12.12a1 03.12.09, 19:17 Ale mu palant krzywdę zrobił.Do tej pory nie wiedział w czym jego asystenci robią? Podobnie jak nie wiedział tego ,że w jaki sposób dorabiają dla niego bogaci emeryci i studenci z biednego Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanfhowah Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 19:17 ciekawe ze tylu ludzi ze strony PiS jest zamieszanych i,,,nikt ich nie usuwa prawda p.Gosiewski? Odpowiedz Link Zgłoś
eos80 Wygrane na automatch studenci i emeryci wpalcali 03.12.09, 20:26 na konto kampani paliglupa i zagadka sie wyjasnila skad studenci i emeryci mieli kase na kampanie chama paliglupa.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Platforma Obywatelska wie to co NOSA COSTRA....... 03.12.09, 20:31 Zasada milczenia ma obowiazywac.Ten balo peknie.Polacy nie chca byc rzadzeni przez mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Platforma Obywatelska wie co mafia............ 03.12.09, 20:36 I ostatnie.PiS nie ma kogo zwolnic w tej aferze gdzie zamieszany jest Tusk i reszta bandy.PiS nie rzadzi.PiS jest w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Platforma Obywatelska wie co mafia........... 03.12.09, 23:47 MOCHER MA WIDZE S E L E K T Y W N A PAMIEC ZNACZY PAMIETASZ TO CO CI WYGODNE,to dla przypomnienia..;-)) wiadomosci.wp.pl/kat,1023301,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html?ticaid=19378 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jakby się Wajdzik nie starali, to i tak twojej 04.12.09, 00:41 esbeckiej mafii nie dorównają. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 19:25 Czasami, kiedy jest jakaś działająca na wyobraźnię kumulacja, gram w totolotka. Dwa lata temu zdarzało mi się stawiać pasjansa w komputerze. Nie miałem takich planów, ale dziś wiem na pewno, że nie mogę nawet pomyśleć o karierze politycznej. Poza tym wszystko normalnie: żyję w kraju, którego parlament zajmuje się w trybie pilnym sprawami krzyży we włoskich szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Palikot odwołuje 03.12.09, 19:27 ciekawe ze tyle ludzi jest zwiazanych z afera hazardowoa i nikt ich nie odwoluje,,prawda p. G o s i e w s k i..;-0 admin usunaj moj pierwszy wpis dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 19:31 admin czy tobie sie nudzi ze usuwasz moje wpisy a moze uwazasz ze nie wolno zadac pytania dla Gosiewskiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Palikot odwołuje swojego asystenta związanego 03.12.09, 19:39 yanfhowah napisał: > admin czy tobie sie nudzi ze usuwasz moje wpisy a moze uwazasz ze > nie wolno zadac pytania dla Gosiewskiego???? -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Palikot odwołuje 03.12.09, 19:32 tyle ludzi jest z ta afera powiazanych i NIKT ich nie odwoluje,prawda p,GOSIEWSKI;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Re: Palikot odwołuje 03.12.09, 19:52 Co ty pleciesz,chyba znowu masz pomroczność hazardową. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Palikot odwołuje (kist220 03.12.09, 23:49 to dla odswiezenia pamieci, tobie wiadomosci.wp.pl/kat,1023301,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html?ticaid=19378 Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 19:44 Ci spryciarze - hipokryci z Platformy w obronie własnej szyją buty komu się da, lecz biorą złą miare bo przeważnie te buty pasują na ich nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Palikot odwołuje swojego asystenta związanego 03.12.09, 19:48 no,niedługo to jedynie żebracy i mnisi zakonów kontemplacyjnych będa mogli współpracowac z politykami. Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Siedzą sobie myszy w jednej piwnicy od tygodnia. 03.12.09, 19:50 Jedna skulona w kącie cała się trzęsie. Jest wychudzona , uszy ma oklapłe , a sierść sterczy jej jakby przez tydzień horrory oglądała. Nagle myszka z kąta głośno chrząknęła. Wszystkie myszy obróciły się w jej kierunku. Ona nabrawszy powietrza, napęczniała przy tym jak balon, zapiszczała : A BO JA BYŁAM CHORA !!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla pasjonata fallusów. Odpowiedz Link Zgłoś
bghizz Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 20:00 Natomiast asystent Wanny pewnie poszukał poparcia swojego mocodawcy w załatwieniu roboty w Cassinos Poland. U kartofli to normalna gratyfikacja za śmierdzącą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Czy to prawa że palikot molestował nastolatków? 03.12.09, 20:09 Metoda palikota - trzeba go obrzucać błotem, zawsze coś zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: Czy to prawa że palikot molestował nastolatkó 03.12.09, 22:23 O ile wiem jeden taki co molestował dostał Oskara. Więc na pewnym etapie to wręcz wskazane, żeby o Tobie mówili, dobrze czy źle to mniej ważne , patrz np nasze czołowe celebrytki. radon Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Znowu zwolniony i w sumie.......... 03.12.09, 20:16 niewinny. Dla Gosiewskiego wiezienie -wg. Palikota.Dla kolesia zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 20:16 To co Palikot robi ze swoim asystentem, to jego sprawa. Gorzej, ze zaczyna prowadzic jakies zupelnie malo zrozumiale pogrywki i puszczac w eter coraz bardziej glupie teksty. Kiedys to bywalo smieszne, potem lekko denerwujace, a teraz zaczyna byc poprostu destrukcyjne. I wszystko jedno, czy dotyczy to wolan o kryminal dla Gosiewskiego, czy wywalenia Kapicy. Zdaje sie, ze nadszedl czas, zeby PO powazniej zajela sie wystepami Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Palikot odwołuje swojego asystenta związanego 03.12.09, 20:25 Nieprawda.Kogo wiec najal za asystentow Palikot?.I inna sprawa.Gdyby nie Rzepa ten czlowiek pracowal by ostatnie dwa lata kadencji PO. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka707 Re: Palikot odwołuje swojego asystenta związanego 03.12.09, 21:13 Mam gdzieś fakt, czy asystent społeczny jakiegoś posła pracował w firmie brata. Chłop pracował, mam nadzieję legalnie, więc o co afera? Jakby pracował w spółce miejskiej w Lublinie np jakimś MPO to też by wyleciał? a poza tym czy asystent SPOŁECZNY bierze kasę za asystowanie? Poseł to co innego, ten bierze kasę od Narodu, powinien mieć jawne CV. Za dużo piany, za mało jajek, jak zwykle u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Palikot odwołuje swojego asystenta związanego 03.12.09, 21:20 sabinka707 napisała: > Mam gdzieś fakt, czy asystent społeczny jakiegoś posła pracował w firmie brata. > Chłop pracował, mam nadzieję legalnie, więc o co afera? Jakby pracował w spółce > miejskiej w Lublinie np jakimś MPO to też by wyleciał? a poza tym czy asystent > SPOŁECZNY bierze kasę za asystowanie? Poseł to co innego, ten bierze kasę od > Narodu, powinien mieć jawne CV. Za dużo piany, za mało jajek, jak zwykle u nas. No jaki pech. Asystent pracował w hazardzie , a Paligłup o tym nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Palikot odwołuje swojego asystenta związanego 04.12.09, 00:11 wedlug ciebie niedlugo pozamykaja kazdego kto kupony lotto kupi,,;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Gdyby nie polityczne zmiany, to wy Wajdzik dalej 04.12.09, 00:45 prześladowalibyście Polaków a tak, spieprzyliście z Polski i teraz judzicie kreując sie na patriotę. Czyżby ojciec Kaczyńskich współpracował z wami i teraz w ten sposób spłacacie dług wdzięczności? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawg Palikot odwołuje paży w tyłek !! 03.12.09, 20:35 Jeśli jest się wysmarowanym w smarze trudno to zmyć ,ale prubowac można . I jestem tego samego zdania co aerman PO -szybciej kłamie jak oddycha Co innego mówi Co innego myśli Co innego robi Przy takich złodziej to przedszkolak . Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Palikot powiedz Tuskowi ze was nikt niechce w PL!! 03.12.09, 20:48 Narod jest zmeczony PO,pustymi obietnicami bez pokrycia i oklamywaniem narodu!Gdzie sa cuda......jest tylko dno i chanba PO!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Palikot powiedz Tuskowi ze was nikt niechce w 03.12.09, 23:54 toberson to tak jak ciebie nikt nie chce..;-)0 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A internauci zmęczeni są toba nieuku, który nie 04.12.09, 00:49 potrafisz poprawnie pisać po polsku, tak jak bracia mniejsi nie potrafią poprawnie po polsku mówić. Wolacy do Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Palikot odwołuje paży w tyłek !! 04.12.09, 00:09 ciebie pazy glupota i kompletny brak rozeznania sytuacji,,,zapoznaj sie ze slowem -spoleczny asystent,,, Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 21:39 Jakis szczyl zostal wykorzystany do kontakow a kiedy to sie wydalo to odstrzelili go jak kundla. Tak koncza goncze w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Blondi pati, widzę że masz obsesję wykorzystywanej 04.12.09, 00:54 tirówki, no ale sama wybrałaś sobie zawód:) Odpowiedz Link Zgłoś
michuswid Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 22:05 palikot, schetyna, niesiolowski, drzewiecki, chlebowski - sorry, ale nie pisze nazwisk tych palantwo z duzej litery - o jeszcze asystent palikota - twarze, przepraszam, ryje PO. Uczciwi ludzie. Madrzy. Dbaja o Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Palikot odwołuje swojego asystenta związanego 03.12.09, 22:45 michuswid napisał: > palikot, schetyna, niesiolowski, drzewiecki, chlebowski - sorry, ale > nie pisze nazwisk tych palantwo z duzej litery - o jeszcze asystent > palikota - twarze, przepraszam, ryje PO. Uczciwi ludzie. Madrzy. > Dbaja o Polske. Należało by dodać piterę, kopacz, nowaka,grasia no i wodza donaldzika. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 22:06 hehehehe, Palikot... na dowód Twojej "prawdomówności" powołaj sie na świński ryj i wibrator. Takim argumentom świadczącym o niewinności nikt nie będzie śmiał zaprzeczyć :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A ty łosiu, powołaj sie na swoją k(l)empę, też ci 04.12.09, 00:52 uwierzą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Palikot odwołuje swojego asystenta związanego z... 03.12.09, 22:42 No proszę, pan Palikot się przestraszył. Nie wiedział? A o alkoholizmie głowy państwa wiedział i to dużo. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel nędza 04.12.09, 02:00 To pali kot nie wiedział i nie weryfikował swojego asystenta tylko z łapanki? Wszystko w "karierze" tego gościa jest grubymi nićmi szyte. Ostatnio lekko spasował pewnie wiedział że nadchodzi burza. Kutasem każdy może wymachiwać prze kamerą, gorzej o twarz. Odpowiedz Link Zgłoś