jacek230 24.10.09, 08:50 Nad nimi nie panuje nikt. Rzad Jaroslawa Kaczynskiego upadl z powodu bezdennej glupoty Kaminskiego i CBA. Za to chwala CBA, za to chwala Kaminskiemu! Uratowal Polske od najgorszego. Ale teraz musi odejsc! I to na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 08:52 To choroba czy glupota? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 _____Państwo POlicyjne i zagrożona demokracja____ 24.10.09, 09:21 Niestety jedyne co się udało kolesiom z PO to wprowadzenie podsłuchów, skłócenie i zastraszenie ludzi oraz podważenie demokratycznych fundamentów naszego kraju. Donald obudź się bo jak tak dalej pójdzie wszyscy uczciwi obywatele wyjadą i będziecie musieli okradać się nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: _____Państwo POlicyjne i zagrożona demokracja 24.10.09, 10:18 Oczywiście że PO to jedno wielkie g.... . Różnego rodzaju Pitery, Chlebowskie, Drzewieckie, Nowaki, Radziszewskie, Katarasińskie, Klichy czy Czumy to ludzie nie mający pojęcia o rządzeniu, nieudolni i bez politycznej wyobraźni. Również Tuskowi tej wyobraźni brakuje. Tym nie mniej wolę Tuska, niż maniakalnie nienawidzących swoich przeciwników politycznych Kaczyńskich. Zachowania zarówno Jarosława Jak i Lecha Kaczyńskiego pokazały, że nie potrafią wznieść się ponad podziały, że wszystkie ich działania podporządkowane są interesowi wcześniej PC obecnie PiS-u, że interes tych partii był zawsze utożsamiany przez Kaczyńskich z interesem Polski, a tak oczywiście nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: _____Państwo POlicyjne i zagrożona demokracja 24.10.09, 11:05 przeciez pisuary juz nic nowego nie pokazaly.. jakie z nich prostaki i mochery to od lat sa tacy sami cala twoja wypowiedz mialaby sens gdybys napisal ze to donek przez ostatnie 2 LATA nie jest wstanie sie wzniesc et cetera po 2 to przeciez platforma jedyny kapital jaki posiada to nienawisc do kaczorow [nie wiem kto wymyslil rownanie na odwrot]. przypomne ze to donek przegral wybory z niepelnosprawnym lechem prosze wymienic kilka ustaw czy iniciatyw ktore zawdzieczamy donkowi et consortes?? jakies konkrety [poza zwalczaniem pisu hehe].. przeciez ich pracy nie mozna nazwac nawet jako mizerna czy mierna. juz minelo 2 LATA a gwiazdy po to pani kopacz i pitera [pomijajac ladna buzie pani muchy] a poza nimi to jakies warcholy zapijaczone a tak widac ze jestes zdezorientowanym wyborca platformy ktory glosowal tak na prawde przeciwko kaczynskim i dzisiaj jestes sierota ktora nie potrafi sklecic sensownego zdania z powodu determinizmu jakiegos nie zdrowego.. ciekawe czy przy nadchodzacych wyborach argument frekwencji bedzie mial znaczenie czy tez wciaz bedzie aktualne larum ze TRZEBA przeciw komus glosowac.. ps. przypomne ze w 1993 roku polacy wybrali sld a 2 lata pozniej kwasniewskiego. z tej perspektywy napinacze ze stajni po sa zalosni [a przez donka pojecie sondazu zostalo skutecznie obrzydzone] Odpowiedz Link Zgłoś
esbecka_qrrva_z_tvn Komuch_Cimoszenka_Ofiarą_Esbecji_ _!:)))))))))))))) 24.10.09, 15:16 Ale jaja :)))) WC czyli Wladimir Cimoszenka - nabzdycony komunista o słabych nerwach, żyjący w puszczy a rodzinę trzymający w imperialstycznych usa :) dał głos ! był prześladowany ! a jakże ! przez POst-especkie służby specjane ! które nagrały jego tajne WC-pomruki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: _____Państwo POlicyjne i zagrożona demokracja 24.10.09, 13:13 lewar121 napisał: --------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: _____Państwo POlicyjne i zagrożona demokracja 24.10.09, 14:01 A teraz jest rok 2009 i nadal nic się nie zmieniło. Cały czas pan Bondaryk na służbie członków jedynie słusznej partii zwanej PO podsłuchuje uczciwych obywateli. ursynow33 napisał: > LEWAR , CZY PRZECZYTALES ARTYKOL- BO WYGLADA NA TO ZE NIE! > TO BYLO NA POCZATKU LAT 90TYCH! Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 Re: Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 09:28 A ty <lumpie...> co: chory na głupotę ? Odpowiedz Link Zgłoś
aardvaark Re: Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 10:28 Nie-pra-wdo-po-do-bne! Cimoszewicz okazał się prawicowym oszołomem, podatnym na teorie spisków! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Nie bądź ciulem-nie popieraj PeOo !!! 24.10.09, 12:03 Nie bądź ciulem-nie popieraj PeOo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 08:59 Psy sie zerwaly z łańcucha i graja krajem w karty. Wasza wina politycy post solidarnosciowi. To wy zachlysneliscie sie wladza i sluzbami. Teraz jestescie niczym komunistyczne kacyki. Obroslicie w stolki, w sadlo i wygodnie wam nie widziec nic zza przyciemnionych szyb limuzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Ten kraj to państwo złodziei i agentów. 24.10.09, 09:14 Z rekordowym na świecie przyzwoleniem społecznym wobec tych zjawisk. Kiedy dziki człowiek się wreszcie ucywilizuje. Kiedy odda ukradzione i przestanie inwigilować. Kiedy homo sovieticus odejdzie na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
resurrector ale ty jesteś żałosny 24.10.09, 10:15 To co jest w Polsce to nic w porównaniu z tym co się dzieje w USA. Przypominam, że instytucje typu "świadek koronny" i wiele innych było w polskim prawie z czasów PRL-u komplenie nieznanych i nielegalnych. Podsłuchy & prowokacje rozkwitły kiedy nasze służby skumały się i zaczęły wzorować na tych amerykańskich. Po co więc piszesz głupotki o jakichś "sovieticusach"? Tata sołdat z rosyjskich stepów ci się przpomniał? Ludzie którzy przy każdej okazji plują na Polske są dla mnie śmieciami. Masz coś do jakiejś partii czy rządu to atakuj rząd ale od Polski się buraku odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Miller,ty i dzisiaj powinienes byc podsluchiwany.. 24.10.09, 09:18 ...prewencyjnie,nawet jak spisz.Nie dlatego,ze jestes niebezpieczny ale dlatego,ze jestes tak glupi ze z glupoty szkodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy jakie q.demokratyczne opozycjonisty z PZPR sie... 24.10.09, 09:23 porobiły...SBiaki krzyczą łapaj SBiaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Re: jakie q.demokratyczne opozycjonisty z PZPR si 24.10.09, 10:18 podkanclerzy napisał: > porobiły...SBiaki krzyczą łapaj SBiaka.. a u was biją murzynów Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Nie "murzynów" ale Afroamerykanów, ty rasisto 24.10.09, 10:58 Troszkę szacunku dla innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Tych panów to akurat należałoby podsłuchiwać... 24.10.09, 09:27 nieustannie. Bez zbędnego wstydu. _____________ Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. [Antoni Macierewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 09:34 Panuje < homocatolikus> ... tj. 97% pokropionych już w becikach, oczywiście płatnie. Sowvietikus ...masz tego w Brukseli i Chinach po same uszy. Cóż h... z tobą bóg z nimi, czarny baranku. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo53 Re: Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 09:44 Obecna sytuacja z podsłuchami sprzyja aktualnemu premierowi, gdyż wyczyszcza mu teren drogi dojścia do prezydentury, a nikt nie ma odwagi przejścia po "zaminowanym terenie" , co skrzętnie czynią służby specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Aciebie chrzszczono czy moczem zwilżono? 24.10.09, 10:14 Sądząc po jakości wpisów raczej zwilżono, choć oczywiście pierwsze wrażenie jest złudne. Może być gorzej niż się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
resurrector Znowu ten Bondaryk 24.10.09, 09:42 Bondaryk albo co najmniej Mąka powinni polecieć za aferę z wykorzystaniem podsłuchów w prywatnym procesie Mąki. Nie polecieli, bo to ludzie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Cimoszewicz naśladuje Marcinkiewicza 24.10.09, 09:43 Cimoszko przypomina Kazia Marcinkiewicza. Cały kraj żyje niedawnym szukaniem posady dla Włodka w UE lub rządzie, jego przemyśleniami na temat lewicy, aferami jakie Wołodia ujawnia. Co będzie potem? Rzuci żonę i zawrze związek z młodym gejem? Wystąpi w Big Brotherze? Pokaże ptaka na plaży nudystów? Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 Re: Cimoszewicz naśladuje Marcinkiewicza 24.10.09, 09:53 Będzie taki jak TY, janowstrzyca z ptokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Re: Cimoszewicz naśladuje Marcinkiewicza 24.10.09, 10:27 janostrzyca, spójrz do lustra, może wreszcie zrozumiesz kogo sobie przypominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Re: Cimoszewicz naśladuje Marcinkiewicza 24.10.09, 10:48 tentutaj napisał: > janostrzyca, spójrz do lustra, może wreszcie zrozumiesz kogo sobie przypominasz > . Zajebiście merytoryczny komentarz. Ddziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
czytuje Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 09:52 Panowie chcecie znowu wywiadow, zwrocenia na siebie uwagi, wiec w dobie afer podsluchowych przyznajecie sie , dopiero teraz (!!) , do tego, ze byliscie podsluchiwani!! Powiem wam w sekrecie, ze.... ja tez!! Tez bylem i jestem podsluchiwany. I co z tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
psiorgan Nie prawda. To ja byłem podsłuchiwany!! 24.10.09, 10:03 A wszyscy inni kłamią aby zrobić se tanią reklamę na moim nieszczęściu. Wilki nie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Re: Nie prawda. To ja byłem podsłuchiwany!! 24.10.09, 10:32 Byłbym szczęśliwy gdyby prawdziwe było "Homo homini lupus est" Odpowiedz Link Zgłoś
micdab1 Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 10:24 Wszyscy jesteśmy obserwowani i podsłuchiwani. Bóg widzi wszystko. Pozdro z Torunia:) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Podsluchuja nas. 24.10.09, 10:30 Wszyscy,którzy twierdza,ze byli lub sa podsluchiwani ale rzadko precyzuja przez kogo.Moze to jest tak jak z moim sasiadem,który byl pare lat w USA ale tam mu sie nie wiodlo po powrocie do Polski twierdzi,ze CIA go ciagle podsluchuje,a na jesieni to juz z tymi rewelacjami zyc nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Cimoszewicz - otrzyj łzy! Nie becz maminsynku! 24.10.09, 10:31 To z tego powodu beczysz w podomkę mamusi? Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy gluchy: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 10:32 a co, jak wszyscy to ja tez. I udowodnijcie mi, ze tak nie bylo :) Tylko co z tego, ze bylem podsluchiwany????? Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Cimoszewicz, Miller byli podsłuchiwani-i słusznie! 24.10.09, 10:44 Przestępca Miller, złamał prawo przywożąc srebrniki z kruju, ktory okupywał nas dziesiatki lat. Obowiązkiem ABW było podsłuchiwanie tych ludków... UCZCIWI LUDZIE NIE BOJĄ SIĘ PODSŁUCHÓW (Małgosia Taczer-b.premier W.Brytanii) Odpowiedz Link Zgłoś
zawiz Cimoszewicz niedługo zostanie kombatantem. 24.10.09, 10:49 Obecnie jako partyzant w Puszczy Białowieskiej z zamyślonym wzrokiem pozuje do zdjęć. Jego AKCJE idą w górę... No bo musi kiedyś je korzystnie sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Zapewne na włodku mszczą się za tatusia 24.10.09, 11:02 który był politrukiem na WAT-cie i niejeden kursant poszedł pierdzieć w pasiaki dzięki jego czujności. Współczujemy mu, bo tyle dobrego co jego rodzina i on sam zrobił dla tego kraju to nie zrobił absolutnie nikt, nawet bracia kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 11:16 tusk nad wieloma rzeczami nie panuje np ekonomia tylko na zasadzie "jakoś to będzie" Odpowiedz Link Zgłoś
gregory433 Re: Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 11:48 curious2003 napisał: > tusk nad wieloma rzeczami nie panuje np ekonomia tylko na > zasadzie "jakoś to będzie" i dlatego Polska jest jedynym krajem w UE ze wzrostem gospodarczym bo premier nad tym nie panuje,hehe dobry jesteś twoja wypowiedz ma się jak piernik do wiatraka Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Re: Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 12:50 wlasnie, nic nie robi, bo jakby cos zrobil to by popsul. a jakby u nas bylo -5% PKB jak w Niemczech to bys brukiew z woda jadl - czemu donek nie mowi juz o drugiej Irlandii, moze o Chinach by gadal ale politycznie mu nie pasuje. To siwadczy tylko, ze ma on nikle pojecie o tym co dzieje sie w gospodarce- a tu liczy sie prognozowanie a nie tylko dostosowywanie sie do tego co jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
suziszka Wskaż trzy różnice 24.10.09, 11:16 Proszę o wskazanie trzech różnic pomiędzy Polską a Kazachstanem oraz o wyjaśnienie, dlaczego Borat mówił po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
konradkowalski19890802 Ja też byłem podsłuchiwany!!!! 24.10.09, 11:35 Ja też!!! Nie mam żadnych dowodów, ale tak mi się wydaje, a po za tym nie wiem co zrobić by o mnie było głośno! Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Martyrologia nar.Polskiego Orła Białego mu 24.10.09, 11:47 dać za ten "dramatyczny heroizm" CIMOŚKO PAJAC CZERWONY Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Dopuszczając komunistów do wolnej Polski podsłuchy 24.10.09, 11:57 były konieczne, ponieważ nie było wiadomo co będą knuć dalej po rozpadzie PZPR. Dla mnie to nie jest dziwne, a nawet zdziwiłbym się jeżeli nic by nie robiono w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Dopuszczając komunistów do wolnej Polski pods 24.10.09, 12:04 Dziwilbym sie , gdyby nie podsluchiwano w tamych latach post- koministow . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Cimoszewicz: Byłem podsłuchiwany 24.10.09, 12:10 Byłeś podsłuchiwany przez ludzi, których teraz Tusk nagradza, zatrudnia i chroni a jednak nadal ciągniesz do PO chcąc delegalizacji SLD? Kto tu jest hipokrytą??? Odpowiedz Link Zgłoś