bgabka 03.03.10, 18:01 przecież ten tekst nie był ani mądry, ani śmieszny, ani błyskotliwy. a sam karpiniuk to kawał prostaka i ćwierćinteligenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extrafresh Re: Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawa leży ta 03.03.10, 18:08 1. Beznadziejny wybór. Dla mnie Nelly #1. 2. Gdzie linki do sentencji?! Odpowiedz Link Zgłoś
duzymietek Po co ta gala? 03.03.10, 18:30 Non stop w Trójce trąbią, że nie ma kasy, zagrożone media publiczne, że Trójka ulegnie rozwiązaniu ale na gale rozdania srebrnych ust jakoś nie zabrakło... I pewnie to stosunkowo niewielkie pieniądze, ale jeżeli nigdy takich gal nie organizowano a nagrody rozdawano skromnie w studiu, to dlaczego zorganizowaną ją akurat, gdy radio ma kłopoty finansowe? A może te kłopoty to bzdura żeby od ludzi wyłudzić abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
qbin2001 Re: Po co ta gala? 03.03.10, 23:27 Gala odbywa się w sali koncertowej programu Trzeciego. Zajmij się może lepiej lepiej "69 gorącymi zabawami dla par" - pewnie ci to lepiej wychodzi niż wypowiadanie się na temat Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
duzymietek Re: Po co ta gala? 03.03.10, 23:57 I co z tego, że w sali koncertowej, swoje musiała kosztować. Weźmy hipotetyczną sytuację, że masz firmę. Firma finansowo ledwo zipie, ale Ty zamiast jak dotychczas robić spotkania przy kawie, robisz w sali konferencyjnej przyjęcie z grającym Sojką. A później żalisz się do wszystkich, że kasy nie masz i że firma padnie. Czy to racjonalne zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
cinek1024 Przecież to był skrót myślowy (!) 03.03.10, 19:27 Wypowiedź Karpiniuka była sensowna. Chodziło o to, że prawda leży tam, gdzie (faktycznie) leży, a nie tam, gdzie ją umiejscawia popularne powiedzenie (czyli pośrodku). Krótko mówiąc, nie jest tak, że zawsze obie strony mają "po równo" racji - jedna ze stron może mieć tej racji "więcej". Odpowiedz Link Zgłoś
amado80 Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży tam... 03.03.10, 18:11 Pomyłka w tytule! Odpowiedz Link Zgłoś
g3rwazy Prawda leży tam gdzie leży 03.03.10, 18:20 aja dodałbym jeszcze '...i ch*j' Odpowiedz Link Zgłoś
drwal Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży tam... 03.03.10, 18:21 W wypowiedzi Nelly też pomyłka... I to taka, która zmienia cały sens... Ktoś chyba nie myśli. Powinno być: Dlaczego niektórzy posłowie PiS nie kłamią, a niektórzy posłowie PO kłamią?" Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży t 03.03.10, 21:22 drwal napisał: > Powinno być: Dlaczego niektórzy posłowie PiS nie kłamią, a niektórzy po > słowie PO kłamią?" Nelcia nie gadac glupot, kiedy Nelcia nie gadac. Karpiniuk zaprzeczyl teorii pis, gloszacej ze prawda lezy tam, gdzie ja tow. Jarucha ha-Kaczynski polozy. I tego wlasnie pis-bolszewia, ze strachu przed zemsta swojego I sekretarza kc-pis przyznac nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
qbin2001 Re: Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży t 03.03.10, 23:30 Dziwne. Nikt z PiSu nie miał pretensji do Nelci, że powiedziała prawdę? Tak się wygadać z trybuny sejmowej! Odpowiedz Link Zgłoś
amado80 Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży tam... 03.03.10, 18:22 Została poprawiona. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
raphul Re: Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawa leży ta 03.03.10, 18:24 Wszystkie wypowiedzi można odsłuchać na stronie trojki. Zwracam uwagę, że N.Rokita mówiła, że niektórzy posłowie PiS nie kłamią a niektórzy posłowie PO kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży tam... 03.03.10, 19:12 To miernota polityczna, zwykły klakier, co tam sluchać? patrzeć się nie da na tego osobnika! Kto to głosował na to, to nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nicpon007 Szczerze się uśmiałem :))))) 03.03.10, 19:39 Karpiniuk - złoty medal! I za to go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post I tak Franciszek Stefaniuk rządzi:-))) 03.03.10, 19:45 Ale Gdzinowskiego jak na razie nikt nie przebił;) www.youtube.com/watch?v=UJk8D1hGVQo Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Dobry wybór ale Nelly chyba była lepsza 03.03.10, 20:00 tylko za dużo miała ciekawych strzałów i nie wiadomo co wybrać. Jej mąż też był dobry "Niemcy mnie biją!"... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Taki sie narodzil, nie jego wina 03.03.10, 21:09 Zostawcie tego debila on nie wie co bredzi Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben mój faworyt na przyszły rok: 03.03.10, 21:13 "Ja jestem Mirek Drzewiecki i będę robił, co będę chciał" Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Cytat niekompletny i nie jego 03.03.10, 23:03 Karpiniuk skrócił słowa Daniela Rotfelda, który mówiąc o Katyniu i rosyjskiej "prawdzie" powiedział: "Prawda nie leży pośrodku. Prawda leży tam, gdzie leży". Którym to słowom tylko przyklasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
m2h Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży tam... 03.03.10, 23:31 Mimo trzech kolejnych podejść od czasu odejścia Magdy Jethon nie jestem w stanie słuchać mojej ulubionej stacji. Po 5 minutach mam odruch wymiotny jak nie ze względu na lansowane przeboje ( ostatnio Gosia Andrzejewicz) to z powodu miernych pogaduszek politycznych ( "Za a nawet przeciw " choćby dzisiejsze, przy całym szacunku i sympatii do Pana Kuby dzwoniący słuchacze mam wrażenie przechodzą jakąś podejrzaną selekcję i jak nigdy, najwięcej jest gorących zwolenników wiadomej partii, tyle , że tych akurat mam najmniejszą ochotę słuchać. )Nic to przetrzymam i wrócę jak stacja wróci do dawnej świetności. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży tam... 04.03.10, 00:09 Karpiniuk...Kurski Platformy... Odpowiedz Link Zgłoś
m2h Petycja w obronie Trójki 04.03.10, 00:41 www.petycje.pl/petycja/4998/radiowa_trojka_.html Nie oddamy Trójki tak łatwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
a.bastardo Z Trojki do Zera 04.03.10, 02:53 Niech zdechnie! Jest juz blisko Zera. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard34-dwa Karpiniuk zdobył Srebrne Usta. "Prawda leży tam... 04.03.10, 10:45 Karpiniuk się pomylił w tym powiedzonku chociaż jako dziłaczowi Platformisiów trzeba przyznać,że powiedział tylko prawdę tą najprawdziwszą prawdę PO. Tylko że ogólnie się mówi iż "Prawda jest tam gdzie się siedzi"czyli w jakiej jest się sitwie. Odpowiedz Link Zgłoś
spindoktorzy Stefaniuk byl lepszy 04.03.10, 14:26 gosc odwaznie szedl torem i nie bal sie nazwac go logicznym: spindoktorzy.pl/2010/03/04/%e2%80%9eidac-torem-logicznym%e2%80%9d-czyli-%e2%80%9esrebrne-usta-2009%e2%80%9d/ Odpowiedz Link Zgłoś