Dodaj do ulubionych

Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak....

• jantos51 Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 19:30
      Zawsze zasłania się immunitetem, to dlaczego nie zapłacił mandatu jak normalny
      kierowca bo ma immunitet. W następnych wyborach nie powinien zasiadać w żadnym
      parlamencie to nie miał by immunitetu. Szkoda gadać gamoń jak wszyscy posłowie
      (knot przy dupie, immunitet w ręku).
    • uookasz projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 19:35
      powstal pierwszy raz za czasów PiS na zalecenie Jaroslawa Kaczynskiego, i to
      wtedy tez wypadl z projektu przepis, o ktorym mowa przy dzisiejszej aferze
      hazardowej :)

ciekawe czemu przepis zniknal ?
      • prawdziwy-moher Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 19:40
        Zgadza sie powstal.Ale nie zdazyl byc dopracowany.Suchy i goly projekt, na potrzeby zajecia sie tematem.I tam lobbistow z PO nie bylo.Bo z nimi nikt nie chcial gadac.Gadali za to z rzadem cieni Tuska.Moze Michnik nie mial wtedy magnetofonu, lub mial ale nic nie bylo z kombinacjami.Jedno jest pewne.W czasie rzadow PiS nie przeszla zadna ustawa uderzajaca w Polske.
        • uookasz Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 19:54
          prawdziwy-moher napisał:

> Zgadza sie powstal.Ale nie zdazyl byc dopracowany.Suchy i goly projekt, na potr
          > zeby zajecia sie tematem.I tam lobbistow z PO nie bylo.Bo z nimi nikt nie chci
          > al gadac.Gadali za to z rzadem cieni Tuska.Moze Michnik nie mial wtedy magnetof
          > onu, lub mial ale nic nie bylo z kombinacjami.Jedno jest pewne.W czasie rzadow
          > PiS nie przeszla zadna ustawa uderzajaca w Polske.

zalezy jak na to patrzec, jesli ustawa o CBA jest propolska, gdzie agent nosi
          ubrania za tysiące zł, jezdzi samochodami za setki tysiecy i mieszka na koszt
          podatnika w apartamentowcu, w koncu daje lapowki w setkach zł by na koncu zlapac
          kobiete ktorą wsadzą na 10 lat

to jest dopiero strata pieniedzy, pomijajac ze sawicka to zwykla k..a
          • prawdziwy-moher Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:03
            Zapisz sie w internecie na agenta chociazby w GB.Szybki awans, duza kasa.Tak to dziala.Swiat jest wlasnie taki.
            • prawdziwy-moher Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:05
              Oczywiscie znajomosc angielskiego.Musisz napisac o swojej kandydaturze w sposob taki zeby wykreowac sie na prawo.Jezeli znasz arabski , kasa wyzsza.Itd.Nie podam strony.To dziala.
              • kml-19 Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:26
                prawdziwy-moher napisał:

> Oczywiscie znajomosc angielskiego.Musisz napisac o swojej kandydaturze w sposob
                > taki zeby wykreowac sie na prawo.Jezeli znasz arabski , kasa wyzsza.Itd.Nie po
                > dam strony.To dziala.

to q..... jesli to taki dobry interes to czemu zamiast stac w kolejce po zasilek
                w obcym kraju sam sie nie zapiszesz?
                • prawdziwy-moher Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:28
                  Ale ja nie stoje po zasilek.Bo mi nie potrzebny.Mam swoja kase.Co do roboty.Arabskiego nie znam.Znam angielski, rosyjski, francuski ,oczywiscie polski.Ale mnie to nie grzeje.Nie lubie Pana nad soba.Bo sam nim jestem.
                  • prawdziwy-moher Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:29
                    Przypuszczam ze dluzej jestem na zachodzie , niz ty masz lat.
                    • kml-19 Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:40
                      prawdziwy-moher napisał:

> Przypuszczam ze dluzej jestem na zachodzie , niz ty masz lat.

Dluzej bylem na zachodzie niz ty masz lat jedyne co nas rozni .... ja mialem
                      odwage wrocic i tu zyje a nie opluwam za cudza kase i to jest konec mojej
                      dyskusji z toba -> troche odwagi i odpowiedzialnosci. Tam gdzie jestes zostan a
                      nam zostaw nasze sprawy!!!! Jak jestes taki madry to przyjedz tu, zyj i zobobacz
                      i wtedy moze poslucham co masz do powiedzenia. Dla mnie jestes prorokiem za
                      cudze pieniadze. Kiedys byla Paryska Kultura i walczyla o Polskę ale oni
                      ryzykowali zyciem a ty????? Coz pluc kazdy moze - zrob cos pluszaku bo slowa nic
                      nie kosztuja. Bedziesz w W-wa .... zapraszam na dyskusje - jesli ci smialosci
                      wystarczy filozofie!!
                      • prawdziwy-moher Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:42
                        Emigracja iranska tez walczy o demokracje w Iranie.Podobnie Bialoruska czy Kubanska.Polacy tez widza swiat podobnie.Niewolnicy -inaczej.Ale to normalka.
                        • kml-19 Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:48
                          prawdziwy-moher napisał:

> Emigracja iranska tez walczy o demokracje w Iranie.Podobnie Bialoruska czy Kuba
                          > nska.Polacy tez widza swiat podobnie.Niewolnicy -inaczej.Ale to normalka.

nie badz bezczelny pluszaku .... emigracja to byla jak u nas byla komuna i
                          ludzie mogli siedziec za przekonania. Teraz to jest pogon za kasa a ci ktorym
                          zalezy na kraju sa tu a nie trzepia euro i udaja znawcow!!!! To jest komformizm
                          i swinstwo - chcesz miec prawo krytykowac? Badz tu i zobacz jak jest a nie cytuj
                          jakis twoich gazetek. Papierowym specjalistom dziekuje. Szkoda ze jeszcze jakis
                          eskimos sie nie pojawi. Q...... internetowi napinacze
                          • prawdziwy-moher Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 20:58
                            Odpowiem ci.Akurat bylem w centrum czegos.Widzialem te wolania o azyl polityczny.Widzialem uzasadnienia.Wielu z wnioskodawcow znalem.Synowie kacykow naraz poczuli sie przesladowani.Tak samo ci co wspolpracowali z bezpieka i na ich papierach opuszczali Polske.Znam przypadek ze jeden z tych co otrzymal azyl napisal we wniosku uzasadnienie.Ksiadz nie chcial mi udzielic slubu koscielnego.Zostal politycznym.Dzis zyje w Niemczech.Stara sie zapomniec jezyk polski.Jest to byly dzialacz ZSMP,pozniej PEPR.Tatus pracowal w KW Bydgoszcz.
                            • kml-19 Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 21:03
                              prawdziwy-moher napisał:

> Odpowiem ci.Akurat bylem w centrum czegos.Widzialem te wolania o azyl polityczn
                              > y.Widzialem uzasadnienia.Wielu z wnioskodawcow znalem.Synowie kacykow naraz poc
                              > zuli sie przesladowani.Tak samo ci co wspolpracowali z bezpieka i na ich papier
                              > ach opuszczali Polske.Znam przypadek ze jeden z tych co otrzymal azyl napisal w
                              > e wniosku uzasadnienie.Ksiadz nie chcial mi udzielic slubu koscielnego.Zostal p
                              > olitycznym.Dzis zyje w Niemczech.Stara sie zapomniec jezyk polski.Jest to byly
                              > dzialacz ZSMP,pozniej PEPR.Tatus pracowal w KW Bydgoszcz.

I sam dajesz argument jak sie komuna skonczyla to ci prawdziwi wrocili bo sie
                              nie mieli czego obawiac ale tez wstydzic ..... a kto zostal? Tez to znam bylem
                              tam ponad 20 lat bo nie mialem wyboru ale jak tylko przyszla okazja to sie
                              znalazlem tu gdzie moje miejsce. Mozesz to powiedziec o sobie pluszaku?
                              • kml-19 Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 21:06
                                kml-19 napisał:

> prawdziwy-moher napisał:
                                >
                                > > Odpowiem ci.Akurat bylem w centrum czegos.Widzialem te wolania o azyl pol
                                > ityczn
                                > > y.Widzialem uzasadnienia.Wielu z wnioskodawcow znalem.Synowie kacykow nar
                                > az poc
                                > > zuli sie przesladowani.Tak samo ci co wspolpracowali z bezpieka i na ich
                                > papier
                                > > ach opuszczali Polske.Znam przypadek ze jeden z tych co otrzymal azyl nap
                                > isal w
                                > > e wniosku uzasadnienie.Ksiadz nie chcial mi udzielic slubu koscielnego.Zo
                                > stal p
                                > > olitycznym.Dzis zyje w Niemczech.Stara sie zapomniec jezyk polski.Jest to
                                > byly
                                > > dzialacz ZSMP,pozniej PEPR.Tatus pracowal w KW Bydgoszcz.
                                >
                                > I sam dajesz argument jak sie komuna skonczyla to ci prawdziwi wrocili bo sie
                                > nie mieli czego obawiac ale tez wstydzic ..... a kto zostal? Tez to znam bylem
                                > tam ponad 20 lat bo nie mialem wyboru ale jak tylko przyszla okazja to sie
                                > znalazlem tu gdzie moje miejsce. Mozesz to powiedziec o sobie pluszaku?

a tak w ogole to co ci wariaci dali ci dostep do dokumentow azylowych? To
                                podobno byla scisla tajemnica zagwarantowana ochrona dobra personalnego i jej
                                zlamanie grozilo kara do 5 lat ...... no masz kontakty misiu tylko skad?
                            • kml-19 Re: projekt ustawy o 10% podatku od gier 05.10.09, 21:07
                              prawdziwy-moher napisał:

> Odpowiem ci.Akurat bylem w centrum czegos.Widzialem te wolania o azyl polityczn
                              > y.Widzialem uzasadnienia.Wielu z wnioskodawcow znalem.Synowie kacykow naraz poc
                              > zuli sie przesladowani.Tak samo ci co wspolpracowali z bezpieka i na ich papier
                              > ach opuszczali Polske.Znam przypadek ze jeden z tych co otrzymal azyl napisal w
                              > e wniosku uzasadnienie.Ksiadz nie chcial mi udzielic slubu koscielnego.Zostal p
                              > olitycznym.Dzis zyje w Niemczech.Stara sie zapomniec jezyk polski.Jest to byly
                              > dzialacz ZSMP,pozniej PEPR.Tatus pracowal w KW Bydgoszcz.

Moze jestes jednym z nich bo jakos nie rozumiem co????
    • wlodek619 Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 19:42
      Nadobywatel Kurski nadal wzbudza podziw. Ciemny lud to kupuje!!!
    • prawdziwy-moher ..Teraz bedzie afera koalicji SB-PO............ 05.10.09, 19:44
      Prokurator Bogusław Olewiński był w latach 1985-1990 zarejestrowany jako współpracownik Służby Bezpieczeństwa – informuje serwis Fronda.pl.
      Bogusław Olewniński to prokurator z Rzeszowa, który zajmuje się sprawą zarzutów dla szefa CBA Mariusza Kamińskiego. Według serwisu Fronda.pl, Olewiński został zarejestrowany przez SB, gdy był studentem Uniwersytetu w Rzeszowie - najpierw przez wydział III, później przez wydział B Służby Bezpieczeństwa.
      • prawdziwy-moher Re: ..Teraz bedzie afera koalicji SB-PO.......... 05.10.09, 19:46
        To agenci UB,SB ,WSI chronia ten rzad.
        Czy to jest skandal?.Nie.To katastrofa panstwa polskiego , gdzie byli esbecy beda sadzic opozycjonistow.
        • barnaba444 prawdziwy-moher, wdepnąłeś we własne gó... 05.10.09, 19:53
          Olewinski był bardzo cenionym prokuratorem w ekipie Ziobry.
          Był nagradzany i dostawał "trudne" sprawy, dotyczące ówczesnej
          opozycji...J.Kaczynski nie dał powiedzieć na niego złego słowa !
          • prawdziwy-moher Re: prawdziwy-moher, wdepnąłeś we własne gó... 05.10.09, 19:55
            Pokaz gdzie nie dal powiedziec?.Podaj linka.Ja podalem.
      • qreator prawdziwy-moher, znowu kłamiesz świnio, jak zwykle 05.10.09, 19:48
        b.Olewiński, to ten prokurator, za którym wylewał gorzkie łzy szef CBA
        bo ponoć został odsunięty od prowadzonych spraw, przez "naciski" !!
        • prawdziwy-moher Re: prawdziwy-moher, znowu kłamiesz świnio, jak z 05.10.09, 19:50
          wiadomosci.onet.pl/2055108,11,prokurator__zajmujacy_sie_sprawa_szefa_cba__wspolpracowal_z_sb,item.html
          • uookasz Re: prawdziwy-moher, znowu kłamiesz świnio, jak z 05.10.09, 19:55
            prawdziwy-moher napisał:

