vomitorium1 Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 16:19 niech to prezesowi zgłosi Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Nasz ukochany Przywódca napisze książeczkę 11.02.10, 16:31 i się dowiemy czy buduje Kurduplandię miłości, czy Kuperlandię , czy Prezydencję pali koty bełkoty , co jeszcze zbuduje geniusz ekonomiczny Tatr ...? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Daniel Cohn-Bendit - wspominał 11.02.10, 16:40 "Dzieci rozpięły mi rozporek". Znany polityk pedofilem? www.pardon.pl/artykul/7163/dzieci_rozpiely_mi_rozporek_znany_polityk_pedofilem Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 A może pedały przeproszą 99% normalnych ludzi 11.02.10, 16:41 Za wulgarne obnoszenie się ze swoim zboczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: A może pedały przeproszą 99% normalnych ludzi 11.02.10, 16:50 jan_sobczak1 napisał: > Za wulgarne obnoszenie się ze swoim zboczeniem Naprawdę uważasz, że 99% ludzi uważa homoseksualizm za zboczenie? To jest o tyle ciekawe, że samych homoseksualistów będzie więcej niż 1%. Problemy z matematyką? Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Re: A może pedały przeproszą 99% normalnych ludzi 11.02.10, 22:18 ty masz koleś problem kolega napisał 99% NORMALNYCH, trudno gejowo nazywać normalnymi ludźmi, jesteście poza normalnością i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: A może pedały przeproszą 99% normalnych ludzi 11.02.10, 22:37 kalowiec napisał: > ty masz koleś problem kolega napisał 99% NORMALNYCH, trudno gejowo > nazywać normalnymi ludźmi, Otóż geje są jak najbardziej normalnymi ludźmi. > jesteście poza normalnością i tyle My? Skąd ten pluralis? Odpowiedz Link Zgłoś
fokkusu A może homoFOBY przeproszą wszystkich normalnych? 12.02.10, 14:05 Wszystkie homofoby, pisuary i plebonki są poza normalnością. Ja jestem gejem i cieszę się ze swojej normalności:) Odpowiedz Link Zgłoś
gelerth0 Re: A może homoFOBY przeproszą wszystkich normaln 12.02.10, 21:42 fokkusu napisał: > Wszystkie homofoby, pisuary i plebonki są poza normalnością. Ja jestem gejem i > cieszę się ze swojej normalności:) Albo jesteś trollem-prowokatorem, albo większość tego co mówi się o gejach jest niestety prawdą. Tak, czy inaczej, to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
fibius Re: A może pedały przeproszą 99% normalnych ludzi 12.02.10, 06:52 Tak to jest jak wieśniactwo dostanie komputer ... zaśmiecanie internetu. A moze przeprosisz ze twoja edukacja skończyła się na chlaniu wina mszalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 16:48 czy ta smutna (i biedna pl) nie ma innych problemów ? (ok gruzja afganistan rura po dnie i jednojajowi bandyci) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Homoseksualiści żądają przeprosin od posła Pi 11.02.10, 16:50 vomitorium1 napisał: > czy ta smutna (i biedna pl) nie ma innych problemów ? > (ok gruzja afganistan rura po dnie i jednojajowi bandyci) Chcesz czy nie jesteśmy pruderyjnym społeczeństwem co w dobie Internetu jest poważnym problemem dla niektórych :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 16:48 Dziwi mnie, że cały czas w tego typu (czyli poważnej) partii są tak wykraczające poza standardy zachowania. Nie można tego tolerować. Pozdrawiam-Marko Q U I Z Odpowiedz Link Zgłoś
graphdesign Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 17:16 Poseł użył słów powszechnie uznanych za obraźliwe i homoseksualiści mają prawo żądać od niego przeprosin jeśli poczuli się urażeni. Utożsamianie homoseksualizmu z pedofilią czy zoofilią jest wielkim nadużyciem ponieważ w naszym systemie prawnym czyny homoseksualne nie są zabronione, natomiast pedofilia i zoofila tak. Są ciężkimi przestępstwami. Różnica polega na tym, że homoseksualista jako taki nikogo nie krzywdzi; seks ze swoim dorosłym partnerem uprawia za jego zgodą. I jest to ich sprawa jeżeli nie robią tego w miejscach publicznych (co już jest czynem karalnym, zresztą seks jakiejkolwiek orientacji). Poseł ma prawo protestować przeciwko rzeczonej wystawie i afirmacji środowisk homoseksualnych. Mamy wolność wyrażania poglądów. Musi jednak pamiętać, aby czynić to w sposób nie łamiący przepisów prawa. Tak samo ja mam prawo uważać homoseksualizm za rzecz nienaturalną i jakiś rodzaj ułomności psychicznej. Nie przyszłoby mi jednak do głowy wyrażać swoich poglądów w taki sposób jak poseł PIS. Z tych samych względów dla których nie wytykam w sposób wulgarny i obraźliwy innych ułomności, np. schizofrenii. Mam prawo także wyrażać swoje niezadowolenie z powodu organizowanych przez gejów parad, protestować przeciw próbom traktowania przez prawo ich związku jako rodziny ( przynajmniej w części przyznającej im prawo do wychowania dzieci ). Można jednakże to wszystko robić w sposób kulturalny a przede wszystkim w taki, który nie łamie obowiązujących przepisów. Mamy demokrację. Tę samą dla heteroseksualistów i dla gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Lubie ru... w kostnicy, 11.02.10, 17:33 awatar_sm napisał: > czy organizacje gejowskie mogłyby pomóc mi w propagowaniu moich > preferencji seksualnych ?, ..., proszę o kontakt wpływowych gejów Nie wiesz (bo i skąd miałbyś wiedzieć - wymagałoby to umysłowego wysiłku w celu doinformowania się), że nekrofilia nie jest preferencją ale zaburzeniem preferencji seksualnych. A homoseksualizm nie. Taka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
pi_r_ola Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 11.02.10, 18:38 Podobnie jak nekrofilia, zoofilia, pedofilia i inne niewłaściwe ukierunkowania popędu. Niczym się od nich nie różni. I nie dajmy się zwariować eurofinansowanym gejom. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 11.02.10, 18:50 pi_r_ola napisał: > Podobnie jak nekrofilia, zoofilia, pedofilia i inne niewłaściwe > ukierunkowania popędu. Niczym się od nich nie różni. No właśnie się różni. Ale żeby się tego dowiedzieć trzeba wyjrzeć ze swojej puszki mózgowej choćby do takiego google i dowiedzieć się, że związki homoseksualne niczym nie różnią się od związków heteroseksualnych pod względem uczuciowym. Trudno stworzyć partnerski związek ze zwłokami, kozą czy kurą albo dzieckiem (które do granicy wieku przyzwolenia nie może podejmować decyzji o współżyciu). Niestety temat jak pisałem dotyczy okolic d*py więc wywołuje u wielu osób gorączkę i gwałtowne reakcje. Stąd jakakolwiek dyskusja jest bezcelowa - tutaj mamy tylko zbiór anonimowych oświadczeń przeważnie o tym jak straszne są "te pedały" i co trzeba z nimi zrobić. Niektórzy sugerują nawet w zacietrzewieniu fizyczną eliminację. Przyznasz, że ci ostatni na pewno są dewiantami :D > I nie dajmy się > zwariować eurofinansowanym gejom. Dotyczy to także eurofinansowanych homofobów. Ogólnie - nie dajmy się zwariować nikomu :D Odpowiedz Link Zgłoś
pi_r_ola Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 11.02.10, 19:25 "Trwały związek" - kupa śmiechu. Przeciętny pedał ma takich trwałych związków tysiące, podczas gdy przeciętny heteroś - może kilka(naście). Przeciętny zoofil, czy nekrofil - nnnooo nie wiem, nie badałem. Koza żyje chyba trochę krócej, niż kobieta. Myślę, że zależy od jego starań. Pan Starowicz podobno wykreślił pedalstwo z listy zboczeń. A kiedy wykreśli zoo/nekro/pedofilię ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 11.02.10, 19:35 pi_r_ola napisał: > "Trwały związek" - kupa śmiechu. > Przeciętny pedał ma takich trwałych związków tysiące, podczas gdy przeciętny > heteroś - może kilka(naście). Nie sądzę żeby słowa "przeciętny pedał ma takich trwałych związków tysiące" były prawdą. Ale nie sądzę też żeby ciebie prawda interesowała. Bo ty wiesz lepiej. Tak BTW to od jakiej ilości związków liczymy "zuooo"? > Przeciętny zoofil, czy nekrofil - nnnooo nie wiem > , > nie badałem. Jeśli uważasz, że do stwierdzenia czy zwłoki są w stanie obdarzyć uczuciem wykorzystującego je nekrofila potrzeba "badań" to wyraźnie pokazuje, że nie jesteś z kim kogo interesuje cokolwiek poza stwierdzeniem, że "pedały to zuooo". > Koza żyje chyba trochę krócej, niż kobieta. Myślę, że zależy od > jego starań. Pan Starowicz podobno wykreślił pedalstwo z listy zboczeń. A kiedy > wykreśli zoo/nekro/pedofilię ? Nie wiem. Jeśli jesteś tym osobiście zainteresowany to może go zapytaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 11.02.10, 22:21 piszesz w miarę normalnie, ale czy żądasz prawa dla związków homo? albo żeby takie pary dzieci miały? to chyba nie byłoby zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 11.02.10, 22:46 kalowiec napisał: > piszesz w miarę normalnie, ale czy żądasz prawa dla związków homo? > albo żeby takie pary dzieci miały? Ludzie są ciekawi. I jak mają jakieś pytania to starają się znaleźć na nie odpowiedzi. Dyskusja o związkach partnerskich czy adopcjach dostępnych dla par jednopłciowych na pewno byłaby bardzo ciekawa i pouczająca. Ale nie w gronie ludzi rzucających obelgi i wiedzących lepiej. Jak pisałem temat dotyczy okolic bardzo wrażliwych czyli okolic genitaliów. To dla każdego chyba społeczeństwa jest ciężki temat. A Polacy są pruderyjni na dokładkę. > to chyba nie byłoby zdrowe... No więc związki partnerskie a właściwie ich formalizacja nic nie zmienia poza ułatwieniem życia wielu jednopłciowym parom. Adopcja to temat trudniejszy więc warto go badać korzystając z doświadczeń takich par i dzieci wychowywanych przez te pary. Intuicyjnie czuję, że wychowywanie dziecka przez parę gejów nie zaszkodziłoby mu. Ale jak ktoś mnie przekona, że jednak zaszkodziłoby to zmienię zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 12.02.10, 01:50 Na obiad zryj g...o z powidlami, a na deser obezryj sie sperma! Odpowiedz Link Zgłoś
fibius Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 12.02.10, 06:56 rozumiem że polecasz swój codzienny posiłek? To twoje chrześcijańskie wartości? G... i nasienie? Brawo katoliku, a teraz idź z pochodnią zapolować na Żydów co ci dzieci na macę przerabiają Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 i weź tu z takim rozmawiaj. 12.02.10, 12:07 dorwało się do komputera i pluje, kłamie, wyzywa i co tylko się da, aby wyszło na jego. niestety z pewnymi ludźmi nawet nie ma co próbować dyskutować. spróbuj, a dostaniesz w odpowiedzi stek wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-1972 Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 12.02.10, 16:49 otóż z tysiącami to może faktycznie przesada, ale że ci obrzydliwi zboczeńcy mają dużo więcej przelotnych partnerów niż normalni to fakt. To w klubach tych dewiantów są tzw. dark-room'y - miejsca gdzie zboczeńcy mogą się anonimowo gzić z kim popadnie Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ależ - homoseksualizm jest zboczeniem !!! 13.02.10, 06:52 rafal-1972 napisał: > otóż z tysiącami to może faktycznie przesada, ale że ci obrzydliwi zboczeńcy > mają dużo więcej przelotnych partnerów niż normalni to fakt. To w klubach tych > dewiantów są tzw. dark-room'y - miejsca gdzie zboczeńcy mogą się anonimowo gzić > z kim popadnie Używanie epitetów pokazuje, że masz w związku z homoseksualistami jakiś problem. Zadałbym ci jedno czy dwa pytania a propos bo ciekawi mnie kwestia owego mitu nt większej ilości partnerów osób orientacji homoseksualnej i ewentualnych przyczyn takiego stanu ale nie jesteś osobą którą interesuje normalna wymiana poglądów w tym temacie. Ty po prostu musisz sobie poubliżać osobom homoseksualnym. Tak jak inni muszą sobie poubliżać Żydom, księżom, katolikom etc. Napiszę tylko, że zachowania seksualne mogą i bardzo często się różnią u różnych grup ludzi. Ja lubiąc seks i uznając jego ogromną wartość w życiu człowieka mógłbym obrzydliwymi zboczeńcami nazywać np. katolickich księży czy np. dorosłych prawiczków. Odpowiedz Link Zgłoś
bolt64 Nawiedzony prostak powinien przeprosić 12.02.10, 10:36 Jakby obraził katoli to zaraz byłby szum i oburzenie... Takie chamstwo musi być pociągane do odpowiedzialności, żeby innym homofobom pokazać co się robi z takimi prostakami. Już jedna moherowa dostała wyrok, więc czekamy na następne. Odpowiedz Link Zgłoś
misshyde Gazeta kasuje niewygodne watki 12.02.10, 14:07 Napisalam, ze homoseksyalizm, to przeciez odchylenie i moj watek zostal skasowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
gelerth0 Re: Gazeta kasuje niewygodne watki 12.02.10, 21:34 Nie pierwszy i nie ostatni. Nota bene jest sporo tematów, które powodują znikanie postów. Odpowiedz Link Zgłoś
fokkusu Niech sobie homoFOBY obrażają, a my geje... 12.02.10, 14:08 Niech sobie homoFOBY obrażają kogo chcą, a my geje powinniśmy pokazać tym prostakom, że jesteśmy na poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
meezer Dewiacja czyli zboczenie 12.02.10, 15:47 ej.. może z nekrofilią i zoofilią przesadził, ale homoseksualizm nie jest normatywnym zachowaniem ludzi. Z tego punktu widzenia JEST dewiacją, czyli zboczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś