donek.kon 23.12.09, 13:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowanka a jednak można 23.12.09, 13:48 łapać przestępców. jak się chce.... Jak sprawa ogolnopolska, to przestepcy sa schwytanie juz tydzien po. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: a jednak można 23.12.09, 18:46 Złapano Polski Gang Olsena - przecież to kretyni! Odpowiedz Link Zgłoś
donek.kon Re: a jednak można 23.12.09, 20:06 A kto głosował na Donalda Tuska, kto uwierzył w te bzdury, że będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze, że emerytury będą wysokie, że 6000 km autostrad powstanie? A kto kupuje Gazetę Wyborczą i wierzy w to co tam wypisują? Itp. itd. Kretynów jest pełno na każdym kroku, ale jak to mawiał towarzysz Leszek Balcerowicz: "Takich nam potrzeba". Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: a jednak można 23.12.09, 20:26 sowanka napisała: > łapać przestępców. jak się chce.... nie jak sie chce, tylko jak sie ma pieniądze, gdyby na inne sprawy przeznaczano takie siły i środki jak na tę też byłyby wykryte Odpowiedz Link Zgłoś
nh2501 Sumienie Świata 23.12.09, 13:48 Biedni Szwedzi... W samym środku "Sumienia Świata" taki kolekcjoner się znalazł. Kolejny "skandal" na pierwszej stronie Dagens Nyheter się szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 13:49 Raczej ćwierćmózg, albo co najwyżej półmózg. Odpowiedz Link Zgłoś
yamabushi coz ze ze szwecji 23.12.09, 13:49 Opublikowany przez prasę szwedzką reportaż o makabrycznym procederze porywania przez izraelską armię młodych Palestyńczyków, którym miano wycinać organy wewnętrzne, wywołuje coraz groźniejsze międzynarodowe reperkusje. Strona izraelska domaga się oficjalnego potępienia gazety przez władze szwedzkie, jednak stanowisko Ministerstwa Spraw Zagranicznych Szwecji usprawiedliwiające prawo do publikacji wolnością prasy, spowodowało eskalację konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Re: coz ze ze szwecji 23.12.09, 14:05 A co ma piernik do wiatraka? Kaczy moher ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego? Odpowiedz Link Zgłoś
kola 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów.. 23.12.09, 14:08 ..ale ten, którego żydzi nie lubią.' Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:11 A żyd to nie jest wyznanie czy narodowość - to jest osoba której nienawidzi antysemita. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:20 a judeosceptykiem mogę pozostać? czy to już też niepolitycznie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:43 A możesz się przymknąć, bo już przynudzasz.??? A jak dla mnie to ty, w swojej chorej wyobraźni, możesz nawet być szachem perskim lub sułtanem tureckim. wsio ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:48 i po co było pyszczyć, pajacu? tylko na idiotę wyszedłeś xD Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkijonka Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 18:38 ty kola to jakis znajomy jestes i zaczynasz byc lekko chamski. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 19:26 a ja tam cie nie znam, i co mi zrobisz? xD 'Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom!' - jak głosi klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:36 Co ty wiesz o antysemityźmie??? Jesteś Żydem??? wiesz coś w tym temacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:41 co ty wiesz o Marcelim Nowotce? jesteś komunistą? przelewałeś polską krew i zdradzałeś Polskę? wiesz coś w tym temacie, burku? Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:44 Jak się nie ma do czego przywalić, to się przywali do nicka, który dla mnie osobiście nie ma żadnego pozytywnego skojarzenia. KPW burku???? No a wracając do mojego pytania, to może ty coś wiesz o antysemityźmie polaczku???? Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 19:09 nowotkomarceli4 przeciez nie mozesz sie spodziewac odpwiedzi na brednie jakie wypisujesz i przez sposob w jaki to robisz niestety udowodniles chocby w tym watku ze nie zrozumiesz tego o czym do ciebie rozmawiam kapewu burek?? ps. niezaleznie od wszystkioego widac ze dsam nie wiesz nic o antysemityzmie [no ewentualnie nieswiadomie praktykujesz takie postawy] Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkijonka Re: coz ze ze szwecji 23.12.09, 18:29 co ma piernik do wiatraka? To zupelnie inna zbrodnia i z mozgiem nie ma nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz876 Nakaz ma zostać wysłany tuż po świętach. 23.12.09, 13:50 Zleceniodawca na pewno będzie grzecznie czekać w swoim domu aż odwiedzi go brygada antyterrorystyczna. Przecież nie ogląda TV, nie czyta gazet, a internetu jeszcze w Szwecji nie podłączyli. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Raczej "BezMózg" kradzieży z Auschwitz 23.12.09, 13:52 a moze to Alkaida i sam B..? Odpowiedz Link Zgłoś
northyorkshire Toż to nie żaden "mózg", to Egon! 23.12.09, 13:53 Egon Olsen! I jego Olsen banden! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Toż to nie żaden "mózg", to Egon! 23.12.09, 14:09 Ale banda Olsena to Dunczycy (jak samo nazwisko wskazuje!). Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą sprawą? 23.12.09, 14:00 Któryś już dzień z rzędu na pierwszej stronie jako news dnia sprawa kradzieży żelastwa z Oświęcimia. OK, jest to jakieś tam dobro narodowe ale czy naprawde nic się w tym czasie na świecie nie wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
tashunka Po jakiego kija czytasz wobec tego? 23.12.09, 14:18 Wybieraj to co cie interesuje i sie nie wywyzszaj, lajzo jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: żeby ci ciśnienie podnieść 23.12.09, 15:13 Ależ trzeba dać znać pismakom, że są ludzie którzy nie dają sobie wcisnąć kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 14:38 Jak ci się nie podoba, to po co czytasz???? Nie musisz. natomiast, to że jeszcze na to odpowiadasz na forum, świadczy tylko o twoim debiliźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_to_pic Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 14:51 Może mu się nie podobać i może wyrazić swoje zdanie na forum, które właśnie do tego służy. I podobnie myślę, temat został zamknięty. Złapano złodziei, odzyskano napis, jak znajdą zleceniodawcę też fajnie. Przykry, wnioski są takie, że policja stara się tak bardzo tylko kiedy jest presja. Kawał żelastwa nie jest wart tej całej medialnej histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 14:58 To nie jest kawałek żelastwa.... Co do reakcji policji zgadzam się... co do "jego zdania" gucio mnie ono obchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
barti_1 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:10 Uważam że sprawa jest przesadzona. Co i rusz zaraz się zacznie w ramach prowokacji, żeby sprawdzić "nową" ochronę wynoszenie różnych rzeczy z obozu, żeby potem jacyś dziennikarze mogli pisać, że nic się nie zmieniło. To jest kawałek żelastwa, o szczególnym znaczeniu prawda, ale jest kawałkiem żelaza. Tak samo jak całun turyński jest jakimś kawałkiem prześcieradła.Świętym bo świętym ale prześcieradłem. Co do twojego zdania to...... Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:27 oczywiście masz rację ... a mona lisa to kawałek zamalowanego płótna malarskiego Ciekawe czy jakby ktoś zniszczył krzyże brzozowe w Katyniu a później jeszcze się wysrał to też byś powiedział "o co tam kawałek ludzkiego stolca i dwa skrzyzowane drewniane patyki" Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 21:13 zanim zajrzałem na to forum, myślałem ze bracia k. są chorzy z nienawiści. ale myliłem sie. oni nie wyzywają wszystkich na tym forum od głupich polaczków. do ambasadora kultury i świadomości żydowskiej, marcelnowotko4: możesz wyzywać ludzi od ss-manów, od głupich polaczków jak chcesz możesz osr... krzyże jeśli ci to pomoże. nie ma to znaczenia, liczy sie zdrowie nie jakies blachy. zadziwiające jest tylko to ze wszyscy ludzie których obrażasz i wyzywasz, mają więcej kultury od ciebie, za to ich podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 22:26 Ad 1. Kłamiesz - nie wyzywam wszystkich od głupich polaczków... no chyba że czytasz tylko to co chcesz, wyjmując to jednocześnie z kontekstu. Ad 2. gdzie napisałem, że chcę osr... krzyże??? Nie zmyślaj tylko proszę czytaj ze zrozumieniem. Moje posty są zawsze odpowiedzią na posty poprzedników. Fakt, nie są przyjemne i grzeczne, ale są utrzymane dokładnie w takim tonie i stylu jak post poprzednika. Więc proszę nie mów o kulturze tych ludzi. Jesli piszę o Katyniu, to tylko po to, aby odwrócić sytuację a nie dlatego, abym miał w pogardzie tamtych ludzi. Ad 3. Za co i kogo podziwiasz??? Za stwierdzenia w stylu: Oświęcim to obóz pracy a nie zagłady; Żydki myślą, że im wszystko wolno; kawałek blachy i nic więcej; proponuję w piecach krematoryjnych urządzić grilla Rzeczywiście tak bardzo ich "podziwiasz"???? Bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:17 nowotkomarceli4 napisał: > To nie jest kawałek żelastwa.... Ależ jest i trzeba tak to opisywać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:29 Oki ... w sumie jak pomyśleć to masz rację, tylko w Polsce ktoś mógł się połasić na jakiś kawałek żelastwa, pewnie jakiś wielki narodowy "mózg". buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
prozaic Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:20 nowotkomarceli4 napisał: > To nie jest kawałek żelastwa.... > Co do reakcji policji zgadzam się... > co do "jego zdania" gucio mnie ono obchodzi.... > A co każe ci myśleć, że kogokolwiek interesuje TWOJE zdanie? I co każe ci uznawać, że jeżeli ciebie nic nie obchodzi czyjeś zdanie to ten ktoś powinien się zamknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:28 ciebie jak widać zainteresowało:) buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
no_one2 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:34 Przynudzasz gosciu swoimi postami ,zeby jeszcze jakis byl z sensem...Bzdury z nudow piszesz...Idz sie przewietrz troche ,forum GW to nie caly swiat uwierz mi,a Ty spedzasz tutaj czas godzinami...Swiadczy to o Twoim nudnym jak p.i.z.d.a zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:38 1. proszę wymień te "bzdury" 2. Moje zycie to moja sprawa:) nie twoja "gościu" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkijonka Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 18:48 ten kawal zelaztwa, synu, to dla tych, ktorzy zgineli w tym obozie, Polakow, Zydow i i LUDZI innych nacji - to kawal HISTORII ich zycia w udreczeniu i smierci. Wiec ty sie synu zastanow co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:15 Tak dobrze to nie będziesz miał, sztuczne podkręcanie tematów trzeba tępić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
demolca prokuratorzy zdobyli info dzięki podsłuchom telefo 23.12.09, 14:04 nów złodziei. Czyli wiedzieli o nich wcześniej? O ich planowanej akcji? Interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-cho Re: prokuratorzy zdobyli info dzięki podsłuchom t 23.12.09, 15:39 Nie. Nie wiedzieli. Ale wszystkie telefony są podsłuchiwane. Każdy jest potencjalnym przestępca. Czy to kryminalnym czy to skarbowym. Więc wszystkich trzeba inwigilować, na wszelki wypadek i dla dobra ogółu. Wielki Bart patrzy!!! Ewentualnie... Wiedzieli, sami zlecili. Stąd tak błyskawiczna akcja zakończona sukcesem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
michalusa "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:05 Informacje o zleceniodawcy Policja uzyskala dzieki podsluchom telefonicznym tylko pytanie kiedy policja zaczela podsluchiwac zanim byli podejrzani czy po zatrzymaniu przestepcy swobodnie moga korzystac ze swoich telefonow,czy w polsce jest podobnie jak w stanach ze wszystkie rozmowy sa nagrywane i morzna je w dowolnym czasie odtworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
kola Polska jako pachołek USA tak samo inwigiluje.. 23.12.09, 14:18 ..swoich obywateli pod durnymi hasłami 'wojny z terrorem', jak kiedyś inny Wielki Brat kazał walczyć z imperializmem i ziemniaczaną stonką zrzucaną nocą a ukradkiem. co ciekawe, tzw. liberalny rząd Tuska i PO próbuje w jeszcze większym stopniu cenzurować media, internet i społeczeństwo, niż to miało miejsce za głębokiego PRL. w pustych głowach pewien sposób myślenia nie zmienia się nigdy - kij i pała, znak PO-liberała, hehe Cenzura w Internecie! Wyraź swój sprzeciw! W pakiecie zmian w ustawach wymierzonych przeciwko hazardowi w sieci pojawiły się propozycje, które z samym hazardem nie mają już nic wspólnego. Wśród nich jest stworzenie "Rejestru Stron i Usług Niedozwolonych" (art. 179a ustawy prawo telekomunikacyjne), szerokie uprawnienia inwigilacji bez konieczności zgody sądu (art. 20c ust. 9 ustawy o policji) i wprowadzenie możliwości arbitralnego ograniczania swobody komunikacji (art. 3b ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną). Proponowane prawa naruszają podstawowe prawa człowieka i obywatela. Powiedz NIE propozycjom wprowadzenia cenzury! Powiedz nie elektronicznej inwigilacji! Jak powiedzieć NIE: sites.google.com/site/cenzurawinternecie/ Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Polska jako pachołek USA tak samo inwigiluje. 23.12.09, 14:40 Ty matołku wiesz cokolwiek na temat cenzury w PRL, jak ona wyglądała? Napisz jeszcze, ze Unia Europejska zniewoliła Polaków bardziej niż kiedyś ZSRR. kola napisał: > ..swoich obywateli pod durnymi hasłami 'wojny z terrorem', jak kiedyś inny > Wielki Brat kazał walczyć z imperializmem i ziemniaczaną stonką zrzucaną nocą a > ukradkiem. co ciekawe, tzw. liberalny rząd Tuska i PO próbuje w jeszcze większy > m > stopniu cenzurować media, internet i społeczeństwo, niż to miało miejsce za > głębokiego PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Polska jako pachołek USA tak samo inwigiluje. 23.12.09, 14:45 od pisania głupot mam takich matołków jak akkj, nie mogę odbierać im chleba, nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:07 To okropne. Napewno to byla kradziez na zamowienie nazistow !! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 18:58 Z Odessy i Werwolf-u! Odpowiedz Link Zgłoś
votannorth Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 21:38 Aniu! Zgoda, taka kradzież to szok dla normalnie myślących, ale z tymi nazistami to już CIę poniosło! Oni są na to zbyt głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 14:33 Bo to w Polsce czosnek jest dobry na wszystko: na przeziębienie, na wzmocnienie, na wzrok, na "zabicie" odoru alkoholowego ... jednym slowem na wszystko:) A drugi kraj, gdzie czosnek jest dobry na wszystko to Chiny. Tyle w temacie "dedektywie". Odpowiedz Link Zgłoś
raven50 Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 14:53 czy polak jest mózgiem ? no przeważnie każdy polak ma brak mózgu, i nie zgodziłabym się z tym drugim krajem, ja zawsze wiedziałam że wielkimi miłośnikami czosnku są Żydzi czyli obecny Izrael ale co tam Chińczyków w końcu jest więcej i czosnek maja tani Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 15:01 No już nie dokońca ten czosnek taki tani w Chinach. W jednej z prowincji ktoś spekulował czosnkiem i jakiś miesiąc temu wybuchły tam nawet rozruchy z tego powodu, bo cena za główkę wzrosła do 1 USD. Odpowiedz Link Zgłoś
