sam_gaz prawdziwy-moher,cudaktusk..dyżurny chlew PIS-U... 05.01.10, 21:10 jedyniesluszne.blox.pl/2007/09/Czlonkowie-PZPR-w-szeregach-PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Takie bajki 05.01.10, 21:15 www.dziennik.pl/wydarzenia/article518488/Sledczy_mowili_jak_pograzac_doktora_G_.html To skoro tu bajki, to w Dzienniku baśnie?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 21:16 Już kiedy widzę jak ten d... żołędny się zachowuje, to mnie swędzi prawa noga. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 21:19 Dlaczego zakonnik tak dlugo czekał aby dać świadectwo prawdzie??? Bał sie Ziobry????? Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 21:22 Nie, po prostu dopiero dostał wezwanie do sądu w charakterze świadka. Za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 POpaprana chronologia zdarzeń... I faktów... 05.01.10, 23:47 POpaprana chronologia zdarzeń... I faktów... pereiro napisał: > Nie, po prostu dopiero dostał wezwanie do sądu w charakterze świadka. Za trudne > ? Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 22:24 moritani napisał: > Dlaczego zakonnik tak dlugo czekał aby dać świadectwo prawdzie??? > Bał sie Ziobry????? Dlatego że bał się tego pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 21:20 Niedługo tego chama i łapownika gw ogłosi świętym... Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 "Nie chciał ale musiał"-artysta łapówkarz! 05.01.10, 21:23 Temu faciowi należy zabronić wykonywanie zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Bo zero tak powiedziało? 05.01.10, 21:27 mark6 napisał: "Nie chciał ale musiał"-artysta łapówkarz! > Temu faciowi należy zabronić wykonywanie zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Rodziny zmarłych,dzięki Ziobro i CBA, wnoszą... 05.01.10, 21:38 oskarżenie o zabójstwo... 126 rodzin...Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Re: "Nie chciał ale musiał"-artysta łapówkarz! 05.01.10, 22:23 tak jest, zz już nigdy nie powinien wykonywać zawodu prawnika. Tu się z Panem zgadzam w 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Taki sam "artysta" jak Rysiu Miro Zbychu i Cudaku! 05.01.10, 23:49 Taki sam "artysta" jak Rysiu Miro Zbychu i Cudaku! mark6 napisał: > Temu faciowi należy zabronić wykonywanie zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Ciekawe za co hołd składali innemu artyście - Miro 05.01.10, 21:31 Rycho, Zbycho no i Grzechu? Na POhybel mafii! u. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz unamatita, na pohybel ku..om , tobie..! 05.01.10, 21:39 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita troszku wiency lyryki - śmieciu! 05.01.10, 21:55 też żałujesz że głosowałeś na nieudonków? Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 unamatita, dużo Gałczynskiego i Tuwima, tępaczko! 05.01.10, 22:39 i odrobinę smutku nad własdym losem.. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Zrobić błąd może każdy. Trwać w błędzie-POpaprańcy 05.01.10, 23:50 Zrobić błąd może każdy. Trwać w błędzie-POpaprańcy Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Wszystkich zapraszam do niemieckich szpitali, tam 05.01.10, 21:40 jest rygor taki,a moze wiekszy, 1000% higieny i precyzja, w koncu to najbardziej doskwieralo tym polglowkom,kt. nie rozumieli,ze to podstawa powodzenia takich zabiegow.A CBA, wraz z ZIOBRO, jeszcze nad ta strata zaplacza. Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 Co by nie mówić ,Ziobro wydał wyrok śmierci.. 05.01.10, 21:48 na setki chorych, oczekujących na ostatnią szanse życia.. Ziobro miał na uwadze tylko własną karierę, życie ludzkie to było dla niego, jak splunięcie.. i splunął... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Taki PR. 05.01.10, 23:51 Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Taki PR. maj.47 napisał: > na setki chorych, oczekujących na ostatnią szanse życia.. Ziobro miał na uwadz > e > tylko własną karierę, życie ludzkie to było dla niego, jak splunięcie.. > i splunął... Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Tak 06.01.10, 00:01 business3 napisał: > Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Taki PR. Zazwyczaj w takich odpowiedziach wspomina się o cyklistach, albo: a u was biją Murzynów! A ile było naprawdę, z dziesięć chociaż ? Jedna ofiara ? Zero ? Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Tak 06.01.10, 09:10 To nie jest kwestia cyklistów, murzynów, czy dającej się wyliczyć co do sztuki liczby ofiar. To kwestia statystyki, a dokładnie danych o tym, o ile spadła w Polsce liczba transplantacji w następstwie kretyńskich działań Ziobry. Jak poszukasz, to znajdziesz. A wtedy może przestaniesz zadawać głupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Tak 06.01.10, 10:19 To nie jest kwestia zadawania głupich pytań, tylko udzielania głupich odpowiedzi. Jak poczytasz ze zrozumieniem, to zrozumiesz. A wtedy może przestaniesz się mnie czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Tak 06.01.10, 11:26 alik666 napisał: > To nie jest kwestia zadawania głupich pytań, tylko udzielania głupich > odpowiedzi. Jak poczytasz ze zrozumieniem, to zrozumiesz. A wtedy może > przestaniesz się mnie czepiać. No to zacytujmy: A ile było naprawdę, z dziesięć chociaż ? Jedna ofiara ? Zero ? Zacytowane pytania przeczytałem i zrozumiałem. Powyższa moja odpowiedź dowodzi, że pytania są głupie. Dodam, że są również niepoprawne stylistycznie. Teraz Ty spróbuj zrozumieć odpowiedź. Ponawiam też apel: nie zadawaj już więcej głupich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Tak 07.01.10, 02:23 Jesteś k*rwa p*erdolonym idiotą. Pis-man będzie mi tu z kontekstu wycinał fragmenty i stawiał oskarżenia. I weź się tłumacz takiemu komisarzowi politycznemu. On wie lepiej, znawca stylistyki i wszystkiego. A do kogo się odniosłem z takim pytaniem ? Do postu wyżej? O k*rwa, ale zaskoczenie. A o co mi w takim wypadku chodziło? A tamten do kogo się odniósł ? Do postu wyżej ? O k*rwa. A o co mu w takim wypadku chodziło? Czytaj baranie wszystko i ze zrozumieniem, to może sens zrozumiesz. Pierdoloną matematykę na siłę wprowadzają na maturach, ale o logicznym myśleniu u komisarzy politycznych to zapomnieli. Teraz baranie będziesz miał satysfakcję, że wygrałeś argument, bo się uniosłem. Sp*erdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Co tam setki - miliony! Miliony milionów. Tak 07.01.10, 13:19 Wygrałem, czy nie wygrałem, nie o to chodzi. Chodzi o to, że swoją odpowiedzią dowiodłeś własnej pisowskiej proweniencji. Gratuluję poziomu. Tak trzymaj i podaj sobie rękę z Ziobrą, Putrą i Kurskim. ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 21:42 "Ani dr Mirosław G., ani inni lekarze z jego oddziału nie domagali się pieniędzy lub innych dóbr - zeznawali świadkowie w procesie byłego ordynatora oddziału kardiochirurgii szpitala MSWiA w Warszawie." Moze by w ramach dazenia do poprawy stanu polskiej transplantologii dokonac wyciecia takiego jednego... ziobra? Bo roznosi syf i zaraze... __________________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 Prawde znają chorzy ich rodziny, a najbardziej... 05.01.10, 21:52 rodziny zmarłych, którzy czekali na ratunek doktora Garlickiego..Nie doczekali Kaminski i Ziobro nie pozwolili..zostali przez nich zkazani..Na śmierc. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Takie G. jak do rany przyłoży-od razu cud wyleczy! 05.01.10, 23:53 Takie G. jak do rany przyłoży-od razu cud wyleczy! wieprzowinapozydowsku napisał: > "Ani dr Mirosław G., ani inni lekarze z jego oddziału nie domagali się > pieniędzy lub innych dóbr - zeznawali świadkowie w procesie byłego ordynatora > oddziału kardiochirurgii szpitala MSWiA w Warszawie." > > Moze by w ramach dazenia do poprawy stanu polskiej transplantologii dokonac > wyciecia takiego jednego... ziobra? Bo roznosi syf i zaraze... > __________________________________ > > Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 To hołd TVN i GW ale dla Goebbelsa i Urbana 05.01.10, 22:08 Ba twierdze nawet że sam Goebbels (choć ziomal A.M) nie sięga do kostek propagandystom z GW i TVN Admini i redaktorzy macie racje Miro.G vel Mengele niewinny to ARTYSTA! A to co widzieliśmy w TVP -te monopole,zegarki,pióra i szafki wypchane "samymi ważnymi sprawami " to tylko efekt zbrodniczych eksperymentów dokonywanych przez reżym kaczystowsko-faszystowski na narodzie Polskim poprzez wpływanie hipnotyczne via reżymowa TVP na podświadomość Polaków ! Pędzę do kaplicy po wezwaniem św Zbycha Rych i Mira zapalić kadzidło przed ołtarzem św.Barbary.B w podzięce za uzdrowienie mych oczu zarośniętych moherową pajęczyną. Gazeto Bóg zapłać Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 Cenzor tnij nie wstydź się oto twój szef "waczył" 05.01.10, 22:15 swojak11 napisał: > Ba twierdze nawet że sam Goebbels (choć ziomal A.M) nie sięga do > kostek propagandystom z GW i TVN > Admini i redaktorzy macie racje Miro.G vel Mengele niewinny to > ARTYSTA! > A to co widzieliśmy w TVP -te monopole,zegarki,pióra i szafki > wypchane "samymi ważnymi sprawami " to tylko efekt zbrodniczych > eksperymentów dokonywanych przez reżym kaczystowsko-faszystowski na > narodzie Polskim poprzez wpływanie hipnotyczne via reżymowa TVP na > podświadomość Polaków ! > Pędzę do kaplicy po wezwaniem św Zbycha Rych i Mira zapalić > kadzidło przed ołtarzem św.Barbary.B w podzięce za uzdrowienie mych > oczu zarośniętych moherową pajęczyną. > Gazeto Bóg zapłać Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 polacco2, ty "waczący" zboku... 05.01.10, 22:42 "wacz" ze swoimi ułomnosciami, glisto.. bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 swojak11, jak zdechniesz,śmieciu,to jedynym hołdem 05.01.10, 22:48 bedzie kupa gów.a na twoim grobie... Odpowiedz Link Zgłoś
bodek697 Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 22:08 Mój Boże i ksiądz się wypowiada w takiej kwestji,lekarze to nie tępe mięśniaki z Wołomina czy z Pruszkowa,albo Wyszkowa czy innego gangu przecież to elita,oni wiedzą jak to zrobić żebyś dał l jeszcze prosił żeby wziął.Doświadczyłem to na własnej skórze i jeszcze byłem wdzięczny.Za mało miejsca żeby wszystko opisać.Pozdro i dla księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 G. to prawie Samarytanin. Prawie robi różnicę... 05.01.10, 23:55 G. to prawie Samarytanin. Prawie robi różnicę... Tusk to prawie premier. Itp. Itd. bodek697 napisał: > Mój Boże i ksiądz się wypowiada w takiej kwestji,lekarze to nie tępe mięśniaki > z Wołomina czy z Pruszkowa,albo Wyszkowa czy innego gangu przecież to > elita,oni wiedzą jak to zrobić żebyś dał l jeszcze prosił żeby > wziął.Doświadczyłem to na własnej skórze i jeszcze byłem wdzięczny.Za mało > miejsca żeby wszystko opisać.Pozdro i dla księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 06.01.10, 07:11 dr G. musiał wysłać księdzu kilka kartonów tej wódki którą widziałem w tv z rewizji w jego mieszkaniu. Plus córkę pacjenta z poleceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 22:22 Jeszcze trochę świętym go okrzykną. Wiemy jak wygląda "dziękowanie" za opiekę w służbie zdrowia. Na dobrą sprawę płacimy składki i to nie małe więc o jakim podziękowaniu tu jest mowa. To jest jego praca za którą ma płacone. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 22:33 nie wiem komu wierzyć ale GW już coraz mniej. Gazeta pisze: "Sprawa doktora G. Mirosława G. Centralne Biuro Antykorupcyjne zatrzymało w lutym 2007 r. pod zarzutem zabójstwa pacjenta i przyczynienia się do śmierci innego. Lekarz usłyszał też kilkadziesiąt zarzutów korupcyjnych. W 2008 r. prokuratura umorzyła zarzuty związane ze śmiercią pacjentów. W toczącym się procesie G. jest oskarżony o korupcję i mobbing." Z kolei w innej sprawie - pani Anety Krawczyk Gazeta nie zająknęła się do tej pory że główni oskarżeni - Lepper i Łyżwiński nadal nie są osądzeni czyli w/g polskiego prawa niewinni a dziecko p. Krawczyk nie jest dzieckiem Leppera i Łyżwińskiego. Broniąc doktora B. ta sama gazeta bez skrupułów potrafi zniżyć się do poziomu gówna by oskarżyć niewinnych polityków z nie tej paczki politycznej. Gazeto - ty szmato! Odpowiedz Link Zgłoś
maj.47 Doktor G. odmówił ojcu Ziobry...Zemsta! 05.01.10, 22:46 Wiadomo,że doktor Ziobro,sekretarz PZPR i dyrektor sanatorium w Krynicy G. chorował na serce.. mógł go uratować przeszczep. Nie nadawał sie, nie było dawcy..Zmarł. Bracia Ziobro powzieli decyzje...ZEMSTA ! No i sie zaczęło..... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Doktor G. odmówił ojcu Ziobry...Zemsta! 05.01.10, 22:56 Chwała prawdzie że ujrzała światło dzienne a Ziobro odszczeka pod stołem przeprosiny. Bardzo się cieszę i cieszy mnie rodzinny nastrój w tym Gazetowym Forum. Ale w innych sprawach ta sama Gazeta potrafi robić nas w bambuko. Dlaczego Andrzej Lepper był wrobiony w sprawę łapówek w Ministerstwie Rolnictwa a dlaczego zeznania pani Anety Krawczyk to szczera prawda? Bo w pierwszej sprawie oskarżał Ziobro a w drugiej Gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 22:47 Beatyfikować Mirosława G., natychmiast !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 22:50 Santo somatico? Somatico subito? Jak to było? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Wolacy zdrada!!!!!! 05.01.10, 22:58 Po niecnym napadzie Dziennika, gazety.pl teraz do frontu obrony łapowników dołączyła....no wierzyć się nie chce po prostu!!!! www.rp.pl/artykul/415342_Dr_G__nie_zadal_lapowek_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a inne zeznania, a pozostali świadkowie 05.01.10, 22:58 malarz obrazków i redaktorka z Wyborczej czy to wszyscy których krewnych operował doktor G Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: a inne zeznania, a pozostali świadkowie 05.01.10, 23:05 Świadków jest tak dużo, że jednego dnia ich przesłuchać nie ma fizycznej możliwości ale pewnie udajesz, że o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman ale sprawozdania gazetowe są tylko z wybranych 05.01.10, 23:16 przesłuchań - nie zauważasz, oj dawno dawno coś o tym pisali, a potem długa, długa cisza,, ale rozumiem tamte zeznania nie nadawały się, logiki uczyłeś się od URBANiaka Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post A nie przyszło ci do głowy bystrzacho, że przerwa 05.01.10, 23:28 świąteczna jest w tym kraju i nowy rok jakiś tak jeszcze poza tym? Tak z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: A nie przyszło ci do głowy bystrzacho, że prz 06.01.10, 09:14 Nie wspominając o tym, że to nie "sprawozdanie gazetowe", tylko notatka PAP-u cytowana przez wszystkie media. Taki szczegół, ale kolejny, który uszedł uwadze kredmana. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A nie przyszło ci do głowy bystrzacho, że prz 06.01.10, 12:23 Ale kto by tam w tak nieznaczące szczegóły wnikał. Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: ale sprawozdania gazetowe są tylko z wybranyc 05.01.10, 23:48 panie kredek, ja mam poczucie że to u pana i tych żałosnych zwolenników zbyszka z. z logiką nietęgo. jak ktoś pisze że doktor g nie był morderca to oznacza już że doktora g. wychwala. najwyraźniej jak ktoś jest ciężkim szefem, pracoholikiem który nie jest w stanie 2 lat wytrzymać ze swoją świeżo poślubiona żoną, lekarzem przyjmującym od pacjentów prezenty, lekarzem poppełniajacym błedy w sztuce to oznacza że jest cynicznym mordercą. jakoś nie widzi pan panie kredek różnicy między czymś co zasługuje na karę dyscyplinarną, zwolnienie z pracy ew. wyrok w zawieszeniu a przestępstwem zagrożonym dożywotnim więzieniem. ja panie kredek doskonale zdaję sobie sprawę jakie emocje mógł dr g budzić w ludziach. no ale czy to oznacza że dr g jest zbrodniarzem? pan panie kredek powinien przeczytać sobie raport hetzera (jest w rzepie) i zastanowić