steinway 28.09.09, 11:47 No, to nie fair, bo akurat na Białorusi jest chyba najwięcej pięknych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba.zach Piękność z Wenezueli nową Miss Intercontinental 28.09.09, 12:36 Ja uważam,że najpiękniejszymi kobietami na ziemi są latynoski. Odpowiedz Link Zgłoś
beta_czat Piękność z Wenezueli nową Miss Intercontinental 28.09.09, 12:59 co za paskuda! za parę lat będzie wyglądała jak moja babcia, nie umniejszając mojej babci... Odpowiedz Link Zgłoś
roll Wykupiłem wycieczkę do Ameryki Połud. 28.09.09, 13:19 Przywiozę sobie taką laskę. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Piękność z Wenezueli nową Miss Intercontinental 28.09.09, 15:15 No no, ta uniesiona rączka! Czyżby była członkinią wenezuelskiej Młodzieży Wszechpolskiej czy może zamawia 5 piw ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zabojca_biedronek Piękność z Wenezueli nową Miss Intercontinental 28.09.09, 15:23 Zauwazyliscie, ze Maria Jesman z Białorusi i Anna Tarnowska z Polski sa b. podobne? Myslalem poczatkowo, ze to blizniaczki, dopiero po chwili dostrzeglem, ze polka ma szersza twarz.. Ale bialorusinka piekne buzie ma, serio serio.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Piękność z Wenezueli nową Miss Intercontinental 28.09.09, 18:07 przekręt mafijny jak nic, przecież te laski są CO NAJWYŻEJ przeciętne... Odpowiedz Link Zgłoś
venettina One sa...najbardziej zrobione: silkonowe,wybielone 28.09.09, 19:50 One sa... najbardziej zrobione: silkonowe, wybielone, wypelnione botoksem, itp. To norma w Wenezueli. Ich misski sa wytworem chirurgow. Odpowiedz Link Zgłoś
thasis Re: One sa...najpiekniejsze 28.09.09, 20:39 Wedlug polskiej prasy to polki sa najpiekniejsze ale 90% wszystkich konkursow pieknosci wygrywaja latynoski. jak to wiec jest Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Hodowla robomiss 29.09.09, 00:31 thasis napisał: > Wedlug polskiej prasy to polki sa najpiekniejsze ale 90% wszystkich > konkursow pieknosci wygrywaja latynoski. > jak to wiec jest ****************************** Nie Latynoski, a Wenezuelki. W Wenezueli istnieje coś na kształt hodowli missek. Bierze się dziewczyny o w miarę poprawnej figurze, a niedoskonałości urody tuszuje się silikonem, botoksem i operacjami plastycznymi i korektą uzębienia - jak napisała 'venettina'. Te dziewczyny wcale nie są ładne. One są selekcjonowane pod kątem upodobań prawdopodobnego jury konkursu. To przemysł, jak wiele innych - z tą różnicą, że produkt jest praktycznie jednorazowy. Reklamy jakoś nie pękają od nadmiaru miss - choć powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
resurrector Taka sobie ta misska 28.09.09, 21:05 Szkoda że nie zwyciężyła jakaś dziewczyna ze Skandynawii. Tylko blondynki są 100% kobietami, a latynoski, murzynki, azjatki to 2 liga :) Odpowiedz Link Zgłoś
theorema Re: Taka sobie ta misska 28.09.09, 22:57 te, spadaj...:)mówi Ci to stuprocentowa biała kobieta - tyle, że brunetka:) a misska jest najbrzydsza, z tych, co widać na zdjęciach - i Polka i Białorusinka - znacznie piękniejsze, nawet ta z Puerto Rico.A w ogóle w Wenezueli są też inne kobiety, rasy indiańskiej, o płaskich nosach i wystających szczękach - tylko one nie biorą udziału w żadnych wyborach. Ale tak wygląda większość. Ciekawe, jak wygląda przeciętna większość Polek - można by się pokusić o portret. Ja w każdym razie Polki za granicą rozpoznaję bezbłędnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Piękność z Wenezueli nową Miss Intercontinental 28.09.09, 23:31 Jako Polak mieszkajacy w Ameryce Poludniowej zdecydowanie i bez wahania opowiadam sie po stronie Latynosek. I nie tylko tych tuningowanych przez chirurgow...:) Odpowiedz Link Zgłoś