bylem_tam_mowie_wam Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 03.11.09, 18:46 ZA-JE-FAJ-NIE tak się ich powinno karać - pomyślcie ludzie o własnych dzieciach, ile trudu ile miłości a tu nagle takie coś z piekła rodem je gwałci @____@ Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger cudowny kraj !! 03.11.09, 19:06 Ja uważam że to jeszcze za mała kara, powinni mu wsadzić w d... kaktusa i zostawić przywiązać do skały na pustyni brawo Arabia Saudyjska, popieram to na 200 procent !! Odpowiedz Link Zgłoś
drmw Re: cudowny kraj a jaki piękny 03.11.09, 19:26 ,,zgadzam się na'kaktusa" ale po co zaraz ścinać główkę. Odpowiedz Link Zgłoś
reklamowka_na_2009 Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 03.11.09, 19:27 Prawidłowo. Proste i skuteczne rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-ruski-pedal jak dobrze ze to muzułmański kraj 03.11.09, 19:29 gdyby u nas tak karali juz lewackie oszołomy piętnowałyby nasz kraj że ciemnogród, a sex z małolatem jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
cc.c Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 03.11.09, 19:33 >i tak potraktowali go łagodnie, ja bym go najpierw ukrzyżował d... kaktusa i >normalny kraj... może i u nas kiedyś... > zostawić przywiązać do skały na pustyni > brawo Arabia Saudyjska, popieram to na 200 procent !! itd. Ubaw pierwsza liga! Paru "sprawiedliwych" zasiadło przed kompem i daje upust swoim prymitywnym emocjom. Piszcie , piszcie, w końcu tylko tyle możecie zrobić , aby sobie chwilowo ulżyć.Oczywiście po przeczytaniu tych bredni wielu pedofili tak się was wystraszy , że sami się wykastrują.Ha, ha,ha,ha....Aha , czekam na komentarze typu: sam jesteś pedofilem itp...Bawcie się dobrze. Pozdrowienia dla admina. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 03.11.09, 22:36 to ze twoje bachory rznie jakis zboczek nie znaczy, ze innym tez sie to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
chruppp u nas tez tak powinno byc 03.11.09, 20:40 i takie kary dla zboczencow, gwalcicieli i zabojcow. I zaraz byloby bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-rollotomasi to błąd, potestuję 03.11.09, 20:58 Co to za kara? Ścięcie za coś takiego? NIeporozumienie. jaka to szybka i bezbolesna śmierć. On zostawił zgwałcone dziecko na pustyni! Wyobrażacie sobie co to maleństwo przeżywało? Aż mi ciarki przez plecy przechodzą. Kiedyś w średniowiecznej Anglii stosowano karę adekwatna do tego czynu - wieszanie - właściwie przyduszanie przez wiszenie na sznurze - także pacjent cały czas żył. Potem kastracja i usunięcie przewodu pokarmowego na żywca, a następnie poćwiartowanie i spalenie. Częśc tej kary widac na filmie Bravehart. Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 03.11.09, 21:06 tylko dlaczego tekst o saudyjskim gwałcicielu-pedofilu ilustrowany jest zdjęciem miecza z epoki brązu, właściwym dla Europy północnej i ew. Pomorza...? tego nie wie nikt.... policja pewnie też nie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluepulsar Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 03.11.09, 22:16 Cii to jest kryptoreklama mieczy antenowych:))A nóż Saudyjczycy kupią:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 03.11.09, 21:52 Ja bym zrobila w odwrotnej kolejnosci. Najpierw ukrzyzowala, a potem scieła. Ale wyrok i tak sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 03.11.09, 22:11 Interesujące. Tyle sympatii dla prawa, w którym kara śmierci jest tak za pedofilię jak za ateizm. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 03.11.09, 22:37 zabawne to jest to, ze tacy kretyni jak ty maja dostep do internetu Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 03.11.09, 23:17 Zatem jest nas dwoch kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
do.igora Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 14.11.09, 01:15 trzech, wliczajac tatę pazdziocha Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Za ateizm? 03.11.09, 22:39 O ile wiem nie za ateizm, a za porzucenie islamu i niepowrócenie doń mimo nakazu. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Za ateizm? 03.11.09, 23:21 Masz rację, weryfikuję: za ateizm jako taki kary śmierci nie ma. Niech jednak będzie tak 'umiarkowanie' jak napisałeś, nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Za ateizm? 04.11.09, 00:12 A chrzań to. Powiesz, że wracasz do wiary i to im wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-marian69 Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 03.11.09, 22:45 Bardzo rozsądna i adekwatna kara ! Osobiście zmienił bym kolejność wykonania, no i niekoniecznie publicznie... Ale sama idea ok Odpowiedz Link Zgłoś
benedick Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 04.11.09, 02:48 jan-marian69 napisał: > Bardzo rozsądna i adekwatna kara ! Osobiście zmienił bym kolejność wykonania, > no i niekoniecznie publicznie... Ale sama idea ok wlasnie,kolejnosc nie jest zbyt logiczna, a poza tym moze nie sciac po ukrzyzowaniu tylko pokrajac na drobne kawalki jak gulasz i zjesc, wtedy moze glod zemsty zostanie nasycony Odpowiedz Link Zgłoś
do.igora Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 14.11.09, 01:10 lol :| Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Kara smierci? 04.11.09, 07:55 Kara śmierci? Jestem na tak ALE tylko w przypadku recydywy. Gdy ktoś popełni przestępstwo po raz drugi to raczej nie będzie wątpliwości co do jego winy w innych przypadkach można zabić przypadkowego, niewinnego człowieka. Najlepszym przykładem na to, że często skazuje się niewinnych są USA. Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Kara smierci? 04.11.09, 10:10 milu100 napisał: Najlepszym przykładem na to, że często skazuje się niewinnych są USA > . USA nie są przykładem w żadnym wypadku. To, co tam się wyrabia z "wymiarem sprawiedliwości" ciężko porównać nawet z Chinami. 12 przypadkowych, niesprawdzonych ludzi decyduje o winie (życiu) drugiego człowieka kierując się emocjami, własnymi żalami, chęcią zemsty i odwetu np. za własne zepsute dzieciństwo. Jeśli, jak zgaduję, ciężko ci o tym czytać, obejrzyj sobie znakomity choć stary film: "Dwunastu gniewnych ludzi" - przykład takiej rozprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Islam religią pokoju :)))) 04.11.09, 10:21 Co teraz powiecie lewacy krzyczący ,,wolna Palestyna'' :))))) ............. Tak a propos jestem za surowym karaniem pedofili ale..nie karą śmierci ,bo tej zabrania moja religa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomiko_4 Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 04.11.09, 19:53 Dla Ciebie może jest to proste i rewelacyjne rozwiązanie. A zastanowiła(e)ś się nad tym , że ktoś taką egzekucję musi wykonać? Może chciałbyś jakiemuś skazańcowi odciąć głowę a potem jego krwawiące zwłoki przywiązywać do desek? Albo nie myślisz co piszesz, ale jesteś tak samo chory jak inni, których sądy skazują. Pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 14.11.09, 08:46 Z pewnością znajdą się chętni do tej pracy. Nie obawiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejzi Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 13.11.09, 22:36 I tak powinno być wszędzie. Na pewno znalazłby się niejeden, który z chęcią by im te głowy obcinał! Odpowiedz Link Zgłoś
joanelle Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 18.11.09, 21:43 Pedofil to taka współczesna czarownica. Kiedy pojawia się temat pedofilii, momentalnie czujemy się zwolnieni z wymogów cywilizowanego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
joanelle Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 18.11.09, 21:58 joanelle napisała: > Pedofil to taka współczesna czarownica. Kiedy pojawia się temat pedofilii, > momentalnie czujemy się zwolnieni z wymogów cywilizowanego postępowania. Aha, i żeby było jasne - nie bronię przestępców. Tylko uważam za interesujące zjawisko, że kulturalni, cywilizowani Europejczycy na hasło "pedofil" momentalnie zmieniają się w bezwzględne, żądne krwi monstra. Tak jakby krew krzywdziciela miała czarodziejską moc anulowania cierpienia ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo to bardzo interesujący wymiar kary dla pedofilów 14.11.09, 04:21 Myślę że pan premiet w świetle nowej ustawy o pedofilii rozważy wprowadzenia takiej kary w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 14.11.09, 18:33 Natomiast jesli ktos z piwkiem pojdzie do parku na laweczke to obcinaja nozke bo j/w "przyszedl". Oto sojusznik Ameryki na bliskim wschodzie. Obcinaja oczywiscie w swietnie wyposazonerj klinice lekarze chirurdzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hoa-hong Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 09.12.09, 18:28 No przynajmniej oni mają jakąś kare adekwatną do czynu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sugga Re: Gwałciciel-pedofil będzie ścięty i ukrzyżowan 02.06.10, 16:05 arttie napisał: > Czyż nie jest to najprostsze rozwiązanie ? właśnie przyszła mi na myśl podobna konkluzja. Odpowiedz Link Zgłoś