się dlaczego prokurator zrezygnował z oskarżania dr g o zabójstwo. także w rzepie jest raport o polskiej transplantologii i bezpośrednio z niego wynika jak cba i ziobro plus jeszcze nieszczęśliwe zbiegi okoliczności wpłynęły na liczbę transplantacji i liczbę dawców organów. dla zbyszka z. są okoliczności łagodzące: stenogram rozmowy dr g z lekarzem bez znajomości sytuacji opisanej w raporcie hetzera rzeczywiście budzi przerażenie. tylko widzi pan panie kredek: od ministra sprawiedliwości oczekiwałbym zimnej krwi i obiektywizmu a nie chłopięcego podniecenia: złapaliśmy lekarza mordercę!!! wystarczyło sprawdzić. wystarczyło zapytać nawet Religę i juz sytuacja nie byłaby taka oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster jkredman.Skąd wiesz? Podaj pełny obraz. 06.01.10, 00:09 Dopóki nie zaznasz smierci w swojej rodzinie, kogos kto mógł zyc, dzieki przeszczepowi, nie zrozumiesz... Ja przeżyłem. Dziekuje Bogu za takich ludzi ,jak doktor Garlicki. Odpowiedz Link Zgłoś
fo.ka.zkro.ka Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 23:04 Ciekawe,która świadomość daje większe poczucie własnej wartości.Ta,że ludzie przychodzą mi dziękować za to,że uratowałam mu życie?Czy ta,że ludzie trzeźwo myślący mają mnie za idiotę?Panie Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
conn-x-5 to co sie w tym kraju dzieje to istny cyrk 05.01.10, 23:19 >To był hołd złożony artyście Ciagle jakies nowe hasla wymyslaja aby wytlumaczyc kurestwo gdyz lapownictwo i jego klony nie porafie inaczej nazwac. Co z tymi ludzmi ktorzy tego pana dotychczas potepiali i oskarzali ? Zastraszyli ich ? dali im kase aby zamkneli dzioby ? Co tu sie dzieje ? jesli wtedy oskarzali a dzis chwala nalezy ich rozliczyc z tego. Dosc mam takich wiadomosci plynnych jak wiry rzeczne na codzien Co z tego ze jakis tam klecha cos pierdnol A kimze jest ten klecha ? Od kiedy to jakis tam klecha jest wierzytelny ? I dlaczego tylko w tym kraju oni sa az tacy swieci i wierzytelni ? Moze najwyzszy czas aby przestali nam robic pranie mozgow ? i osmieszania nas na kazdym kroku ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Człowieku... 05.01.10, 23:35 conn-x-5 napisał: To był hołd złożony artyście Co z tymi ludzmi ktorzy tego pana dotychczas potepiali i oskarzali ? Ze wszystkich świadków jedynie część złożyła zeznania obciążające. www.rynekzdrowia.pl/Prawo/29-listopada-ruszy-proces-dr-Garlickiego,2762,2,1.html Poczytaj sobie lepiej zamin będziesz klepał następny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex trzymilionowy.post, człeku... 06.01.10, 00:50 poczytaj, co poczytaj? www.youtube.com/watch?v=zBbMAJgBymA&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Powalająca z nóg riposta. 06.01.10, 12:21 Jesteś w niej miszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
katypol Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 23:30 konread.blox.pl/resource/ziobrowka1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mk.i Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 05.01.10, 23:44 Ta młoda pani co przymuszana była do seksu to też w hołdzie ,,artyście" za mamę . Super obrona . Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia5754 Re: Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 06.01.10, 00:39 A czy ty byles ...materacem....i to widziales..??????????..........Na wszystkich mozna skladac zeznania pod dyktando.... Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 napiwki ? 05.01.10, 23:51 Jeśli nie łapówki, to jak to nazwać ? Napiwki ? To ma być państwo prawa. Na Allegro się przyp******ą jeśli ktoś przekroczy jakiś skromny limit, czy sprzeda coś "zbyt nowego", ale od lekarzy to wara. Nie będzie kas fiskalnych, nie będzie kar i kontroli napiwków. Jedyne do czego doprowadzą te dziwy, to praktycznie obowiązkowe "napiwkowanie", jak w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster A ja mówię; Bóg cię błogosław ,doktorze !!!! 06.01.10, 00:05 Dałeś zycie setkom ludzi.. Bóg zapłać. Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex Re: A ja mówię; Bóg cię błogosław ,doktorze !!!! 06.01.10, 00:46 staryduster napisał: > Dałeś zycie setkom ludzi.. Bóg zapłać. I cóż można odpowiedzieć ?...Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Miller miał rację: Ziobro = 0 06.01.10, 00:45 Ziobro to zero. I bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia5754 Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 06.01.10, 00:48 Dzis wiekszosc ubliza DOKTOROWI G.,a w pierwszy piatek ...do spowiedzi i komuni .......i znowu sa prawie Swieci....... Oj jak was nieszczescie nie spotka i nie bedziecie potrzebowac ratunku dla najblizseych ,to nigdy tego nie zrozumiecie....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex mamusia5754 ..Daj spokój... 06.01.10, 01:01 Dopóki człowieka nie trafi, czuje sie sedzią..Potem przychodzi otrzeżwienie i wstyd...Byłem podobny. Życie mnie nauczyło pokory... Odpowiedz Link Zgłoś
decha5 Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 06.01.10, 01:00 Szanowny Panie Redaktorze! Dobrze rozumiem frustrację internautów na działanie służby zdrowia! W końcu mam 65 lat i coraz częściej pojawiam się tu i tam, z wyszukaną prośbą o pomoc..... Ale moi drodzy! Niszcząc uczciwego i tak mądrego człowieka ( a za takiego od początku uważam dr. G.) zaczynamy się powoli leczyć u hindusów, wietnamczyków i innych medyków trzeciego świata ( chodzi oczywiście o poziom medycyny w tych krajach ), których z ich krajów wygnała bieda i zacofanie cywilizacyjne a nie jakieś wyjątkowe zdolności w zakresie stosowanych terapii czy chęć poszerzenia swojej wiedzy jako lekarzy wybitnych! Pisząc pod płaszczykiem szczerej krytyki, takie idiotyczne bzdety, powoli wylewamy dziecko z kąpielą... Potem te same sfrustrowane mądrale zaczną rozpaczać, .... nasprowadzali niedouków, i temu czy innemu wycieli nie to co trzeba.. Ludzie, jak Boga kocham, opanujcie się wreszcie! Wolność wypowiedzi to nie bezsensowne mielenie ozorami lub wulgarne obrażanie innych ( i to jeszcze najczęściej anonimowo ). Te wszystkie zamieszczone cytaty pochodzą chyba od bezmózgich neandertali o poziomie cywilizacyjnym pratchawca! Decha5 ( z szacunkiem...) Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex decha5..Mądre i z serca.... 06.01.10, 01:05 Ale ilu to załapie?...dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcyc Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 06.01.10, 01:10 Jak sobie tutaj czytam wypowiedzi co niektórych to żałuję czasów, kiedy bydlątka stały w swoich obórkach, robiły pod siebie i ryczały ale wyłącznie na swój użytek i swoich najbliższych. Niestety teraz mamy internet i bydlątek do obórek już zapędzić się nie da :( Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Jest dobrze,Dr.Garlicki nadal ratuje życie... 06.01.10, 01:40 tylko że bardziej w konspiracji..Bo znowu przeszkodzą byddlaki, jak Ziobro,i znowu ludzie zaczną umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Sprzedam dom i uklknę by pomógł... 06.01.10, 01:53 ON , doktor, je st jeden który może pomóc.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 06.01.10, 02:02 Jak złodziej ma zdolne łapska to powinien wykorzystywać je czy mu je obciąć? p.s. Jeśli nie posiada tajemnicy (np. leku na raka) to bez zastanawiania się obciąć głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Świadkowie: Doktor G. nie żądał łapówek 06.01.10, 02:14 Wymiar sprawiedliwosci w PL schodzi na psy, skoro drugi rok z rzedu epatuje opinie publiczna sprawa, jaka dawno powinna byc zamknieta. Przed paroma laty kolejnemu ministrowi sprawiedliwosci powiedzialem, ze szacunek trzeba i nalezy miec do panstwa prawa, do panstwa praworzadnego, ktore w jednakowy sposob traktuje swoich obywateli. W przeciwnym razie pozostaje tylko pogarda. Podtrzymuje to w calej rozciaglosci do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś