborcza.pl (lub innych tekstów jej dziennikarzy, np z blogów). I właśnie jutro rano prawdopodobnie pojawi się tam jakiś tekst o papieżu. Czemu nie ma go dzisiaj, mam nadzieję już rozumiesz? > Może jednak wytłumaczysz, w jaki sposób gazeta.pl publikuje na GW? Moje zdanie oznaczało jedynie, że to nie GW publikuje na gazeta.pl, tylko redaktorzy gazeta.pl publikują materiały z GW. Znowu braki w logice się kłaniają. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz GW a gazeta.pl 27.09.09, 13:00 Masz rację, że nie można utożsamiać GW i portalu gazeta.pl, bo to całkowicie niezależne i niemające nic ze sobą wspólnego byty. Przecież wiadomo, że GW jest "własnością" Michnika, gazeta.pl jest "własnością" Rydzyka. Bzdury o wzajemnej niezależności obu mediów mogą przekazywać tylko dzieci neostrady. Ci, którzy mają nieco więcej oleju w głowie i więcej lat wiedzą, że jest to ta sama firma, a formalny rozdział przeprowadzono jedynie ze względów prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: GW a gazeta.pl 27.09.09, 13:24 > Bzdury o wzajemnej niezależności obu mediów mogą przekazywać tylko > dzieci neostrady. A gdzie ja pisałem o niezależności? Pisałem tylko o braku umiejętności określenia źródła tekstu. Jeśli "Michnik" będzie coś chciał przekazać na gazeta.pl, to po prostu gazeta.pl oblikuje tekst z GW (ewentualnie z jednego z blogów swoich "cyngli"). Tylko, że źródło takiego tekstu będzie opisane jako GW, a nie PAP. > Ci, którzy mają nieco więcej oleju w głowie i > więcej lat wiedzą, że jest to ta sama firma, a formalny rozdział > przeprowadzono jedynie ze względów prawnych. Tak mogą twierdzić prawicowe oszołomy, które nie mają pojęcia o tym, że głównym celem wydawania gazet i portali jest zarabianie kasy i z braku tej wiedzy zażynają kolejne tytuły (Życie, Dziennik). Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Skoro nie zauważył, to nie zareagowal 27.09.09, 11:37 Dosc naturalne postepowanie w przypadku, jezeli sie "nie zauważy" pajaka. Ja tez bym nie zareagowal :o) Odpowiedz Link Zgłoś
trefar Re: Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia 27.09.09, 08:53 Wszyscy papieże mówią jedno i to samo. To takie pobożne życzenia z których niewiele wynika, więc można było skupić się na pajączku. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia 27.09.09, 11:16 trefar napisał: > Wszyscy papieże mówią jedno i to samo. To takie pobożne życzenia z > których niewiele wynika, więc można było skupić się na pajączku. :D Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia 27.09.09, 09:06 servicio napisał: > Co papież mówił - nie jest ważne. Dokładnie, co prawda ani ten pająk, ani to co mówił nie zasługuje na uwagę. Zaintersowanych tym co papież ma do przekazania odsyłam na www.vatican.va/ Odpowiedz Link Zgłoś
psi To szatan sie ujawnil. 27.09.09, 09:13 Jak nic chcial ukąsić w samo serce wielebnego. Odpowiedz Link Zgłoś
head-cancer Re: To szatan sie ujawnil. 27.09.09, 09:48 psi napisał: > Jak nic chcial ukąsić w samo serce wielebnego. Wielebnego? Poczytaj sobie w czym maczał palce Twój wielebny: en.wikipedia.org/wiki/Crimen_sollicitationis_(document) Odpowiedz Link Zgłoś
bajdaua słuszna uwaga! 27.09.09, 09:29 jakkolwiek należę do zwolenników GW uważam, że news jest o niczym! miło byłoby rzeczywiście usłyszeć o czym mówił B16, kiedyś powiedzmy to sobie szczerze GW wyznaczała szlaki intelektualne, brzydziła się idiotyzmem i trzymała poziom, dziś CZASEM cos się mądrego trafi, ale na portalu GW nie jest to zbyt częste... Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 10:10 bajdaua napisała: > jakkolwiek należę do zwolenników GW uważam, że news jest o niczym! Tu się z tobą nie zgadzam. Najwyraźniej nie czytałaś świątecznego wydania Gazety, a news jest akurat na niedzielny poranek. Innymi słowy, twoje stwierdzenie >jakkolwiek należę do zwolenników GW < dość obłudne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 10:31 > Najwyraźniej nie czytałaś świątecznego wydania > Gazety,(..) > stwierdzenie >jakkolwiek należę do zwolenników GW < dość obłudne jest. Bo większość tych idiotów jak bajdaua od lat, a może nigdy, papierowego wydania wyborczej w rękach nie miała. Dla nic teksty na gazeta.pl, deser.pl czy technonews.pl pisane są przez "dziennikarzy GW". Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 10:36 I malo ktory z nich jest w stanie zauwazyc, ze jakis tekst pochodzi np z PAPu lub innej agencji... Odpowiedz Link Zgłoś
bajdaua Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 10:42 a co ma jedno do drugiego? to 'zwolennik GW' MUSI czytać KAŻDE wydanie GW? każde wydanie GW czyta wielbiciel, fan lub fanatyk, albo ktoś kto ma morze czasu tylko dla siebie, bardzo spodobało mi się, że jestem "obłudna", to równie urocze, jak stwierdzenie pewnego ziutka, który kumplowi skinowi powiedział, że jest lewakiem, tylko dlatego, że widział jego białą koszulę i marynarkę, ale spod stołu nie widział glanów, pewnie jakby miał pryzciemnione okulary uznałby go za ochroniarza? och, patrz miałam kumpla skina, pewnie popieram pis? ten kraj toczy choroba bezmózgowego szufladkowania, szkoda, naprawdę, naszą siłą przez lata było nieskrępowane, wolne myślenie, tracimy to bezpowrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 11:07 ... a ta wypowiedź bajdaua obrazuje jej sposób myślenia. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
bajdaua Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 12:07 och dodaj, albo ujmij i oświeć idiotę, PROSZE!PROSZE!!! zobrazuj mój sposób myślenia swoimi słowami, bardzo chce to przeczytać, obnaż moje braki, prześwietl kłamliwość moich twiedzeń, liczę, że dodasz coś kreatywnego np. o podstępności 'obozu narodowego' %-) bo rzucanie w twarz polsko-katolickością stało się takie banalne... Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 12:31 > a co ma jedno do drugiego? to 'zwolennik GW' MUSI czytać KAŻDE > wydanie GW? każde wydanie GW czyta wielbiciel, fan lub fanatyk, albo > ktoś kto ma morze czasu tylko dla siebie, Pewnie to, że we wczorajszej Świątecznej w GW (wiesz co to jest Świąteczna?)mogłaś przeczytać coś ciekawego o papieżu. Zgaduję, bo nie czytałem. I pewnie też to, że masz problem ze zrozumieniem, że teksty na gazeta.pl mogą mieć różne źródło - inne portale, agencje prasowe elektroniczne wydania prasy papierowej. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 10:26 > jakkolwiek należę do zwolenników GW uważam, że news jest o niczym! A ja nie należę do zwolenników "Świata motocykli" ale uważam, że ten news był zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Papież>politycy>korpus dyplomatyczny>pająk. 27.09.09, 09:37 Co z wymienionych person i zwierząt absorbowało uwagę widzów? t2.gstatic.com/images?q=tbn:qPJ2L0MhxfhZBM:http://w840.wrzuta.pl/sr/f/2YsgNRgHXMV/pajak Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia] 27.09.09, 09:51 Ani chybi, nie był to pająk lecz duch Jana Husa. Odpowiedz Link Zgłoś
bed-e45 Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia] 27.09.09, 09:53 Czesi to mają fajnie. U nich nawet cesarza muchy obsrają. Tylko u nas każdy debil na stołku jest święty. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia 27.09.09, 10:23 bed-e45 napisał: > Czesi to mają fajnie. U nich nawet cesarza muchy obsrają. > Tylko u nas każdy debil na stołku jest święty. Masz u mnie medal. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia] 27.09.09, 09:53 To z pewnością znak boży! Juz niedługo coś się stanie strasznego! Husyci zemszczą się z za grobu! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 "wredni" Czesi.. 27.09.09, 10:22 Konkordatu nie podpisali, nie pozwolili zrobic ze swojego panstwa wasala i platnika watykau i jeszcze poslali pajaka na bialego pape.. A ze pajak byl ze sluz specjalnych to chyba nie ulega watpliwosci :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia] 27.09.09, 10:27 Gratulacje dla PAP za sensacyjną wiadomość, mającą ogromne znaczenie dla świata. Ale informacja jest niepełna, nie ma podanej wielkości pająka i gatunku. :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus "Raus, du verfluchte Spinne!" 27.09.09, 10:47 hat Papa leise gesagt. I wytrenowanym w młodości ruchem, eins, zwei, drei wysłał pająka do piekła, mówiąc "poczekaj tam na mnie, i na inne czarne pająki!" Powinniśmy też coś pomyśleć o strzepnięciu czarnych pająków z Polski. Za długo już tu żerują. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse_click Re: Papież przemawiał z pająkiem na szyi [zdjęcia 27.09.09, 10:56 To nie jest kretyński pająk, tylko katolicki pająk. Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Pająk czy mucha dotyczy pasibrzucha. 27.09.09, 11:02 Poszła mucha po firance. Poszła z pająkiem na tańce. Mucha co bzyka swój chlewik. Pająk zajadły bolszewik. Mucha co obsr-ać poleci. Pająk co trzyma swych w sieci. Zostawiał muchę w spokoju. Więcej, zapewniał jej gnoju. Mucha obsrywa okropnie, Zamienia w gó-wno co dotknie. Więc coraz więcej much leci. Nadwyżki trafią do sieci. CeBeA i prokuratura pająka to klawiatura. Czujniki ma u swej sieci. Odbiera co kaczka zleci. Taki to łańcuch troficzny trzyma stan idylliczny. Pająk od muchy i bąka. Kaczka co zjada pająka. Upasł się pająk u kaczki, że ma lektykę i taczki. Glejt żarłoczności przeżycia, aż do pewnego przytycia. Łapie więc chude muchy, ostrzega te pasibrzuchy. Najbardziej tę co wciąż bzyka, czyli dyrojca Rydyka. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 11:05 bajdaua napisała: > sam jesteś idiotą, rację miała Holland mówiąc, że polskie fora > internetowa to jak wchodzenie do wanny pełnej gówna, miłej kąpieli! Super odpowiedź, wielu by powiedziało >polsko-katolicka<, ja powiem jedynie obrzydliwa, świadczy jedynie o wypowiadającym te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bajdaua Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 11:53 widze, że nie potrafisz sięgnąć w mysleniu dalej i przestać widzieć polsko-katolickie i nie-polsko-katolickie okopy? jeśli naprawde czytasz gazety, nie tylko GW, czego ja ciemniak, jak już wydedukowano, nie robię, powinieneś wiedzieć, że nasz kraj jest bardziej skompliowany, i nie dzieli się na dwie części tj. twoją i polsko-katolicką, która jest jak rozumiem 'be', btw co jest polsko- katolickiego w mojej wypowiedzi? to ze tak jak ty mnie nazwalam cię idiotą, czy zacytowalam A. Holland, która ma moim zdaniem racje? Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 12:07 bajdaua napisała: > widze, że nie potrafisz sięgnąć w mysleniu dalej i przestać widzieć > polsko-katolickie i nie-polsko-katolickie okopy? jeśli naprawde > czytasz gazety, nie tylko GW, czego ja ciemniak, jak już > wydedukowano, nie robię, powinieneś wiedzieć, że nasz kraj jest > bardziej skompliowany, i nie dzieli się na dwie .... ... czyżby kłopoty ze zrozumieniem tekstu drukowanego? Rozróżnienie cytatu od myśli autora? Nic na to nie poradzę. Adios. Odpowiedz Link Zgłoś
bajdaua Re: słuszna uwaga! 27.09.09, 12:22 ależ oczywiście, że tak! musze się starać nie rozumieć inaczej porównując się ze mną, nie miałbyś tego miłego poczucia wyższości, które towarzyszy ci od chwili kiedy wdałeś się ze mną w dyskusję porzuć schematyczne myślenie, to naprawdę ogranicza, ktoś kto krytykuje GW nie musi być katolikiekm, ktoś kto jest katolikiem, może mieć kumpla skina, a skin może być gejem, itp itd, świat jest naprawdę zaskajujący, nie zapominaj, na forum dość często piszę sie z porannej nudy nad chłodną kawą i wyładowuje frustracje itp, ale obowiam się, że bierzesz to jednak dośc poważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hoiwe idiotyzm, idiotyzm, błazeństwo! 27.09.09, 11:08 Dziennikarze, ludzie, na miłość boską! Co za idiota pisze o takich bzdurach! Debile, debile, ćwierćinteligenci! Kiedy wyjdziecie wreszcie z tego bagna taniej popularności. (choć osobiście lubię Gazetę Wyborczą) Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: idiotyzm, idiotyzm, błazeństwo! 27.09.09, 11:12 hoiwe napisał: > Dziennikarze, ludzie, na miłość boską! Co za idiota pisze o takich bzdurach! > Debile, debile, ćwierćinteligenci! Kiedy wyjdziecie wreszcie z tego bagna > taniej popularności. (choć osobiście lubię Gazetę Wyborczą) ... ale z ciebie ponurak, przed papieżem tylko na kolanach? Puknij się w czółko. Myśl pozytywnie, to wiadomość akurat na niedzielny poranek, od razu zrobi się weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Jakież to symboliczne !!! 27.09.09, 11:17 Pająk - pajęczyna - staroć - były nazista - próchno - śmietnisko historii... Samo układa się w logiczny ciąg i to jeszcze w takim miejscu, jak Czechy! Odpowiedz Link Zgłoś
priekrasna.brunhilda może to Chińczycy wypuścili tajną broń? 27.09.09, 11:26 zminiaturyzowany Spiderman? Dlaczego pan papież strzepnął pająka? Watykan nie znosi konkurencji! Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: może to Chińczycy wypuścili tajną broń? 27.09.09, 13:10 priekrasna.brunhilda napisała: [...] > Dlaczego pan papież strzepnął pająka? > Watykan nie znosi konkurencji! Doskonały przykład internauty o móźdźku gimnazjalisty: nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem prostej informacji. Przeczytaj jeszcze raz, a potem jeszcze raz, poproś o pomoc starszą siostrę a dowiesz się, że ten pan nie strzepnął pająka, więc cała Twoja finezyjna konstrukcja myślowa runęła. Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny co.ty.powiesz brakuje ci finezji i dystansu 27.09.09, 13:52 jak plujesz to elegancko i z humorem jak narazie jestes typowym bucem wizytówką Ciemnej strony Kościoła przejdż na jasną, choć moze lepiej nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa ten kretyński tekscik świadczy o mentalnosci 27.09.09, 12:26 łżeelyt z GW. Odpowiedz Link Zgłoś