rijselman12.0 11.10.09, 12:00 Drasius Kedys w opalach ! -Opinie o tym ,co ow CZLOWIEK zrobil nie wystarcza. -Nalezy dzialac ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rijselman12.0 Re: Walczyc o Kedysa! 11.10.09, 12:09 Czas ucieka ! -Jezeli Kedys popelni "samobojstwo" albo zginie w czasie "proby ucieczki" ,bedziemy temu wspolwinni... Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Walczyc o Kedysa! 11.10.09, 14:57 Optymista!Wszyscy...do przytakiwania, podziwiania, a jak trzeba ruszyc palcem.... ogon pod siebie.Oto nasza epoka "bohaterow"...w gebie !!! Zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Walczyc o Kedysa! 11.10.09, 20:15 Ty serio o tej petycji? Komu chcesz ja przekazac? Zeby wszystko bylo tak proste Kaszubie, jak wyrwanie sztachety z plotu, zycie byloby piekne. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Walczyc o Kedysa! 12.10.09, 19:13 Nie pierwsza to akcja,swiblo...-moi znajomi i ja wyslalismy maile do ambasady paryskiej...maly kroczek,ale bardzo wazny...-"oni wiedza ,ze my wiemy".-Litewska prasa ,litewskie stowarzyszenia...- wszystko z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Walczyc o Kedysa! 12.10.09, 20:26 Masz racje Rijselman. Namierze tych zboczencow w Moskwie. A jezyk mam kwiecisty. pozdr! ps. sprawe niezjedzonej ryby puszczam w niepamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Walczyc o Kedysa! 14.10.09, 17:49 Rybka ? -Nie kojarze...-przypomnij ,prosze.-hej. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Walczyc o Kedysa! 14.10.09, 19:35 forum.gazeta.pl/forum/w,904,100922287,100934450,Re_Rozpatrujac_inaczej.html forum.gazeta.pl/forum/w,50101045077,101051407,Re_Polska_dla_Polakow_wyjasniam.html Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Walczyc o Kedysa! 15.10.09, 16:54 Rozumiem aluzje,swidlo...-Chyba z Toba rozmawialem na temat mikropolityki...Politycy politykami , a przez taki numer inaczej by nas ogladano...-to , tez ,jest istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Walczyc o Kedysa! 15.10.09, 22:49 Aaaa......pewnych rzeczy nie przeskoczysz, glowa muru nie przebijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Walczyc o Kedysa! 16.10.09, 18:18 Mam ,juz,swoje latka;-dobijam do 60-tki ,;swoje przezylem,wiele doswiadczylem , ucze sie zycia kazdego dnia ,ale doznaje mieszanych uczuc ;-smutek , wscieklosc , pogarda ? -Czy ,az tak nisko upadlismy !?!-Niedawno spotkal mnie analogiczny przypadek , w innym , mniejszym wymiarze...-Sasiad z wyzszego pietra regularnie zmywa balkon zalewajac i brudzac szyby "nizszym" sasiadom.- Pukam,dzwonie do drzwi - gosc nie otwiera.-Oczywiscie wszyscy sasiedzi sa oburzeni - "nasze szyby,moja,suszaca sie, bielizna,moje kwiaty... !!!" -Rzucam "- wystarczy zadzwonic do administratora budynku"..."No ,tak , faktycznie,tak nalezy zrobic ,przeciez to skandal itp,itd..." -Wczoraj zadzwonilem do spoldzielni.-Okazalo sie ,ze jestem jedynym mieszkancem skladajacym skarge... Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Walczyc o Kedysa! 12.10.09, 19:20 Jeszcze jedno , swiblo...-Zauwaz ogromna liczbe postow -podziwu dla Kedysa... Gdy trzeba popelnic wysilek znalezienia adresu Amabasady Litwy i wyklikania kilku slow...-NIKOGO NIE MA... Odpowiedz Link Zgłoś