sharn1 03.03.10, 13:07 Dżentelmeńska umowa z Palikotem. Wybory miały być pokazaniem klasy. Dawno się tak nie uśmiałem.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur74 PO stoi przed rozłamem? 03.03.10, 13:12 Odkąd Tusk zrezygnował z kandydowania na Prezydenta, trwa walka o wpływy w PO. Z jednej strony Schetyna, z drugiej strony Donek. Będzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PO stoi przed rozłamem? 03.03.10, 13:24 Rozłamu akurat bym się nie obawiał - to normalne w partii demokratycznej, w odróżnieniu od PISu, który nas wszystkich zaskoczy w weekend, wybierając przewodniczącego, z pośród wielu kandydatów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: PO stoi przed rozłamem? 03.03.10, 13:26 Niom. Siłę demokracji poznali najlepiej Płażyński, Olechowski, Rokita... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: PO stoi przed rozłamem? 03.03.10, 13:51 sharn1 napisał: > Niom. Siłę demokracji poznali najlepiej Płażyński, Olechowski, > Rokita... Wyrzucił ich ktoś? Pluł ktoś na nich, że odeszli? Mówił ktoś im, że nie mają już wstępu do PO? Oskarżał ich ktoś, że są agentami PiS albo "innych sztanów"? Jeżeli chcesz mieć przykład braku demokracji w PO.... to będzie nim Misiak oskarżany tylko na podstawie doniesień prasowych, chociaż PO dobrze wiedział że w sprawie pseudo "afery stoczniowej" był niewinny (z innymi sprawami to może być gorzej). Inna sprawa, że i on odszedł z PO z własnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: PO stoi przed rozłamem? 03.03.10, 14:17 Hehe wszyscy odeszli z "własnej woli"... Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 ktoś wie co się dzieje z PIS ? 03.03.10, 16:13 Zakończyli działalność ? Sztandar wyprowadzili ? Pytam , bo ostatnio wszyscy się zastanawiają Sikorski czy Komorowski, albo też czy Komorowski wygra czy Sikorski. O pisiorach nikt nie wspomina, nie mówi i nie interesuje się. Dlatego pytanie jest takie , czy oni jeszcze tam w tym sejmie są czy już nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: ktoś wie co się dzieje z PIS ? 03.03.10, 16:40 PR PO przyćmił PiS, i o to chodziło. Ale nie bój nic, jeszcze się napatrzysz swojego pisiorka. Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 Re: ktoś wie co się dzieje z PIS ? 03.03.10, 17:03 no widzę , że nie załapałeś ironii , nie szkodzi, może następnym razem Co do mojego pisiorka to jest ok , inne pisiorki mnie nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Odeszli za porozumieniem stron 03.03.10, 15:34 Jak to bywają rozwiązywane umowy o pracę;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PO stoi przed rozłamem? 04.03.10, 20:50 artur74 napisał: > Odkąd Tusk zrezygnował z kandydowania na Prezydenta, trwa walka o wpływy w PO. > Z jednej strony Schetyna, z drugiej strony Donek. etam. Donek, Schetyna, Schetyna Donek... przeciez to figuranci. Tam walczą powazne siły, nie wydmuszki, choć owe wydmuszki firmują "walkę" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Wyrzucić ? co za strata dla kabaretu pt Sejm 03.03.10, 13:15 Palikota nie można wyrzucic, ale można przewieźć...do psychiatruszki Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Wyrzucić ? co za strata dla kabaretu pt Sejm 03.03.10, 13:24 a gdzie ciebie trzymają? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawjacek jak pajacot zostanie to PO przegra anstepne wybory 03.03.10, 14:00 > a gdzie ciebie trzymają? przecież Palikota przyjmą w kazdym ośrodku. Niejeden na nim zrobi profesurę. Będą sprawdzać czy taki głupi czy tak dobrze udaje głupiego. PO straciła wiele przez palikota. Z palikotem odejdzie z elektoratu PO wielu głupków , którzy widzieli w nim idola. Co do kampanii negatywnej to Tusk chyba ma nierówno pod sufitem. Najpierw namawia wszystkich w partii aby pluli do końca kadencji na PiS a potem się dziwi ze nienawiść weszła ludziom w krew i stałą się sposobem walki politycznej wewnątrz PO. Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: jak pajacot zostanie to PO przegra anstepne w 03.03.10, 14:50 U niektórych straciła, u innych zyskała. Zaryzykuję, że posiadających tradycyjne poczucie smaku Palik mierzi, natomiast podnieca podstawowy erektorat ;) Platformy, czyli młodych kształconych z miasta. Co do nienawiści, pełna zgoda. Ciekawe tylko, że liderzy PO, deklarując miłość, bez skrupułów posługują się nienawiścią. I nie mają przytem dysonansu poznawczego! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Wyrzucić ? co za strata dla kabaretu pt Sejm 03.03.10, 21:27 dyktator_bolandy napisał: a gdzie ciebie trzymają? Jest demokracja,dzieciaczku. A w sejmie mogą byc nawet idioci...i są Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wyrzucić ? co za strata dla kabaretu pt Sejm 04.03.10, 16:02 slavik222 napisał: > dyktator_bolandy napisał: > a gdzie ciebie trzymają? > > Jest demokracja,dzieciaczku. > A w sejmie mogą byc nawet idioci...i są To Ty jesteś posłem??? Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Wyrzucić ? co za strata dla kabaretu pt Sejm 03.03.10, 13:33 no. są takie koncepcje polityczne w świecie. jak nie masz argumentow a gośćma celne obserwacje, to wtrącasz gościa do psychiatruszki. Kto będzie słuchał wariata. Sowici to wypracowali.. ale wasze wzorce slavik są dla nas obce. I niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Czy ktoś w końcu Schetynie podziękuje? 03.03.10, 13:34 Ten człowiek, choć wpływowy robi złą robotę. Przynajmniej ja tego nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawjacek Schetyna ma dośc kr...yna 03.03.10, 14:02 > Ten człowiek, choć wpływowy robi złą robotę. Przynajmniej ja tego nie kupuję. Mało to gangsterów i sobiesiakopodobnych ktorzy sypną groszem gdy palikota zabraknie ? Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Wyrzucić ? co za strata dla kabaretu pt Sejm 03.03.10, 23:15 foruman napisał: no. są takie koncepcje polityczne w świecie. jak nie masz argumentow a gość ma celne obserwacje...ale wasze wzorce slavik są dla nas obce. To jest właśnie poziom magla..i tak nie zostanie.. Kiedys odejda prl-owscy sedziowie,spoleczenstwo dojrzeje. Byc moze, jesli bedzie mniej poslow w sejmie,a wiecej merytorycznej pracy, to ludzie pokroju palikota nie beda mieli czasu na kabaret tylko zmuszeni beda do ciezkiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 PO to typowa partia władzy. 03.03.10, 13:21 Posiadanie władzy ich cementuje ale z czasem rosną ambicje współwładców. Gdyby wszyscy dali się zadowolić tak łatwo jak Niesiołowski: pluje jak mu każą za jedno stanowisko, na którym na dodatek wypada czasem ugryźć się w język... Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: PO to typowa partia władzy. 03.03.10, 14:11 a jaka partia ośle dardanelski nie jest partia władzy ? jesli nie dąży do wladzy to niech sie zajmie hodowla kanarków. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: PO to typowa partia władzy. 03.03.10, 14:53 Różnica jest taka, ośle dardanelski, że niektóre partie mają jakąś ideologię albo chociaż pomysł... A PO nie ma ideologii żadnej (poza władzą oczywista) ani też pomysłu na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: PO to typowa partia władzy. 03.03.10, 17:02 Prosze, wymien chociaz 1 taka partie. I prosze... nie UPR :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Wyrzucenie Palikota dopiero rozwiąże mu język 03.03.10, 13:22 PO trzymała Palikota jako błazna nadwornego do opluwania i poniżania PiSu. A tu masz ci, okazuje się, że błazen jak najbardziej samodzielnie myśli i ma swoje ambicje polityczne. Dżin wypuszczony z butelki na innych uderza w swoich reżyserów. Tego scenariusz nie przewidywał i co teraz? Wyrzucenie Palikota z PO dopiero by mu rozwiązało język, a na pewno ma sporo do opowiadania o sprawach wewnętrznych i mechanizmach tej zacnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Wyrzucenie Palikota dopiero rozwiąże mu język 03.03.10, 14:54 Za dużo nie może opowiadać, bo przypomniana będzie sprawa studentów i emerytów wysupłujących ostatni grosz na jego kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Zaraz zobaczymy co Schetyna w instrukcjach 03.03.10, 13:26 przesłał młodym "demokratom". Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 "Prawybory" ... czyli granat wrzucony do szamba 03.03.10, 13:26 brawo dla geniusza intryg i PIARu Donaldu Tusku ! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry sikor ma reakcje narwanego czekisty 03.03.10, 13:27 zatrudnil bym go do wywozenia obornika i jednoczesnie utemperowal chore ambicje jazdy na wysokim koniu Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski Czy popełnił pan Plagiat , Panie Palikot? 03.03.10, 13:28 Pańska teza, którą umieścił Pan na swoim blogu, taka mianowicie, że Sikorski to Kaczyński minus zaburzenia osobowościowe bardzo przypomina to, co napisałem w końcowych zdaniach poniższej notki, na moim blogu. Przypadek? Może mi Pan to wyjaśnić? balsamlomzynski.blox.pl/2010/02/320-Mozg-Szczygly-w-Bistro-de-Paris.html Jeśli Pan masz zdolność honorową, to zapraszam, z gołymi rękoma, na Ziemię Łomżyńską. Odpowiedz Link Zgłoś
kandydat.na.kandydata Re: Czy popełnił pan Plagiat , Panie Palikot? 03.03.10, 13:38 balsamlomzynski napisał > Pańska teza, którą umieścił Pan na swoim blogu, taka mianowicie, że > Sikorski to Kaczyński minus zaburzenia osobowościowe tak napisał? a to fajans... Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Czy popełnił pan Plagiat , Panie Palikot? 03.03.10, 14:56 Hm... Może jedne zaburzenia na minus, ale za to inne na plus. Rozpasane ego to też zaburzenie osobowości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Palikot: Wyrzucić mnie? A co z golfistą z Florydy? 03.03.10, 13:41 ach funny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
spindoktorzy SpinDoktorzy.pl: Już nie kandyduje na prezydenta? 03.03.10, 13:41 spindoktorzy.pl/2010/02/10/palikot-na-prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Wniosek: o życiorysie Radsika rozmawiać NIE WOLNO! 03.03.10, 13:47 Jak widać, w PO nie wolno źle mówić o PiS - a przede wszystkim nie wolno pytać o życiorys Radsika, bo to drażliwy temat. Radsikowi resztki rozumu odbiera apopleksja, gdy ktoś pyta o jego przeszłość w Ropie, Pisie, "Oksfordzie" itd Pan Schetyna ze swym nowym kumplem Giertychem zadba, by Radsik był czczony i uwielbiany. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Wniosek: o życiorysie Radsika rozmawiać NIE W 03.03.10, 13:56 a co cię tak razi w Radku że Oksford.Afganistan ,NY,itd itp? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Wniosek: o życiorysie Radsika rozmawiać NIE W 03.03.10, 14:18 > a co cię tak razi w Radku że Oksford.Afganistan ,NY,itd itp? To "itd itp" jest najciekawsze... Polska jest jedynym krajem świata, w którym na serio może być wybrany ktoś tylko dlatego, że "zna angielski". Nietrudno manipulować takim "elektoratem". A Radsik nie tylko angielski zna - różne najbardziej odrażające kreatury współczesności pokroju Murdocha i Cheneya są mu bardzo bliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku jak nie wolno to co tu robisz? 03.03.10, 14:05 a nie w więzieniu złej władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Wniosek: o życiorysie Radsika rozmawiać NIE WO 03.03.10, 14:23 Niestety nie zapisałem się do PO, więc mnie pan Schetyna nie wyrzuci. > a nie w więzieniu złej władzy? Ależ dobra ta nasza waaadza - pozwala na istnienie internetu! Chociaż Palikotowi z internetu korzystać nie wolno, mimo że podał tylko suchy fakt: "Radsik był w PiS". Ze słów Jakubiak wynikało, że był tam bardziej gorliwy i fanatyczny, niż sami pisowcy. No ale o tym "wolne media" nie piszą, Radsik musi być mieć reklamę pozytywną. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Radek atakuje kaczora,Palikot Radka Palikota 03.03.10, 13:50 władze PO.Platformersi upodabniają sie bez reszty do pisdzielców! deser.pl/deser/10,88223,6551566,PiS___Woda_Czyni_Cuda___Szymon_Majewski_Show.html Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Radek atakuje kaczora,Palikot Radka Palikota 03.03.10, 13:58 a od kiedyż to ktoś w PIsie był łaskaw atakować się wzajemnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Palikot: Wyrzucić mnie? A co z golfistą z Florydy? 03.03.10, 13:55 Ten "golfista z Florydy" rzeczywiście się skompromitował!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Palikot: Wyrzucić mnie? A co z golfistą z Florydy? 03.03.10, 13:58 Nie bać się o Pana Palikota on sam się potrafi obronić - ma takie haki na swoich byłych kolesiów że takich nawet nie mają bracia Kaczyńscy razem z całym ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac Januszu Palikocie, pozytywne zaskoczenie! 03.03.10, 14:02 Przyznam, ze jako postronny obserwator ubolewałem nad "niskimi" zagrywkami Palikota pod adresem Prezydenta RP, aż tu prosze bardzo ukazał się nam prawie zdrowy Palikot mówiący wprost i o wszystkich z tą samą "werwą" (zwłaszcza o szefostwie PO), braną z wolności słowa!? Co prawda jad antypisowski wyssał z mlekiem mentalnej matki (PRL-u); jaka mać, taka (tolerancyjna dla innych poglądów) brać... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Januszu Palikocie, pozytywne zaskoczenie! 03.03.10, 14:10 Filozof-milioner, tacy się nie krępują:) Zauważyłem w jakże czestych rozmowach u Olejnik - zaprasza go bo on nie cytuje biuletynu SMSowego PO:))) Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac Re: Januszu Palikocie, pozytywne zaskoczenie! 03.03.10, 14:23 loppe masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Jedni i drudzy (PO/PiS) zwariowali ! Palikot to 03.03.10, 14:02 błazen, ale nie swój rozum ma. Jego słowa o Sikorskim bliskie prawdy. Sikorski, nie zostanie prezydentem RP, a jeśli nawet to będzie tragedia. Natomiast odbierze głosy Komorowskiemu i może pomóc Kaczyńskiemu. Ja będę głosował na Cimoszewicza oczywiście jeśli wystartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku dobre pytanie zadał Palikot 03.03.10, 14:04 tak jest z sitwami w polityce nie wyrzucasz cwaniaka z Florydy i nie masz bata na resztę bo zadadzą dobre pytanie: a co z golfistą? Odpowiedz Link Zgłoś
kandydat.na.kandydata Palikot nigdy nie pasowal 03.03.10, 14:07 do Platformy, przyczepił się jak gówno do okrętu i tylko psuje wizerunek partii Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Palikot nigdy nie pasowal 03.03.10, 14:59 Ty tak poważnie czy dla jaj? Bo psujów tam jest więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Palikot nigdy nie pasowal 03.03.10, 15:09 A kiedy to PO miało jakikolwiek wizerunek? - chyba gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sharn1 03.03.10, 14:07 sharn1 napisał: > Dżentelmeńska umowa z Palikotem. Wybory miały być pokazaniem klasy. > Dawno się tak nie uśmiałem....:)))))) Czego chcesz od Palikota? Przeciez jego nie stac na cos innego! PS - A ten golfista z Florydy to taka sama glista jak Palikot i cale PO! Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Jest faktem, ze Palikot nie rozumie co to partia ! 03.03.10, 14:09 Atakowanie czlonkow wlasnej partii swiadczy o tym, ze ten facio nie dorósł do polityki ! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jest faktem, ze Palikot nie rozumie co to par 03.03.10, 14:15 w tym wzgędzie daleko mu do ideału czyli Zbigniewa Chlebowskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jest faktem, ze Palikot nie rozumie co to par 03.03.10, 14:29 simonh napisał: > Atakowanie czlonkow wlasnej partii swiadczy o tym, ze ten facio > nie dorósł do polityki ! To prawda, niestety. Najwyższy czas by wypierdolić go z hukiem z PO. Wystarczy tego klapania dziobem na lewo i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Jest faktem, ze Palikot nie rozumie co to par 03.03.10, 15:01 Tak jest, dał nam przykład Kaczyński jak trzymać partię za twarz :) Oj, wesoły czas nam nastał, kiedy PO zaczyna robić to, co zawsze zarzucała innym. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Palikot: Wyrzucić mnie? A co z golfistą z Florydy? 03.03.10, 14:12 PO od PiSu nie nie różni poza opakowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Dokładnie. Zawsze głosowałem 03.03.10, 15:40 na obie na raz. Na prezydenta to po prostu rzucę monetą. Tylko nie zdecydowałem, która strona będzie dla kaczora, a która dla tajemniczego kandydata PO. Może są jakieś propozycje;) Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Grisham "Firma" 03.03.10, 14:24 Przeczytajcie tę książkę. Myślę, że jest to Biblia Platformy a Palikot pozytywną postacią z tej powieści sensacyjnej. Okienko transferowe się otworzyło i będziemy świadkami ruchów, które nie przyśnią się najlepszym filozofom. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_miszczuk sami żeście tego głupka na własnej piersi wychowal 03.03.10, 14:29 Paligłup, Paligłup - nareszcie skończy się wstyd dla lubelszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś