alakyr 30.10.09, 20:59 Pani Moniko, już czas obejrzeć się do tyłu, przed Panią tylko narcyzm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sam_gaz alakyr, Co za filozof-jełop... 01.11.09, 15:23 narcyzm nie dotyczy kobiet, ćwoku... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Gilotyna 01.11.09, 15:45 Podzielam pani poglad na sytuacjie,teraz "bossowie "jednorekich bandytow podniosa wrzawe beda podkrecac,maja "kasse"co ma kazdy zwykly obywatel z tego a no nic tylko traci kase i czesto "glowe" wierzac w cuda ze wygra tam majatek. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 stokrotka widzi tylko PiS i Kaczorów - fisia ma? 01.11.09, 17:49 mam wrażenie, że niestety, tak, to fiś i na dodatek ogromny jak... spadek nakładu GW i ceny akcji Agory Odpowiedz Link Zgłoś
tobierson pierot9, mimo to, jesteś wiernym czytelnikiem GW.. 01.11.09, 19:23 Co ty byś robił bez forum GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 myślisz?????? 01.11.09, 20:35 Kiedy GW splajtuje, czyli nakład spadnie jej do 30 tys., a akcje Agory do 1,20 zł za sztukę, wtedy odetchnę pełną piersią, a i co jakiś czas wejdę sobie na forum www.gazeta.pl zobaczyć... po 3 wpisy [tylko] pod każdym artykułem Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Gilotyna 01.11.09, 19:37 Przecież ta kobieta to jest porażka. Politycy jej walą takie kity, że dzieciak by się zorientował, że go ładują, a ona to wszystko łyka jak pelikan. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Gilotyna 01.11.09, 19:43 Ztyłu liceum z przodu muzeum .A felietony beznadziejne .Cały czas A TEN TO a ten tamto .Najlepiej to pani wychodzą zdjecia w photoshopie.najbardziej zakłamana dziennikarka w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
hk-47 Gilotyna 01.11.09, 21:56 A mnie się styl p. Olejnik bardzo podoba. Tak to wygląda, jakby tu spotkali się sami frustraci i nienawistnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Gilotyna 01.11.09, 23:15 to wszystko splynie po Kaczynskim jak woda ,a ze brudna nieraz trzeba pobrudzic sie dla dobra sprawy.PIS i tak nadal szuka jak odciac glowe wrogowi NR.1 Tuskowi.Wszystkie dzialania partii sa skierowane na walke o TRON dla prezesa.Ziobro narazie jest daleko ale na tyle blisko aby w odpowiednim momecie zajac miejsce Kaczynskiego albo rozgoni PIS isam stworzy cos nowego......... Odpowiedz Link Zgłoś
rwakulszowa Czas na zmianę zawodu 01.11.09, 23:51 Pani Moniko, niech pani wraca do zootechniki. O pisaniu felietonów nie ma Pani zielonego pojęcia. W dodatku wieśniaczka i przekupka Beata Kempa zrobiła z Pani kompletną idiotkę, a widziało to kilka milionów telewidzów. Zal mi Pani, ale swoja drogą praca w chlewni może być bardzo dochodowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad Gilotyna 02.11.09, 00:22 Oj Stokrotka juz nie potrafi odnalesc sie w tym chaosie medialnym nie potrafi zlapac kompasu w ktora strone skieruja sie wiodace media.A przecieki beda ukrucone,wiadomosci bedzie trudno zdobyc wszak pan premier oswiadczyl basta. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Re: ukrucone? Wydłórzone raczej. 02.11.09, 01:20 A co do felietonu, to trafia w istote rzeczy. Niepotrzebnie Tuskowi sie dostalo w ostatnim zdaniu, ale niech tam, przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
malwo Tfu solidarna 02.11.09, 01:24 Tusk obiecal Polske liberalna a robi solidarna. A pan premier Donald Tusk nie może się otrząsnąć po stenogramach, które pokazał mu szef i nie-szef CBA Mariusz Kamiński, i postanowił wychować Polaków. Nie będziemy bawić się w zakłady bukmacherskie w internecie, bo to jest nieobyczajne, niemoralne i źle na nas wpływa. Już teraz ten, kto chce postawić na ligę angielską, musi sobie uświadomić, że jest przestępcą. Co o tym sadzi felietonistka? Nie wiem. Nie pisze dla czytelnikow, tylko dla wladzy i wladza rozumie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hk-47 Re: Tfu solidarna 02.11.09, 10:29 Przecież to jest kpina. Czy tak trudno zrozumieć? Pani Olejnik pisze felieton dla czytelników, nie dla władzy! Odpowiedz Link Zgłoś