uhf_online Wychodzi jaka to z PiS "prawica" 06.03.10, 14:50 Klerykalni socjaliści, tylko podejście do aborcji itp. bzdet różni ich od komuchów z sld. Odpowiedz Link Zgłoś
merkant "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 14:53 Chwała Bogu, że szanowni Państwo z PiS nakrecają sie we własnym gronie. Ja nie muszę tego oglądać ani słuchać i niech tak pozostanie. Panie Jarosławie, kiedyś był Pan nadzieją, ale wszystko Pan zepsuł, dlatego wyborcy Panu już podziękowali. Nie sadzę, żeby Pan jeszcze kiedykolwiek zaczął słuchać kogokolwiek oprócz siebie i klakierów z partii, gdzie nikt nie może mieć innego zdania. Pozdrawiam kongresowiczów, bawcie się dobrze, byle z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz PiS dla władzy zrobi wszystko,sprzymierzy się SLD 06.03.10, 14:55 Sprzymierzył się z "Samoobroną" i "Ligą",to może i SLD i PSL.Hofman pieprzył od rzeczy a Migalski do dzisiaj nie zrozumiał jaką kanalią jest Jarosław K.Przez 2 tłuste lata dla emerytów nie było podwyżki,a Zyta ogłosiła komunistyczne hasło: kto nie kuszaje ten nie rabotaje. Odpowiedz Link Zgłoś
1utek bo do tanga trzeba dwojga. 06.03.10, 15:03 Tylko jaki interes do zjednoczenia z bankrutami politycznymi miałoby SLD? Żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Szkodniki należy tępić. 06.03.10, 15:00 Tuska trzeba wyeliminować z polityki. Raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Szkodniki należy tępić. 06.03.10, 15:09 Już go ktoś udupił zakazując mu udziału w wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 profanum_vulgus twoj Fiuhrer Jarek nie ma szans 06.03.10, 15:18 typowy wyborca PISuaru ma w glowie zamiast mozgu uryne. Dlatego od nich moczem czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Kiedy POlacy wreszcie usuną szkodnika ? 06.03.10, 15:03 Dwa stracone lata, są juz nie do odrobienia. Czas POgonic szkodników i mafijnych chamów z partii oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Kiedy POlacy wreszcie usuną szkodnika ? 06.03.10, 15:10 A po co? Żeby PiS kradł i rozdawał co się da Kościołowi ze zdwojoną intensywnością? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Kiedy POlacy wreszcie usuną szkodnika ? 06.03.10, 15:23 suger.suger napisała: > Dwa stracone lata, są juz nie do odrobienia. > Czas POgonic szkodników i mafijnych chamów z partii oszustów. szkodnikow i mafijnych chamow z partii PIS oszustow pogonimy jesienia, kiedy zacznie sie sezon polowan na Kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: To_Koniec_Dyktatury_POlszewików_!!!!! :)))))) 06.03.10, 15:09 To są pierdy chorego umysłu. Jaruś za dużo gra w podejrzane gierki. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Jarosław Kaczyński otworzył Kongres PiS 06.03.10, 15:10 Słoma z butów wychodzi za każdym razem członkom PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 15:13 Ładnie się dorobił pan Tusk, szkodnik?? Odpowiedz Link Zgłoś
sell987 Chcę być premierem 06.03.10, 15:18 Prezesem, Prezydentem i Prymasem mały człowiek wielkie zamiary i mania wielkości co jak wiemy z historii marnie sie kończy.Panie Jarosławie K. niech pan trochę zwolni odpocznie bo będzie źle.I wtedy dojdzie pan do wniosku że to wszystko o co pan się teraz szarpie nie warte jest funta kłaków Odpowiedz Link Zgłoś
qc Magnum Force 06.03.10, 15:26 "Man's got to know his limitations." Dirty Harry. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: To koniec szkodnika Tuska !! :))))) 06.03.10, 15:27 esbol_ze_szkla_kloakowego napisał: > Polski premier Jarosław Kaczyński: > > Adolf mowil podobnie, robil podobne miny i gesty. tez wszystko dla narodu, aby mial co jesc i na czynsz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Nowe Święto Dyrdymała Wspaniałego 06.03.10, 15:28 Będzie to nowe prasłowiańskie święto ludu budującego Kurduplandię Miłości obchodzone w dzień Marzanny, Przed świętem, przez rok cały należy zbierać idiotyzmy, głupoty i bełkoty, i w święto, przy ogniskach, puszczając wianki i paląc koty należy wykrzykiwać te głupoty na karłów, kurdupli i krasnali Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Ja i zapewne mnóstwo moich znajomych 06.03.10, 15:38 nie oglądaliśmy tego politycznego badziewia i bardzo dobrze nam z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 15:41 Lewicy gratulujemy koalicjanta. Powodzenia Panie Napieralski. GOOD LOCK ! Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: To_Już_Koniec_PiS 06.03.10, 15:41 esbol_ze_szkla_kloakowego chciał napisać: > Były premier Jarosław Kaczyński: > > "Dajcie mi władzę jeszcze raz, a już na pewno was tak urządzę, że mnie popamiętacie..." > Polska co prawda potrzebuje odpowiedzialnego przywództwa, dobrego, > merytorycznie przygotowanego, nastawionego na wartości, ale choć nie odpowiadam tym kryteriom, kocham rządzić, a wy mi w tym pomożecie... > Jeśli mnie ponownie wybierzecie, już jutro może być tak, że zamiast wydawać miliardy na szkoły, > szpitale, drogi i nasze bezpieczeństwo - będziemy chcieli > te dziesiątki miliardów przeznaczyć na kontrolę prawomyślności obywateli..." > > ...................................................... > > To doskonałe streszczenie intencji zawartych w przemówienie Jarosława Kaczyńskiego jest silnym ostrzeżeniem przed jego niepoprawną żądza władzy i zarazem końcem złudzeń większości Polaków,z dawnymi zwolennikami PiS włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 15:43 "W Prawie i Sprawiedliwości są już zwolennicy koalicji z lewicą, choć nadal obowiązuje uchwała władz partii, że od SLD politycznie trzeba trzymać się jak najdalej." Jeszcze raz gratulujemy SLD. POOOOOWOOOODZENIAAAAAAAAA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 15:53 esbol_ze_szkla_kloakowego 06.03.10, 15:03 Polski premier Jarosław Kaczyński: itd itp. Identyczny wpis jest o 15:21 Widać że się koleś specjalnie nie wysila, klepie otrzymaną wcześniej kalkę (może sam wymyślił ?, dużo go to musiało kosztować). Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres 06.03.10, 16:05 stefan-50 daj sobie spokuj z tym przybleda esbekiem,on ma klawiature z j e d n y m przyciskiem i pisze na nim,,,,,skopiuj... wypelnia standarty PiS gdzie samodzielne myslenie i krytyka jest surowo wzbronione Odpowiedz Link Zgłoś
halon51 "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 15:53 PIS to partia omanionych chorych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard34-dwa "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 15:57 Chociaż jestem ateistą to mówię "broń Boże nas przed taką ko- alicją"PiS miał już wspaniałych koalicjantów którzy wyszli na tym jak Zabłocki na mydle w dawnej Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Więcej niż szkodnik, dywersant i sabotażysta. 06.03.10, 16:00 "[...] Ja ci powiem szczerze Rysiu. Ja nie mam już siły walczyć z tym wszystkim. Jakby Grzegorz [Schetyna] i Mirek [Drzewiecki] trochę pomogli, przecież wiesz, blokuję tę sprawę [dopłaty] od roku. To wyłącznie moja zasługa...". [Z. Chlebowski] Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. [A. Macierewicz] To Prezes Rady Ministrów, stawał przed państwem, stawał przed nami wszystkimi i mówił "na pewno stocznie zostaną sprzedane tak, że będą dalej budowały statki. To nie jest prawda że chcemy zniszczyć polski przemysł stoczniowy. Odwrotnie, Platforma i ja osobiście gwarantuję że wszystko będzie dobrze". A w tym samym czasie planowano tak naprawdę gigantyczne oszustwo na rzecz kartelu handlu bronią, na rzecz pana El Asira. [A. Macierewicz] Jestem gotów nago wejść na Pałac Kultury i stamtąd mówić, że polski przemysł wcale nie jest sprzedawany za bezcen, bo polski przemysł jest niewiele albo nic nie wart. [D. Tusk, Starachowice 1993 r] Zniszczyć ten rząd. Najgorsze wyjście nawet niedemokratyczne, nawet niekonstytucyjne jest lepsze niż rząd Olszewskiego. [D. Tusk 30.05.1992 r.] Każdego można kupić. Zawód polityka sytuuje się między śmieciarzem a katem. [D. Tusk] Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Więcej niż szkodnik, dywersant i sabotażysta. 06.03.10, 16:07 bydlo_prof_wb zastanawialem sie ze ktos taki jak ty majacy o sobie zdnie jako "wybitnie inteligenty" zadaje sie z takimi gnidami jak Kaczynscy,no chyba ze sie myle i twoj poziom intelektu miesci sie tylko w standarty PiS-Kaczynskich,to by ciebie tlumaczylo Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jak ktoś pisze standardy przez "t" 06.03.10, 18:06 to Bogu powinien dziękować, że ktokolwiek chce z nim wymieniać myśli, bo w zamian otrzymuje się tylko niezrozumiały bełkot i byki ortograficzne, już nie wspominając o literówkach. Jeśli nie chcesz szanować swego interlokutora to szanuj przynajmniej tekst ciemięgo intelektualna... _________________________ exemplum: glosujac na kaczynskiego to tak jak popelnic SAMOBUJSTWO narodu Polskiego [yanfhowah] Ortografia pała! Trzy byki ortograficzne w jednym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Jak ktoś pisze standardy przez "t" 06.03.10, 18:58 zwykla "literowka" jest dla ciebie wazniejszym pretekstem ,od sensu wypowiedzi ,ale to typowe dla szpagatowej inteligencji ,ktora reprezentujesz ,jak sie nie ma argumentow,to musisz sie czyms wykrecic,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ten Twój "sens" jest jeszcze bardziej denny... 06.03.10, 19:12 od Twojej znajomości ortografii, nie mówiąc już o innych elementarnych zasadach pisania tekstu. Dam Ci dobrą radę gratis, tumanku. Nie przyklejaj przecinka do początku następnego wyrazu tylko do końca wyrazu poprzedzającego przecinek. No i po przecinku spacja (space - przestrzeń), a nie przed. Czy to tak trudno podpatrzeć jak to robią "starsi i mądrzejsi"? Wygląda to u Ciebie dramatycznie źle, nawet bez czytania od razu wiadomo ktoś zacz. To tymczasem geniuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Ten Twój "sens" jest jeszcze bardziej denny.. 06.03.10, 20:55 bydlo_prof_wb sens tego co pisalem dotyczyl twojej osoby ,jesli uwazasz ze jestes jeszcze bardziej denny,nie bede sie sprzeczal,w koncu samokrytyka w twoim wykonaniu to cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Ten Twój "sens" jest jeszcze bardziej denny.. 06.03.10, 21:00 yanfhowah napisał: > bydlo_prof_wb sens tego co pisalem dotyczyl twojej osoby > ,jesli uwazasz ze jestes jeszcze bardziej denny,nie > bede sie sprzeczal,w koncu samokrytyka w twoim wykonaniu to cos > nowego. Przyjrzyj sie ciemniaku i m o z e zobaczysz dlaczego przecinek pokazuje czasem na poczatku zdania,jak nie wiesz zapytaj wytlumacze,nie takim gamoniom juz tlumaczylem ,wiec i tobie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb No wprost nie mogę się doczekać i pytam pokornie. 06.03.10, 21:26 Dlaczego te przecinki u Ciebie tworzą taki chaos? Oświeć mnie ciemniaka, mistrzu słowa drukowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Więcej niż szkodnik, dywersant i sabotażysta. 06.03.10, 16:33 bydlo_prof_wb zastanawialem sie ze ktos taki jak ty majacy o sobie zdnie jako "wybitnie inteligenty" zadaje sie z takimi gnidami jak Kaczynscy,no chyba ze sie myle i twoj poziom intelektu miesci sie tylko w standarty PiS-Kaczynskich,to by ciebie tlumaczylo Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Święto Miłości Dyrdymała Wspaniałego 06.03.10, 16:08 Będzie to nowe prasłowiańskie święto ludu budującego Kurduplandię Miłości obchodzone w dzień Marzanny, Przed świętem, przez rok cały należy zbierać idiotyzmy, głupoty i bełkoty, i w święto, przy ogniskach, puszczając wianki i paląc koty należy wykrzykiwać te głupoty na karłów, kurdupli, krasnali i żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
ceb57 "Blokuje nas szkodnik Tusk...". Trwa kongres PiS 06.03.10, 16:25 Kim jest Hofman ? Co do tej pory zrobił? Dlaczego ktoś taki zabiera głos w sprawach, których nie rozumie? Ten kolejny zjazd szkodników pokazuje NARODOWI, kim są naprawdę. Ich jednak nie stać na wyprowadzenie sztandaru, są na to za mali ... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Co zrobnić z rudym robalem? Pacnąć gazetą. 06.03.10, 16:30 Najlepiej GW Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Co zrobnić z rudym robalem? Pacnąć gazetą. 06.03.10, 16:40 wloz rurke w gazete "NIE",i sam sobie przyloz,wszystkie madrosci Urbana wbijesz sobie w glowe Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk jan_sobczak1, glista Kaczynski ma dobrze... 06.03.10, 19:15 siedzi w szambie i zre gów..ile wlezie... Odpowiedz Link Zgłoś