ambl 30.11.09, 09:15 Zawsze się dziwię jak zobaczę ten tytuł"Komsomolskaja Prawda" bo przecież te dwa wyrazy wzajemnie jak najbardziej się wykluczają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonieee Re: Rosja: Kosołapow poszukiwany za zamach na poc 30.11.09, 09:19 Mnie za to nie dziwi połączenie słów Czeczeni i zamach. Islam jest taki sam na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy Chyba czas by NATO wkroczylo do ZSRR.... 30.11.09, 09:24 ... z bratnia pomoca. Nie mozna pozwolic, zeby cywile cierpieli. No i ropy u nich duzo..... Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Rosja: Kosołapow poszukiwany za zamach na pociąg 30.11.09, 09:32 Dajcie nagrode za jego glowe jak to robia Amerykanie,przyprowadza go wam szybciutko. Nie musicie robic dochodzenia i tracic czasu. Do reszty ruskiej choloty internetowej,jak smakaje ruski 911. Nie zabardzo co???..... Niewinni ludzie gina w jakims pociagu a wam internetowa choloto gaz i ropa w glowie. Gdzie jest ten kagebista specjalista fiutyn????...z jego doswiadczeniem szpiegowskim powinien nie tylko przewidziec ten zamach lecz miac juz teg kosolapowa za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Rosja: Kosołapow poszukiwany za zamach na pociąg 30.11.09, 09:39 Od razu wiedzialem,ze bedzie to wina Czeczenców bez wzgledu na to kto za tym zamachem stoi.Dziwie sie tylko,ze za zatapianie rosyjskich podwodnych okretów wojennych Czeczenów nie oskarzaja.Milo jest rzadzic panstwem w granicach którego jest taki chlopiec do bicia jak Czeczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
radocha1 Re: Rosja: Kosołapow poszukiwany za zamach na poc 30.11.09, 10:06 To Ty nie wiedziałeś że to Czeczeńcy??? Z pomocą żurnalistów i cyklistów. Jak zwykle. To również oni są winni wzrostu kurdupla Putina - jak był mały to mleko ukradli - i nie urósł. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Odwalcie się od Czeczenów 30.11.09, 10:53 12.12a1 napisał: > Od razu wiedziałem, że będzie to wina Czeczeńców bez względu na to > kto za tym zamachem stoi. Oczywiście, że musiałeś tak wiedzieć. Jak w Rosji jakiś wybuch to obowiązkowo w polskich gazetach pojawiają się "Czeczeni". Polscy gazeciarze nie wiedzą, że Paweł Kosołapov jest członkiem "Karaczajewskiego dzamaatu" i organizacji "WM nr 3", które z "Czeczenami" mają niewiele wspólnego. Ale o tym polskie gryzipiórki nic nie wiedzą, a pisać coś trzeba. Tak więc dziennikarzyny walą na "Czeczenów", bo "Ciemny naród..." Dla nich każdy mieszkaniec za Bugiem - Białorusin, Kazach czy Uzbek to ... obowiązkowo Ruski, no a jak wybuch to wiadomo ... "Czeczen". Odwalcie się wreszcie od Czeczenów, to jest wyłącznie problem polskiego "dziennikarstwa" a nie "Czeczenów" . Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Słusznie. Nie tylko Czeczeni walczą 30.11.09, 14:35 o niepodległość. W Rosji jest bardzo wiele podbitych, uciskanych i rusyfikowanych narodów. Prędzej czy później wszystkie staną do walki. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Słusznie. Nie tylko Czeczeni walczą 30.11.09, 18:45 Ja bym raczej stawial na rozpad i nowa rewolucje, bo kroki dymki do tego zdaja sie prowadzic Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Koncz wafel, wstydu oszczedz 30.11.09, 18:38 Oczywiście, że musiałeś tak wiedzieć. Jak w Rosji jakiś wybuch to obowiązkowo w polskich gazetach pojawiają się "Czeczeni". Czeczenia jest slowem najczesciej cytowanym tylko w gadzinowych,profjutinowskich gazetach rosyjskich...bardziej niezalezne sklaniaja sie ku ''kalkazkiemu sladowi''/nacjonalistom. Polskie gazety niczego nie sugeruja, w porownaniu z profjutinowskimi, na czele z komsomolska g.... pravda, wzywajaca niemalze do III wojny czeczenskiej! Polscy gazeciarze nie wiedzą, że Paweł Kosołapov jest członkiem "Karaczajewskiego dzamaatu" i organizacji "WM nr 3", które z "Czeczenami" mają niewiele wspólnego. bledem polskich dziennikarzy jest powolywanie sie na fjutinowskiego tassa oraz gadzinowki kremla. Ale o tym polskie gryzipiórki nic nie wiedzą, a pisać coś trzeba. Ooooooooo...gdyby tak bylo, szanowny kolega wafel,effcia i pimp pewnie nie wspominaliby o ''propagandzistach'', donoszacych co raz o lamaniu praw czlowieka, morderstwach dziennikarzy oraz ''rosyjskich sukcesach gospodarczych''. Koncz wasc, wstydu oszczedz. