Dodaj do ulubionych

"Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany

23.12.09, 13:42
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • sowanka a jednak można 23.12.09, 13:48
      łapać przestępców. jak się chce....
      Jak sprawa ogolnopolska, to przestepcy sa schwytanie juz tydzien po.
      • maciekgr Re: a jednak można 23.12.09, 18:46
        Złapano Polski Gang Olsena - przecież to kretyni!
        • donek.kon Re: a jednak można 23.12.09, 20:06
          A kto głosował na Donalda Tuska, kto uwierzył w te bzdury, że będą
          nas leczyć dobrze zarabiający lekarze, że emerytury będą wysokie, że
          6000 km autostrad powstanie? A kto kupuje Gazetę Wyborczą i wierzy w
          to co tam wypisują? Itp. itd. Kretynów jest pełno na każdym kroku,
          ale jak to mawiał towarzysz Leszek Balcerowicz: "Takich nam
          potrzeba".
      • strong.ben Re: a jednak można 23.12.09, 20:26
        sowanka napisała:

> łapać przestępców. jak się chce....

nie jak sie chce, tylko jak sie ma pieniądze, gdyby na inne sprawy przeznaczano takie siły i środki jak na tę też byłyby wykryte
    • nh2501 Sumienie Świata 23.12.09, 13:48
      Biedni Szwedzi... W samym środku "Sumienia Świata" taki kolekcjoner się
      znalazł. Kolejny "skandal" na pierwszej stronie Dagens Nyheter się szykuje.
      • peer4 emigrant, chcial miec cos z ojczyzny ! 23.12.09, 14:34
    • akkj "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 13:49
      Raczej ćwierćmózg, albo co najwyżej półmózg.
    • yamabushi coz ze ze szwecji 23.12.09, 13:49
      Opublikowany przez prasę szwedzką reportaż o makabrycznym procederze
      porywania przez izraelską armię młodych Palestyńczyków, którym miano
      wycinać organy wewnętrzne, wywołuje coraz groźniejsze międzynarodowe
      reperkusje. Strona izraelska domaga się oficjalnego potępienia gazety
      przez władze szwedzkie, jednak stanowisko Ministerstwa Spraw
      Zagranicznych Szwecji usprawiedliwiające prawo do publikacji wolnością
      prasy, spowodowało eskalację konfliktu.
      • toshiro32 Re: coz ze ze szwecji 23.12.09, 14:05
        A co ma piernik do wiatraka? Kaczy moher ma kłopoty ze zrozumieniem
        tekstu pisanego?
      • kola 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów.. 23.12.09, 14:08
        ..ale ten, którego żydzi nie lubią.'
        • maaac Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:11
          A żyd to nie jest wyznanie czy narodowość - to jest osoba której
          nienawidzi antysemita.
          • kola Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:20
            a judeosceptykiem mogę pozostać? czy to już też niepolitycznie jest?
            • nowotkomarceli4 Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:43
              A możesz się przymknąć, bo już przynudzasz.??? A jak dla mnie to ty,
              w swojej chorej wyobraźni, możesz nawet być szachem perskim lub
              sułtanem tureckim.
              wsio ryba.
              • kola Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:48
                i po co było pyszczyć, pajacu? tylko na idiotę wyszedłeś xD
                • andrzejkijonka Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 18:38
                  ty kola to jakis znajomy jestes i zaczynasz byc lekko chamski.
                  • kola Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 19:26
                    a ja tam cie nie znam, i co mi zrobisz? xD

'Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom!' - jak
                    głosi klasyk.
        • nowotkomarceli4 Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:36
          Co ty wiesz o antysemityźmie??? Jesteś Żydem??? wiesz coś w tym
          temacie???
          • calli Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:41
            co ty wiesz o Marcelim Nowotce? jesteś komunistą? przelewałeś polską krew i
            zdradzałeś Polskę? wiesz coś w tym temacie, burku?
            • nowotkomarceli4 Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 14:44
              Jak się nie ma do czego przywalić, to się przywali do nicka, który
              dla mnie osobiście nie ma żadnego pozytywnego skojarzenia.

