sharn1 12.03.10, 12:01 Dobrze, bo Platforma się dopiero rozkręca. Afery, aferki i skandale to preludium do opuszczenia kurtyny i pokzania Polakom że "Tusk jest nagi". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:01 Mam nadzieje,ze PiSS jeszcze ubedzie wyborcow Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi bo Kopciowa nie chce być "obywatelem 2.kategorii" 12.03.10, 12:12 i"... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Chamstwo,korupcja,złodziejstwo = rządy PO 12.03.10, 12:14 A Donek myślał, że ludzie się nie zorientują. Poparcie leci na łeb, na szyję więc koledzy z PO powinni się chyba spotkać nad grobem tragicznie zmarłej siostry Zbyszka i uknuć coś na Kaczory ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Chamstwo,korupcja,złodziejstwo = rządy PO 12.03.10, 12:18 PO nie różni się wiele od PiS, oprócz własnie tych słabości które wspomniałeś Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Chamstwo,korupcja,złodziejstwo = rządy PO 12.03.10, 12:19 z tym że cała PO nie jest taka jak napisałeś, ma tylko o wiele silniejsza frakcję lodziarską niż inne partie Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Chamstwo,korupcja,złodziejstwo = rządy PO 12.03.10, 12:23 loppe napisał: > > z tym że cała PO nie jest taka jak napisałeś, ma tylko o wiele > silniejsza frakcję lodziarską niż inne partie Lata praktyki. Przecież to KLD połączone z UW i UD. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: i pomysleć! wszyscy liczyli na 139% poparcia! 12.03.10, 12:50 Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
alumagus Re: 139% poparcia w PiS! 12.03.10, 18:41 Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Może z popiołu im się przydarzy. Jacek Kaczmarski tekst oraz wykonanie. www.youtube.com/watch?v=BPjW2iBNoIs&feature=related Stanął w ogniu nasz wielki dom Dym w korytarzach kręci sznury Jest głęboka, naprawdę czarna noc Z piwnic płonące uciekają szczury Krzyczę przez okno, czoło w szybę wgniatam Haustem powietrza robię w żarze wyłom Ten co mnie słyszy ma mnie za wariata Woła - Co jeszcze świrze ci się śniło? Więc chwytam kraty rozgrzane do białości Twarz moją widzę, twarz w przekleństwach A obok sąsiad patrzy z ciekawością Jak płonie na nim kaftan bezpieczeństwa Lecz większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha A kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa Na rusztach łóżek milczy przerażenie Ci przywiązani dymem materacy Przepowiadają życia swego słowa Nam pod nogami żarzą się posadzki Deszcz iskier czerwonych osiada na głowach Dym coraz gęstszy obcy ktoś się wdziera A my wciśnięci w najdalszy sali kąt Tędy! -krzyczy - Niech was jasna cholera! A my nie chcemy uciekać stąd! A my nie chcemy uciekać stąd! Krzyczymy w szale wściekłości i pokory Stanął w ogniu nasz wielki dom! Dom dla psychicznie i nerwowo chorych! www.youtube.com/watch?v=R-7cWBBUedg&feature=related www.youtube.com/watch?v=T62tuT5WgvI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Re: 139% poparcia w PiS! 12.03.10, 19:17 Mapa Polski z uśmiechem. I zgorzkniała z Lechem wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7655829,Tusk_o_Kaczynskim__Specjalista_od_piekla__smoly_i.html Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Może z popiołu im się przydarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Od gromnicy biznesu ołtarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Topi gnojowicą lepperowej straży. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Belzebub w Toruniu miksturę warzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Dmucha episkopat, za słabo się żarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Przez bonzów związkowych i zadymiarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Stać, apeluje do kolejarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Zaradny, uczony element wraży. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Więcej aresztów, biur i korytarzy! Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Obieca wszystko co się zamarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Zwarci w parafiach ciemni janczarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: i pomysleć! wszyscy liczyli na 139% poparcia! 12.03.10, 13:10 Ostatnie wybory PO - 41,51% PIS - 32,11% Wg sondażu od tego czasu obie partie zanotowały spadek popularności PO - -(minus)2,5% PiS - -(minus)9,11% Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 łapówki,układy,agresja,nepotyzm...poleca PO. 12.03.10, 13:23 łapówki,układy,agresja,nepotyzm...poleca PO Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Agresja, nepotyzm, niszczenie opozycji, Ryśki 12.03.10, 14:19 poleca PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Każda rybka połknie ten haczyk 12.03.10, 14:45 Haki na każdego poleca PIS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz skończył się kurna Dzień Dziecka... 12.03.10, 15:22 do wyborów prezydenckich, leszcze z PO, będziecie mieli pozamiatane.. :-) A tak na serio; nie przejmujcie się tymi sondażami bo polskie sondazownie to jedna wielka lipa słuząca mediom do manipulacji władzą... Tak czy siak; wybory przegracie ale te sondaże możecie śmiało olać.. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Chamstwo,korupcja,złodziejstwo = rządy PO 12.03.10, 12:47 sharn1 napisał: > loppe napisał: > > > > > z tym że cała PO nie jest taka jak napisałeś, ma tylko o wiele > > silniejsza frakcję lodziarską niż inne partie > > Lata praktyki. Przecież to KLD połączone z UW i UD. Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Prywata, lewizna, tumiwisizm, lokajstwo = rządy PO 12.03.10, 12:28 Żadna partia w Polsce nie jest tak łasa na pochwały jak PO. Lokaje lubią gdy pan ich docenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: nie, ja się nie podniecam sondażami 12.03.10, 13:26 sondaż to wybory a nie zamówiony towar za który płacisz Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: Prywata, lewizna, tumiwisizm, lokajstwo = rzą 12.03.10, 13:21 makova_panenka napisała: > Żadna partia w Polsce nie jest tak łasa na pochwały jak PO. > Lokaje lubią gdy pan ich docenia. Ba!!! Przecież o to chodzi, prawda??? Społeczeństwo ma władzę, a urzędnicy są na służbie społeczeństwu. Ludzie organizują się w państwo, żeby lepiej żyć, prawo ustanawia się, żeby re;lacje były łatwiejsze, urzędnicy są po to, by obywatelom pomagać. PRzecież wszystkim idzie nam o to, żeby nasze państwo było po prostu fajnym miejscem do życia. Więc jeśli twierdzisz, że: > Żadna partia w Polsce nie jest tak łasa na pochwały jak PO. > Lokaje lubią gdy pan ich docenia. to to cieszy, bo dotychcczas inne partie przy rządzie zachowywały się, tak jakby miały władzę, a nie były na służbie społeczeństwu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 12.03.10, 12:32 Oj urządziły nas po komuchowe styropiany. Z ostatnich dni. W Polsce szybko rośnie liczba samobójstw. Z policyjnych statystyk wynika, że w zeszłym roku na swoje życie targnęło się niemal 5,9 tys. Polaków, niemal tyle, ile co roku ginie w wypadkach drogowych. Zdaniem ekspertów alarmujące statystyki to porażka państwa i polityki społecznej. „Dzień dobry, mam na imię Maciej, mam 30 lat i mam taki problem... od jakiegoś czasu myślę o samobójstwie. (...) Poszukuję pracy bezskutecznie, do tego jeszcze długi, których nie mogę spłacić. Czuję, że przegrałem swoje życie, czuję się jak kompletne zero, do niczego się nie nadaję” – to tyko jeden z kilkudziesięciu wpisów na forum Depresja.pl. Emigracja głodowa 2,5 miliona większość bez prawa do zasiłku.Zyją za 0,00 zł. Bezrobocie faktyczne 3 miliony Bezdomni 0,5 miliona Bankruci około 5 milionów. Takie są fakty nie medialna propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 12.03.10, 12:53 jola_z_dywit6 napisała: > Oj urządziły nas po komuchowe styropiany. A mogliśmy wybrać Wodza Leppera. Wyruchałby jeszcze kilka bab i od razu by się lepiej wszystkim zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Cóz za brak poszanownia dl zmarłych... 12.03.10, 12:50 ale to typowe dla elektoratu PiS wyznającego tylko jedna zasadę aby do władzy, aby ryje do koryta, nie ważne czy z rydzolem czy komuchami, byle do koryta... !! I uważaj żebys tego Lewar w złą godzinę nie powiedział bo się inni mogą zaraz na pogrzebie spotkać... "kto mieczem wojuje"... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: Cóz za brak poszanownia dla zmarłych... 12.03.10, 13:00 Masz rację. Twoje słowa oddają rzeczywistość po odniesieniu ich do obecnie rządzącej PO. To typowe dla elektoratu PO wyznającego tylko jedna zasadę aby do władzy, aby ryje do koryta, nie ważne czy z Ryśkiem czy z Mirem czy z komuchami. Nie ważne czy knuć w knajpie, sejmie czy nad grobem tragicznie zmarłej siostry Zbyszka! Byle do koryta... !! Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Re: Cóz za brak poszanownia dla zmarłych... 12.03.10, 13:19 Nawet nie potrafisz napisać własnego postu tylko przerabiasz mój... Ż E N A D A !! Rest in piss Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: Cóz za brak poszanownia dla zmarłych... 12.03.10, 13:34 Podobno idiotów najlepiej bić ich własną bronią :) Trzymaj się zdrowo typowy wyborco PO! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Cóz za brak poszanownia dla zmarłych... 12.03.10, 15:24 Podobno chęć wynajdywania i bicia wroga, używania haków, polityki nakazowo-rozdzielczej to typowe zachowania PiS. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
