jollyroger3 Schetyna: "PiS rozpoczęło kampanię wyborczą, bę... 09.10.09, 10:50 Zamiast efektywnego zarządzania krajem PO daje wyborczej gawiedzi igrzyska dla odwrócenia uwagi od tragicznej sytuacji budżetowej państwa i od złodziejskiej wyprzedaży majątku narodowego/KGHM,PSE/ Gra muzyka z Titanica a wyborcza tłuszcza ma igrzyska... Gorzko tego będziecie żałować frajerzy jak naród wywiezie was na taczkach niebawem..jeszcze przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Schetyna: "PiS rozpoczęło kampanię wyborczą, 09.10.09, 11:47 jollyroger3 napisał: > Zamiast efektywnego zarządzania krajem PO daje wyborczej gawiedzi > igrzyska dla odwrócenia uwagi od tragicznej sytuacji budżetowej > państwa i od złodziejskiej wyprzedaży majątku narodowego/KGHM,PSE/ > Gra muzyka z Titanica a wyborcza tłuszcza ma igrzyska... > Gorzko tego będziecie żałować frajerzy jak naród wywiezie was na taczkach > niebawem..jeszcze przed wyborami Efektywne zarzadzanie krajem jest niemozliwe w momecie gdy prezydent sabotazuje wszelkie wysilki rzadu wetujac wszystkie ustawy, PiSdolcu. A wyprzedaz majatku narodowego (komunistycznego) sluzy temu, zeby jeden pan z drugim zasiadajacy w spolce firmy z nadania partyjnego nie kradl pieniedzy (panstwowych), tylko wzial sie do uczciwej roboty, PiSi komuchu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Schetyna: "PiS rozpoczęło kampanię wyborczą, 09.10.09, 11:55 Bez inwektyw nie potrafisz szumowino ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Schetyna: "PiS rozpoczęło kampanię wyborczą, 09.10.09, 19:46 jollyroger3 napisał: > Bez inwektyw nie potrafisz szumowino ? Medice, cura te ipsum! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Zapominałeś dodac - to POpaprańcy chcieli wydymać 09.10.09, 11:11 wszystkich, nawet swoich wyborców, by "mordom waszym żyło się lepiej" Na POhybel przekrętasom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zapominałeś dodac - to POpaprańcy chcieli wyd 09.10.09, 11:48 unamatita napisała: > wszystkich, nawet swoich wyborców, by "mordom waszym żyło się lepiej" > Na POhybel przekrętasom! > u. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Blondina z PiS - i wszystko w temacie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
babka20 Schetyna: "PiS rozpoczęło kampanię wyborczą, bę... 09.10.09, 11:31 Pan Schetyna powinien się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Schetyna: "PiS rozpoczęło kampanię wyborczą, 09.10.09, 19:47 babka20 napisała: > Pan Schetyna powinien się wstydzić. Dlaczego? Przecież on nie ma z PiS-em nic wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 [...] 09.10.09, 11:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 11:41 Szkoda czasu na propagandę wojenną cyngli Michnika. www.rp.pl/artykul/373045.html blog.rp.pl/gociek/2009/10/08/ministrowie-odchodza-ale-trudne-pytania-wciaz-pozostaja/ Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 12:27 Jak to dobrze znaleźć w tym bagnie stronniczości link do obiektywnej i niezależnej Rzeczpospolitej! I można sobie przy tym linku samodzielnie pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 12:42 > I można sobie przy tym linku samodzielnie pomyśleć. A nawet napisać krytyczny komentarz, będący owocem tych przemyśleń, choćby taki jak ten z Twojej stopki. Nawiasem mówiąc, Ziemkiewicz nie ubliżył Anecie K., bo nie nazwał jej kurwą. On zganił postępowanie tej pani. Ale takich subtelności nie dostrzega się po wybiórczej szkole gazety wybiórczej, która uczy co najwyżej zręcznego wyjmowania zdań z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 13:02 Tylko krytyczny komentarz jest oznaką samodzielności myślenia i niezależności. Zwłaszcza na stronach Rzepy. Nawiasem mowiąć Palikot nie nazwał Gęsickiej prostytutką tylko określił jej zachowanie jako prostytucję. Niestety kalizm Ziemkiewicza i jemu podobnych zwalnia go od myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 13:21 Jakoś nie mogę znaleźć tego felietonu Ziemkiewicza, żeby ocenić go obiektywnie. Znalazłem tylko coś takiego: blog.rp.pl/ziemkiewicz/2008/12/22/bezkarnosc-rozzuchwala-palikota/ Palikot przystał [na wizytę redakcyjnych koleżanek Ziemkiewicza] pod warunkiem, że przyjdą do niego “nago i po dwóch butelkach wina”. Jeśli to prawda, to muszę zgodzić się oceną Palikota jako chama i chuligana. Musisz zaktualizować swoją stopkę. Podaj przynajmniej link do tego, zresztą już nie jednego ostatnich, felietonów Ziemkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 13:27 RAZ Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 13:29 Zresztą podziwiam Ziemkiewicza za troskę o kulturę w dyskusji. Pamiętam jak w odpowiedzi Orlińskiemu pisał z obrzydzeniem o mężczyznach którzy nie golą sobie włosów z genitaliów i że współczuje z tego powodu pani Orlińskiej włosów między zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Gazeta Wyborcza jest wojenną szczekaczką PO 09.10.09, 14:55 Dzięki za link. Felietonik w pytkę. W tamtym czasie GW mogłaby spokojnie to wydrukować. Bardzo lubię Ziemkiewicza za ten jego jakże polski i dosadny język. Ostatnio pisał o chu.jach wieszanych na krzyżu: blog.rp.pl/ziemkiewicz/2009/10/03/o-kwiatkach-ptaszkach-i-motylkach/ > Pamiętam jak w odpowiedzi Orlińskiemu pisał z obrzydzeniem o > mężczyznach którzy nie golą sobie włosów z genitaliów i że > współczuje z tego powodu pani Orlińskiej włosów między zębami. A jest to jeszcze gdzieś w sieci? Ziemkiewicz chyba lubi ten temat. W jednej ze swoich książek pisze na przykład o chlapaniu minety. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery KiedyPOwygralo wyb.odechcialo mi sie wracacdo kra 09.10.09, 11:41 do kraju. Jak widac slusznie. Stracony czas dla Polski. Raczej nie wyjade z powrotem, bo w;asny kraj to wlasny kraj, ale szkoda widziec jak kolesiostwo i gangsterzy rodem niemalze z SLD rzadza tym kraikiem na rubiezach Europy. Toz to wciaz Ukraina i Rosja a nie kraj w EU. Daliscie sie lemmingi nabrac na PO, bosta mysleli ze z was europejczykow zrobia hle hle. Europa to sie konczy na Odrze a tu moze za 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: KiedyPOwygralo wyb.odechcialo mi sie wracacdo 09.10.09, 11:52 rekin.finansjery napisał: > do kraju. Jak widac slusznie. Stracony czas dla Polski. > > Raczej nie wyjade z powrotem, bo w;asny kraj to wlasny kraj, ale szkoda > widziec jak kolesiostwo i gangsterzy rodem niemalze z SLD rzadza tym kraikiem > na rubiezach Europy. Toz to wciaz Ukraina i Rosja a nie kraj w EU. Daliscie > sie lemmingi nabrac na PO, bosta mysleli ze z was europejczykow zrobia hle > hle. Europa to sie konczy na Odrze a tu moze za 50 lat. A potrafisz chociaz w kilku prostych slowach wytlumaczyc o co wlasciwie ci chodzi, czy plujesz sie tak, bo PiSdolstwo ci resztki rozumu wyzarlo? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: KiedyPOwygralo wyb.odechcialo mi sie wracacdo 09.10.09, 12:03 Prosze bardzo, ten wyborca PO chyba bardziej zieje chamstwem i nienawiscia niz mohery. Troche tolerancji bys sie nauczyl, skoro ponoc jestes otwartym i wyksztalconym wyborca PO (to jest bzdura tak btw, znam tych wyborcow PO, zakompleksione toto takie na p. Europy) Niczym sie od moherow nie roznisz w tym swoim zacietrzewieniu, ...masz tylko zaminione bieguny. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Schetynie cos ostatnio kiepsko sie robi.... 09.10.09, 11:46 ...pod beretem pewnie po tym "awansie".O jakiej on mówi Platformie Obywatelskiej? Juz dawno nie ma PO,a powraca do polityki Kongres Lewych Dochodów,przeciez nie jest zadna tajemnica ze jak Tusk wygra wybory prezydenckie to premierem zostanie najwiekszy lodziarz ostatniego 50-lecia J.K.Bielecki.Ten premier nareszcie opchnie PKO-BP za psia monete,a nastepnie bedzie tam prezesowal przez kilkanascie lat milych. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Schetyna, pogieło Cie? 09.10.09, 11:51 To nie ustawialiście modyfikacji ustawy hazardowej? Jaka kampania? Wytłumacz się z Twojej roli, potem będziemy robić kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś
stojacywbramie CZeść Zbyszki tu Grzesiek. 09.10.09, 11:54 Przeanalizujcie sobie kalendarim tych różnych zachowań, a przy obrobinie dobrej woli, dojdziecie do wniosku, że za te całe szczucie odpowieada właśnie PO i tzw. przychylne jej media. To Tusk zaraz po wyborach w 2005 roku po raz pierwszy użył sformuowania "mochery". To Wyborcza, TVN i pokrewne im media od samego początku ziajały nienawiścią do PiS-u. I w końcy, to wy drodzy internauci jako pierwsi zaczeliście używać sformuowań w rodzaju pisiory, piskloaka itp. Jak jesteś niewinny to pierwszy rzuć kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Bezczelność Schetyny Zdumiewająca! 09.10.09, 12:08 Kiedy wreszcie Q-rwa mać ta Hołota z PO (przepraszam za wyrażenie) przestanie obrażać i insynuować uczciwym i prawym ludziom to co ją charakteryzuje jego i ich koszmarnych Kolesi z PO (powtórnie przepraszam za wyrażenie). Zaciśnięte zęby widzę tylko u Tuska, Nowaka, Schetyny, Niesiołowskiego (szczególnie zaciśnięte zęby połączone z psychopatycznym mruganiem zakłamanymi i fałszywymi Oczkami!!!) i wielu, wielu innych. Bardzo proszę panie Schetyna, niech się pan ODPIEPRZY od PiS i Kaczyńskich. To nie są pana Kolesie z boiska czy hazardu ani nie grają z panem w szmaciankę. Więc bardzo proszę uprzejmie wypowiadać się o Kaczyńskich i PiS (najlepiej stać wtedy na baczność i mówić dużymi literami!!!). Podejrzewam, że chamstwo Schetyny, Grasia i innych POpaprańców bierze się z kompleksów. Otóż przeczytałem, że Schetyna dostał się w roku 1981 na prawo we Wrocławiu (przypadek i zbieg okoliczności!). Ponieważ jest to patentowany matoł, to oczywiście nie dał sobie rady na tych studiach i został z nich WYRZUCONY za brak postępów!!! On oczywiście powie, że przeniósł się na historię. Nie zmienia to jednak faktu, że nie potrafił studiować prawa ani go skończyć. Historyk też z niego żaden bo przecież nie uprawia tej dyscypliny. Zmęczył jakość te studia historyczne będąc już mocno spóźnionym i wyrośniętym "wiecznym STUDENTEM". Zamiast studiować zajmował się matactwem w NZS! Oczywiście ta miernota zabrała komuś miejsce na tych studiach, bo gdyby realnie ocenił swoje zdolności i możliwości (mierne) to nie startował by na ten wydział, przypadkiem by się na niego nie dostał a dostałby się na to miejsce ktoś, kto by skończył te studia z pożytkiem dla siebie i kraju. Tymczasem mamy przez takiego Schetynę o jednego prawnika mniej i o jednego "pseudo historyka" za dużo. Gdyby nie polityka, to facet najprawdopodobniej zasiliłby szeregi BEZROBOTNYCH. Drugi taki inteligentny inaczej to niejaki Graś. Też dostał się na prawo na UJ. Też go wylali go s tego wydziału za brak postępów i facet skończył ,,, politologię. Też nic nie umiejąc oprócz publicznego "bicia piany przy pomocy miksera węgierskiego". Obydwaj ci faceci mają kompleksy np. w stosunku do pana Mariusza Kamińskiego, który nie tylko, że skończył prawo w terminie!!! ale jeszcze z bardzo dobrymi ocenami. Co by nie powiedzieć o Kaczyńskich, to również skończyli prawo w terminie, czego w żaden sposób ani Schetyna, ani Graś ani Tusk nie mogli zrobić - PRZERASTAŁO TO ICH MOŻLIWOŚCI INTELEKTUALNE. O ile Kaczyńscy zawsze mogą pracować jako prawnicy, to doprawdy nie wiem co mogliby robić Tusk, Schetyna czy Graś gdyby nie żyli z polityki??? To jest właśnie to nasze nieszczęście. Jak to ktoś kiedyś powiedział: SYTUACJA JEST NAPRAWDĘ CHORA WÓWCZAS, GDY PACJENCI ZACZYNAJĄ WYPISYWAĆ RECEPTY. Tusk, Schetyna, Graś, Niesiołowski, Palikot i inni POpaprańcy będąc ludźmi chorymi próbują wypisywać recepty na uzdrowienie państwa. Oczywiście są to "recepty" od nieuków. To tak jak wynająć szamana do wyleczenia z poważnej choroby!!! Jedyny sensowny facet w tym koszmarnym rządzie POpaprańców to pan Rostowski, który niestety też zaczyna przesiąkać butą, chamstwem i arogancją słowną swego polityczno-rządowego otoczenia!!! Przekonałem się o tym wczoraj oglądając w trójce rozmowę Romaszewskiego i Gowina. Romaszewski mówił uczciwie i logicznie. a Gowin w miną cherubinka i ministranta łgał w żywe oczy eliminując zupełnie sumienie (najwyraźniej zakłamał się na śmierć, co jak na katolika jest zdumiewające). Zdumiewające było to przewrotne interpretowanie oczywistych dla każdego faktów z afery hazardowej. Oczywiście od razu skreśliłem faceta z listy ludzi uczciwych. Postawił się w jednym rzędzie z Palikotami, Niesiołowskimi i całą tą hałastrą z PO (po raz trzeci przepraszam za wyrażenie). Całe szczęście, że są jeszcze tacy wspaniali ludzie jak: Romaszewski, Wildsztajn (ostatnio nieomal genialne analizy polityczne publikowane w Rzeczpospolitej) oraz pan Kłopotowski (genialne artykuły również z Rzeczpospolitej). Ci trzej wspaniali ludzie wystarczą mi w zupełności by zachować równowagę psychiczną i wiarę w człowieka. Na dokładkę mogę jeszcze dodać Macieja Rybińskiego - bardzo uważnego i wnikliwego obserwatora i interpretatora absurdów rządu PO (po raz czwarty przepraszam za wyrażenie!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bezczelność Schetyny Zdumiewająca! 09.10.09, 13:19 wstrzymałem się z odp. do ciebie manfred211. Wiesz dlaczego? Chcę się przekonać, czy jeszcze żyjesz. Tyle agresji powodowanej stresem może skończyć się twoim zejściem. Jesteś tam jeszcze "o nienawidzący" Tuska? :) > Ci trzej wspaniali ludzie wystarczą mi w zupełności by zachować > równowagę psychiczną i wiarę w człowieka. jednak nie pomaga, może zacznij wierzyć w św. Mikołaja, on przynajmniej cię nie oszuka i 24.12 coś dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Re: Bezczelność Schetyny Zdumiewająca! 09.10.09, 14:02 Lecz się Chłopie na NOGI bo na głowę jest już za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bezczelność Schetyny Zdumiewająca! 09.10.09, 14:22 > Lecz się Chłopie na NOGI dobrze, bo jeszcze mnie zaczniesz nienawidzić :D A nie chcę mieć psychicznego wroga! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski GW daje szanse kazdemu.PO,PiS.SLD,Lewica itd 09.10.09, 13:12 Bardzo dobrze.Podobal mi sie komentarz ponizej. Zyje poza Polska.Nie jestem w zadnej partii polskiej. Jednakze rozumiem sytuacje obywateli w Polsce i brak wyboru w zawodowych politykach. Staram sie o neutralne reakcje co jest wyjatkowo trudne.Jednakze cytat ponizej podoba mi sie.Mam podobne "upodobania".hahahahhaha _____________________________ Całe szczęście, że są jeszcze tacy wspaniali ludzie jak: Romaszewski, Wildsztajn (ostatnio nieomal genialne analizy polityczne publikowane w Rzeczpospolitej) oraz pan Kłopotowski (genialne artykuły również z Rzeczpospolitej).Ci trzej wspaniali ludzie wystarczą mi w zupełności by zachować równowagę psychiczną i wiarę w człowieka. Na dokładkę mogę jeszcze dodać Macieja Rybińskiego - bardzo uważnego i wnikliwego obserwatora i interpretatora absurdów rządu PO (po raz czwarty przepraszam za wyrażenie!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
rumcyk_cyk Re: GW daje szanse kazdemu.PO,PiS.SLD,Lewica itd 09.10.09, 19:04 No proszę, proszę... Cały dzień przed komputerem, zamiast z tyłkiem do roboty się ruszyć buhahahaha. A potem chodzimy brudni, głodni, smierdziacy i prosimy wszystkich dokola, by nam 3 kielbasy dali i ubrania wyprali... A co dajemy w zamian? Wyzwiska, obelgi, siniaki na rekach i zadrapania. Za co inni to otrzymuja? Bo Herr Lipka schize ma. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Nie dajmy się robić w bambuko 09.10.09, 13:38 Nie dajmy się robić w bambuko jankepost.salon24.pl/130232,nie-dajmy-sie-robic-w-bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Małe kłamstewko 09.10.09, 15:18 Prawda jest taka, że zarówno Kaczyńscy jak i Tusk prowadzą kampanie wyborczą od wyboróww 2007r. A traci na tym Polska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Świety Grześ męczennik z żalu papla co mu ślina na 09.10.09, 19:09 język przyniesie. Ciesz się Grzesiu, że cie Donek nie wyruchał. Pewnie jestes mu jeszcze potrzebny, ale gdy stwierdzi, że nie, to ..... Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Panie Schetyna - jak w takim tempie będą ujawniane 10.10.09, 14:39 wasze przekręty, to wy kampanii wyborczej nie rozpoczniecie wcale, bo kto wam uwierzy w wasze obiecanki? Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś