pierot9 01.10.09, 21:07 Rządzie "kręcących lody" POdaj się do dymisji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierot9 Rządzie "kręcących lody" Podaj się do dymisji 01.10.09, 21:09 Tusku, musisz ... to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Czemu POpieracie złodzieji? Rozkradają co się da! 01.10.09, 21:27 Czemu POpieracie złodzieji? Rozkradają co się da! Re: Rządzie "kręcących lody" Podaj się do dymisji pierot9 napisał: > Tusku, musisz ... to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Jeszcze tylko Tusk prezydentemi już będzie dobrze 01.10.09, 21:33 Jeszcze tylko Tusk prezydentemi już będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
lody.tuskawkowe Doneldu Tusku - szefie stołecznej lodziarni 01.10.09, 21:11 o prezydenturze możesz zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Tusk oczywiście naciąga fakty. 01.10.09, 21:14 Bo nie było przestępstwa na dzień 14 sierpnia. Później, panowie przestali się spotykać. Tak się tylko składa że stało się to po tym jak Kamiński zdał relację premierowi. Śmieszą mnie wypowiedzi w stylu: jakby premier zwolnił Kamińskiego to by było dobrze. No tak stalibyśmy się nagle krajem mlekiem i miodem płynącym... Jestem ciekaw jak wysoki jest dziś w Polsce "współczynnik korpucji" w stosunku do tego z czasów PiS. Jestem pewien że wzrósł. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 niestosowna forma asertywności 01.10.09, 21:15 Jak Tusk nazwał załatwianie koledze łapówkarzowi sprawy? Niestosowna forma asertywnosci? Niezłe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Może by się Stalińska znowu wypowiedziała ?? 01.10.09, 21:22 Czy też nasz "elity" już wolą nic nie mówić ?? Albo co nam zakochany w Platformie Kukiz objawi ? A może Skiba coś doda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bariwo73 Idź pomódl się i nie marudź... 01.10.09, 21:25 ... bo nudą wieje z tych produkowanych przez Ciebie popłuczyn. A tak zrobisz coś - w swoim przekonaniu przynajmniej - pożytecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 masz rację.. 01.10.09, 21:28 żeby doświadczyć cudu trzeba być na niego otwartym... mogę ci tylko współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
bariwo73 Ja zawsze mam rację :) 02.10.09, 00:49 Widzisz, różnica - ta zasadnicza - pomiędzy nami polega na tym, że Ty liczysz na mannę z nieba (cud), a ja WIEM że mogę liczyć tylko na pracę własnego umysłu i własnych rąk. I na szczęście źle na tym nie wychodzę w życiu. Jestem szczęśliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Może by się Stalińska znowu wypowiedziała ?? 01.10.09, 22:56 adam_l27 napisał: > Czy też nasz "elity" już wolą nic nie mówić ?? > > Albo co nam zakochany w Platformie Kukiz objawi ? A może Skiba coś doda ??<Stalińska pyskowała w tvp2 przed POłudniem,o Skibie niema wiadomości a Kukiz przecież niedawno się nawrócił Odpowiedz Link Zgłoś
observator1qwe Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwolil... 01.10.09, 21:15 TUSK PROBUJE POWTORZYC MANEWR Z MISIAKIEM OSKARZYC O WSZYSTKO JADNA OSOBE I PO SPRAWIE ALE TA SPRAWA DOTYCZY CALEJ PLATFORMY NALEZY WSZYSTKO WYJASNIC ALE NA PEWNO KONCERN MEDIALNY TUSKA TVN I GAZETA WYBORCZA NIE POZWOLA Odpowiedz Link Zgłoś
bariwo73 A co tam u pana Lipca słychać ??? 01.10.09, 21:23 Hej PiS-iaki, co tam u tego sportsmena słychać? Pewnie zorientowani jesteście, to napiszecie ! :) No i co u Kaczmarka albo Leppera ? :) To taka wyliczanka pokrótce, z brzegu, "czystych" ministrów w rządach PiS-u :) Buahahahahahah :) Do klawiatur zapyziali nieudacznicy i informować mnie tu natychmiast, co u tych kryształowych postaci słychać !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek moze zanussi wezmie w obrone lepkie lapki 01.10.09, 21:24 chlopcow z POverein Odpowiedz Link Zgłoś
nieudonek TY POzapyziałku temat dotyczy POprzekrętów 01.10.09, 21:26 bariwo73 napisał: > Hej PiS-iaki, co tam u tego sportsmena słychać? Pewnie zorientowani jesteście, > to napiszecie ! :) No i co u Kaczmarka albo Leppera ? :) > > To taka wyliczanka pokrótce, z brzegu, "czystych" ministrów w rządach PiS-u :) > Buahahahahahah :) > > Do klawiatur zapyziali nieudacznicy i informować mnie tu natychmiast, co u tych > kryształowych postaci słychać !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
business3 PO to robi bo "podwyższa standardy"... He, he, he! 01.10.09, 21:29 PO to robi bo "podwyższa standardy"... He, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Pan Lipiec zdaje się, siedzi. Natomiast co do 01.10.09, 22:58 pana Chlebowskiego, sorry, Zbigniewa Ch., niejaki Czuma jest przekonany, i to już po paru godzinach od publikacji, że niewinny. Tak w ogóle to zdumiewające, bo w Czumie siedzi taki zamrożony homo sovieticus, gościu emigrował za zapadłej komuny, a gdy wrócił okazało się że Polska się zmieniła a on pozostał taki sam, taki chodzący skansen osobowości tamtych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 01.10.09, 21:24 Mówiłem wam leszcze że pan premier wy... pana przewodniczącego klubu PO, a wy jeszcze rano "myśleliście" że nic się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Czego to nie zrobi Tusk by ochronić swój zadek !!! 01.10.09, 21:31 Czego to nie zrobi Tusk by ochronić swój zadek !!! koballt napisał: > Mówiłem wam leszcze że pan premier wy... pana przewodniczącego klubu > PO, a wy jeszcze rano "myśleliście" że nic się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwolil... 01.10.09, 21:25 PO to najbardziej zdegenerowana ( po PiS-sie i kościele katolickim )formacja, której źródła sięgają kongresu aferałów (KLD). Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Misiaki 01.10.09, 21:27 Aż trudno uwierzyć, że misiaki tak dali się zrobić w bambuko. Trzeba było wywalić Kamińskiego, zastąpić go Piterą i można było kręcić lody do oporu. A teraz pozostał tylko wstyd i zgrzytanie zębami. Jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą doopę. Chyba, że ta afera to mały pikuś a p.Kamiński trzyma platformesów za gardło. Jakby nie patrzeć, nie ma tego złego, co by społeczeństwu nie wyszło na dobre. Morał z tej bajki jest taki, umoczony platformers niczym się nie różni od umoczonego pisiaka czy lewaka. Odpowiedz Link Zgłoś
logimex Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwolil... 01.10.09, 21:29 To zawsze konczy sie tak samo. Ludzie wybacza kryzys, wyzsze podatki ale nie znosza jak tamci kreca lody. Niby wszyscy to wiedzą i tak zawsze umocza. Wszysko jedno PIS, PO czy SLD. Chlebowski jest skonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwolil... 01.10.09, 21:33 Aferzyści z PO przy udziale "pisiorów" najpierw ukradli emerytury funkcjonariuszy z PRL, a teraz okradają państwo z reszty! Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 01.10.09, 21:42 dzakarta napisał: > Aferzyści z PO przy udziale "pisiorów" najpierw ukradli emerytury > funkcjonariuszy z PRL, a teraz okradają państwo z reszty! Za mało, znacznie za mało, było powywieszać na drzewach "zamiast liści" w 90-91. Ciesz się emeryturką z łaski katolickiego narodu na który regularnie plujesz i cicho siedź. A. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 01.10.09, 21:43 pisiakomani, wyobraźcie sobie że od jutra bierze władze Jarosław, opowiedzcie mi jak wyobrażacie sobie jego rządy? Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 cała prawda 01.10.09, 21:34 bo tylko Chrystus nie bierze, bo ma ręce przybite do krzyża... Odpowiedz Link Zgłoś
jatrage Re: cała prawda 01.10.09, 21:46 > bo tylko Chrystus nie bierze, bo ma ręce przybite do krzyża... Rzeczywiście, chociaż jego namiestnicy nie maja takich ograniczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy jak ta ferajna przyjechała autokarem pod URM zaraz 01.10.09, 21:39 PO wyborach to POmyślałem dobrze że nie ma POPiS-u.. myślący człowiek teraz wie dlaczego Tusk tego nie chciał. wiedział że ferajna rzuci się na państwową kasę.. Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwolil... 01.10.09, 21:40 Nowym szefem klubu powinna zostac Halina Rozpondek! Odpowiedz Link Zgłoś
signal Kamiński i CBA chcieli aresztować Kwaśniewską ! 01.10.09, 21:40 to jest wiadomość dnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Przypomnę ci tylko że Olek do tej pory nie 01.10.09, 23:15 rozliczył się ze swojego majątku, to znaczy z tego gdzie się go dorobił. I dlatego wcale by mnie nie zdziwiło gdyby aresztowali Jolkę albo Olka... Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis Mariusz K. ma mieć postawione potęzne zarzuty 01.10.09, 21:42 prowokacji, korupcji i złamania prawa, na odchodne wykonał rozpaczliwa prowokację przeciwko PO Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Re: Mariusz K. ma mieć postawione potęzne zarzuty 01.10.09, 21:51 No dobra, ale na czym ta prowokacja miałaby niby polegać? Wcielił się w Rysia czy Jasia? A może w Zbysia lub jakiegoś Pysia..? Wejdź na www.rp.pl i zapoznaj się ze stenogramem podsłuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: Mariusz K. ma mieć postawione potęzne zarzuty 01.10.09, 23:03 jak to na czym??? Podstawił młodego i przystojnego funcjonariusza!!! Tak, tak, tego samego, który najpierw uwiódł i rozkochał w sobie Sawicką, potem Pazurę, a teraz Chlebowskiego i Drzewieckiego!!! Przypuszczam, ze to była miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany No to Chlebowski POwinien zaprotestować przeciw 02.10.09, 00:28 swoim dymisjom jako przeciw objawowi homofobii :) antyliberal22 napisał: > jak to na czym??? Podstawił młodego i przystojnego funcjonariusza!!! > Tak, tak, tego samego, który najpierw uwiódł i rozkochał w sobie > Sawicką, potem Pazurę, a teraz Chlebowskiego i Drzewieckiego!!! > Przypuszczam, ze to była miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Portret człowieka przegranego. 01.10.09, 21:54 I powiedzcie po co oni tak pchają się do tej polityki kiedy to takie niebezpieczne jak robota sapera. Odpowiedz Link Zgłoś
hirokuni Re: Portret człowieka przegranego. 01.10.09, 22:20 ... i co z tego że Chlebowski jest skończony w POlityce - "koledzy" przecież POmogą znaleźć dobrze płatną robotę... i tak się dzieje PO jednej i Po drugIej Stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx80 Chlebowski wyglądał jak żywy trup 01.10.09, 21:55 Działaczki PO będą opowiadały swoim dzieciom bajkę o strasznym i złym wilku z CBA. 3buki.pl/bet/zaklad/zbigniew-chlebowski-zostanie-zawieszony-w-po/232/ Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: dziwsz się? mnie tylko dziwi że 01.10.09, 22:11 został tak wystawiony; na konferencji misiaka było trzych innych z PO, gwarantujących że wszystko jest cacy (a i tak wyleciał) a ten był sam jak palec... że zawału nie dostał to cud... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Dobrze, że nie wszędzie jest PO... He, he, he !!! 01.10.09, 22:53 Dobrze, że nie wszędzie jest PO... He, he, he !!! xxx80 napisał: > Działaczki PO będą opowiadały swoim dzieciom bajkę o strasznym i złym wilku z C > BA. > > 3buki.pl/bet/zaklad/zbigniew-chlebowski-zostanie-zawieszony-w-po/232/ Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwolil... 01.10.09, 22:05 Ja tam poza oszczerstwami ,szczekaniem i zlymi intencjami PISu jeszcze nie widze zadnej afery a tym bardziej przestepstwa.Jezeli rozmowy sa prowadzone na wymieniony temat to oczywiscie jest to niezrecznosc i Chlebowski musi odejsc ale to trzeba wyjasnic a dopiero potem osadzac czy to sa lody czy kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
hirokuni Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 01.10.09, 22:26 dobryczlowiek123 napisał: > Ja tam poza oszczerstwami ,szczekaniem i zlymi intencjami PISu > jeszcze nie widze zadnej afery a tym bardziej przestepstwa.Jezeli > rozmowy sa prowadzone na wymieniony temat to oczywiscie jest to > niezrecznosc i Chlebowski musi odejsc ale to trzeba wyjasnic a > dopiero potem osadzac czy to sa lody czy kartofle. sorry, ale niezręcznością jest puścić głośnego bąka w towarzystwie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 02.10.09, 18:37 Zgadza sie,to sa podobne niezrecznosci z tym ze za swoja Chlebowski wyleci na zbity pysk z PO i polityki bo nie jest nieskazitelnie czysty chocby tylko w mowie.Przestepstwa nie ma a PIS robi afere polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Chlebowski był sam 01.10.09, 22:09 Chlebowski był sam; pies z kulawą nogą nie przyszedł na konferencję żeby mu pomóc... k@@@ a od czego jest na przykład rzecznik prasowy PO? to znak że ten facet już został przez Tuska uznany za dead-and-buried... Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: Chlebowski był sam 01.10.09, 22:29 Po takich stwierdzeniach jak padły w rozmowie to chyba nikt go juz nie dotknie a koledzy zamykać się będą przed nim w kiblu żeby tylko ich razem nie zobaczyli. Fajnych ma znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Na konferencji misiaka było z tego co pamiętam 01.10.09, 22:48 dwóch pomagierów; rzecznik prasowy PO to służbowo mógł przyjść... > Fajnych ma znajomych stado wilków, cieszą się że się miejsce zwolniło... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Chlebowski był sam 01.10.09, 23:06 Jeśli Chlebowski ma jaja,to by i kolege posłał na drzewo z taka propzycja,a jeśli nie ma jaj to niech nie pracuje w Rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz I to właśnie jest pocieszające.Jedyny Czuma wyrwał 01.10.09, 23:20 się jak Filip z konopi ale jak już pisałem w innym poście, Czuma to zamrożony homo sovieticus, który wyjechał z Polski za komuny, potem wrócił i tu odtajał i myśli że tu nadal jest takie przyzwolenie na niespłacanie długów, na korupcję i że ludzie nie widzą jak się przyklepuje śmierdzące sprawy a nawet jak widzą to mozna im łatwo zamknąć buzie. Chlebowski zostanie sam, bo to on był w tych stenogramacha nie kto inny. Gdybyś miał podejrzenie że twój kolega jest skorumpowany to poręczyłbyś za niego? Mam nadzieję że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: I to właśnie jest pocieszające.Jedyny Czuma w 01.10.09, 23:49 > Gdybyś miał podejrzenie że twój kolega > jest skorumpowany to poręczyłbyś za niego? Mam nadzieję że nie! to mówisz do gościa: Zbysiu dymisja i masz spokój... po co była ta konferencja?... miał dostac zawału a wtedy byłoby na PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Re: I to właśnie jest pocieszające.Jedyny Czuma w 02.10.09, 19:20 Czuma nie zajmuje sie przestepstwami obyczajowymi a na inne dowodow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
radkol Kropka nad i... 01.10.09, 22:13 W PO pożar...to się zaprasza i atakuje Brudzińskiego. To się nazywa obiektywne dziennikarstwo...inna sprawa, że ten kretyn przyszedł i wdał sie w pyskówkę bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kropka nad i... 01.10.09, 23:13 Ten Kretyn stał w poczekalni przed Studium i czekał na okazję...żeby w wystapic przed swoim pisiarskim elektoratem.Hahhahhah,to niemądra ta Olejnik,że nie zabezpieczyła sie przed tym stosunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wicher513 Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwolil... 01.10.09, 22:26 Dlaczego on się nie rozpłacze jak koleżanka Sawicka grzechy koledzy by mu odpuścili! Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 01.10.09, 22:28 Sawicka, Misiak, Graś, Chlebowski, Drzewiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
maria-ltd Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 01.10.09, 22:50 www.rp.pl/artykul/2,371210_Stenogramy_rozmow___Walcze_Rysiu__zalatwimy__.html Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Re: Chlebowski nie przyszedł do TVN24. Nie pozwol 02.10.09, 19:23 kemot696 napisał: > Sawicka, Misiak, Graś, Chlebowski, Drzewiecki... Wszyscy odsiaduja prawomocne wyroki? nie wiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Mina tłustego świnskiego blondasa PO 01.10.09, 22:51 ociekającego PO_tem ze strachu- bezcenna!!!:)))) A z drugiej srony...Jak taki ćwierćYntelYgent mógł być szefem klubu:))) Chyba,że za zasługi w "lodach" i doprowadzeniu do ruiny swojej macierzystej gminy. ------ Sawicka,Katarasińska-Agora_sińska, Dzrzewiecki, Valdy Dzikosiu, Misiak, Paligłup, Nitras,sama śmietanka -niczym SWEET JET PO:))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Tusk to pacynka z marzeniami o prezydenturze 01.10.09, 23:45 a koledzy dookoła chcą dobrze żyć całe PO Odpowiedz Link Zgłoś