karola9938 Re: Cóz za brak poszanownia dla zmarłych... 12.03.10, 16:38 > aby do władzy, aby ryje do koryta, To wypisz wymaluj zachowanie PiS nawet koalicja z SLD im nie przeszkadza tylko dziwi mnie że w Polsce jest 25% kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
powiec2005 Re: Chamstwo,korupcja,złodziejstwo = rządy PO 12.03.10, 13:28 Tusk nie startuje na urząd prezydenta. To dobra wiadomość i dziwię się, że poparcie dla Platformy nie rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Jarosławie Wodzu !! Prowadź nas do Egiptu... !! 12.03.10, 12:59 tylko najpierw wybuduj 3 000 000 mieszkań, o których już się nawet ostatnio nie zająknąłeś... Hahhaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Donaldzie Wodzu !! Prowadź nas po zasiłki......... 12.03.10, 13:13 Prowadź nas po jedzenie na śmietniki, na sen do noclegowni i na dworce, do urzędów pracy po zasiłek... Tylko najpierw przywróć wolny rynek, który zniszczyli Twoi koledzy partyjni umiłowani w lodziarniach i kopertach! hahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Nędzny kopista... z ciebie lewar 12.03.10, 13:21 nie gadam z trollami bootami i własnym echem... Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: To po zakłamanej ustawce nikotynowej... 12.03.10, 13:08 bardziej po pyskowce sikorskiego do kaczuli. zagral tak jak pisior, a ludzie, ktorzy chca glosowac na po maja tego typu akcji po dziurki w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Chamstwo,korupcja,złodziejstwo = rządy PO 12.03.10, 12:11 A Donek myślał, że ludzie się nie zorientują. Poparcie leci na łeb, na szyję więc koledzy z PO powinni się chyba spotkać nad grobem tragicznie zmarłej siostry Zbyszka i uknuć coś na Kaczory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:13 trzeba zewrzeć szeregi wokół Pana Premiera i dać odpór! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe a niestety... 12.03.10, 12:16 funny już dała się wyprzedzić w ideowym, odwracającym do góry nogami tytuł tej niedobrej gazety, skomentowaniu newsa:)) zwiększyć czujność! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 13:32 funny5 napisała: > Mam nadzieje,ze PiSS jeszcze ubedzie wyborcow ...i przerzucą swe głosy na PO.POPiS będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 15:04 he he he na pysk niech leci.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.lasota Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 12:06 Dzisiaj w dół jutro w górę, na prawdę szkoda czasu o tym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 12:11 Dokładnie! Tak się prowadzi polską politykę, od sondażu do sondażu. I nie mam na myśli żadnej konkretnej polskiej partii, tylko wszystkie po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 12:38 Zamiast wziąc do ręki program wyborczy - a Platforma ma świetny program i ujęty w zwięzłe 10 Przyżeczeń PO - i co kwartał punkt po punkcie ocenić realizację to zdegenerowane media wolą zamówić za 2 tys. złotych sondażyk. I jest news na pierwsza stronę w każdej gazecie, w każdej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 12:55 Media czekają nadal na 3 miliony mieszkań. W tempie ich budowania obietnice PiS zrealizuje się za 50 lat, dopiero potem przyjdzie czas na ocenianie obietnic PO. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 12:58 Ale widzisz - ty sam nie chcesz żeby było inaczej, lepiej. Chcesz takiego bezmózgowego nawalania się plemion, jak Tutsi z Hutu. Moja sugestia by zamiast cotygodniowego sondażu robić cokwartalną ocenę realizacji programu wyborczego dotyczy każdej partii i każdego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 13:16 jaasne, kogo chcesz nabrać na te łgarstwa? tysiące razy na tym forum odwracałeś kota ogonem, gdy ktoś wypomniał niezrealizowane obietnice PISS-u Odpowiedz Link Zgłoś
lord.wiader To niemozliwe 12.03.10, 13:26 Program PO to ponad 60 stron. Jak ktos nie wie co napisac to pisze duzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 13:48 > Moja sugestia by zamiast cotygodniowego sondażu robić cokwartalną > ocenę realizacji programu wyborczego dotyczy każdej partii i każdego > rządu. No właśnie, czemu nie rozmawia się rzeczowo o partiach tylko organizuje się jakieś głupie zawody? Te skoki w sondażach pokazują jedynie to, że polska demokracja jest jeszcze bardzo młoda i ludzie nie głosują na jakiś jasny kształt, wizję państwa - tylko głosują impulsywnie, chcą aby ich "drużyna" wygrała, albo przeciwnie, żeby przegrała jakaś inna "drużyna". Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 14:14 Przy tym media - ignorujące realizację programów wyborczych- jakże często tłumaczą wynik sondażu takim durnawym "bo Palikot powiedział?" utwierdzając w politykach przekonanie że nieważne co się robi, ważne co się mówi. A mówi się w mediach oczywiście, więc politycy zamiast robić mają zabiegać o sympatię mediów. Koło się zamyka, idiot culture. Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 16:28 Dokładnie, czasem dziennikarze się zachowują, jakby społeczeństwo bardziej skomplikowanego przekazu nie było w stanie zrozumieć. Może jednak to się kiedyś zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Szkoda czasu na te pierdolencje 12.03.10, 13:08 Jak ma być mądrzej w tej naszej Polsce kiedy sami wyborcy PO mają w d... program PO? proste, trafiające w sedno wydarzeń tych lat pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
zi-k Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:06 Ludzie się zorientowali że PO jedną ręką ich głaszcze po główce a drugą drenuje kieszeń,wprowadzajac coraz wiecej przepisów i ustaw obciazających finansowo obywatela. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 sharn1, ty wierzysz sondażom,od kiedy ? 12.03.10, 12:07 skąd ta zmiana,głupku ? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: sharn1, ty wierzysz sondażom,od kiedy ? 12.03.10, 12:20 amdrzej.11 napisał: > skąd ta zmiana,głupku ? Nie wierzę ćwolu. Nic się nie zmieniło. To że poparcie dla Tuska spada widać na ulicy, w pracy czy głupim metrze. Ludzie tracą robotę, nie dostają podwyżek ani premii. Wszystko jest coraz droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:07 Szkoda tylko, że nie ma dla PO żadnej alternatywy, bo PiS na czele z prezesem Kaczyńskim budzi śmiech i politowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Ale dlaczego tak uważasz ? 12.03.10, 12:38 Rząd PiS był jedynym rządem po roku '89 (może poza rządem Mazowieckiego i częściowo Buzka), który rządził wg jakiegoś planu. Pozostali (a zwłaszcza rząd Tuska) tylko administrują i tak naprawdę nie wiedzą po co rządzą i po co są ministrami. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor7502 Re: Ale dlaczego tak uważasz ? 12.03.10, 12:45 fields1 napisał: > Rząd PiS był jedynym rządem po roku '89 (może poza rządem Mazowieckiego i > częściowo Buzka), który rządził wg jakiegoś planu. Pozostali (a zwłaszcza rząd > Tuska) tylko administrują i tak naprawdę nie wiedzą po co rządzą i po co są > ministrami. Tu masz całkowitą rację,a plan ten polegał na zbierabiu hakow.Plan rządzenia PiSS:HAKI,HAKI I JESZCZE RAZ HAKI...J. Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale dlaczego tak uważasz ? 12.03.10, 12:48 To wspaniałe niezapomniane zniesienie podatku od spadków i darowizn w rodzinie! Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
anty_populista to m.in efekt ustawy o "przeciwdziałaniu" paleniu 12.03.10, 12:09 moje poparcie stracili tym jednym motywem - w sposob kompromitujacy zlekcewazyli wiekszosc spoleczenstwa, na dodatek niweczac wlasny projekt. a juz szczytem wszystkiego jest zachowanie minister zdrowia Kopacz - jako osoba prywatna moze palic papierosy, jako minister MUSI chronic niepalacych przed dymem. Powinna odejsc NATYCHMIAST Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_manitou Re: to m.in efekt ustawy o "przeciwdziałaniu" pal 12.03.10, 14:38 nie wciskaj kitu że palaczy jest więcej niż 50% Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:11 Ja nie rozumiem jednego. Mianowicie czemu wyborcy biora wybory za gre i koniecznie chca byc w zwycieskim obozie. Ja rozumiem, ze mozna nie lubic jakies partii, ale glosowanie przeciwko uwazam za glupote. Mamy chyba z 10 ugrupowan politycznych i na kazde mozemy oddac glos. Niestety wyborcy uwazaja, ze oddanie glosu na partie, ktora nie wejdzie do sejmu to strata owego glosu. A ja sie pytam: i co z tego? Kazda partia rzadzi w podobny sposob, kazda ma gdzies swoich wyborcow. Wytworzyl sie podzial miedzy PISem, a PO, ale czy jest jakas wielka roznica w stylu rzadzenia? Nie ma, afery jak sa tak byly, przekrety i glupoty rowniez. nie rozumiem glosowania na zlosc PISowi, wole juz oddac glos na Samoobrone (jesli oczywiscie bylbym ch zwolennikiem i podobal mi sie ich program), niz stac sie nagle fanem PO (lub PISu), bo nie podoba mi sie przeciwna partia. Chyba jednak lepiej glosowac zgodnie ze swoim sumieniem [Aha, glosowanie przeciwko rozumiem jesli dwie parie sa skrajnie rozne, czyli na przyklad LPR i SLD. Jednak "roznosc" PIS i PO jest raczej sztuczna, poglady maja raczej podobne] Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:19 Jakiś procent społeczeństwa (niemały niestety) to oportuniści którzy zawsze głosują na zwycięzców. Tak jest i tego się nie zmieni. Poza tym ludzie w dużym stopniu kierują się warunkami życia jak jest im dobrze to głosują na rząd jak źle to na opozycję (z reguły wybierają największą partię opozycyjną bo dzięki temu mają największe szanse ,żeby ukarać nielubiany rząd) Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:21 irneriusz napisał: > Ja nie rozumiem jednego. Mianowicie czemu wyborcy biora wybory za gre i > koniecznie chca byc w zwycieskim obozie. Ja rozumiem, ze mozna nie lubic jakies > partii, ale glosowanie przeciwko uwazam za glupote. Zgadzam się - głupotę. Dodam, że 95% wyborców PO nie głosowało na PO tylko przeciwko PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:28 To akurat było podyktowane rozsądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:34 Być może, ale to nie jest upoważnienie dla PO do traktowania kraju jak prywatnej własności z której można wykroić i sprzedać wszystko wg. własnego widzi mi się. PO doprowadziło do tego, że firmy zagraniczne dławią się już wyprzedawanym majątkiem, mimo iż Grad chce go oddać za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:46 makova_panenka napisała: > Być może, ale to nie jest upoważnienie dla PO do traktowania kraju jak prywatne > j > własności z której można wykroić i sprzedać wszystko wg. własnego widzi mi się. > > PO doprowadziło do tego, że firmy zagraniczne dławią się już wyprzedawanym > majątkiem, mimo iż Grad chce go oddać za darmo. Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:25 Jeśli to strata głosu to szkoda ruszać tyłka z fotela. Wybory nie są obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Ja to bym zagłosował na partię inzynierów 12.03.10, 12:58 irneriusz napisał: > Ja nie rozumiem jednego. Mianowicie czemu wyborcy biora wybory za gre i > koniecznie chca byc w zwycieskim obozie. Ja rozumiem, ze mozna nie lubic jakies > partii, ale glosowanie przeciwko uwazam za glupote. Mamy chyba z 10 ugrupowan > politycznych i na kazde mozemy oddac glos. To znajdż mi taką partię którzy nie są oszustami obiecującymi co innego przed wyborami, a po wyborach zostaje wszystko po staremu. Przecież rządziło już SLD, Aferały z Udecją i Buzek z największymi przekrętami. Znajdź mi taką partię która postawi na rozwój własnego polskiego dużego przemysłu. Przecież to głupota i czysta ideologia opierać się tylko na własności prywatnej. Gdzie indziej istnieją firmy państwowe i w otoczeniu rynkowym nieźle sobie dają radę - jak chociażby Francja. Przecież w Polsce nic znaczącego nie pobudowano przez ostatnie dwadzieścia lat. Inżynierowie po kursach zarządzania rządzili za Gierka i pobudowali pół Polski. Z tego wszystkich partii zostaje mi tylko PIS, przynajmniej zwalczają korupcję na najwyższych szczeblach władzy i są przeciwko prywatyzacji. Bo wolę uczciwych nieudaczników niż sprytnych złodziei którzy zamiast myśleć o kraju to tylko kombinują jak tu się nachapać i przerabiają stoczniowca na psiego fryzjera za 20mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Ja to bym zagłosował na partię inzynierów 12.03.10, 13:33 O ile wiem mozna zalozyc wlasna partie:P Troche oddoln ej inicjatywy:P A tak ogolnie to zawsze jest na tej karcie z 16 partii moze ktoras z nich spelnia chociaz w 70% Twe wymagania (na wiecej nie licz, nawet 33% to dobry wynik. W koncu PO spelnia wymagania Poalkow tylko w 1%, a mianowicie, ze jest niby niePISem) Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl PiS nic nie zwalcza a tworzy korupcję 12.03.10, 15:09 bezmyślny pustaku Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: PiS nic nie zwalcza a tworzy korupcję 12.03.10, 15:28 Pan wyzywajacy ludzi od pustakow ma fajny podpis. Idealnie obrazuje on swoja sytuacje. (a swoja droga to glupota mysli, bo mamy demokracje i media ktore wywieraja duzy wplyw na wyborcow [bezstronne media sa utopia], a wszyscy przeciez wiedza, ze w populacji jest wiecej glupkow, niz madrych. Odpowiedzia na dramat naszych czasowj jest tylko ustroj bedacy zaprzeczeniem demokracji. przykre, ale chyba prawdziwe]). Nie lubie ludzi, ktorzy posluguja sie tylko inwektywami nie masz nic do powiedzenia, to milcz. Masz cos, to uzyj argumentow. To forum sluzy do dyskusji, nie do obrazania innych bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: PiS nic nie zwalcza a tworzy korupcję 12.03.10, 15:42 cytaty a nie kumaty, nie do ciebie pisałem, nie potrafisz się odnieść do tego co napisałem to spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:13 To się nazywa w terminologii piłkarskiej "strzelić bramkę kontaktową" Na razie sprawdza się mój czarny scenariusz (tzn. PO oddaje władzę w następnych wyborach na rzecz PiS'u) Ps. Do wszystkich forumowych lewaków. Proponuję już dziś zacząć trening przystosowawczy. (możecie np. kupić gumowe kaczuszki i całować je w kupry :)) Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.4 CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:14 Nigdzie nie napisano, że Polacy są narodem wybranym! Jasienica twierdził, że nie mają instynktu państwotwórczego. "Upaść może naród każdy, zginąć jeno podły". Do czego dążymy? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:22 Owszem, napisano. Polecam lekturę Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:15 nO i Co ? - WyNiKa? - z TeGo - "NEWSA? Odpowiedz Link Zgłoś
bambetel CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:16 super czyli za 20 lat spotykamy się w Egipcie - bracia i siostry w prezesie panu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 13:13 bambetel napisał: > super czyli za 20 lat spotykamy się w Egipcie - bracia i siostry w prezesie pan > u!!!! Lepszy w marzeniach Egipt, niż "w realu" publiczne rozmawianie z pustymi krzesłami :) Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:17 Niech Tusk wytłumaczy kto zabronił mu startowania w wyborach prezydenckich. Czyżby awansował na gwaranta wyprzedania totalnie wszystkiego co nam jeszcze zostało w tym zasobów naturalnych, lasów i ziemi? Co za to dostał? Obietnicę prezydentury w 2015 czy 2020r? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 12:19 Wielka szkoda,ze nie ma powaznej partii,tylko z jednej strony straszy twarz Palikota a z drugiej J.Kaczynskiego.Chodze na wybory i znowu bede zmuszony oddac glos na wszystkich cwaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 12:26 Niestety trzeba poczekać aż nowe pokolenie dorośnie do samodzielnej polityki. Należy tylko mieć nadzieję że umysły nie będzie mieć spaczone żadną ideologią. Teraz pozostaje tylko głosować chociaż za drobnymi zmianami, bo kontynuacja dotychczasowej polityki niczego dobrego nie wróży.Rządy PO są prostą kontynuacją rządów które rządziły Polską przez ostatnie 20 lat z krótką przerwą na PIS. Rządzą w dużej mierze ci sami ludzie tylko nazwy partii się zmieniały. Jeśli nie pamiętacie, to mogę przypomnieć że Tusk był założycielem partii aferałów - Kongresu liberalnego który się spiknął z partią Balcerowicza - Unii Demokratycznej. Tusk uczestniczył w nocnym puczu który doprowadził do usunięcia rządu Olszewskiego. Zresztą to sam kierunek polityki wyznacza że PO jest kontynuatorką: - demontażu Państwa Polskiego - a więc ograniczania jego zadań i odpowiedzialności, - demontażu zaspokajania wszelkich socjalnych potrzeb obywateli - szkoda że ci obywatele nie zauważają że za tym nie idą obniżenie podatków ale za tą kasę buduje ciągle nowe urzędnicze stołki dla swoich. Ostatni ciągle powracający pomysł to płatne studia. - prywatyzacja - polegająca na tym aby najpierw doprowadzić do ruiny a potem sprywatyzować jako uzdrowiencze działania - teraz to się odbywa ze służbą zdrowia, bo już mało co zostało do zawłaszczenia. -Rozwój przemysłu tylko poprzez inwestycje zewnętrzne. Przez co w kraju powstają tylko słabo opłacane stanowiska pracy. Inwestorowi trzeba zapewnić znaczne ulgi podatkowe, lub inne profity, a odpłaca się on niskimi płacami, które nie pozwalają nawet na reprodukcję siły roboczej. Przez taką politykę Polska stała się Meksykiem Europy i dostarczycielem taniej siły roboczej dla wysoko rozwiniętych gospodarek zachodnich. Należy tylko żałować że PIS zbyt słabo akcentuje odrzucenie dotychczasowego kierunku polityki, który prowadzi do dalszego zubożenia większości społeczeństwa. I tutaj apeluję do tych wszystkich, którym się powiodło, proszę popatrzeć dalej w przyszłość. To że teraz mieszkacie w dużych aglomeracjach, zarabiacie przyzwoite pieniądze to nie znaczy że będzie to wam dane na zawsze. Wystarczy że uczelnie naprodukują np. dużo informatyków i zabraknie firm które będą mogły kupić wasze oprogramowanie jak np. zlikwidowane stocznie i ... będzie leżeć i kwiczeć albo zapierdzielać jak reszta ludzi za 1200 - 1500zł. Już niejedne grupy zawodowe - wielkich zwolenników Balcerowicza w ponad dwudziestoletniej historii taką drogę przeszły. Wystarczy sięgnąć do bardzo starych postów ilu było jego zwolenników ładnych parę lat temu, a ilu frustratów wiesza psy na nim teraz. PS. Nie jestem wielkim zwolennikiem PISu, ale niestety to jedyna realna siła na teraz, zdolna do obrania chociaż trochę innego kursu prowadzącego do zmiany dotychczasowej polityki. Dlatego jest tak silnie zwalczana za pomocą sztuczek socjotechnicznych przez media będące w rękach ludzi którzy najbardziej czerpią profity z dotychczasowej polityki państwa kosztem reszty maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 13:27 jak juz przypominasz tych samych starych ludzi, popatrz takze na duga strone. lechu senatorzyl z ramienia okp, babral sie w porozumienu centrum, ministrowal w aws-ie, teraz pisowczykuje. jarek do tego dorzucil jeszcze poslowanie jako rop-uch, gdy jednoczenie jego ugrupowanie, ktore wspolzalozyl, wchodzilo w sklad aws-u. jak widzisz kombatanctwo i lecenie tak gdzie wiatr zawieje nie jest obce takze pisowi. nalezy jeszcze wspomniec najwieksza hucpe w dziejach po 89-tym, czyli koalicje z lpr-em i samoobrona... takze nie jestem wielkim zwolennikiem (w moim wypadku) po, ale jak widze co pis wyprawia, jak tanio i jak nieudolnie uzywa socjotechniki, to po prostu nie mam wyboru i popre mniejsze zlo. Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 14:32 "myslacy" szary czlowieku, nic sie nie zmieni bo mlode pokolenie uczy sie od starego i jest to mniej lub bardziej wierna kopia tych samych zachowan. kiedys widzialem jakis program w tv, gdzie dyskutowali mlodzi politycy, przedstawiciele tzw. "mlodziezowek partyjnych", po 5 min dyskusji mialem wrazenie, ze sa 10 razy bardziej zacietrzewieni niz ich starsi mocodawcy... wiec co niby sie ma zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 14:51 szary to ty może jesteś, ale z myśleniem nic wspólnego nie masz ze wszystkich twoich postów wyziera przerażający brak mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
bibistuart1 Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 16:45 bardzo rozsadny, rzeczowy post. Oby wiecej takich ludzi w Polsce jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
bibistuart1 Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 16:48 bibistuart1 napisała: > bardzo rozsadny, rzeczowy post. > Oby wiecej takich ludzi w Polsce jak TY to bylo do myslacego szaregoczlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 12:29 Poziom bezkarności jaką cieszy się Palikot przysługuje tylko jednej grupie ludzi. Agentom. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 12:50 makova_panenka napisała: > Poziom bezkarności jaką cieszy się Palikot przysługuje tylko jednej grupie ludz > i. > Agentom. Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Kto Palikotem walczy ten od Palikota ginie. 12.03.10, 13:17 Wklejając pod moimi postami bibułę przygotowaną przez wydział propagandy PO potwierdzasz tylko, że w PO są sami idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka PRL - Prywatne Ranczo Lenina, PO Polske Ogołocimy 12.03.10, 12:19 Ale czego można się spodziewać po lokajach wielkiego kapitału. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_ob CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:23 Oto (między innymi) skutki antyustawy dot. (pozornego) zakazu palenia. Niedotrzymana obietnica robi swoje. Pani Kopacz (tzw. minister od zdrowia) też dołożyła cegiełkę. No cóż, ona jest najważniejsza. ONA (pani z PO) pali, więc inni obywatele drugiej kategorii niech ten dym wdychają. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:39 kasik_ob napisała: > Oto (między innymi) skutki antyustawy dot. (pozornego) zakazu > palenia. Niedotrzymana obietnica robi swoje. > Pani Kopacz (tzw. minister od zdrowia) też dołożyła cegiełkę. No > cóż, ona jest najważniejsza. ONA (pani z PO) pali, więc inni > obywatele drugiej kategorii niech ten dym wdychają. Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:29 Naród polski nie upadnie, upaść może jedynie państwo które przez niego jest stworzone. Aczkolwiek muszą zajść kilka korzystnych ku temu warunków. Mimo bezładu Polska dość długo utrzymywała swoją państwowość na tle innych państw regionu. Oto 3 przyczyny upadku I RP: 1. Brak wojska (teraz też się oszczędza na wojsku); 2. Zły system prawny i anarchia, brak rządów silnej ręki; 3. Korupcja - to przekupieni posłowie w asyście wojsk rosyjskich przegłosowali rozbiory. Dlatego Polska musi mieć stabilny i sprawny system władzy, musi rozwijać swoje wojsko łącznie z bronią biologiczną a później atomową, bo nikt jak w 1939 roku nam nie pomoże i takie są fakty. Każdy martwi się o własny tyłek. I w końcu musi bezwzględnie walczyć z przekupnymi urzędnikami na szczycie władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:35 Swego czasu Tymiński wzywał do pozyskania bomby atomowej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 13:00 Prawda jest brutalna. Polska jest sama. I gdy tylko padnie UE i NATO może być nieciekawie jeśli będzie nierządem stała. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 13:18 Na świecie nie ma miejsca na słabych. Pora to sobie uświadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:30 A co do sondaży, to Polacy widzą że ładne uśmieszki i udawanie rządzenia nie wystarczą by wygrać wybory. Powoli bańka pryska. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 13:01 załóż się, że po w cuglach wygra najbliższe wybory, bez względu na najbliższe wydarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:31 Przestancie do jasnej cholery z tymi sondażami!!!! Dlaczego nie podajecie chociaż 2 razy w miesiącu co dobrego - konkretnie!!! Platforma zgodnie ze swoim programem zrobiła korzystnego, dla lepszego bytu i życia dnia codziennego przeciętnego człowieka w tym kraju cudów!!! Jak na razie to same tylko powinności,zakazy,nakazy itd. Zawracanie głowy i czasu ludziom Komorowskim, Sikorskim, Palikotem, poparciem wyborców itd. Za co kogo tu popierać??? Kartka wyborcza i urna na Was czeka!!!! Dosyć tej zabawy sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:37 Platforma celowo puszcza gorsze dla siebie sondaże by ułatwić reelekcję Kaczyńskiego. Komuś bardzo zależy, żeby przez najbliższe 5 lat Polska dreptała w miejscu, jak Rosja za czasów Jelcyna. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:45 birkut44 napisał: > Przestancie do jasnej cholery z tymi sondażami!!!! Dlaczego nie > podajecie chociaż 2 razy w miesiącu co dobrego - konkretnie!!! > Platforma zgodnie ze swoim programem zrobiła korzystnego, dla > lepszego bytu i życia dnia codziennego przeciętnego człowieka w tym > kraju cudów!!! Jak na razie to same tylko powinności,zakazy,nakazy > itd. Zawracanie głowy i czasu ludziom Komorowskim, Sikorskim, > Palikotem, poparciem wyborców itd. Za co kogo tu popierać??? Kartka > wyborcza i urna na Was czeka!!!! Dosyć tej zabawy sobą!!! Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Zdrowie kaputt, ZUS kaputt, przemysł kaputt = PO 12.03.10, 12:32 Wymordują nas swoim nieróbstwem i spuszczą na dziady. Pod rządami PO Polska stała się kolonią światowej finansjery - dług, godni dług i długiem pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Zdrowie kaputt, ZUS kaputt, przemysł kaputt = 12.03.10, 12:43 makova_panenka napisała: > Wymordują nas swoim nieróbstwem i spuszczą na dziady. > Pod rządami PO Polska stała się kolonią światowej finansjery - dług, godni dług > i długiem pogania. Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. Za to pisdzielcy osiągną apogeum popularności, bo: W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Zdrowie kaputt, ZUS kaputt, przemysł kaputt = 12.03.10, 13:29 henio- daj se siana. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Zdrowie kaputt, ZUS kaputt, przemysł kaputt = 12.03.10, 12:49 makova_panenka napisała: > Wymordują nas swoim nieróbstwem i spuszczą na dziady. > Pod rządami PO Polska stała się kolonią światowej finansjery - dług, godni dług > i długiem pogania. Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. W 2020 roku Egipt nawiedzi plaga polska. Wodzu prowadź na Kair. W tym samym czasie Gosiu, z kosmodromu we Włoszczowej, odpali rakietę na Księżyc i tak się zacznie wielka odyseja kosmiczna z udziałem Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
aum Szkodliwe partie dla POlski 12.03.10, 12:38 Na sondownia.salon24, jest sondaż. Działania której z niżej wymienionych partii politycznych są obecnie dla naszego kraju najbardziej szkodliwe? PO, ma 62,35 %. PiS ma tylko 18,71 %. Szkodliwości. Tak, że OBOP i inne Kłamią ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:39 Szczerze mowiac mnie to nie dziwi po farsie ustawy "antynikotynowej". Popieralam PO, ale bardzo sie zrazilam. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:45 Ale chcieli dobrze. Właściciel pubu im zawetował! Więc nie można ich winić. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Chłe, chłe, chłe... Ścierwa idą w odstawkę :D 12.03.10, 12:40 WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
len102 CBOS: PO - 39 proc., PiS - 23 proc. 12.03.10, 12:42 WYBORY 2007 Platforma Obywatelska RP 41,51% Prawo i Sprawiedliwość 32,11% SONDAŻ MARZEC 2010 Platforma Obywatelska RP 39% Prawo i Sprawiedliwość 23% czyli od wyborow PO stracilo 2,5 % a PiS 9% hmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś