filopolityk 07.01.10, 17:44 łojejku jaka łona piękna...eh... :E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halszka49 Anja rubik wśród topowych modelek dekady [zdjęcia] 07.01.10, 18:51 toż to anoreksja na 100%.Boże,co tu pięknego? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Naprawdę ładna dziewczyna 08.01.10, 08:49 Naprawdę ładna dziewczyna i szczerze mówiąc nie widze anoreksji tylko szczupłą i zgrabną laskę. A z tego co o niej poczytalem na Wiki w głowie też ma raczej po kolei ułożone. Nie wiem skąd tyle jadu w grubasach z przetłuszczonych włosach siedzących przed komputerem w śmierdzących wyciągniętych t-shirtach. Widoczenie to jest esencja tego co się nazywa "polactwem". Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Naprawdę ładna dziewczyna 08.01.10, 09:36 dan3iger napisał: > Nie wiem skąd tyle jadu w grubasach z przetłuszczonych włosach > siedzących przed komputerem w śmierdzących wyciągniętych t-shirtach. A mnie ciekawi, skąd Ty to wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Anja rubik wśród topowych modelek dekady [zdjęcia] 07.01.10, 19:44 Ojciec Ani pan Rubik może jeszcze dobrze wydać córkę za mąż ale musi ją trochu wykarmić. Zakładając że stara Rubikowa nauczyła córkę gotowania i prowadzenia domu wróżę Ani wielu szczęśliwych lat w małżeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejaszek90 Anja rubik wśród topowych modelek dekady [zdjęcia] 07.01.10, 20:18 chuda szkapa, fee Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Anja rubik wśród topowych modelek dekady [zdj 07.01.10, 21:19 Po pierwsze brzydka, a po drugie niektóre z tych zdjęć są zwyczajnie wulgarne. Kobieta bez "bierz mnie!" wypisanego na twarzy to brzydka kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
grregu Całe szczęście, że dziewczyny mamy piękne, 07.01.10, 23:14 NOWOCZESNE i POSTĘPOWE !!! Na pohybel klerowi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mulinka Re: Całe szczęście, że dziewczyny mamy piękne, 08.01.10, 00:37 ani nowoczesne, ani postepowe po prostu wychudzona dziewczyna, bardzo przecietny typ urody, kiepskie zdjecia dla mnie nic ladnego ale...o gustach sie nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
ssummoner Anja rubik wśród topowych modelek dekady [zdjęcia] 08.01.10, 02:10 Studenci medycyny mogą się z niej uczyć budowy szkieletu. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik24091 Anja rubik wśród topowych modelek dekady [zdjęcia] 08.01.10, 08:51 Chyba lekka przesada. Topowa modelka dekady !! Której ? Czy już i w tej dziedzinie życia zastój i kumoterstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_25 Re: Anja rubik wśród topowych modelek dekady [zdj 08.01.10, 10:57 Dobra modelka nie musi być piękna - mają dobrze na niej leżeć ubrania. Pokaz mody a konkurs piękności to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś