maciejkozlowski Bu-haha. naprawdę myślałem, że to dowcip ! 01.03.10, 18:09 No to brawo dla policji, że ma tylko takie sukcesy i takich "bandytów" łapie. Nawet nie dostrzegają własnej śmieszności. Błazny ! . A najśmieszniejsze, że wiekszośc z nich jara marychę po służbie albo chla wódkę i na służbie i po służbie. Klowny. Żałosne błazny ! Odpowiedz Link Zgłoś
tulek21 Żal Mi Polskiego Prawa ; ( Zalegalizowac MJ, 01.03.10, 18:10 Panie Prezydencie Zobacz Jak Nas Jest Wielu Legalize It, To nie zabija ! A leczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy dać im jeszcze prawo noszenia broni na urlopie 01.03.10, 18:15 a wtedy zaczną strzelać do podpitych młodzieńców na przystankach... mało im jednej tragedii? Zanim zawodowiec, policjant, ruszy na przestępcę, ocenia siły i szanse. Kalkuluje i... wzywa wsparcie, w wypadku wątpliwości czy sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fabon Policja juz ohu..la calkowicie 01.03.10, 18:16 ROzumiem ze realizuja prawo, ale chyba jeszcze mysla? Ci co to prawo stworzyli juz dawno nie sa w sejmie, czesc z nich siedzi w kryminale, czesc najzwyczajniej przekupiona itp. Najlepiej kucie kupcie sprzet policji za miliardy euro to szybko przeczesa kazde mieszkanie w Polsce i znajda w co trzecim jakis dziwny przedmiot jak marihuana czy skora z weza z Brazyli, ktorej posiadanie zabrania UE. A jak juz wiekszosc z nas zamknac to wreszcie bedzie spokoj oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
wykidajlo2 Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 18:20 Są świetni i skuteczni, szkoda by talent się marnował. Powinni pracować do 65. Odpowiedz Link Zgłoś
luma82 Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 01.03.10, 18:31 wykidajlo2 napisał: > Są świetni i skuteczni, szkoda by talent się marnował. Powinni pracować do 65. hehe, dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Escobar w Hajnowce 01.03.10, 18:46 Sprawa jest rozwojowa bo gdzies zakitral lufké Odpowiedz Link Zgłoś
str0ng Re: Escobar w Hajnowce 01.03.10, 19:17 Komentarz zaj...ty :) Oplulem sie i poplakalem ze smiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Escobar w Hajnowce 01.03.10, 20:40 cezar85 napisał: > Sprawa jest rozwojowa bo gdzies zakitral lufké Jak dla mnie najlepszy post wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
mircool5 Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 18:47 A ja w piątek przechodziłem przez jezdnię w niedozwolonym miejscu.Mandat 50 PLN.Radiowóz mnie dogonił.Scena jak z Bareii w "Co mi zrobisz...".Proponuję ekranizować w TVN TURBO.Aha."Władza" wyjaśniła że to ogólnopolska akcja.Kryjcie się przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 01.03.10, 20:44 mircool5 napisał: > A ja w piątek przechodziłem przez jezdnię w niedozwolonym miejscu.Mandat 50 PLN.Radiowóz mnie dogonił.Scena jak z Bareii w "Co mi zrobisz...".Proponuję ekranizować w TVN TURBO.Aha."Władza" wyjaśniła że to ogólnopolska akcja.Kryjcie się przestępcy. No bo widzisz chłopie, to jest tak : są punkty, za punkty są premie. Za złapanie rzeczywistego przestępcy (złodziejstwo, rozbój, etc) 10 Punktów. Za złapanie takiego gostka jak Ty - 1 Punkt. Jak myślisz, co się bardziej opłaca? Złote ruble przeciwko orzechom, że lepiej polować na takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 01.03.10, 21:01 mircool5 napisał: > A ja w piątek przechodziłem przez jezdnię w niedozwolonym miejscu.Mandat 50 > PLN.Radiowóz mnie dogonił.Scena jak z Bareii w "Co mi zrobisz...".Proponuję > ekranizować w TVN TURBO.Aha."Władza" wyjaśniła że to ogólnopolska > akcja.Kryjcie się przestępcy. Kolega miał tak samo... o 1:20 w nocy z nieznakowanego radiowozu wyskoczyli... 50 zł mandat... kumpel mówił że akcja czysta paranoja i tydzień był w szoku... Polska to bardzo dziwny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 18:52 STATYSTYKA, STATYSTYKA... Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke i bardzo dobrze! 01.03.10, 19:04 Niech się chwalą! Dopóki się chwalą wiadomo że mamy chore prawo które należy zmienić. Nawiasem mówiąc co PO zrobiła z inicjatywą obywatelską ok 2 mln ludzi mającą na celu depenalizację zielska? Synkowie prominentnych działaczy latają z zielskiem w kieszeni, im nikt nic nie zrobi, a szkoda bo może obudziliby się ich tatusiowie z ław poselskich. Odpowiedz Link Zgłoś
deval Piszesz - nie pal 01.03.10, 20:10 Nie byliście w stanie zebrać <b>20 tysięcy</b> podpisów (a potrzebowaliście co najmniej 100 tysięcy, żeby to zgłosić jako inicjatywę obywatelską) - a i z zebranymi się okazało, że część już po wstępnej selekcji (wg walidacji liczb) jest nieudolnie sfałszowana - więc tu nie ch... o dwóch milionach. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 19:16 Jaka Komenda taki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
k1-1 Palic czy Pic? ot pytanie? 01.03.10, 19:23 zielsko czy alk ? ano co kto woli... Odpowiedz Link Zgłoś
konraddd11 Brawo... "sludzy Babolonu" !!! 01.03.10, 19:25 Zamiast scigac prawdziwych przestepcow, to przesladuja mlodych ludzi, ktorzy chca choc na chwile polepszyc sobie samopoczucie przypalajac "jointa". Policja boi sie legalizacji marihuany, bo gdyby tak bylo, to nie mieliby kogo aresztowac - przeciez latwiej jest przymknac niegroznego palacza z woreczkiem ziola niz zadzierac z mafiozami! Bierzcie przyklad z Czechow - oni juz sobie z tym poradzili! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg To nie koniec sukcesów. 01.03.10, 19:33 Wczoraj na komisariacie wszyscy byli trzeźwi! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 19:35 A lewe interesy kręci się nadal na problemów za co Polacy płacą z podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
delling Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 19:42 Spektakularny sukces - na miarę Hajnówki albo innej pipidówki :) PS. Bierzmy przykład z Czechów - to mądry i pragmatyczny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
adiqqq Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 19:42 Znowu wszystko fajnie. Artykuł opisujący "sukces" Policji , dużo komentarzy, wyrażających opinię na ten temat, ale co z tego wynika? Były akcje podpisywania petycji, coraz częściej na dużych portalach pojawiają się artykuły, w których opisany jest bezsens karania za posiadanie marihuany. Może czas zrobić jakieś badanie opinii publicznej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
br-e-t Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 19:57 O rany-gratulacje.A nie złapali kogoś kto przechodził na czerwonym świetle-to by dopiero był sukces!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al To jeszcze nic!!!! 01.03.10, 19:59 Znam przypadek, gdzie do aresztu został wsadzony gosciu, za to, że na jego podwórku rosła kilkunastocentymetrowa samosiejka jakiegoś ziela! Odpowiedz Link Zgłoś
skewl Żenada totalna 01.03.10, 20:11 To jest po prostu chore, że chłopaka zatrzymali na całą noc w areszcie. Szkoda, że go na miejscu nie rozstrzelali. Chore prawo, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wkuzma1 Re: Żenada totalna 01.03.10, 21:08 A co powiesz na to? U mnie znalezli 0,7g ziola brutto(nawet waga torebki sie liczy:)). Wpier..ol na komisariacie, 48h, przeszukanie w domu, wyrok w zawieszeniu i grzywna:). Dodam ze nie bylem wczesniej notowany, karany czy nawet podejrzany. Dla tych glabow to jedyna szansa zeby sie wykazac. Mimo mojej niewesolej sytuacji myslalem ze rykne ze smiechu gdy slyszalem ich rozmowy sluzbowe na komisariacie. Tak jakby warunkiem wstapienia do policji bylo ukonczenie szkoly specjalnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 20:32 Kpina to nasze prawo Przez tytoń umierają tysiace ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
mawt to polskie prawo zakrawa na kpinę 01.03.10, 20:43 pogratulujmy politykom, którzy z posiadania zioła na własny użytek zrobili przestępstwo, a teraz nie chce im się tej głupoty odkręcić Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 20:43 To on! No ja ci mówię, bracie, to on! Podchodzi na ulicy, tak, w kaburze trzyma broń. To on przegląda mi kielnie! To on uśmiecha się spod wąsa bezczelnie! To on, on, on w mundurze i czapie To on takich jak ja, takich jak ja łapie To on za gangsterami człapie powoooooli, bo w ich jest niewoli To on, on, on! Gruby jak baleron To on, on! Cholerny, tłusty Babilon To on, on, on! Gruby jak baleron To on - cholerny Babilon! O jada joj Panie oficerze - sukces jak cud Małolat na przesłuchaniu będzie zeznawał tak jak z nut Łapać prawdziwych bandytów nieco strach A nuż, nie daj Boże, któryś zna swój fach I będzie premia, premia, premia Na obwisłej piersi zaraz zawiśnie, bracie, tutaj tak medal A potem wódka, wódka, wódka Z kolegami i z dziwkami będzie wielki bal Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 20:44 Nielegalnosc narkotykow to widoczny efekt powiazania mafi z rzadem, przecierz wystarczy zalegalizowac narkotyki i mafia zostaje pozbawiona automatycznie kasy z samych porwan czy haraczy przeciez nie wyzyja. Ale to jednoczesnie spowodowaloby odciecie kasy dla wielu politykow, koniec z lapowkami dla policji celnikow itp. ........... katastrofa gospodarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw.lorenc jak wiadomo najważniejsza jest statystyka. 01.03.10, 20:55 A tu prosta sprawa: 1gr, postępowanie nakazowe, grzywna ... ot sprawa kolejna rozwiązana. ;) ... premia. Odpowiedz Link Zgłoś
gz_2005 Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 21:01 BRAWO MILICJANCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie dowcipy o M(po)ILICJANTACH SĄ DO BÓLu Prawdziwe:) GRATULACJE ZAWSZE BLIZEJ BELI Odpowiedz Link Zgłoś