KPW burku????

No a wracając do mojego pytania, to może ty coś wiesz o
              antysemityźmie polaczku????
              • eddiemaxfaktor Re: 'antysemita to nie ten, który nie lubi żydów. 23.12.09, 19:09
                nowotkomarceli4
                przeciez nie mozesz sie spodziewac odpwiedzi na brednie jakie wypisujesz i przez
                sposob w jaki to robisz
                niestety udowodniles chocby w tym watku ze nie zrozumiesz tego o czym do ciebie
                rozmawiam
                kapewu burek??
                ps. niezaleznie od wszystkioego widac ze dsam nie wiesz nic o antysemityzmie [no
                ewentualnie nieswiadomie praktykujesz takie postawy]
      • andrzejkijonka Re: coz ze ze szwecji 23.12.09, 18:29
        co ma piernik do wiatraka? To zupelnie inna zbrodnia i z mozgiem nie ma nic do
        czynienia.
    • xyz876 Nakaz ma zostać wysłany tuż po świętach. 23.12.09, 13:50
      Zleceniodawca na pewno będzie grzecznie czekać w swoim domu aż odwiedzi go
      brygada antyterrorystyczna. Przecież nie ogląda TV, nie czyta gazet, a
      internetu jeszcze w Szwecji nie podłączyli.
    • palikotek Raczej "BezMózg" kradzieży z Auschwitz 23.12.09, 13:52
      a moze to Alkaida i sam B..?
    • northyorkshire Toż to nie żaden "mózg", to Egon! 23.12.09, 13:53
      Egon Olsen! I jego Olsen banden!
      • kroliklesny Re: Toż to nie żaden "mózg", to Egon! 23.12.09, 14:09
        Ale banda Olsena to Dunczycy (jak samo nazwisko wskazuje!).
    • three-gun-max Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą sprawą? 23.12.09, 14:00
      Któryś już dzień z rzędu na pierwszej stronie jako news dnia sprawa kradzieży żelastwa z Oświęcimia. OK, jest to jakieś tam dobro narodowe ale czy naprawde nic się w tym czasie na świecie nie wydarzyło?
      • tashunka Po jakiego kija czytasz wobec tego? 23.12.09, 14:18
        Wybieraj to co cie interesuje i sie nie wywyzszaj, lajzo jedna...
        • three-gun-max Re: żeby ci ciśnienie podnieść 23.12.09, 15:13
          Ależ trzeba dać znać pismakom, że są ludzie którzy nie dają sobie wcisnąć kitu.
      • nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 14:38
        Jak ci się nie podoba, to po co czytasz???? Nie musisz.
        natomiast, to że jeszcze na to odpowiadasz na forum, świadczy tylko
        o twoim debiliźmie.
        • pis_to_pic Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 14:51
          Może mu się nie podobać i może wyrazić swoje zdanie na forum, które właśnie do
          tego służy. I podobnie myślę, temat został zamknięty. Złapano złodziei,
          odzyskano napis, jak znajdą zleceniodawcę też fajnie. Przykry, wnioski są takie,
          że policja stara się tak bardzo tylko kiedy jest presja. Kawał żelastwa nie jest
          wart tej całej medialnej histerii.
          • nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 14:58
            To nie jest kawałek żelastwa....
            Co do reakcji policji zgadzam się...
            co do "jego zdania" gucio mnie ono obchodzi....

• barti_1 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:10
              Uważam że sprawa jest przesadzona. Co i rusz zaraz się zacznie w ramach
              prowokacji, żeby sprawdzić "nową" ochronę wynoszenie różnych rzeczy z
              obozu, żeby potem jacyś dziennikarze mogli pisać, że nic się nie
              zmieniło.
              To jest kawałek żelastwa, o szczególnym znaczeniu prawda, ale jest
              kawałkiem żelaza. Tak samo jak całun turyński jest jakimś kawałkiem
              prześcieradła.Świętym bo świętym ale prześcieradłem.
              Co do twojego zdania to......
              • nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:27
                oczywiście masz rację ... a mona lisa to kawałek zamalowanego płótna
                malarskiego

Ciekawe czy jakby ktoś zniszczył krzyże brzozowe w Katyniu a później
                jeszcze się wysrał to też byś powiedział "o co tam kawałek ludzkiego
                stolca i dwa skrzyzowane drewniane patyki"
                • soul.brother Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 21:13
                  zanim zajrzałem na to forum, myślałem ze bracia k. są chorzy z nienawiści. ale
                  myliłem sie. oni nie wyzywają wszystkich na tym forum od głupich polaczków.
                  do ambasadora kultury i świadomości żydowskiej, marcelnowotko4: możesz wyzywać
                  ludzi od ss-manów, od głupich polaczków jak chcesz możesz osr... krzyże jeśli ci
                  to pomoże. nie ma to znaczenia, liczy sie zdrowie nie jakies blachy.
                  zadziwiające jest tylko to ze wszyscy ludzie których obrażasz i wyzywasz, mają
                  więcej kultury od ciebie, za to ich podziwiam.
                  • nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 22:26
                    Ad 1. Kłamiesz - nie wyzywam wszystkich od głupich polaczków... no
                    chyba że czytasz tylko to co chcesz, wyjmując to jednocześnie z
                    kontekstu.
                    Ad 2. gdzie napisałem, że chcę osr... krzyże??? Nie zmyślaj tylko
                    proszę czytaj ze zrozumieniem. Moje posty są zawsze odpowiedzią na
                    posty poprzedników. Fakt, nie są przyjemne i grzeczne, ale są
                    utrzymane dokładnie w takim tonie i stylu jak post poprzednika. Więc
                    proszę nie mów o kulturze tych ludzi.
                    Jesli piszę o Katyniu, to tylko po to, aby odwrócić sytuację a nie
                    dlatego, abym miał w pogardzie tamtych ludzi.
                    Ad 3. Za co i kogo podziwiasz??? Za stwierdzenia w stylu:
                    Oświęcim to obóz pracy a nie zagłady; Żydki myślą, że im wszystko
                    wolno; kawałek blachy i nic więcej; proponuję w piecach
                    krematoryjnych urządzić grilla
                    Rzeczywiście tak bardzo
                    ich "podziwiasz"????

Bez pozdrowień
            • three-gun-max Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:17
              nowotkomarceli4 napisał:

> To nie jest kawałek żelastwa....

Ależ jest i trzeba tak to opisywać :-)
              • nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:29
                Oki ... w sumie jak pomyśleć to masz rację, tylko w Polsce ktoś mógł
                się połasić na jakiś kawałek żelastwa, pewnie jakiś wielki
                narodowy "mózg".

buhahahahaha
            • prozaic Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:20
              nowotkomarceli4 napisał:

> To nie jest kawałek żelastwa....
              > Co do reakcji policji zgadzam się...
              > co do "jego zdania" gucio mnie ono obchodzi....
              >

A co każe ci myśleć, że kogokolwiek interesuje TWOJE zdanie?
              I co każe ci uznawać, że jeżeli ciebie nic nie obchodzi czyjeś zdanie to ten
              ktoś powinien się zamknąć?
              • nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:28
                ciebie jak widać zainteresowało:) buhahahahahaha
                • no_one2 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:34
                  Przynudzasz gosciu swoimi postami ,zeby jeszcze jakis byl z sensem...Bzdury z
                  nudow piszesz...Idz sie przewietrz troche ,forum GW to nie caly swiat uwierz
                  mi,a Ty spedzasz tutaj czas godzinami...Swiadczy to o Twoim nudnym jak p.i.z.d.a
                  zyciu.
                  • nowotkomarceli4 Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:38
                    1. proszę wymień te "bzdury"
                    2. Moje zycie to moja sprawa:) nie twoja "gościu"
                    • calli nie karmić trolla. 23.12.09, 15:40
                      jw.
          • andrzejkijonka Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 18:48
            ten kawal zelaztwa, synu, to dla tych, ktorzy zgineli w tym obozie, Polakow,
            Zydow i i LUDZI innych nacji - to kawal HISTORII ich zycia w udreczeniu i
            smierci. Wiec ty sie synu zastanow co piszesz.
        • three-gun-max Re: Ile jeszcze się będziecie brandzlować tą spra 23.12.09, 15:15
          Tak dobrze to nie będziesz miał, sztuczne podkręcanie tematów trzeba tępić :-)
    • demolca prokuratorzy zdobyli info dzięki podsłuchom telefo 23.12.09, 14:04
      nów złodziei.

Czyli wiedzieli o nich wcześniej? O ich planowanej akcji?
      Interesujące
      • krzy-cho Re: prokuratorzy zdobyli info dzięki podsłuchom t 23.12.09, 15:39
        Nie. Nie wiedzieli. Ale wszystkie telefony są podsłuchiwane. Każdy jest
        potencjalnym przestępca. Czy to kryminalnym czy to skarbowym. Więc wszystkich
        trzeba inwigilować, na wszelki wypadek i dla dobra ogółu. Wielki Bart patrzy!!!

Ewentualnie... Wiedzieli, sami zlecili. Stąd tak błyskawiczna akcja zakończona
        sukcesem ;P
    • michalusa "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:05
      Informacje o zleceniodawcy Policja uzyskala dzieki podsluchom telefonicznym
      tylko pytanie kiedy policja zaczela podsluchiwac zanim byli podejrzani czy po
      zatrzymaniu przestepcy swobodnie moga korzystac ze swoich telefonow,czy w
      polsce jest podobnie jak w stanach ze wszystkie rozmowy sa nagrywane i morzna
      je w dowolnym czasie odtworzyc
      • kola Polska jako pachołek USA tak samo inwigiluje.. 23.12.09, 14:18
        ..swoich obywateli pod durnymi hasłami 'wojny z terrorem', jak kiedyś inny
        Wielki Brat kazał walczyć z imperializmem i ziemniaczaną stonką zrzucaną nocą a
        ukradkiem. co ciekawe, tzw. liberalny rząd Tuska i PO próbuje w jeszcze większym
        stopniu cenzurować media, internet i społeczeństwo, niż to miało miejsce za
        głębokiego PRL. w pustych głowach pewien sposób myślenia nie zmienia się nigdy -
        kij i pała, znak PO-liberała, hehe

Cenzura w Internecie! Wyraź swój sprzeciw!
        W pakiecie zmian w ustawach wymierzonych przeciwko hazardowi w sieci pojawiły
        się propozycje, które z samym hazardem nie mają już nic wspólnego. Wśród nich
        jest stworzenie "Rejestru Stron i Usług Niedozwolonych" (art. 179a ustawy prawo
        telekomunikacyjne), szerokie uprawnienia inwigilacji bez konieczności zgody sądu
        (art. 20c ust. 9 ustawy o policji) i wprowadzenie możliwości arbitralnego
        ograniczania swobody komunikacji (art. 3b ustawy o świadczeniu usług drogą
        elektroniczną).

Proponowane prawa naruszają podstawowe prawa człowieka i obywatela. Powiedz NIE
        propozycjom wprowadzenia cenzury! Powiedz nie elektronicznej inwigilacji!

Jak powiedzieć NIE:

sites.google.com/site/cenzurawinternecie/
        • akkj Re: Polska jako pachołek USA tak samo inwigiluje. 23.12.09, 14:40
          Ty matołku wiesz cokolwiek na temat cenzury w PRL, jak ona wyglądała? Napisz
          jeszcze, ze Unia Europejska zniewoliła Polaków bardziej niż kiedyś ZSRR.

kola napisał:

> ..swoich obywateli pod durnymi hasłami 'wojny z terrorem', jak kiedyś inny
          > Wielki Brat kazał walczyć z imperializmem i ziemniaczaną stonką zrzucaną nocą a
          > ukradkiem. co ciekawe, tzw. liberalny rząd Tuska i PO próbuje w jeszcze większy
          > m
          > stopniu cenzurować media, internet i społeczeństwo, niż to miało miejsce za
          > głębokiego PRL.
          • kola Re: Polska jako pachołek USA tak samo inwigiluje. 23.12.09, 14:45
            od pisania głupot mam takich matołków jak akkj, nie mogę odbierać im chleba, nie
            uchodzi.
    • anna-888 "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:07

To okropne. Napewno to byla kradziez na zamowienie nazistow !!
      • maciekgr Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 18:58
        Z Odessy i Werwolf-u!
      • votannorth Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 21:38
        Aniu! Zgoda, taka kradzież to szok dla normalnie myślących, ale z tymi nazistami to już CIę poniosło! Oni są na to zbyt głupi.
    • zdr1 Mozg to siedzi w Szwecji 23.12.09, 14:08
      i spokojnie zajada czosnek.
      • nowotkomarceli4 Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 14:33
        Bo to w Polsce czosnek jest dobry na wszystko: na przeziębienie, na
        wzmocnienie, na wzrok, na "zabicie" odoru alkoholowego ... jednym
        slowem na wszystko:)
        A drugi kraj, gdzie czosnek jest dobry na wszystko to Chiny.

Tyle w temacie "dedektywie".
        • raven50 Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 14:53
          czy polak jest mózgiem ? no przeważnie każdy polak ma brak mózgu, i nie
          zgodziłabym się z tym drugim krajem, ja zawsze wiedziałam że wielkimi
          miłośnikami czosnku są Żydzi czyli obecny Izrael ale co tam Chińczyków w końcu
          jest więcej i czosnek maja tani
          • nowotkomarceli4 Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 15:01
            No już nie dokońca ten czosnek taki tani w Chinach.
            W jednej z prowincji ktoś spekulował czosnkiem i jakiś miesiąc temu
            wybuchły tam nawet rozruchy z tego powodu, bo cena za główkę wzrosła
            do 1 USD.
        • prozaic Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 15:25
          nowotkomarceli4 napisał:

> Bo to w Polsce czosnek jest dobry na wszystko: na przeziębienie, na
          > wzmocnienie, na wzrok, na "zabicie" odoru alkoholowego ... jednym
          > slowem na wszystko:)
          > A drugi kraj, gdzie czosnek jest dobry na wszystko to Chiny.
          >
          > Tyle w temacie "dedektywie".

Z tego co wiem to Żydzi tak bardzo kochają czosnek, że nawet na pustyni po
          wyzwoleniu z Egiptu za czasów Mojżesza, zaczęli narzekać, że czosnku nie ma i
          oni zabierają dupy w troki i wracają do faraona.

Tyle w temacie.
          • bugatti Re: Czyli Polak jest mózgiem??? 23.12.09, 21:55
            prozaic, nomen omen, oszolomilas/-es mnie swoja glupota.
      • kingsalami Re: Mozg to siedzi w Szwecji 23.12.09, 21:54
        I wlasnie kilka dni temu zapalil ostatnia swieczke do swojego 9 swieczkowego
        hehe swiecznika. Maja brachy pomysly. I bez tego pamietam o ich tragedii i
        innych ktorzy przezyli ten hell.
    • remik.bz Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 14:12
      Cytat:
      Sąd w Krakowie nałożył areszt na Marcina A., piątego oskarżonego ws.
      kradzieży napisu "Arbeit macht frei" z nazistowskiego obozu
      Auschwitz,

Ot poprawnośc polityczna.
      A ci "naziści" to co za jedni byli? Może Marsjanie?
      • wj_2000 Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 14:41
        remik.bz napisał:
        > Ot poprawnośc polityczna.
        > A ci "naziści" to co za jedni byli? Może Marsjanie?

Domyślam się, że jak płaczesz nad śmiercią Grzegorza Przemyka, to pomstujesz na
        Polaków (a nie na "komuchów"?).

Chciałbyś, by pisać niemieckie. Ale to, niejako automatycznie uwalniało by od
        odpowiedzialności Austriaków, którzy w swej masie byli jeszcze bardziej
        nazistowscy niż Niemcy (dużo Niemców, ale przecież nie wszyscy). Uwalniało by
        nazistów łotewskich, rumuńskich węgierskich, którzy grali z niemieckimi
        nazistami na jedną nutę.

Więc to nie "poprawność polityczna", a chęć precyzji. To bowiem ideologia
        nazistowska (która uwiodła większość społeczeństwa Niemiec, ale i spore
        odłamy społeczeństw paru innych krajów) była źródłem bezprecedensowych
        nieszczęść II Wojny Światowej.
        • calcinus Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 16:05
          nieprawda, zrodlem tych wszystkich nieszczsc byli niemcy, ktorzy wybrali NSDAP w
          wolnych wyborach. Obozy zaglady zalozylo panstwo niemieckie, nie austryjackie
          czy lotewskie.
        • kingsalami Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 22:01
          Nie wolno mowic "niemieckie" ale wolno mowic polskie obozy jak to robi czasem
          Toronto Star. Oboz w Oswiecimiu jest zalozony przez Niemcow i niech zadna
          lachudra tego nie zmienia. Idiota , wymyslil Austriakow.
        • kingsalami Re: Nie nazistowskiego tylko niemieckiego 23.12.09, 22:41
          I nie musisz sie martwic, ze masz zawsze racje, bo jej nie masz nigdy i nigdy
          nie miales. Ludzi morduja bandyci a nie nazisci bo to chora psychicznie gtupa
          ludzi. Nazisci powinni sami sie zagazowac i poprosic i przpustke przez komin.
    • wiecha9 "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:16
      Mnie się wydaje to śmieszne, żeby zaraz robić czystki w Dyrekcji
      Muzeum.Najpierw trzeba wychować społeczeństwo w poszanowaniu do dóbr
      narodowych/ szkoły, kościól, media/. Ci przestępcy mają ubaw z
      decyzji naszych władz. Przestali by się śmiać gdyby w okresie
      pozbawienia wolności i jeszcze po skończeniu kary, społecznie
      utrzymywaliby porządek w Muzeum.A jeszcze do tego w odpowiednio
      opisanych mundurkach.W przeciwnym razie to będą na naszym, przez
      kilka lat utrzymaniu.A to boli.
      • nowotkomarceli4 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:31
        Niestety w Polsce jest przyzwolenie na bylejakość, bo ludzie bardzo
        często nie ponoszą odpowiedzialności za swoje zaniedbania. czas z
        tym skończyć.
      • maciekgr Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 18:58
        Pomysł dobry i stylistycznie pasuje do atmosfery tego miejsca- jaka
        idea!
        • kola Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 19:33
          na dobrą sprawę, mogliby potem do jakiego ZBoWiD-u nawet wstąpić - w końcu
          zamachnęli się na twór okupanta i odsiedzieli za drutami swoje; nie takie
          przypadki zna historia rent i emerytur ZUS-u.
    • plus_minus_zero to juz nie mowimy o hitlerowskim albo niemieckim 23.12.09, 14:19
      obozie zaglady tylko bardziej bezosobowo nazistowskim?
    • cynick1 "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:19
      wszystko wskazuje na zydowskie pochodzenie zleceniodawcy
      jak mozna zamknac kmiotkow
      zostawiajac jednodniowa furtke szefowi
      to sie kupy nie trzyma panowie dziennikarze od 7 bolesci

pzdr.
      • nowotkomarceli4 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:29
        co wskazuje?????
        • cynick1 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 17:00
          wskazuja debilne wyroki sadu
          wyraznie opozniajace i gmatwajace sprawe
          rozumiesz cos z tego?
          nie stac mnie na wiecej
          jezeli nie dziamiesz
          popros specjaliste dla osob dotknietych autyzmem

pzdr.
    • barti_1 Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:26
      Chyba obrzezać.
    • nowotkomarceli4 ten gość ani mózgu ani sumienia nigdy nie używał 23.12.09, 14:29
      I tyle w temacie tego durnia ... a swoją drogą to ciekawy jestem
      jakie to wartości musialy obowiązywać w jego domu???
      • kola pewnie pobożnym żydem był.. 23.12.09, 14:34
        www.youtube.com/watch?v=v6wYseTQqWM&feature=player_embedded#
        • nowotkomarceli4 Re: pewnie pobożnym żydem był.. 23.12.09, 14:39
          O taaaakkk ... ale poczucie humoru masz, no normalnie boki zrywać
          trepie.
        • calli piękne.. 23.12.09, 15:38
          ..żydowski rasizm i hipokryzja w najczystszym wydaniu! ;DDD
    • czarna.pati "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:30

Izrael zarabia miliardy dolarów na holokauście. Ile z tej puli przeznacza na
      utrzymanie obozów zagłady, które niby są dla nich tak ogromnych i znaczącym
      symbolem?
      • nowotkomarceli4 cierpisz na syndrom nie.do.pch.nię.cia???? 23.12.09, 14:34
      • yanfhowah Re: "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 15:57
        izrael i niemcy w tym roku przeznaczyly 60,000,000 eu,,,,,
        gdyby twoja glupote zamienic na pieniadze bylabys bardzo bogata
    • schnuffi "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 14:41
      Tak to jest, nic dodac nic ujac: "Arbeit macht frei" a
      nie ...kradziez!
    • raven50 Ależ to była potworna i obmierzła zbrodnia ! 23.12.09, 14:41
      dostali więcej jak za ciężkie pobicie z efektem zejścia, a te nurki kanałowe
      co kradną całe szyny z torów i trakcje narażając wiele ludzi na utratę zdrowia
      i życia to ile wobec tego powinni dostać? Aaaaa chyba , że to czyn mało
      szkodliwy społecznie
    • rooboy mozg??? wiec dopadli juz tego szweda??? 23.12.09, 14:49
      • kralik111 Re: mozg??? wiec dopadli juz tego szweda??? 23.12.09, 16:23
        O jaki ty buraku glupi jestes, zleceniodawca, to nie herszt bandy,
        matole...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    • talking_head Obstawiam zleceniodawcę "narodowości prawniczej" 23.12.09, 14:53
      Kradzież w Oświęcimiu narobiła Polsce tyle złej prasy że wpisuje się
      to świetnie w zapowiedź sekretarza światowego żydowstwa I.Singera z
      1996, że "Polska będzie upokarzana na świecie".
    • fotorad "Mózg" kradzieży z Auschwitz aresztowany 23.12.09, 15:01
      A morderców Olewnika to nie mogli złapać jak to jest ?jak to jest że za
      kradzież grozi 10 lat a za morderstwa w Stanie Wojennym nikt ,żaden mózg nie
      został ukarany a jeszcze o nich się mówi że to ludzie honoru.coś się w tym
      kraju pojebało-prawda jest fałszem a kłamstwa podaje się jako prawdę .Z tą
      kradzieżą też nie wiadomo jak jest ,pożyjemy zobaczymy .
      • goldenwomen93 otóz to! 23.12.09, 18:08
        otóż to!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka