cudaktusk 26.10.09, 16:18 Lepiej im nie POdPOwiadać niech idą z Chlebkiem na dno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cillian1 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:21 a cudak kaczyński dalej swoje - straszenie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Podono on nie ma nawet konta bankowego ... 26.10.09, 16:33 Czy to nie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Bierze gotówkę 26.10.09, 16:44 Albo w naturze? Tylko uważa..nie tak jak Monika Lewinsky Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Bierze gotówkę 26.10.09, 16:45 tw_wielgus napisał: > Albo w naturze? Tylko uważa..nie tak jak Monika Lewinsky ***************************** Kot przecież nie doniesie, a jeśli nawet, to nikt go nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bierze gotówkę 26.10.09, 17:01 > Kot przecież nie doniesie, a jeśli nawet, to nikt go nie zrozumie. już Kamińska suczka z CBA znajdzie sposób :) A jak nie, to znów wykaże się w improwizacji :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 PiS zbudowal 3 miliony mieszkan? 26.10.09, 17:06 A podobno tez mieli plany budowy 7km autostrad -) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński na twój widok przełączam ... 26.10.09, 17:50 ...kanał. Wtedy myślę też dla ciebie o innym kanale. Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Re:-w drodze do Leppera CBA przejęło łapówkę, -w 26.10.09, 18:18 Kto bierze łapówki skoro: -w drodze do Leppera CBA przejęło łapówkę, -w drodze do Lipca CBA przejęło łapówkę, - w drodze do Jolanty K. CBA przejęło łapówkę, - w drodze do Sawickiej CBA przejęło łapówkę, Więc ja się pytam jak zostały rozliczone te pieniądze, czy poszły na PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re:-w drodze do Leppera CBA przejęło łapówkę, -w 26.10.09, 18:57 kaczynscy juz nie kradna - nie musza. ksiezyc, fozz, telegraf, bank wielkopolski, skoki - to tylko te, ktore wyplynely. czy to, ze ktos kradnie publiczne pieniadze nie z checi osobistego zysku, pragnienia posiadania dobr materialnych, tylko zeby zbudowac opcje polityczna i przejac wladze, czyni z niego mniejszego (bynajmniej nie wzrostem) zlodzieja??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Rządy brata Kaczyńskiego to była targowica!!! 26.10.09, 19:10 Prezentów które zrobili Moskwie bracia Kaczyńscy trudno zliczyć. Likwidacja polskiego wywiadu, przedłużenie starej umowy UE-Rosja, "goła tarcza" i inne. W gospodarce zaś udało się braciom Kaczyńskim zmarnotrawić impet po wejściu do Unii Europejskiej. To są geniusze polskiej sceny politycznej i ich miejsce jest przed Trybunałem Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Usunac towarzyszy Kaczynskich z zycia publi- 26.10.09, 19:13 cznego. Podobnie jak ich idola Gomulke, ze wzgledu "na podeszly wiek i zly stan zdrowia (psychicznego)!!! Albo pod sad! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kaczyński woli standardy białoruskie 26.10.09, 19:34 Wam, bolszewicy spod znaku PiS, już podziękowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Juz niedlugo zostanie odwolany przez swego 26.10.09, 19:39 szefa Lukaszenke. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Normalny i uczciwy człowiek, obojętnie... 26.10.09, 20:24 Normalny i uczciwy człowiek, obojętnie z jakiej opcji politycznej, nie może nie zgodzić się z premierem J.Kaczyńskim to jest oczywista oczywistość i obojętnie co będą wymyślać zaklinacze prawdy i niepowodzeń polskiej rzeczywistości pod nierządem PO, D.Tuska i ferajny. Polskiej rzeczywistości nie da się zmienić inaczej jak wywaleniem tej hałastry na zbita twarz, niestety ale do tego już doszło. Co do fałszowania i datowania dokumentów związanych z aferami PO, wszystkich nie sposób wymienić bo miejsca zabraknie, to powinno się zabezpieczyć twarde dyski w kancelarii premiera, w ministerstwie i komputerze Grada i wszystkich powiązanych z aferami. Jeden dokument który wczoraj wyświetlała,wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7184916,Kolejne_dokumenty_potwierdzaja_wersje_rzadu__CBA_mialo.html, Gazeta Wyborcza w jednym z dokumentów data 8 stycznia jest wpisana ręcznie jest szczególnie interesujący i powinien być analizowany przez specjalistów od kryminologii. Mam wiec pytanie, jakiego programu, edytora tekstu lub word processor używają w ministerstwie Grada i w kancelarii premiera. Wygląda na to ze ktoś dopisał miesiąc styczeń nie wiedząc jeszcze jaki wpisać dzień a później już nie było czasu albo możliwości dopisać 8 w programie wiec na chybcika dopisało się ręcznie. Są jeszcze inne dokumenty które maja ręcznie dopisywany tekst a to świadczy o niechlujstwie w rządzie Tuska i może być szlakiem prowadzącym ewentualnie do wykrycia fałszowania dokumentów rządowych przez samych urzędników w ministerstwach i kancelarii premiera. Analiza dysko twardych i dat kiedy te dokumenty zostały po raz pierwszy wygenerowane odpowiedziałyby na wiele pytań. Jeżeli prokuratura jeszcze nie zabezpieczyła komputerów i dysków twardych w ministerstwach i u osób powiązanych z aferami PO to to jest skandal i świadczy o nieprofesjonalizmie, politycznej motywacji i politycznym sterowaniu śledztwa w sprawie oskarżenia szefa CBA Pana M.Kamińskiego. Takie praktyki prokuratury są właśnie cecha republik bananowych i Pan premier J. Kaczyński świetnie to wykazał w swoim wystąpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Normalny i uczciwy człowiek, obojętnie... 26.10.09, 20:40 janek-007 napisał: > Normalny i uczciwy człowiek, obojętnie z jakiej opcji politycznej, nie może ni > e > zgodzić się z premierem J.Kaczyńskim to jest oczywista oczywistość i obojętnie > co będą wymyślać zaklinacze prawdy i niepowodzeń polskiej rzeczywistości pod > nierządem PO, D.Tuska i ferajny. Polskiej rzeczywistości nie da się zmienić > inaczej jak wywaleniem tej hałastry na zbita twarz, niestety ale do tego już > doszło. > > Co do fałszowania i datowania dokumentów związanych z aferami PO, wszystkich ni > e > sposób wymienić bo miejsca zabraknie, to powinno się zabezpieczyć twarde dyski > w > kancelarii premiera, w ministerstwie i komputerze Grada i wszystkich powiązanyc > h > z aferami. Jeden dokument który wczoraj > wyświetlała,wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7184916,Kolejne_dokumenty_potwierdzaja_wersje_rzadu__CBA_mialo.html, > Gazeta Wyborcza w jednym z dokumentów data 8 stycznia jest wpisana ręcznie jest > szczególnie interesujący i powinien być analizowany przez specjalistów od > kryminologii. Mam wiec pytanie, jakiego programu, edytora tekstu lub word > processor używają w ministerstwie Grada i w kancelarii premiera. Wygląda na to > ze ktoś dopisał miesiąc styczeń nie wiedząc jeszcze jaki wpisać dzień a później > już nie było czasu albo możliwości dopisać 8 w programie wiec na chybcika > dopisało się ręcznie. Są jeszcze inne dokumenty które maja ręcznie dopisywany > tekst a to świadczy o niechlujstwie w rządzie Tuska i może być szlakiem > prowadzącym ewentualnie do wykrycia fałszowania dokumentów rządowych przez > samych urzędników w ministerstwach i kancelarii premiera. > Janek kurna poszukaj Gustlika !! Może on ci wytłumaczy jak powstają dokumenty w administracji Państwowej. Wcześniej są przygotowywane wysokiemu urzędnikowi przez podwładnych, trafiają do książki dokumentów do podpisu, a jak taki np minister wróci z podróży zagranicznej czyta je i akceptuje swoim podpisem dopisując datę by była aktualna a nie ANTYDATOWANA jak to robił premier Kaczyński podpisując wytyczne do podsłuchów dla CBA (po 6 miesiącach !!) hehehe !! Później wpisuje je się do dziennika nadawczego i wysyła do zainteresowanych. Jak Gustlik nie da rady Ci tego wytłumaczyć zawołaj Szarika !! Może on też Ci nie wytłumaczy ale się chociaż pobawicie razem. Zawsze to jakaś rehabilitacja !! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Ty nadgajowy jednak się panicznie boisz... 26.10.09, 20:57 Ty nadgajowy jednak się panicznie boisz tej analizy dysków twardych w nierządzie Tuska. Cos musi być na rzeczy ze tak się stawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Ty nadgajowy jednak się panicznie boisz... 26.10.09, 21:01 janek-007 napisał: > Ty nadgajowy jednak się panicznie boisz tej analizy dysków twardych w nierządzi > e > Tuska. Cos musi być na rzeczy ze tak się stawiasz. jeśli tak to co dopiero musi być na rzeczy skoro tak panicznie boicie się myślenia !! hehehehehe To dopiero musi mieć na karteczkach w kieszeni pozapisywane prezioPiS ;) jedynie czego się obawiam to analizy Twoich wypowiedzi. Nie mam specjalizacji z psyhiatrii ;) Ale pranie mózgu potrafią w PiS zrobić to prawda. Niby sekta a działa legalnie ;) Szkoda tylko że z moich podatków!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Przyjacielu, pranie mózgu to jest fikcja... 26.10.09, 21:08 Przyjacielu, pranie mózgu to jest fikcja wymyśloną dla takich 'asów' jak wy z PO. Zapewniam cie ze mózgu nie można wyprać w przeciwieństwie do skarpetek co serdecznie ci doradzam bo widocznie niewyprane skarpetki wam w PO kopca umysły. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Ty nadgajowy jednak się panicznie boisz... 26.10.09, 21:06 janek-007 napisał: > Ty nadgajowy jednak się panicznie boisz tej analizy dysków twardych w nierządzi > e > Tuska. Cos musi być na rzeczy ze tak się stawiasz. oj zapomniałem. Mógłbyś napisać choć raz dlaczego nie odpowiadasz na zadane Ci pytania ? Dlaczego nie ustosunkowujesz się do konkretnych zdarzeń tylko insynuujesz ?? Nawet Twój prezio już nie głosi że dokumenty były antydatowane !! Bo to oznaczałoby że antydatował je również K(ł)amczynski !!!! Pamiętaj !! To Tobie wyprano mózg, oni maja go na tyle by to zrobić, choć technika jest strasznie prostacka i trzeba być strasznym gamoniem by jej w dobie internetu nie poznać, nie mówiąc by się jej poddać !!:))) Poczytaj ;) Google prawdę Ci powie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 nauczyles sie lgac za pania Monika O. ????? 26.10.09, 21:32 nadgajowy napisał: > janek-007 napisał: > > > Ty nadgajowy jednak się panicznie boisz tej analizy dysków twardych w nierządzie Tuska. Cos musi być na rzeczy ze tak się stawiasz. > > oj zapomniałem. Mógłbyś napisać choć raz dlaczego nie odpowiadasz na zadane Ci pytania ? Dlaczego nie ustosunkowujesz się do konkretnych zdarzeń tylko > insynuujesz ?? Nawet Twój prezio już nie głosi że dokumenty były antydatowane ! ! M: CO??? WHAT ???? WAS ???? NIe wiem w jakim jezyku Ciebie zapytac bo Tfuje wypowiedzi zaczynaja przypominac tragifarse. Piszesz... Nawet Twój prezio już nie głosi że dokumenty były antydatowane ! ! a do mnie piszesz.... Re: Monisia O. znow łze na Tusk Vision Network Autor: nadgajowy 26.10.09, 20:58 forum.gazeta.pl/forum/w,902,102108796,102122062,Re_Monisia_O_znow_lze_na_Tusk_Vision_Network.html Jak mogłeś !!!!???? Nie oglądałeś konferencji prasowej swojego guru intelektualnego !! Był dziś w "swoim" nowym biurze !!!! I mówił ładnie jak ta lala !! "Nie mówiłem , że są. Mówiłem że mogą być antydatowane" Biedne POstKomuchy, traca juz swiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Monisia O. znow łze na Tusk Vision Network 26.10.09, 20:32 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) pisubek napluła: > Juz niedlugo zostanie odwolany przez swego > szefa Lukaszenke. M: belkot POstKomuszki stanowi doskonale tlo na zademonstrowanie nowych łgarstw łze-mediow szczegolnie, ze TVN nie koordynuje swego belkotu z GW. W artykule, ktory omawiaja zwolennicy PiS a na ktorym forum pluja POstKomuchy oznajmiono - cytuje..."Zdaniem prezesa PiS-u, rządowa "tarcza antykorupcyjna" tak naprawdę nie istnieje. Kaczyński zaprzeczył, żeby mówił, że niektóre dokumenty związane z aferą hazardową zostały sfałszowane. Powiedział jednak, że są podejrzenia, że niektóre dokumenty były antydatowane." Monisia O. w czasie wywiadu w ramach Kropki nadI z Aleksandrem Szczygło znow zastosowala swoj Goebelsowski trik oznajmiajac zaproszonemu gosciowi, ze.....Jaroslaw Kaczynski wycofal sie z sugestii, ze "niektóre dokumenty mogły byc antydatowane. Minister Szczygło stwierdzil tylko, ze nic mu o takim wycofaniu sie Jaroslawa Kaczynskiego nie wiadomo. Bezczelnosc Monisi O. czy innych Tuskopodobnych propagandzistow zaczyna byc smieszna. Wyciagaja oni ciagle nowe dokumenty, ktore tylko osmieszja ich łgarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Monisia O. znow łze na Tusk Vision Network 26.10.09, 20:46 mirmat1 napisał: > M: belkot POstKomuszki stanowi doskonale tlo na zademonstrowanie nowych łgarstw > łze-mediow szczegolnie, ze TVN nie koordynuje swego belkotu z GW. > W artykule, ktory omawiaja zwolennicy PiS a na ktorym forum pluja POstKomuchy > oznajmiono - cytuje..."Zdaniem prezesa PiS-u, rządowa "tarcza antykorupcyjna" > tak naprawdę nie istnieje. Kaczyński zaprzeczył, żeby mówił, że niektóre > dokumenty związane z aferą hazardową zostały sfałszowane. Powiedział jednak, że > są podejrzenia, że niektóre dokumenty były antydatowane." > > Monisia O. w czasie wywiadu w ramach Kropki nadI z Aleksandrem Szczygło znow > zastosowala swoj Goebelsowski trik oznajmiajac zaproszonemu gosciowi, > ze.....Jaroslaw Kaczynski wycofal sie z sugestii, ze "niektóre dokumenty > mogły byc antydatowane. > > Minister Szczygło stwierdzil tylko, ze nic mu o takim wycofaniu sie Jaroslawa > Kaczynskiego nie wiadomo. > > Bezczelnosc Monisi O. czy innych Tuskopodobnych propagandzistow zaczyna byc > smieszna. Wyciagaja oni ciagle nowe dokumenty, ktore tylko osmieszja ich łgarst > wa. Jak mogłeś !!!!???? Nie oglądałeś konferencji prasowej swojego guru intelektualnego !! Był dziś w "swoim" nowym biurze !!!! I mówił ładnie jak ta lala !! "Nie mówiłem , że są. Mówiłem że mogą być antydatowane" Na pytanie czy dalej tak uważa, powiedział że twierdzi że są antydatowane. Oglądaj firera bo życie ucieka i już niedługo będziesz miał możliwość. Chyba że oglądasz go nie przez szklana szybkę. Jak często i co robicie razem nie wnikam ;)) koledzy coś często powtarzają o wazelinie, ale ja nie wiem do czego służy !! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Musiałes wypic kilka "malpeczek" bimbru POlikota 26.10.09, 21:19 nadgajowy napisał: > mirmat1 napisał: > > > M: belkot POstKomuszki stanowi doskonale tlo na zademonstrowanie nowych łgarstw łze-mediow szczegolnie, ze TVN nie koordynuje swego belkotu z GW. > > W artykule, ktory omawiaja zwolennicy PiS a na ktorym forum pluja POstKomuchy oznajmiono - cytuje..."Zdaniem prezesa PiS-u, rządowa "tarcza antykorupcyjna" tak naprawdę nie istnieje. Kaczyński zaprzeczył, żeby mówił, że niektóre dokumenty związane z aferą hazardową zostały sfałszowane. Powiedział jednak, że > > są podejrzenia, że niektóre dokumenty były antydatowane." > > > > Monisia O. w czasie wywiadu w ramach Kropki nad I z Aleksandrem Szczygło znow zastosowala swoj Goebelsowski trik oznajmiajac zaproszonemu gosciowi, ze.....Jaroslaw Kaczynski wycofal sie z sugestii, ze "niektóre dokumenty > > mogły byc antydatowane. > > > > Minister Szczygło stwierdzil tylko, ze nic mu o takim wycofaniu sie Jaroslawa Kaczynskiego nie wiadomo. Bezczelnosc Monisi O. czy innych Tuskopodobnych propagandzistow zaczyna byc smieszna. Wyciagaja oni ciagle nowe dokumenty, ktore tylko osmieszja ich > łgarstwa. > > Jak mogłeś !!!!???? Nie oglądałeś konferencji prasowej swojego guru > intelektualnego !! Był dziś w "swoim" nowym biurze !!!! I mówił ładnie jak ta lala !! "Nie mówiłem , że są. Mówiłem że mogą być antydatowane" Na pytanie czy dalej tak uważa, powiedział że twierdzi że są antydatowane. Oglądaj firera bo życie ucieka i już niedługo będziesz miał możliwość. Chyba że oglądasz go nie przez szklana szybkę. > M: jak wiesz, (chyba czytales moja odpowiedz co do tfuich insynuacji co do mojej osoby) to mialem okazje ogladac w 1968 roku swiat zza komunistycznych krat i to, ze zyczysz podobny los dla przywody obozu Patriotycznego wyjasnia wiele co do Twojej osoby. Ale dziekuje, zes udostepnil mi wypowiedz Premiera kaczynskiego. Szkoda, ze nie podales linku bo bym mogl go uzyc przy dalszych argumentach wyjazujacych Goebbelsowskosc propagandy pani Moniki O. Ale chyba musiales jednak wypic pare "malpeczek" POlikota by na moje... "Monisia O. w czasie wywiadu w ramach Kropki nad I z Aleksandrem Szczygło znow zastosowala swoj Goebelsowski trik oznajmiajac zaproszonemu gosciowi, ze.....Jaroslaw Kaczynski wycofal sie z sugestii, ze niektóre dokumenty mogły byc antydatowane." przytoczyc PRAWDZIWA wypowiedz Premiera Kaczynskiego... "Nie mówiłem , że są. Mówiłem że mogą być antydatowane" ...TA WYPOWIEDZ WLASNIE UWIARYGADNIA FAKT LGARSTW MONISI O. Taka pomoc z Twojej strony zawsze mile widziana. Jak widzisz nie musze sledzic kazdej wypowiedzi Premiera bo Ty mi ja czasami prawdziwie zacytujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tuskowa ABWehra wprowadza białoruskie standardy .. 26.10.09, 19:50 ...zamordyzmu Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) kronopio77 napluł: > Wam, bolszewicy spod znaku PiS, już podziękowaliśmy. M: Ku chwale Kremla TW kronopio77. POdziękowan dla Tuskowego wasala od despotow z Kremla bylo co nie miara... Rosja chwali: Tusk "prostuje odchylenia" Ławrow znalazł tylko kwadrans dla Sikorskiego środa 6 maja 2009 09:03 www.dziennik.pl/polityka/article373756/Rosja_chwali_Tusk_prostuje_odchylenia.html Tak ciepłych słów Radosław Sikorski chyba się nie spodziewał z ust szefa rosyjskiej dyplomacji. Siergiej Ławrow chwalił rząd Donalda Tuska za "prostowanie odchyleń, które miały miejsce w przeszłości". Ale rosyjski minister poświęcił szefowi polskiego MSZ zaledwie 15 minut. Ławrow nie sprecyzował, jakie odchylenia ma na myśli, ale można podejrzewać, że pił do nie najlepszych stosunków między obu krajami, gdy w Polsce u władzy był PiS. Moskwa wtedy nie jeden raz dawała wyraz swojemu niezadowoleniu z poczynań rządu koalicji PiS-Samoobrona-LPR. Rosyjski minister spraw zagranicznych dodał, że chce kontynuować obecną pragmatyczną politykę. W koncu dzieki wytrenowanym przez KGB i GRU agentom bylego WSI a dzis Tuskowej ABWehry nie tylko przesladuje sie opozycja jak w czasach PRL ale wystawia sie alibi siepaczom Putina kiedy ci napadaja na Gruzje. To była gruzińska prowokacja? środa 26 listopada 2008 06:47 ABW oskarża: Strzelać kazał Saakaszwili Kto strzelał koło auta, którym w Gruzji jechał Lech Kaczyński? Według ABW, najpewniej to sami Gruzini zorganizowali tę prowokację - ujawnia DZIENNIK. Szef agencji Krzysztof Bondaryk wysłał raport na ten temat do 16 najważniejszych osób w państwie. www.dziennik.pl/wydarzenia/article271376/ABW_oskarza_Strzelac_kazal_Saakaszwili.html Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Podono on nie ma nawet konta bankowego ... 26.10.09, 18:22 lexus_400 napisała: > Czy to nie dziwne? --------------------------------------------------------------- ---- WYROLOWAL SLD Z TV, a teraz mysli, ze przejmie wladze!!!!!!!!!!!!!!. Nie daj Boze!!!! "Jaroslaw Kaczynski zachowuje sie jak wiekszosc oblakanych misja nieomylnosci dyktatorow. Jest pierwszej wody cynikiem.Doskonale wie,ze tzw. afery w ujeciu prawnym skazane sa na umorzenia.On jednak chce igrzysk politycznych , obliczonych na sponiewieranie Tuska, by dac szanse swemu braciszkowi na zwyciestwo w wyborach prezydenckich. Skandalem jest,ze Sejm miast zajmowac sie dobrym ustawodawstwem zamienia sie w komisje sledcze.Od scigania sa prokuratury, o orzekaniu o winie i karze - sady. Trojpodzial wladz jest fundamentem demokratycznego panstwa. Pisuarzy go programowo podwazaja.Wprowadzaja destrukcje. Prokuratura winna z niezwykla starannoscia zebrac dowody w sprawie Mariusza Kaminskiego i zdecydowac o zastosowaniu wobec niego aresztu tymczasowego.Tej rangi urzednik panstwowy nie moze swiadomie , z wyjatkowym natezeniem zlej woli, dzialac z razacym naruszeniem prawa." "PiS jest jak sekta, widzi tylko to co chce widzieć - odparł Rafał Grupiński do Joachima Budzińskiego z PiS". Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 łganie przychodziPOstKomuchom tak łatwo jak plucie 26.10.09, 20:05 ursynow33 napluł za Grupińskim : > lexus_400 napisała: > > > Czy to nie dziwne? > --------------------------------------------------------------- > "PiS jest jak sekta, widzi tylko to co chce widzieć - odparł Rafał > Grupiński do Joachima Budzińskiego z PiS". M: POstKomuna Tuska to nie sekta. To targowica... Porownajmy tych zdrajcow... "Akt założenia konfederacji targowickiej My senatorowie, ministrowie Rzczpltej, urzędnicy kor., tudzież urzędnicy, dygnitarze i rycerstwo kor., widząc, że już dla nas nie masz Rzczpltej, iż sejm dzisiejszy, na niedziel tylko sześć zwołany, przywłaszczywszy sobie władzę prawodawczą na zawsze (...) w wojnę szkodliwą przeciwko Rosji, sąsiadki naszej najlepszej, najdawniejszej z przyjaciół i sprzymierzeńców naszych, wplątać nas usiłował. (...) A że Rzczplta pobita i w rękach swych ciemiężycielów moc całą mająca, własnymi z niewoli dźwignąć się nie może siłami, nic jej innego nie zostaje, tylko uciec się z ufnością do Wielkiej Katarzyny, która narodowi sąsiedzkiemu, przyjaznemu i sprzymierzonemu, z taką slawą i sprawiedliwością panuje, zabezpieczając się tak na wspaniałości tej wielkiej monarchini, jako i na traktatach, które ją z Rzczpltą wiążą.” do wspolczesnych tych zdrajcow imitatorow... Rosja chwali: Tusk "prostuje odchylenia" Ławrow znalazł tylko kwadrans dla Sikorskiego środa 6 maja 2009 09:03 www.dziennik.pl/polityka/article373756/Rosja_chwali_Tusk_prostuje_odchylenia.html Tak ciepłych słów Radosław Sikorski chyba się nie spodziewał z ust szefa rosyjskiej dyplomacji. Siergiej Ławrow chwalił rząd Donalda Tuska za "prostowanie odchyleń, które miały miejsce w przeszłości". Ale rosyjski minister poświęcił szefowi polskiego MSZ zaledwie 15 minut. Ławrow nie sprecyzował, jakie odchylenia ma na myśli, ale można podejrzewać, że pił do nie najlepszych stosunków między obu krajami, gdy w Polsce u władzy był PiS. Moskwa wtedy nie jeden raz dawała wyraz swojemu niezadowoleniu z poczynań rządu koalicji PiS-Samoobrona-LPR. Rosyjski minister spraw zagranicznych dodał, że chce kontynuować obecną pragmatyczną politykę. ...czy do dajacej wytrenowanej przez KGB i GRU agenturze SB zatrudnienie - ABWehry... To była gruzińska prowokacja? środa 26 listopada 2008 06:47 ABW oskarża: Strzelać kazał Saakaszwili Kto strzelał koło auta, którym w Gruzji jechał Lech Kaczyński? Według ABW, najpewniej to sami Gruzini zorganizowali tę prowokację - ujawnia DZIENNIK. Szef agencji Krzysztof Bondaryk wysłał raport na ten temat do 16 najważniejszych osób w państwie. www.dziennik.pl/wydarzenia/article271376/ABW_oskarza_Strzelac_kazal_Saakaszwili.html Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Kaczyński I CUDAK sa,,, 26.10.09, 16:43 antydatowani,,a wiec niewazni,,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczyński I CUDAK sa,,, 26.10.09, 16:48 yanfhowah napisał: > antydatowani,,a wiec niewazni,,;-) Cudak to kto, Napieralski...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Kaczyński I CUDAK sa,,, 26.10.09, 16:56 "cudaktusk" ten co tu wypisuje na zamowienie... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczyński I CUDAK sa,,, 26.10.09, 17:14 yanfhowah napisał: > "cudaktusk" ten co tu wypisuje na zamowienie... No to prawie, jak Napieralski, w podobnym stylu rowek PiSi jedzie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Kaczyński, to ciebie wypuścili? 26.10.09, 18:26 Poufne ściągawki rozsyłane przez kierownictwo PiS zalecają, jak posłowie mają komentować gorące wydarzenia. Syntezy wypowiedzi polityków PiS na bieżące tematy". To propozycje partyjnej argumentacji, której poseł PiS może użyć, gdy w jakiejś sprawie nic nie przychodzi mu do głowy albo nie chce podpaść kierownictwu partii. "Gazeta" ma takie syntezy z okresu 12-19 października. Wtedy w Sejmie i mediach najgłośniej było o powołaniu hazardowej komisji śledczej. Reklama anty PiSu www.youtube.com/watch?v=HEl_8eBXmtI&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok czy jarus wstąpił do PO i jest we władzach, 26.10.09, 18:36 że nakazuje co ma robic kierownictwo PO? Jarus chyba jednak jest z innej planety! A moeż ma aids lub prosiakowatą grypką? Odpowiedz Link Zgłoś
pisiorek2009 Re: Kaczyński, to ciebie wypuścili? 26.10.09, 18:44 Poufne ściągawki rozsyłane przez kierownictwo PO i GW: "Kiedy jeden z naszych przekrętów wyjdzie na jaw szybko gazetka puści artykulik: - o sondażu, w którym PO ma 110% poparcia, - ośmieszający Kaczyńskich, - oskarżający "policjanta" za to że złapał "złodzieja", No jeszcze brakuje Paligłupa. A ja się zwracam do GW: Przestańcie zamawiać sondaże robione w więzieniach! Wiemy już, że właśnie tam PO cieszy się największym poparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To Gabinet Cieni(asów) 26.10.09, 16:49 pgig napisał: > przestał już obradować? Gabinet cieni zebral pelne szuflady ustaw...;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:47 Kalkstein ma źle w głowie,ten mały wypierdek nawet do Białorusi się nie nadaje.No może na oborowego w kołchozie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 17:01 PO nie zdobyła się na wyrzucenie Chlebowskiego. Liczą, że jak sprawa przycichnie to wróci na stanowiska. On po prostu wie za dużo i mógłby się Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 17:25 kasia20055 napisała: > PO nie zdobyła się na wyrzucenie Chlebowskiego. Liczą, że jak sprawa przycichni > e > to wróci na stanowiska. On po prostu wie za dużo i mógłby się Przykład przyszedł z PiSu. Taki Kurski został dla pozorów zawieszony, a teraz kosi gigant kasę za lans w Brukseli. A Chlebowski jest niewinny, bo w Polsce obowiązuje zasada domniemania niewinności. I tylko jeden sąd - sąd Kaczyńskiego (w jego osobie) stwierdził, że jest inaczej. Nie dokończyłaś swojej "złotej myśli", córcia:))) Masz nam tutaj coś jeszcze ciekawego do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński myśli, że mówi do ciemnego ludu... 26.10.09, 17:53 ...a w Polsce są już mądrzy ludzie / poza PiSowcami /. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:55 a cudak cillian dalej swoje - CHLEBOWSKI NASZ PRZEWODNIK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 17:14 > a cudak cillian dalej swoje - CHLEBOWSKI NASZ PRZEWODNIK!!!!!!!!!!!! no no, wena twórcza?! No no, tylko dlaczego na moje kopyto?! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 17:15 loppe napisał: > a cudak cillian dalej swoje - CHLEBOWSKI NASZ PRZEWODNIK!!!!!!!!!!!! Gdybys debilku wrzeszczal o gosiewskim, to moze bym cie uznal za czlowieka honoru, ale ty parszywa gnido z Chlobowskiego gosiewskiego starasz sie zrobic, a to juz jest obrzydliwe...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
enoon Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 18:24 W PiS jest sporo mądrych ludzi, niestety są zdominowani przez garstkę oszołomów na czele z prezesem, gdyby nie ich chore ambicje mogłaby dawno temu powstać bardzo silna koalicja z PO - mam tylko wątpliwości czy zrobili by cokolwiek sensownego(PiS przez 2 lata nic nie zrobiło, PO również). Cieszy mnie, że PiS się przygotowuje do przejęcia władzy, tym milej będzie patrzeć na upadek Kaczyńskiego, może w końcu ludzie z PiS przejrzą na oczy. Chyba, że Kamiński przygotował jeszcze jakąś niespodziankę, tylko że może to być broń obusieczna i najwięcej na tym skorzysta SLD i inne partie takie jak LPR i Samoobrona - a tego bym nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
awm10 Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:24 Mamy zatem (a raczej nie my, tylko IV RP) nowego wroga, który jest winien wszelkich nieszczęść: "Nielegalny lobbing " Dlatego nie ma: tanich mieszkań, autostrad , itd W domyśle - głosuj na PiS, a my pokonamy tego wroga i będzie raj. Czy Jaro uważa nas wszystkich za kompletnych kretynów? A może tacy jesteśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Ile kaczyński zapłaci "Wprost"? 26.10.09, 16:34 Przecież Kaczyński i PiSowcy napuścili tych biedaków do kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:36 > W domyśle - głosuj na PiS, a my pokonamy tego wroga i będzie raj. w domyśle to jarek powiedział, że: lobbing nie będzie nielegalny, tylko legalny, bo bez tego nie da się nic zrobić :)))))) A może jarek boi się chodzić na cmentarz?! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:24 cudaktusk napisała: > Lepiej im nie POdPOwiadać niech idą z Chlebkiem na dno. Jezeli j.kaczynski poda sie sam do dymisji i poda do dymisji gosiewskiego, za wydrukowanie pod zadania mafii hazardowej ustawy antykorupcyjnej w 2007 roku, to wzbudzi moje uznanie, ale jezeli bedzie tylko pierdzial ustami, jak do tej pory, to niech lepiej zamilknie i zamiast tego chwali sie pelnymi szufladami ustaw, bo nic w tej sprawie glupi buc do powiedzenia nie ma...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
pauleycz Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:25 Świetna podpowiedź. Niech PO usunie Chlebowskiego z partii, przecież Bolesław Piecha został usunięty z PiS za sprawę z lekami refundowanymi... ...a niech to. Znowu się czepiają Najmniejszego Prezesa Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Jego wypuścili, nie czepiac się... 26.10.09, 16:38 ...bo go znowu zamkną. A państwo musi płacić. Niech go utrzymuje kot. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Kaczynskiego do TWOREK!! To wariat!! 26.10.09, 16:31 Drodzy zwolennicy PiSu. Nie jestem waszym zwolennikiem uważam jednak że Polsce jest potrzebna inna partia prawicowa.Zapomnijcie jednak o tym , że będzie to PiS!!!! Macie "firera" WARIATA!!!! Facet stracił kompletnie kontakt z rzeczywistością. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczynskiego do TWOREK!! To wariat!! 26.10.09, 16:34 mark6 napisał: > Drodzy zwolennicy PiSu. Nie jestem waszym zwolennikiem uważam jednak > że Polsce jest potrzebna inna partia prawicowa.Zapomnijcie jednak o > tym , że będzie to PiS!!!! Macie "firera" WARIATA!!!! > Facet stracił kompletnie kontakt z rzeczywistością. > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Kaczynskiego do TWOREK!! To wariat!! 26.10.09, 17:50 wrojoz napisał: > mark6 napisał: > > > Drodzy zwolennicy PiSu. Nie jestem waszym zwolennikiem uważam > jednak > > że Polsce jest potrzebna inna partia prawicowa.Zapomnijcie jednak > o > > tym , że będzie to PiS!!!! Macie "firera" WARIATA!!!! > > Facet stracił kompletnie kontakt z rzeczywistością. Ten chory człowiek nigdy nie miał kontaktu z rzeczywistością więc nic nie stracił poza rozumem. Cały czas przebywa w otoczeniu układu, wśród wrogo nastawionych obywateli z UE, i cierpi z powodu urojeń. Nikt tego nie zauważa??? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Kaczynskiego do TWOREK!! To wariat!! 26.10.09, 16:49 TYLKo CHLEBOWSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe CHLEbowski, tylko Chlebowski~!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.09, 16:50 to nasz cudowny polityk, przewodniczący!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: CHLEbowski, tylko Chlebowski~!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.09, 16:52 loppe napisał: > to nasz cudowny polityk, przewodniczący!!!!!!!!!!!!!!!! Twoim przewodniczacym byl lepper, pamietasz, debilku...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: CHLEbowski, tylko Chlebowski~!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.09, 17:00 przcież ty nic nie pamiętasz odkąd Gomułka cie pie...al tym młoykiem Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: CHLEbowski, tylko Chlebowski~!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.09, 17:11 loppe napisał: > przcież ty nic nie pamiętasz odkąd Gomułka cie pie...al tym > młoykiem Ja sie debilku pytam czy ty pamietasz lppera, swojego przowodniczacego, nie rozumiesz debilku prostego tekstu...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kaczynskiego do TWOREK!! To wariat!! 26.10.09, 16:50 mark6 napisał: > Drodzy zwolennicy PiSu. Nie jestem waszym zwolennikiem uważam jednak > że Polsce jest potrzebna inna partia prawicowa.Zapomnijcie jednak o > tym , że będzie to PiS!!!! Macie "firera" WARIATA!!!! > Facet stracił kompletnie kontakt z rzeczywistością. > pozdrawiam Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I LOVE Chlebek 26.10.09, 17:12 loppe napisał: > :) Darmowy chlebek, z pieniedzy podatnikow, za nierobstwo...? Nie watpie, przeciez jestes z PiS...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twan48 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:31 Jaki "wodz" taki elektorat. Tak dalej a w nastepnych wyborach 4 procent w spadaja ze sceny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:34 twan48 napisał: > Jaki "wodz" taki elektorat. Tak dalej a w nastepnych wyborach 4 procent > w spadaja ze sceny!!!! Niestety ale cały ciemnogród z Podkarpacia , Małopolski i lubelskiego jest za nim . Chłopstwo jest niereformowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
draconuss "nie mówiłem o fałszowaniu" 26.10.09, 16:34 Znaczy się antydatowanie, jako poświadczenie nieprawdy co do czasu danego zdarzenia (zaistnienia dokumentu) nie jest fałszerstwem? To w takim razie co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus i pękł, aż pierzem kurzy! 26.10.09, 16:34 Niech wiedzą qrwa w świecie, jak bluzgać przestaniecie, wy qrwa się dowiecie, co mam na parapecie. Karabin maszynowy, do strzałów wciąż gotowy. Ja was wszystkim zohydzę, ja was tak nienawidzę, żadne autorytety, jam waszym wodzem stety! Wy qrwa mordy wraże, ja rzucę was na twarze. Musicie przejść ablucję, chcę władzy restytucję. Psujcie Tuskowi morale, przeciwnych ja rozwalę. Przez rok grudzień trzynasty, woda i chleb bez omasty! Zróbcie ze mnie premiera, bo was weźmie cholera! Ja qrwa nie rozumiem, ja qrwa nic nie umiem? Ja byłem, będę premierem, a ty to qrwa zerem! I wziął wdech za duży, i pękł, aż pierzem kurzy! www.youtube.com/watch?v=0bapw_OaARA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Re:Ambaras obcina czas. 26.10.09, 17:24 wrojoz napisał: > Ale już niedługo. Ambaras obcina czas. Zmień na lepszy czas. Ten jest nie dla nas. Zmień na lepszy czas. Ten jeszcze nie nasz. Przeskocz w przód o trzy. Czy już teraz my? Przeskocz czas o wiek. W szczęśliwości człek? Dokonaj skoku. By doznać szoku. Jak ten skok po trzy. Wprowadzi zmiany. Gdzie ten lepszy czas? Zadowoli nas? Gdy nie mówisz pas. Zadowoli nas. www.youtube.com/watch?v=qnO3L1e7af0&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz710-0 Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:35 Ale najpierw prezesie usuńcie z PIS-u Lipińskiego i wtedy się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 Panie prezesie, niech pan spieprza ! 26.10.09, 16:36 Na pana widok przelaczam kanal. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Panie prezesie, niech pan spieprza ! 26.10.09, 16:39 > Na pana widok przelaczam kanal. to i tak masz luzik, on na widok Tuska zjada swoje..... członki, potem kota członki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:38 Ma on też przygotować projekty ustaw, które PiS przedstawi Sejmowi, jeśli wróci do władzy. "Jeśli" - to dobre słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:55 tw_wielgus napisał: > Ma on też przygotować projekty ustaw, które PiS przedstawi Sejmowi, > jeśli wróci do władzy. > "Jeśli" - to dobre słowo. > Ma przygotowac projekty ustaw, a jednoczesnie chwali sie glupi buc, ze PiS ma pelne szuflady ustaw. I jak z debila sie nie smaic...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czternasty_pldwa Na zdjęciu widać dokładnie, kto przed chwilą 26.10.09, 16:39 zszedł z drzewa. Małpa jest milsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Patrz narodzie i podziwiaj. 26.10.09, 16:41 www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=lc2pYkoD_9I Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Re: Patrz narodzie i podziwiaj. 26.10.09, 16:52 ale gamoń i on mówi o republice bananowej, sam jest bolek banan Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Patrz narodzie i podziwiaj. 26.10.09, 16:57 lumpior napisał: > www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=lc2pYkoD_9I HA HA HA H A H AH A H AH A H AH AH H AH A H AH AH A H, Jak to jest, ze jeszcze tego nie widzialem?! Lumpior, masz u mnie duuuuze piwo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
dolo-mit Minęły 2 lata, a mnie nie żyje się lepiej. 26.10.09, 16:39 Jeżeli zobaczycie te same nazwiska na listach i gęby na bilboardach, nie idźcie na wybory ! Opcje wszystkie. Nie ma zmiłuj. Totalna kompromitacja, emerytury, płace, tanie państwo, szybkie drogi, koleje, gdzie to wszystko jest ?! Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Re: Minęły 2 lata, a mnie nie żyje się lepiej. 26.10.09, 16:49 U mnie jest,mamy kanalizacje,droge i oswietlenie ulicy w tym roku , wszystko zalezy od gminy,a u nas wybieramy kogo nalezy z PO i mamy dobrze, jak patrzysz ze Pan premier ci to zrobi to jestes w bledzie zobacz w poblizu siebie, najlepsza gmina w Polsce Kosakowo k/Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Minęły 2 lata, a mnie nie żyje się lepiej. 26.10.09, 16:52 a co to za "u mnie"? mówiło się WSZYSTKIM, nie słuchałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Minęły 2 lata, a mnie nie żyje się lepiej. 26.10.09, 16:53 dolo-mit napisał: > Jeżeli zobaczycie te same nazwiska na listach i gęby na bilboardach, nie > idźcie na wybory ! Opcje wszystkie. Nie ma zmiłuj. Totalna kompromitacja, > emerytury, płace, tanie państwo, szybkie drogi, koleje, gdzie to wszystko jest > ?! Zdążyłeś przez dwa lata się porządnie wypróżnić,chyba nie,bo to kacze gó... ci na mózg uciska. Odpowiedz Link Zgłoś
dolo-mit Re: Minęły 2 lata, a mnie nie żyje się lepiej. 26.10.09, 18:34 Nie takich odpowiedzi oczekiwałem. Zamiast argumentów, pyskówki i wulgaryzmy w stylu Salonu. Wszyscy politycy to jedna paka, trzeba dokładnie czytać, co napisałem, ale widać wychowanie podwórkowe, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Minęły 2 lata, a mnie nie żyje się lepiej. 26.10.09, 16:58 dolo-mit napisał: > Jeżeli zobaczycie te same nazwiska na listach i gęby na bilboardach, nie > idźcie na wybory ! Opcje wszystkie. Nie ma zmiłuj. Totalna kompromitacja, > emerytury, płace, tanie państwo, szybkie drogi, koleje, gdzie to wszystko jest > ?! Dlaczego wiec dla odmiany chociaz raz w zyciu nie znajdziesz sobie pracy...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:40 jak widzę to kacze łajno - to żygam mi sram na kaczo!!!! Kaczorowi już totalnie odbiło a te jego ziomki wu wtórują i dupę całują!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-agawa7 Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:41 Pan Kaczyński szybko zapomniał jakie to wspaniałe panowały standarty,kiedy on sam był premierem.Ileż to kilometrów autostrad powstało w czasie jego premierowania,jak dużo zrobił by uratować stocznie itd.A kto powinien zostać usunięty z PO niech decydują władze tej partii a nie pan Kaczyński.Czasy dyktatu PiS-u na szczęście minęły i tylko mieć nadzieję,że już nigdy nie powrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Ma dzisiaj dyzur w biurze poselskim PiS-u 26.10.09, 16:46 Tak powiedzial na konferencji w koszalinie - Tylko nie powiedzial jak tam wejsc drzwi zamknęte Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Jarosław Kaczyński uważa, że politycy Platformy 26.10.09, 16:48 czy to znaczy ze kaczynski jest szefem ,PIS-u,i PO,,Radio Maryja,i widzie sie jako prezydent Polski..... juz M.L.King powiedzial kiedys,,"MIALEM DZIS PIEKNY SEN,, Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Standardy J.Kłamczynskiego.Kryże,Jasiński,L ipiński 26.10.09, 16:54 Pierwszy prokurator reżimu Jaruzelskiego, Jasiński ,etatowy funkcjonariusz SB w Płocku, no i Lipiński nagrany przez TVN, w trakcie korumpowania R.Begier..Wszyscy wymienieni, nigdy nie doznali ze strony PIS-u i Kaczynskich, złego słowa, tylko pochwały !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 szanowny Panie premierze 26.10.09, 16:49 Szanowny Panie premierze ( chwilowo nie ) popieram Pana calym swoim serecem i jestem za tym zeby Pan natychmiast ..... www.zamekyale.pl/PL/home.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:50 Panie Kaczynski okresla pan siebie jako czlowieka wierzacego ,jako katolik chodzi pan do kosciola,spowiada sie itd.To prosze przeczytac Biblie,co mowi Pismo Swiete o wladzy o ludziach ktorzy rzadza -wladza dana jest od Boga i kto krytykuje i probuje zniszczyc ta wladze -grzeszy i ubliza Bogu,Jezeli Bog bedzie chcial poblogoslawi panu i da madrosc rzadzenia ...ale widocznie Bog nie chce widziec pana na tronie wladzy ma inne zadanie dla Pana.Prosze zastanowic sie -narazie pana dzialania to zamach na demokratycznie wybrany rzad z blogoslawienstwem Bozym.......pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 16:54 Jaki on jest katolik , cala rodzina to bolszewicy Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 17:11 Skrót ZPP każdemu przytomnemu skojarzy się ze Związkiem Patriotów Polskich i towarzyszką Wandą. Czy ten pisowski geniusz o tym nie pomyślał? W związku z tym, w jakim kręgu podejrzeń się znajduje? Zwyczajnych nieuków? Bezmyślnych pacanków? Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Zachowanie pana prezesa Kaczynskiego coraz 26.10.09, 16:55 bardziej zaczyna zdradzac symptomy charakterystyczne dla wielu ciezkich chorob psychicznych. Zgroza.... Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 J.Kaczynski "Lojalka" tchórz i kapuś Kiszczaka... 26.10.09, 16:56 to sprzedawczyk i zakłamane bydle... www.searchengines.pl/Bracia-Kaczynscy-portret-prawdziwych-patriotow-t97082.html.... wyborcza.pl/1,75248,7169877,Lech_Kaczynski__prawnicy_i_jednorecy_bandyci.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I L CH 26.10.09, 17:19 loppe napisał: > TAKIE koszulki zacznijmy nosić I LOVE CHLEBOWSKI! Skoro masz tyle ch...a w ustach, powiniscie PiSdolce zaczac szyc koszulki z napisem - I Love Ch....JA...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskieg 26.10.09, 17:05 kociokwiak2,jaki z niego katolik i od kiedy? przecież ta oferma nawet przeżegnać sie poprawnie nie potrafi.Gdzie ten mały Ivrei był chrzczony i kiedy? Gdzie ten mały Iw rej był w pierwszej komunii św.i kiedy? Teraz ten parszywiec opowiada że nie mówił 0 papierach antydatowanych,albo fałszywych.Tak jak ten mały Gudłaj zawsze postępowali stalinowcy.Obłuda,kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Kaczyński podpowiada PO: usuńcie Chlebowskiego 26.10.09, 16:57 A standarty w PiS - ie, Suski wziąl kredyt 400 tys aby wspomoc partię za to jest poslem , ciekawe jak szybko splacil, Putra przewalka na 3 mln zostal marszalkiem i sprawie za PiS-u leb ukręcili Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Jarosław K. ps. "Prezes" oszalał. 26.10.09, 16:58 Kaczanowi całkiem odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Jarosław K. ps. "Prezes" oszalał. 26.10.09, 18:29 chcieć to sobie może, ale jeszcze obywatel ma tu cos do powiedzenia np. cytując klasyka: " spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Re: Jarosław K. ps. "Prezes" oszalał. 26.10.09, 19:11 No to spieprzaj gnoju Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kaczyński jak M.L.King 26.10.09, 16:59 I have dreamja mialem sen, ze siedze na tronie,i obudzil sie w "OO",,,,,,,sic! Odpowiedz Link Zgłoś