prozaic Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 15:25 nowotkomarceli4 napisał: > Bo to w Polsce czosnek jest dobry na wszystko: na przeziębienie, na > wzmocnienie, na wzrok, na "zabicie" odoru alkoholowego ... jednym > slowem na wszystko:) > A drugi kraj, gdzie czosnek jest dobry na wszystko to Chiny. > > Tyle w temacie "dedektywie". Z tego co wiem to Żydzi tak bardzo kochają czosnek, że nawet na pustyni po wyzwoleniu z Egiptu za czasów Mojżesza, zaczęli narzekać, że czosnku nie ma i oni zabierają dupy w troki i wracają do faraona. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bugatti Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 21:55 prozaic, nomen omen, oszolomilas/-es mnie swoja glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
kingsalami Re: Mozg to siedzi w Szwecji 23.12.09, 21:54 I wlasnie kilka dni temu zapalil ostatnia swieczke do swojego 9 swieczkowego hehe swiecznika. Maja brachy pomysly. I bez tego pamietam o ich tragedii i innych ktorzy przezyli ten hell. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 14:12 Cytat: Sąd w Krakowie nałożył areszt na Marcina A., piątego oskarżonego ws. kradzieży napisu "Arbeit macht frei" z nazistowskiego obozu Auschwitz, Ot poprawnośc polityczna. A ci "naziści" to co za jedni byli? Może Marsjanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 14:41 remik.bz napisał: > Ot poprawnośc polityczna. > A ci "naziści" to co za jedni byli? Może Marsjanie? Domyślam się, że jak płaczesz nad śmiercią Grzegorza Przemyka, to pomstujesz na Polaków (a nie na "komuchów"?). Chciałbyś, by pisać niemieckie. Ale to, niejako automatycznie uwalniało by od odpowiedzialności Austriaków, którzy w swej masie byli jeszcze bardziej nazistowscy niż Niemcy (dużo Niemców, ale przecież nie wszyscy). Uwalniało by nazistów łotewskich, rumuńskich węgierskich, którzy grali z niemieckimi nazistami na jedną nutę. Więc to nie "poprawność polityczna", a chęć precyzji. To bowiem ideologia nazistowska (która uwiodła większość społeczeństwa Niemiec, ale i spore odłamy społeczeństw paru innych krajów) była źródłem bezprecedensowych nieszczęść II Wojny Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 16:05 nieprawda, zrodlem tych wszystkich nieszczsc byli niemcy, ktorzy wybrali NSDAP w wolnych wyborach. Obozy zaglady zalozylo panstwo niemieckie, nie austryjackie czy lotewskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingsalami Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 22:01 Nie wolno mowic "niemieckie" ale wolno mowic polskie obozy jak to robi czasem Toronto Star. Oboz w Oswiecimiu jest zalozony przez Niemcow i niech zadna lachudra tego nie zmienia. Idiota , wymyslil Austriakow. Odpowiedz Link Zgłoś
kingsalami Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 22:41 I nie musisz sie martwic, ze masz zawsze racje, bo jej nie masz nigdy i nigdy nie miales. Ludzi morduja bandyci a nie nazisci bo to chora psychicznie gtupa ludzi. Nazisci powinni sami sie zagazowac i poprosic i przpustke przez komin. Odpowiedz Link Zgłoś
wiecha9 "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:16 Mnie się wydaje to śmieszne, żeby zaraz robić czystki w Dyrekcji Muzeum.Najpierw trzeba wychować społeczeństwo w poszanowaniu do dóbr narodowych/ szkoły, kościól, media/. Ci przestępcy mają ubaw z decyzji naszych władz. Przestali by się śmiać gdyby w okresie pozbawienia wolności i jeszcze po skończeniu kary, społecznie utrzymywaliby porządek w Muzeum.A jeszcze do tego w odpowiednio opisanych mundurkach.W przeciwnym razie to będą na naszym, przez kilka lat utrzymaniu.A to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:31 Niestety w Polsce jest przyzwolenie na bylejakość, bo ludzie bardzo często nie ponoszą odpowiedzialności za swoje zaniedbania. czas z tym skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 18:58 Pomysł dobry i stylistycznie pasuje do atmosfery tego miejsca- jaka idea! Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 19:33 na dobrą sprawę, mogliby potem do jakiego ZBoWiD-u nawet wstąpić - w końcu zamachnęli się na twór okupanta i odsiedzieli za drutami swoje; nie takie przypadki zna historia rent i emerytur ZUS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero to juz nie mowimy o hitlerowskim albo niemieckim 23.12.09, 14:19 obozie zaglady tylko bardziej bezosobowo nazistowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:19 wszystko wskazuje na zydowskie pochodzenie zleceniodawcy jak mozna zamknac kmiotkow zostawiajac jednodniowa furtke szefowi to sie kupy nie trzyma panowie dziennikarze od 7 bolesci pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:29 co wskazuje????? Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 17:00 wskazuja debilne wyroki sadu wyraznie opozniajace i gmatwajace sprawe rozumiesz cos z tego? nie stac mnie na wiecej jezeli nie dziamiesz popros specjaliste dla osob dotknietych autyzmem pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
barti_1 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:26 Chyba obrzezać. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 ten gość ani mózgu ani sumienia nigdy nie używał 23.12.09, 14:29 I tyle w temacie tego durnia ... a swoją drogą to ciekawy jestem jakie to wartości musialy obowiązywać w jego domu??? Odpowiedz Link Zgłoś
kola pewnie pobożnym żydem był.. 23.12.09, 14:34 www.youtube.com/watch?v=v6wYseTQqWM&feature=player_embedded# Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: pewnie pobożnym żydem był.. 23.12.09, 14:39 O taaaakkk ... ale poczucie humoru masz, no normalnie boki zrywać trepie. Odpowiedz Link Zgłoś
calli piękne.. 23.12.09, 15:38 ..żydowski rasizm i hipokryzja w najczystszym wydaniu! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:30 Izrael zarabia miliardy dolarów na holokauście. Ile z tej puli przeznacza na utrzymanie obozów zagłady, które niby są dla nich tak ogromnych i znaczącym symbolem? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 15:57 izrael i niemcy w tym roku przeznaczyly 60,000,000 eu,,,,, gdyby twoja glupote zamienic na pieniadze bylabys bardzo bogata Odpowiedz Link Zgłoś
schnuffi "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:41 Tak to jest, nic dodac nic ujac: "Arbeit macht frei" a nie ...kradziez! Odpowiedz Link Zgłoś
raven50 Ależ to była potworna i obmierzła zbrodnia ! 23.12.09, 14:41 dostali więcej jak za ciężkie pobicie z efektem zejścia, a te nurki kanałowe co kradną całe szyny z torów i trakcje narażając wiele ludzi na utratę zdrowia i życia to ile wobec tego powinni dostać? Aaaaa chyba , że to czyn mało szkodliwy społecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: mozg??? wiec dopadli juz tego szweda??? 23.12.09, 16:23 O jaki ty buraku glupi jestes, zleceniodawca, to nie herszt bandy, matole...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Obstawiam zleceniodawcę "narodowości prawniczej" 23.12.09, 14:53 Kradzież w Oświęcimiu narobiła Polsce tyle złej prasy że wpisuje się to świetnie w zapowiedź sekretarza światowego żydowstwa I.Singera z 1996, że "Polska będzie upokarzana na świecie". Odpowiedz Link Zgłoś
fotorad "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 15:01 A morderców Olewnika to nie mogli złapać jak to jest ?jak to jest że za kradzież grozi 10 lat a za morderstwa w Stanie Wojennym nikt ,żaden mózg nie został ukarany a jeszcze o nich się mówi że to ludzie honoru.coś się w tym kraju pojebało-prawda jest fałszem a kłamstwa podaje się jako prawdę .Z tą kradzieżą też nie wiadomo jak jest ,pożyjemy zobaczymy . Odpowiedz Link Zgłoś