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 gdzie sa ci manaicy spiskow? 30.11.09, 19:22 te plorgi i inna podobna jemu banda isotow w pierwszy mdniu glosno mwoli ze to robota cia a tu nagle sami rosjanie winia swojego teraz juz nie maja nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek kto sieje wiatr, zbiera burze... 30.11.09, 10:05 najazd na Czeczenie pod falszywym pretekstem po zamachach zorganizowanych na rozkaz Carputina pozwolil Moskwie zgniesc te mala republike - ale jak widac ziarno wtedy zasiane dzisiaj nieoczekiwanie przynosi gorzkie owoce w samym sercu Rosji... skadinad Carputinowi pewnie przypominaja sie wciaz czasy, gdy KGB organizowalo zamachy terrorystyczne na Zachodzie wykorzystujac miejscowych oblakancow, w tym zwlaszcza grupe Niemcow z RFN... w czasach tych skadinad sam Putin byl zawodowym szpiclem i przebywal w Niemczech... Panie Putin, przyjemnych snow nastepnym razem jak Pan wsiadziesz do pociagu byle jakiego...))))))) Zreszta metra, samolotow i spektakli teatralnych tez bym unikal...))))) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 czekamy na towarzysza plorga 30.11.09, 10:20 który ",mysli niezależnie" i w związku z tym jest lepiej poinformowany niż Pan Bóg... tow. plorg zaraz nam wyjaśni, że wykolejenie pociągu to dzieło CIA i Mossadu... Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: czekamy na towarzysza plorga 30.11.09, 19:40 des4 napisał: > który ",mysli niezależnie" i w związku z tym jest lepiej > poinformowany niż Pan Bóg... > > tow. plorg zaraz nam wyjaśni, że wykolejenie pociągu to dzieło CIA i > Mossadu... > > Jak zwykle MEGA LOL z naszych forumowych "niezależnych" (od rozumu) rusofilnych ekspjertjów :) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Kosołapow = Stauffenberg 30.11.09, 14:16 Bez względu na to, jakie będą dalsze losy Kosołapowa, zapisze się w historii tak samo, jak hrabia Claus von Stauffenberg w historii Niemiec: romantyczny bohater, samotnie walczący ze złem. A niby ponoć to Polacy są "romantykami" jak np. Kordian czy ta postać z "Dziadów" Mickiewicza. Dziś Stauffenberg jest w Niemczech czczony. Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Pieprzysz jak poparzony - gdzie Rzym, gdzie Krym.. 30.11.09, 14:47 ...a gdzie Kętrzyn ?... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Czy Putin jeździ metrem? 30.11.09, 15:09 zigzaur napisał: > Bez względu na to, jakie będą dalsze losy Kosołapowa, zapisze się > w historii tak samo, jak hrabia Claus von Stauffenberg w historii > Niemiec: romantyczny bohater, samotnie walczący ze złem. > A niby ponoć to Polacy są "romantykami" jak np. Kordian czy ta > postać z "Dziadów" Mickiewicza. > Dziś Stauffenberg jest w Niemczech czczony. Sądziłem, że istnieją granice kretynizmu. Oto "sukcesy" twojego bożyszcza: 6.02.2004 - zamach w moskiewskim metrze "Avtozavodzka" - 42 osoby zabite, 250 rannych 31.08.2004 - zamach w moskiewskim metrze "Ryska" - 10 osób zabitych, 33 rannych 13.08.2007 - zamach na "Newski Ekspress - 60 osób rannych ostatni zamach na "Newski Ekspress - 26 osób zabitych 98 osób rannych. Gratuluję tobie wyboru "idola". Może tobie i twojej rodzince zafundować przejażdżkę jakimś wybuchowym ekspresem? Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Czy Putin jeździ metrem? 30.11.09, 15:15 A czy ja Rosjanin? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czy Putin jeździ metrem? 30.11.09, 18:07 On ma pewnie więcej niż te dwa nicki. Robi co może, by zwiększyć tłum bystrzaków. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy Putin jeździ metrem? 30.11.09, 18:12 w przeciwieństwie do ciebie, ty masz cztery Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Czy Putin jeździ metrem? 30.11.09, 19:41 Ona ma 4 litery ,które pracują codziennie dla tureckiego sutenera ... Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Nie nada 30.11.09, 18:28 effcia/jevgienij 15 ty wystarczasz za cala armie rosyjská. Mozesz byc jedna a echo pseudointelektualizmu i tak sie niesie, jakby chur armii radzieckiej spiewal kalinke. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 18:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 30.11.09, 18:44 z zigzaurem sprawa wyglada inaczej,on robi sztuczny tlum. Z zigzaurem w tym przypadku jest jak z Kosołapowem. Jest i bedzie winny, choc nikt mu nic nie udowodnil. Gdzie dowody Igor, bo na razie widze tu tylko hipoteze. Co do jevgienija15, zmuszasz mnie bym sie powtorzyl - wystarczy za cala armie radziecka i radziecki chor spiewajacy ''kalinke''. Co do a-we15, jevgienij15 jest osoba prozna i lasa na komplementy ( co udowodnil aktywnoscia na forach zagranicznych w poszukiwaniu poparcia dla swoich chorych idei.) O tym rowniez pisalem jakis czax temu. To sie ladnie nazywa kompleksem, Igor. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 18:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Igor 30.11.09, 18:53 nie komplikuj pentagon, trolle nie mają kompleksów, igorek ma kompleksy.... strzela na oślep, żona go męczy i kacapczik ucieka w wirtualny świat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zyczenia imieninowe dla abhaoda. 30.11.09, 19:17 igor_53 napisał: > Andrzejku wszystkiego dobrego z okazji imienin. nie widzę, że z dobrego serca, w swojej sygnaturce wypisujesz kłamstwa na mój temat i obrażasz moich kolegów, podetrzyj sobie żyć swoimi życzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 19:27 co tam kokoto bredzisz, zgłaszanie kłamców nazywasz donosem ? wystarczy, że cię mają na indeksie Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 19:30 No, a indeks masz ty w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 19:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 19:36 Gdy napisałam za jedną z rosyjskich gazet, podając link do źródła, że na zadymie (demonstracji) nacjonalistów w Moskwie przyłapano ponoć pracownika ambasady USA, nomem omen o nazwisku Bond, odchod obwieścił, że wysyła mój post do ambasady USA, bo szkaluję ten szlachetny kraj. No to go teraz pytam, co USA na odchody odchoda? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 19:44 takie małe słówko "ponoć", nie było go w twoim tekście trollu i dlatego jesteś na indeksie, poskarż się puśkowi, igorek szuka czwartego kocmołucha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 19:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 20:00 Odchod jest na prawdę pocieszny, ale Berlina się nie obawiaj, jego głupota jest wrodzona i nie przenosi się na innych. Mam znajomych w Berlinie - normalni, inteligentni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 20:05 ja głupców unikam, ale gó... (jak się nie uważa) zawsze się przykleja Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 20:16 koledzy twojej 4 żony srają mi pod domem, co z tym papierem ? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 20:07 eva15 napisała: Ach, ta przymilna służalczość wobec ludzi radzieckich. Niestety - kiedyś V kacap-kolumna to byłą Wanda Wasilewska i Filip Kon, a dziś? Geriatryczna frustratka na niemieckim wikcie i opierunku łasi się do kacapskiego nielegala w UK:-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 20:10 Dlatego ja z takimi jak on nie dyskutuję, dziś to wyjątek. Normalnie należy omijać, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak tam odchodzie twój donos do US-ambasady? 30.11.09, 19:40 jeżeli chodzi o indesks kłamców i trolli, to mam, nawet przygotowany przez Forum Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 19:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zyczenia imieninowe dla abhaoda. 30.11.09, 19:38 Rosji nie kocham, kocham świat bez Kacapii i Forum bez ciebie i twojej cyniczno-złośliwej uciechy, i zapewniam cię, że niedługo będziesz się tutaj ze swoją "sygnaturką" pokazywał Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 A co, na Igora też doniesiesz do US-ambasady? 30.11.09, 19:40 I mu sygnaturkę zabiorą? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: A co, na Igora też doniesiesz do US-ambasady? 30.11.09, 19:44 ukradną biedaczkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zyczenia imieninowe dla abhaoda. 30.11.09, 20:11 ja ciebie straszę ? żal mi takich nieudaczników jak ty, siedzą na Zachodzie i płaczą za Ojczyzną, wracaj i zawracaj dupy, charakter masz podły... w Kacapii cię przywitają z otwartymi rękami 1.bp.blogspot.com/_k1LURZUjip0/Rx8C1bIKlyI/AAAAAAAAALE/JxL3ihfRX3k/s400/putin.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zyczenia imieninowe dla abhaoda. 30.11.09, 20:24 a ja myślałem igorek, że to twój tatuś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zyczenia imieninowe dla abhaoda. 30.11.09, 20:35 nie zaczepiaj mnie przygłupie, nie rozpoznałeś tatusia ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zyczenia imieninowe dla abhaoda. 30.11.09, 20:42 płyta ci się igorek zacięła, żonka dała ci wałkiem po główce ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zyczenia imieninowe dla abhaoda. 30.11.09, 20:55 podcieraj sobie swoimi rubelkami żyć, takich przyjaciół jak ty to najchętniej oglądam na takich filmikach, niewiele różnisz się od tego osła, tylko wyglądem Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ve15 Re: Nie nada 30.11.09, 19:18 Nawet ten 2. nick wybrałam celowo tak, że głupi by się domyślił. Widać jednak nie każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 jevgienij15'vel eva15 vel a-ve15? attention seeker 30.11.09, 21:28 Domyslili sie wszyscy...nie pierwszy raz prowadzimy dysputy o tobie pseudointelektualny trollu soviecki. Nie wszyscy ''inteligentni inaczej'' to zauwayli Twoja aktywnosc pod tym postem potwierdza teorié a''...dla odrzucenia ideologiczno-spolecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 wafel, znowu klamiesz 30.11.09, 18:33 ostatni zamach na "Newski Ekspress - 26 osób zabitych 98 osób rannych. A czy ktos mu cos udowodnil? Milicja nic nie wie o czym pisalem i dzis i wczoraj. Ty rowniez nie jestes leprzy a opieranie opinii na relacjach putinowskich gadziniwcow nie poleprza twojej sytuacji. A kto jest woim fanem,wafel? Zbrodniarz i morderca, wydajacy rozkazy o eliminacji cywili oraz zabijaniu niewygodnych biznesmenow i dziennikarzy. Niezlego masz idola. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Chciałbym tutaj pochwalić rosyjską Milicję 30.11.09, 18:55 Która stoi na straży praworządności w tym pięknym, dostatnim i cywilizowanym państwie. Internauci o słabych nerwach - otwieracie na własną odpowiedzialność: www.youtube.com/watch?v=dw2_Zs140lg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Chciałbym tutaj pochwalić rosyjską Milicję 30.11.09, 19:52 igor_53 napisał: > komarku,a ty nadal uprawiasz klonuade? Wot, skazał piękną polszczyzną "mąż Polki od 20 lat", kwiat ruskawo społeczeństwa, aktualnie nielegalnie w UK. "Strategia" web brygady - odwracać uwagę od niepomyślnych wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Rosja: Kosołapow poszukiwany za zamach na pociąg 30.11.09, 19:47 Największe rosyjskie gazety piszą ... I tu jest właśnie problem kto stoi za tymi gazetami i jaki ma interes w szczuciu Rosjan :) 10 lat temu był przecież słynny "Riazański cukier" . A teraz mamy "Newski Ekspres" :) FSB doskonale opanowało metodę rządzenia(strachem) Rosjanami jak zaszczutym bydłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo 25 ofiar? 39? Sorok ili dwjesto? 30.11.09, 19:54 Pagibszych kacapcziki nie potraficie policzyć, ale wątek czeczeński był wiadomy, zanim przecięto te szyny. Bo w 'krater' średnicy 50 cm po wybuchu 8 kg TNT uwierzy wam pusiek z kokotą, nikt poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 tak to jużjest w swołoczych-bandyckich kraikach .. 30.11.09, 21:05 4 mln żołnierzy Armii Radzieckiej poległych w wojnie nigdy nie zostało pochowanych. wyborcza.pl/1,75515,2696065.html Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: A co, na Igora też doniesiesz do US-ambasady? 30.11.09, 19:56 www.myvideo.de/watch/589465/Geiler_Esel Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ladna pupa. 30.11.09, 20:22 poza tym igorek wszystko w porządku :)? pokaż żonce coś tu naprodukował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 30.11.09, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 coraz mniej czasu potrzebuja by wszedzie znalezc 30.11.09, 21:35 czeczenski slad. nie ma sie co dziwic, FSB robi bombe i przybija pieczec Iczkeria, no i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś