jendrek121 07.10.09, 14:18 dziwne, ona jest po prostu brzydka, jej cera jest jakby chora, wygląda jakby się postarzała 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doobie Re: Prawdziwe oblicze Miss Universe 07.10.09, 14:31 twoja zona chodzi spac w makijazu? moze po prostu nigdy wczesniej nie widziales kobiety ktora nei wstydzi pokazac sie publicznie jak ja pan bog stworzyl. jak dla mnie wyglada szalowo zarowno w makijazu jak i bez. Odpowiedz Link Zgłoś
miken1200 Re: Prawdziwe oblicze Miss Universe 07.10.09, 14:53 Niskie masz zatem wymagania, skoro za nią szalejesz. Znam dziewczyny nie stosujące makijażu i wyglądające lepiej. Jedna ma 22, druga 28 lat. A są to przeciętne dziewczyny tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
agent-0700 Prawdziwe oblicze Miss Universe 07.10.09, 14:47 polskie korzenie - polska opalenizna ;) Mimo iż nie ma kilograma makijażu na twarzy to nadal jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Prawdziwe oblicze Miss Universe 07.10.09, 14:53 Co tu sie dziwic. Sa wybory, jest show to sie wszyscy stroja i maluja co by ladnie wygladac. Jak kurtyna opadnie to sie juz stroic nie trzeba i wychodzi na swiatlo dzienne czy ktos ma naturalne piekno czy to tylko pomalowana przecietniacha. O gustach sie nie dyskutuje i jednemu sie podoba a innemu nie. A na fotkach to normalna troche wychudzona dziewczyna i tyle. Co ma sie stroic bardzo? Kto jak idzie na zakupy wklada garnitur czy kostium? No chyba tylko Rabczewska ;) Jak sie idzie polansowac na zakupy to sie odwala w extra ciuchy z koniecznie widocznymi metkami drogich marek. Ale to tak rylko robia "plastiki" i zelowani chlopcy w swoich 20 letnich BMW :) Odpowiedz Link Zgłoś
igorlo Prawdziwe oblicze Miss Universe 07.10.09, 14:58 Super dziewczyna przed i po. Może nawet ciekawsza przed. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Prawdziwe oblicze Miss Universe 07.10.09, 15:02 a komuś w gazecie znowu strony się pomyliły? i to dwukrotnie. poza tym - bardzo ładna, też bez makijażu. widać mam niskie wymagania wg niektórych, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
1.hanna Prawdziwe oblicze Miss Universe 09.10.09, 12:12 to jest kobieta w pełnym znaczeniu tego słowa, a nie zwykła '' lalka'' Odpowiedz Link Zgłoś