> wiadomosci.onet.pl/2055108,11,prokurator__zajmujacy_sie_sprawa_szefa_cba__wspolpracowal_z_sb,item.html

afera! sprawą powinien kierowac sędzia kryże!
          • barnaba444 prawdziwy-moher..A kto zaprzecza ? 05.10.09, 19:56
            wiadomosci.onet.pl/2055108,11,prokurator__zajmujacy_sie_sprawa_szefa_cba__wspolpracowal_z_sb,item.html
            Chodzi o to,że Olewnik był cenionym prokuratorem w ekipie Ziobry, czyli
            rządu J.Kaczynskiego!
            • prawdziwy-moher Re: prawdziwy-moher..A kto zaprzecza ? 05.10.09, 20:08
              Prokurator Bogusław Olewiński .
              Olewnika kazdy zna.To OLEWINSKI.
      • uookasz Re: ..Teraz bedzie afera koalicji SB-PO.......... 05.10.09, 19:52
        prawdziwy-moher napisał:

> Prokurator Bogusław Olewiński był w latach 1985-1990 zarejestrowany jako współp
        > racownik Służby Bezpieczeństwa – informuje serwis Fronda.pl.
        > Bogusław Olewniński to prokurator z Rzeszowa, który zajmuje się sprawą zarzutów
        > dla szefa CBA Mariusza Kamińskiego. Według serwisu Fronda.pl, Olewiński został
        > zarejestrowany przez SB, gdy był studentem Uniwersytetu w Rzeszowie - najpierw
        > przez wydział III, później przez wydział B Służby Bezpieczeństwa.

to mi przypomina pisowskiego esbeka Krauze i Komorowskiego
      • kml-19 Re: ..Teraz bedzie afera koalicji SB-PO.......... 05.10.09, 20:29
        prawdziwy-moher napisał:

> Prokurator Bogusław Olewiński był w latach 1985-1990 zarejestrowany jako współp
        > racownik Służby Bezpieczeństwa – informuje serwis Fronda.pl.
        > Bogusław Olewniński to prokurator z Rzeszowa, który zajmuje się sprawą zarzutów
        > dla szefa CBA Mariusza Kamińskiego. Według serwisu Fronda.pl, Olewiński został
        > zarejestrowany przez SB, gdy był studentem Uniwersytetu w Rzeszowie - najpierw
        > przez wydział III, później przez wydział B Służby Bezpieczeństwa.
        Czu mozesz mi znawco historii przypomniec nazwisko zastepcy Ziobry i czym on sie
        wczesniej zajmowal???? Jakies mam asocjacje :D
        • prawdziwy-moher Re: ..Teraz bedzie afera koalicji SB-PO.......... 05.10.09, 20:31
          Moge przypomiec i nazwisko zastepcy( nie szefa) Ziobry, ale tez szefa Ministerstwa Sprawiedliwosci za rzadow PO czyli Cwiakalskiego.Byly PZPRowiec.Zreszta sprawdz w internecie.
        • eszp Re: ..Teraz bedzie afera koalicji SB-PO.......... 06.10.09, 00:02
          Szkoda czasu na dyskusję z tym typem. To były ubek Lechoslaw
          Wajdzik. Prześladował ludzi za komuny, pojechał na zachód szpiegować
          opozycję. Z tą gnidą się nie dyskutuje. Kiedyś używał nicku
          presentation1. Wyjątkowej maści ubecka menda.
    • maj47 cięzkie przestępstwo,a czepiają się głupich 500mln 05.10.09, 19:55
      • uookasz Re: cięzkie przestępstwo,a czepiają się głupich 5 05.10.09, 19:56
        no przeciez od kilku dni trąbią caly dzien o 500 mln, nie rozumiem o co ci chodzi ;p
        • prawdziwy-moher Re: cięzkie przestępstwo,a czepiają się głupich 5 05.10.09, 20:00
          o to chodzi ze o 500 milionow mieliby mniej(kazdego roku) ci co zachowuja sie tak jak slyszales rozmowe Chlebowskiego.Ta kasa weszla by do budzetu panstwa.Ale gangsterzy z PO zaczeli kombinowac , co zrobic z tym fantem.Z tego co mi wiadomo tzw. lobbisci nie zaplacili 28 tys. na PO(zgodnie z prawem)
          Kasa poszla bokiem.Ok.pol miliona z gwarancja ze ustawa przejdzie.I tyle.Zajma sie nimi.Bo to panstwo na glowie.nie na nogach.
          • uookasz Re: cięzkie przestępstwo,a czepiają się głupich 5 05.10.09, 20:08
            prawdziwy-moher napisał:

> o to chodzi ze o 500 milionow mieliby mniej(kazdego roku) ci co zachowuja sie t
            > ak jak slyszales rozmowe Chlebowskiego.Ta kasa weszla by do budzetu panstwa.Ale
            > gangsterzy z PO zaczeli kombinowac , co zrobic z tym fantem.Z tego co mi wiado
            > mo tzw. lobbisci nie zaplacili 28 tys. na PO(zgodnie z prawem)
            > Kasa poszla bokiem.Ok.pol miliona z gwarancja ze ustawa przejdzie.I tyle.Zajma
            > sie nimi.Bo to panstwo na glowie.nie na nogach.

wyborcza.pl/1,75478,7084562,Skrzypek_i_spolka__czyli_jak_PiS_budowal_stadion__skrot_.html
            to chyba wiecej niz 500 mln
          • kml-19 Re: cięzkie przestępstwo,a czepiają się głupich 5 05.10.09, 20:31
            prawdziwy-moher napisał:

> o to chodzi ze o 500 milionow mieliby mniej(kazdego roku) ci co zachowuja sie t
            > ak jak slyszales rozmowe Chlebowskiego.Ta kasa weszla by do budzetu panstwa.Ale
            > gangsterzy z PO zaczeli kombinowac , co zrobic z tym fantem.Z tego co mi wiado
            > mo tzw. lobbisci nie zaplacili 28 tys. na PO(zgodnie z prawem)
            > Kasa poszla bokiem.Ok.pol miliona z gwarancja ze ustawa przejdzie.I tyle.Zajma
            > sie nimi.Bo to panstwo na glowie.nie na nogach.

Ojjjj prawie tyle ile jacycs panowie wzieli z parcelacji panstwowego Ruchu tylko
            ze jakos zbyszek i jego "prokuratorzy " zapomnieli cos z tym zrobic
      • barnaba444 maj47, a gdzie była ta forsa ???? 05.10.09, 19:59
        Czy te pieniążki istnieją, na jakim koncie, kto je zarobił i kiedy /
        to tak jak z tym gościem, który oskarżył LOTTO że ukradli mu 40 mln.!
        Wysłał kupon i...kicha! A miał wygrac.
        Jesteś tak tępy, czy tylko udajesz?
    • moher75 WoW ! Afera numer 1 portalu... 05.10.09, 19:59
      Wow... już prawie nie pamiętam o kompromitacji aferałów
    • q3000 Kurski już nie ma co zasłaniać.... 05.10.09, 20:09
      Dawno stracił twarz !!!
    • aga38wwa Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 20:09
      żałosny pajac
    • damiano_771 Popatrzcie tylko na jego świnski ryj!!!! 05.10.09, 20:11
      Takim swinskim żłobom wolno wszystko.Barany pier..lone....
    • q3000 Zasłonić Kurskiego w internecie !!! 05.10.09, 20:20
      Na niego nie da się już patrzeć ....
    • savrin Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 20:46
      To ja Jacek, zapomniałem skarpet
    • qc Co z ta Policja? 05.10.09, 20:47
      maja goscia z taka geba za ktora automatycznie powinni wsadzac do
      kryminalu.
      ?
    • dudala76 Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 20:53
      Żałosne łgarstwa człowieka o twarzy dvpy
    • artur74 Europosłowie już tak mają, patrz Nitras! 05.10.09, 20:53
      Euro-poseł PO Nitras dawał na wstecznym po niemieckiej autostradzie, Kurski
      Jacek przekroczył prędkość o 30 km/h. Wyborcy zadecydują, komu bardzie ufają ;-)
    • angrusz1 Kurski idzie w zaparte bo 05.10.09, 21:08
      wie, że można mu naskoczyć .
    • ogabignac Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 21:10
      To my bialostocczanie wybralismy Kurskiego na europosla i udzielilismy mu w
      zwiazku z tym wszelkich prerogatyw.
      Ma chlopak najdalej do tego parliamentu bo jezdzi przez cala Polske to i musi
      trochu mocniej przycisnac co grzechem samym w sobie nie jest a tylko swiadczy
      o fantazji kresowej. Tak to nasza krew - jesli przekroczyl o 40km/h to musial
      byc Kurski.
    • soldadura104 kogoś boli że nie da się polować na Kurskiego 05.10.09, 21:17
      Unia nie uchyla immunitetu i tak ma być.
    • kml-19 Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 21:19
      no i Nobla powinni mu tez dac jak za nic innego to za wyglad i elokwencje
    • incipit Toto nie potrafi nie kłamać 05.10.09, 21:48
      Toto nie potrafi nie kłamać
    • wybitniemadry oderwac swinie od koryta 05.10.09, 22:18
      dlaczego daliscie swini ludzkie papiery?
    • porannakawa20 Re: skurw...syny z Wybiórczej! 05.10.09, 22:36
      darekte napisał:

> Tak kradną miliony, a tu czepiają się człowieka, który trochę szybciej jechał.
      > Jeśli jest tu ktoś, kto nie przekroczył w życiu prędkości o 30
      > km/h, niech pierwszy rzuci kamień!
      > Może autor tekstu o pseudonimie mar ma czyste sumienie?
      > Jesli to wszystko, co macie na PiS, to gratuluję!

Tutaj kradną miliony a tu czepiają się człowieka zdolnego, co to z dzieckiem
      analnie spółkował.

Co tam dalej?
      Następne jakieś przestępstwo lub wykroczenie do usprawiedliwienia bo inni
      .................
    • xaliemorph Kłamca, kłamca !!! 05.10.09, 22:37
      Policja powinna już wiedzieć że tego wierutnego kłamcę trzeba nagrywać!
      Przecież ten facet jest kwintesencją kłamstwa, obłudy i kpiny zarówno z
      obywateli jak i funkcjonariuszy państwowych. Innymi słowy ma się za
      übermenscha stojącego ponad prawem.

A najgorsze z tego wszystkiego jest to że z tym obłudnikiem najlepiej się
      rozprawił ...
      Giertych.
    • idiot_hunter Jeśli już miałbym komuś wierzyć, 05.10.09, 22:52
      to na pewno nie temu ciulowi od "ciemnego narodu który wszystko
      kupi". A swoją drogą to się dziwię tym policjantom, że dali się tak
      zastraszyć takiemu dupkowi...
    • woma1955 Kurski zasłaniał się immunitetem? Policja: Tak.... 05.10.09, 23:43
      A Kurski wozi dupsko w beemce ze ćwierć bańki i ma nas wszystkich, internautów
      w dupie. Ciemny lud i tak wszystko kupi :-)
    • eszp Jeżeli pan Kurski zabije 05.10.09, 23:45
      kogoś na drodze, to czy poniesie odpowiedzialność karną za zbrodnię?
      Czy przy przestępstwach drogowych powinien obowiązywać immunitet?
      Czy permanentny przestępca drogowy jakim jest pan Kurski nie
      powinien mieć oznakowanego samochodu, żeby dać szansę przeżycia
      zwykłym obywatelom i przyzwoitym kierowcom?
      Czy pan Kurski jest aż tak świętą (bo pisowską) krową, że nie ma na
      niego metody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka