rooboy 03.02.10, 06:44 a jak to sie po polsku wymawia - stalking czy sto:kin??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yrzyk A natrętna reklama??? 03.02.10, 06:49 Wsadzać prezesów firm reklamowych za upierdliwość, czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: A natrętna reklama??? 03.02.10, 07:40 yrzyk napisał: > Wsadzać prezesów firm reklamowych za upierdliwość, czy nie ?? ahhaha dobre! :) Ale przepis... kolejny zakaz... fuj :( I niby gdzie będzie granica? Kolejne pole do interpretacji się otwiera. Czy policjanta też będzie można wsadzić za nękanie? Nawet jeśli robił to w ramach służby? Służba nie drużba, ale reklamodawca też nęka, bo ma taką pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: A natrętna reklama??? 03.02.10, 08:38 Kawał się przypomniał: Przychodzi facet na policję i skarży się, że otrzymuje listy z pogróżkami. Policjanci pytają, czy zna nadawcę tych listów. Facet mówi, że nadawcą jest urząd skarbowy. A ja mam na myśli także różnych windykatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: A natrętna reklama??? 03.02.10, 09:20 Akurat ten przepis jest potrzebny. Psychol wysyłający kobiecie setki smesów, maili, łażący za nią, to coś co może skutecznie zatruć życie. Pole do interpretacji to oczywiście nie jest pozytyw niemniej brak prawa w tej kwestii był znacznie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jackmaclase stalking 03.02.10, 07:09 Czy jak mnie szef nagabuje, czy w koncu wzialem sie do roboty, to to jest stalking? Moge zaskarzyc szefa? Albo jak wierzyciel wydzwania i pyta kiedy oddam pieniadze, to tez jest stalking? Odpowiedz Link Zgłoś
miroo nie... definicję stalkingu już ci wyjaśniono 03.02.10, 08:29 w tym artykule... możesz również dotyczać w necie dokładnie co to jest stalking a nie zawracać głowę innym głupimi pytaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: stalking 03.02.10, 08:32 Tak, jest i dobrze że w końcu się za to wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Idioci 03.02.10, 07:58 Gdyby nie ten "stalking" to w Polsce nie było by połowy małżeństw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Re: Idioci 03.02.10, 08:47 Walczą na każdym froncie aby nie było małżeństw, tylko związki partnerskie, najlepiej tej samej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Idioci 03.02.10, 09:22 Oczywiście. Szkoda tylko, że nie nazwałeś tej grupy po imieniu. A tak serio, to jeśli nie rozumiecie problemu to sami jesteście idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
mareknaw Co 10-ty byl ofiarą? 03.02.10, 08:07 To chyba najbardziej pospolite przestępstwo w Polsce - dziwne, że wcześniej go nie zauwazono. A zajmują się rzadkimi kradzieżami, napadami itp. - po co? Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Co 10-ty byl ofiarą? 03.02.10, 08:42 W USA zdarza się, że uśmiech, podanie płaszcza, ofertę pomocy w niesieniu ciężkiej teczki czy przepuszczenie w drzwiach kobiety odbierają jako molestowanie, jeśli to ma miejsce w pracy i ma jakikolwiek związek z zależnością służbową. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Jaki refleks państwa prawa.... 03.02.10, 08:27 Nie wiadomo kogo winić za to, że tak późno wchodzą przepisy w tej sprawie... czy prawników czy ustawodawcę... Ja winię ustawodawcę, wiadomo jak nasz ustawodawca działa mając w swoich szeregach 460 osłów z któych jakieś 400 to kompletne posły to nic dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Jaki refleks państwa prawa.... 03.02.10, 08:43 Bo posłem zostaje się z listy partyjnej i po to, aby głosować zgodnie z klubową dyscypliną. Po prostu, dobry poseł to taki, który jest obecny na głosowaniach i głosuje zgodnie z dyscypliną klubową. Większych wymagań posłom się nie stawia. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Nagana? 03.02.10, 08:45 Kto mi ją udzieli, dzielnicowy czy ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
qnerrt Re: Natrętny wielbiciel nie będzie bezkarny 03.02.10, 08:46 Znając życie i rodaków będzie "stalking"; w najlepszym wypadku "stolking" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alesieporobilo Ladne zdjecie 03.02.10, 09:47 Pani dentystka na tym zdjeciu wyglada jakby robila siku na klatce w starej kamienicy na Pradze. Zawsze to przy sniadaniu dobrze robi na trawienie taki widok. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Natrętny wielbiciel nie będzie bezkarny 04.02.10, 01:01 To że Polska Rzeczpospolita Bandycka to rzecz już przyjęta, ale i dotego Idiocka to chyba unnię rozwali. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Natrętny wielbiciel nie będzie bezkarny 04.02.10, 01:04 rooboy napisał: > a jak to sie po polsku wymawia - stalking czy sto:kin??? stal rzeszow Odpowiedz Link Zgłoś