300zl 27.01.10, 23:30 brać bolszewicka wykryła układ..........u siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambl louibhuiotcfty34w74dr 27.01.10, 23:42 Sam się zniszczyłeś,fagasie.Nie można dawać dwóm naraz Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 A nie chodzi o to 28.01.10, 00:20 A czy nie o to wlasnie chodzi w polityce, aby tego drugiego zniszczyc ? --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czuma z Kaczmarkiem - mafia zwiera szeregi 28.01.10, 03:16 szarak_44 napisał: > A czy nie o to wlasnie chodzi w polityce, aby tego drugiego zniszczyc ? M: dla elektoratu Tuska przede wszystkicm chodzi by sobie POkrasc... Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc. 2007-10-23 14:32 www.wprost.pl/ar/116286/Wybory-w-wiezieniach-PO-762-proc-PiS-28-proc/ 76,2 proc. osadzonych w aresztach i zakładach karnych w całym kraju zagłosowało na PO, a 7,6 proc. na LiD; PiS z wynikiem 2,8 proc. znalazło się pod progiem wyborczym - podała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej Luiza Sałapa. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czuma z Kaczmarkiem - mafia zwiera szeregi 28.01.10, 04:04 mirmat1 napisał: > szarak_44 napisał: > > > A czy nie o to wlasnie chodzi w polityce, aby tego drugiego zniszczyc ? > M: dla elektoratu Tuska przede wszystkicm chodzi by sobie POkrasc... > Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc. 2007-10-23 14:32 > www.wprost.pl/ar/116286/Wybory-w-wiezieniach-PO-762-proc-PiS-28-proc/ > 76,2 proc. osadzonych w aresztach i zakładach karnych w całym kraju zagłosowało > na PO, a 7,6 proc. na LiD; PiS z wynikiem 2,8 proc. znalazło się pod progiem > wyborczym - podała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej Luiza Sała > pa. Więźniowie po prostu liczyli na PO. Że po wygranej zabiorą się za tych co łamali prawo i sprawiedliwie dostarczą ich do cel więziennych. Liczyli bardzo na dostarczenie do ichnich cel tych okrągłych, różowiutkich, tłustych i dla nich ponętnych ziobrowych, kaczyńskich i innych z tej ferajny co to po te trzy stowy potem stawała. Dziwisz się tym więźniom, że głosowali na PO? A kto miałby im z PiS dostarczyć(w razie wygranej PiS) tych ziobrowych, kaczyńskich różoiutkich i tłuściutkich prosto do celi? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab I nikt ci nie udowodni że białe jest białe a 28.01.10, 04:11 czarne jest czarne. Niedługo ogłosicie kłamczuszka Jarka świętym. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Kaczmarek od Rycha K. 28.01.10, 00:09 Ile ci płaci twój mocodawca kłamco i oszuście? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, k... 28.01.10, 00:19 Szuja z niego wychodzi, ale lewaki go bronią, kompromitując się zupełnie, jak Paradowska w Polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, 28.01.10, 01:47 a wystarczyloby tylko zeby mowil prawde cala prawde. tylko tyle i az tyle. I teraz reka ... zero kultury zero honoru, kolejny szmaciak III RP Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ty serdecznie witasz się z każdym kto cię opluje. 28.01.10, 04:19 Gratulacje!. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Ty serdecznie witasz się z każdym kto cię opl 28.01.10, 11:27 Nie tak serdecznie jak Twoj duce aka dupa Peru PO-pijajacy z Putinem i Steinbach na grobami Westerplatte i Powstancow. Zaiste coz za odrazajaca mentalnosc esbekow PO-wolywac sie na chrzescijankie milosierdzie a jak przebaczo drugi raz palka i gazem. I w zadnym razie nie podawac renki bo potrzebne do trzymania owej palki i gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, k... 28.01.10, 00:23 To Engelking zadzwonił po Kaczmarka, żeby się z nim napić na 40 piętrze? (czy to nie za kontakty z przedsiębiorcami tłumaczą się teraz posłowie Pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Re: "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, 28.01.10, 01:03 zawsze.gjanka napisała: > To Engelking zadzwonił po Kaczmarka, żeby się z nim napić na 40 > piętrze? (czy to nie za kontakty z przedsiębiorcami tłumaczą się > teraz posłowie Pisu? sorki PO Odpowiedz Link Zgłoś
polish-clusterfuck Re: PiS = Patatoes in Shit... 28.01.10, 03:53 Wszystkie piśdzielce to tępaki i przygłupy nieznające języków. Powinni sobie zmienić nazwę partyjniacką na KwG (Kartofle w Gównie). Odpowiedz Link Zgłoś
morlis "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, k... 28.01.10, 01:22 Mnie nigdy nie podobał się Janusz Kaczmarek. Ma bardzo nieszczerą, fałszywą twarz. Moje odczucia potwierdziły się. Kaczmarek okazał się podłym kłamcą. I na dodatek cham, bez kultury. Nie podał ręki Engelkingowi a przecież tamten wykonywał tylko swoją pracę. I co? Kaczmarek ma do niego pretensję, że nie potraktował go "po znajomości"? Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, 28.01.10, 04:17 UBecy też wykonywali tylko swoją pracę podobnie KGBowcy czy SSmani ale to wszystko jedna banda PiSmani . Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo biedny chory człowiek z tego kaczmarka 28.01.10, 01:35 przegrał dziś konfrontację - wiadomo, kto kłamie w tej sprawie. Ale dzieki "opozycjoniście" czumie oraz ułomnemu posłowi z koalicji czuje się wygranym :P Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: biedny chory człowiek z tego kaczmarka 28.01.10, 04:14 Wiadomo że kłamie ten prokurator o swoiskim nazwisku hebraiskim ale w PiSie takich dostatek . Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Wyciągać jakieś bilingi przeciw PiS,pokazywać 28.01.10, 04:17 jak Engelking kłamie że nie wskazywał na Kaczmarka jako sprawcę przecieku to faktycznie trzeba być chorym kłamcą. Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Wyciągać jakieś bilingi przeciw PiS,pokazywać 28.01.10, 04:37 Po takiej wpadce dziecko PiS CBA szukała kozła i znalazła Kaczmarka a może i pana z którym się spotkał na 40 piętrze tylko jaki interes mieli w tym zeby Leppera bronić?: Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Wyciągać jakieś bilingi przeciw PiS,pokazywać 28.01.10, 08:49 Tak naprawdę mieli interes. Przynajmniej powinni go mieć! Tyle, że nie powinni robić (o ile w ogóle robili cokolwiek) po cichu, ale głośno z otwartą przyłbicą. To co zrobiło CBA wobec Leppera (mimo, że Lepper skądinąd to kawał &^&^$#^&!!!) to było coś na krawędzi zamachu stanu. Szykowanie prowokacji w celu obalenia części konstytucyjnego rządu. Za coś takiego Kamiński powinien od dawna siedzieć w więzieniu razem z tymi co go do tego namówili i tymi co świadomie w całej sprawie uczestniczyli. Jeżeli faktycznie Lepper uczestniczył w czymś niedozwolonym to po wykryciu tego powinien zwyczajnie z rządu wylecieć. Jeżeli podejrzenia były słabo umotywowane, to nawet bez informowania opinii publicznej. Specsłużby nie powinny knuć spisków przeciwko rządowi, a wręcz przeciwnie łapać tych co knują i próbują członków rządu wodzić na pokuszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, k... 28.01.10, 04:21 Klamliwe wypowiedzi Kaczmarka przyprawiaja o mdlosci oraz odruchy wymiotne. Alez to podla kanalia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, 28.01.10, 04:33 Pewnie powinien dać się zgnoić PiSoskiemu aparatowi przemocy w imię miłości do wielkiego Jarosława . Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, 28.01.10, 04:39 Ja mam taki sam odruch jak widzę PiSowców ! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: rk111 28.01.10, 14:18 rk111 napisał: > Ja mam taki sam odruch jak widzę PiSowców ! ha ha ha Wobec tego powinienes sie leczyc na wscieklizne lub slepa nienawisc. PS - Masz niewasko pomieszane pod deklem. Bronisz nalogowego klamce, ktory klamie na temat Krauzego i zatail swoja przynaleznosc do PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Kaczmarek jak Dyzma 28.01.10, 06:27 Gosciu odmawia odpowiedzi co robil na tym 40 pietrze Marriotta u Krauzego, przypominam, ze byl wtedy ministrem. Ba nawet klamal co do faktu tego zdarzenia! To ze robi z siebie teraz meczennika jest po prostu zenujace. Jak mozna tak bardzo wyzbyc sie wstydu i przyzwoitosci? No ale wszyscy go glaskaja. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, k... 28.01.10, 08:14 Obojętne mi jest kto kogo chciał zniszczyć. Ważne jest to, że ten niszczony i ten niszczący pochodzą z jednej grupy, co żadnemu z nich nie daje dobrego świadectwa, bo w porządnej rodzinie ludzi się szanują, a tylko wśród... Odpowiedz Link Zgłoś
amorozo.beaty "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, k... 28.01.10, 09:20 OJCIEC KACZYŃSKICH PAN RAJMUND KACZYŃSKI PRZYGOTOWYWAŁ KADRE DLA KOMITETU CENTRALNEGO PZPR.I NALEZYCIE PRZYGOTOWAŁ SWOICH SYNÓW SZCZEGÓLNIE JAROSŁAWA. I BARDZIEJ DO NICH SIE PRZYŁOZYŁ.ILE NIENAWISCI, ZŁOSCI,NIEGODZIWOSCI JEST WTYCH LUDZIACH A SZCZEGÓLNIE W JAROSŁAWIE. I TYCH LUDZI POWINNO SIE ODSEPEROWAĆ OD SPOŁECZEŃSTWA POLSKIEGO. BO SA TO LUDZIE , KTÓRZY PSUJA OPINIE POLSCE NA ARENIE MIEDZYNARODOWEJ I NISZCZA NARÓD POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 "Nie podałem Engelkingowi ręki. Był w grupie, k... 28.01.10, 09:28 Podczas wczorajszej konfrontacji Kaczmarka z Kingiem niektórzy posłowie udowodnili naszemu społeczeństwu ponad wszelką wątpliwość jak w rzeczywistości wygląda debilizm do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Dla polskich "elit politycznych" POLSKA i jej 28.01.10, 09:52 interes to tylko...tło. Oczywiście mozna znaleźć i wyjątki. Najlepiej cynizm tej bandy oddają słowa Kurskiego..."ciemny lud to kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
signal Kaczyński to szkodnik fałsz kłamstwa i obłuda 28.01.10, 10:00 ten pan nie powinien już uczestniczyć w życiu politycznym Odpowiedz Link Zgłoś