aron2004 Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 05:04 Dlaczego nie startuje w prawyborach? Człowiek z takim nazwiskiem na pewno przyciągnąłby katolicki elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
kakanek81 Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 06:27 POpieram.Dla mnie kolor skóry jest absolutnie bez znaczenia a pos.Drzewiecki dbał......wyłącznie o siebie i znajomych królika. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 07:13 To rzeczywiscie bylby nowy rozdzial w historii demokracji naszego kraju.Wierze,ze ten posel bedzie prawdziwym poslem a nie zawodowym politykiem,ktory dba tylko o swoja posade..... Odpowiedz Link Zgłoś
simgall Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 07:25 Nie mam problemu z kolorem jego skóry. Problemem jest to, ze człowiek który zdobył 3000 głosów ma być przedstawicielem narodu. Obawiam się, że gość spod budki z piwem też może tyle zebrać... To świadczy o niskich standardach wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Polska będzie miała pierwszego w historii cza 18.03.10, 12:50 Bo taka jest ordynacja wyborcza. A tę ordynację uchwalili posłowie, na których ktoś głosował. Ocenili ją senatorowie, na których ktoś głosował. Podpisał ją prezydent, na którego ktoś głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
renia.renia Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 07:56 Popieran, pan Godson to b. dobry i aktywny radny i miły człowiek :o) łodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Niesiołowski - nareszcie nasza małpiarnia 17.03.10, 08:12 bywało w PO , że na miejsce posła wybierano osobę , która nie była na liście Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiejac Nie "czaroskóry" tylko czarny! To nic obraźliwego 17.03.10, 08:08 Kiedy "Szabes Cajtung" nauczy się, że tak samo jak biały jest w porządku to i wyraz czarny też? Natomiast czarnoskóry to, jak mówi Mamadou Diouf a ja się z nim zgadzam, obciachowe słowo. Bo jest białoskóry? Nie ma. Wspaniały James Brown śpiewał, że jest CZARNY i dumny, i tego się trzymajmy. Wyrazy Murzyn i czarnoskóry są obraźliwe. Czarny nie. A panu Godsonowi życzę jak najlepiej. djamaladdin.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 08:15 wynika z tego jeden wniosek, niestety niezbyt przyjazny dla pełofffcufff: a co za różnica? Alkoholik i aferzysta czy czarny? Znaczy prócz tego ze najpierw dajemy na stołek alkoholika i aferzystę, a potem jak się sprawa sypnie - to czarnego? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 No NIE... 17.03.10, 08:23 Czy już partie nie mają dobrych działaczy Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
b-tadek Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 08:25 Afrykańczycy w polskim sejmie, to może jest recepta na szybkie dogonienie Afryki, na co wskazują eksperymenty w polskiej piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
epox84 Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 17.03.10, 08:40 Szkoda Drzewieckiego ale życze Panu Abrahamowi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Wyraże opinię o kandydacie. 17.03.10, 16:53 Bardzo ciekawy kandydat. Niezła reklama Łodzi i potwierdzenie, że Łódź nie ma nic wspólnego z rasizmem. Osobiście nie mam zadłużenia, żadnych zaległości ani kredytów. Mam dwa konta lokacyjne. Niedawno miałem dwa samochody, ale mam jeden(opłaty/podatki). Zarabiam i płacę podatki od wszystkiego. Nawet za sprzątanie psich gówien, a psa nie mam i nie mam żadnego zwierzaka w domu. I co? I popieram tego kandydata, bo to sensacja i niezła reklama Łodzi. Podpisano pracownik reklamy D.P. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Dobrze, ze nie nazywa sie Muhammad jakis tam. 17.03.10, 18:57 John Goodson moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Nie dość, że czarny, to jeszcze Abraham, w dodatku 18.03.10, 12:30 Godson! Czy jakaś posłanka (np. ta trunkowa z PiS) będzie miała ochotę posiedzieć na jego łonie? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Bambo co Prezydenta Łodzi obalał 18.03.10, 12:42 Kompetentny bo ...czarny jak Obama ?-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Bambo co Prezydenta Łodzi obalał 18.03.10, 13:17 amanasunta napisała: > Kompetentny bo ...czarny jak Obama ?-:)))) Rowniez dlatego, ze jest Zydem i gejem. I uwaza, ze dziwki powinny byc rejestrowane. Odpowiedz Link Zgłoś
aniceman Polska będzie miała pierwszego w historii czarn... 18.03.10, 21:44 Murzynek Bambo W Africe miyszko Bambo, Murzynek, Blank czorny, mały lokaty synek. Czorno mo matka, łojca czornego, Ujka i ciotka, dziadka i ... kożdego. Mo piykno chałpa - by ją zbudować trza mieć patyki, deski i trowa. Bo przeca lepszyj chałpy nie trzeba Jak sie rok caly hyc leje z nieba. Bestoż to sagie są Afrykony I mało kery je łobleczony. Bestoż fest dużo se uszporują Bo czopek, mantli...nic niy kupują. Bambo Murzinek to mądry synek.... I niy mo w szkole samych jedynek. Bo sie mądrości wkłodo do gowy W swyj afrykońskij szkole ze trowy. W szkole tyj niy ma ławek, tablicy I gimnastycznyj sali - by ćwiczyć. Tam wszyscy afrykońscy szkolorze Mają sie od nos troszyczka gorzyj, Bo brak im heftów, taszy z książkami, Bestoż po piosku piszą palcami. Lecz skuli tego tyż fajnie mają, Bo im nic do dom niy zadowają! Jak już Murzinki w szkole głód mają To przerwa robią i se śniodają. Ale niy mają tasz ze sznitami, Ani sklepiku ze kołoczkami. Głodny Murzinek se w las zaleci, By se na drzewie fest pomaszkecić. Może se urwać figi, daktyle Lub po banany na drzewo wylyźć. A jak go suszy to zamiast Coli Na fest sie wielko palma wgramoli, Kaj sie napije bardzo zdrowego, Mlyczka z łorzecha kokosowego. My tu na Śląsku, czy tam daleko, Za siódmom górą, za siódmom rzeką... Mieszkają ludzie - kożdy w swym domu I to niy wadzi przeca nikomu, Że jedyn jy kołocz a inny daktyle. Porozmyślej o tym choćby przez chwilę! W Łodzi znaczy się... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś