pani_bozia 24.03.10, 20:47 na 95% katolik - wierny uczeń swoich pasterzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny_the_boy Re: Terapia przez molestowanie 24.03.10, 23:29 dlaczego sam sobie odpowiadasz gamoniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Terapia przez molestowanie 24.03.10, 20:52 ewentualnie wziął sobie do serca hasło Opolskiego Centrum Onkologii "Piersi moich pracownic badam sam" parafrazując "Piersi moich pacjentów badam sam" Odpowiedz Link Zgłoś
amado80 Terapia przez molestowanie 24.03.10, 21:14 Podobno nawet w stanie hipnozy nie można zmusić delikwenta/tki do czynności, których by nie wykonał/a na jawie. Jeśli to prawda, pretensje pacjentek mogą się odnosić do tego, że otrzymały mniej, niż się po terapii spodziewały. Konstatacja w/g dr Freuda. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Terapia przez molestowanie 24.03.10, 22:24 Podobno. Pisał to sam L.Gapik już ze 30 lat temu. Myślę, że próbował badać, jak daleko, do jakich granic może posunąć się hipnoza. Serio piszę. Jak dla mnie na 100% nie chodzi o aspekt seksualny, lecz o dojście do granicy badań nad hipnozą. L.Gapik jest od lat wybitnym autorytetem w dziedzinie hipnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Terapia przez molestowanie 25.03.10, 13:05 j666 napisał: > Podobno. > Pisał to sam L.Gapik już ze 30 lat temu. > Myślę, że próbował badać, jak daleko, do jakich granic może posunąć > się hipnoza. > Serio piszę. > Jak dla mnie na 100% nie chodzi o aspekt seksualny, lecz o dojście > do granicy badań nad hipnozą. > L.Gapik jest od lat wybitnym autorytetem w dziedzinie hipnozy. z czym do ludzi? mógł badać te granice na swojej żonce albo mamusi i czy nie uwazasz że powinien poprosić pacjentki o zgodę na udział w swoich eksperymentach dot. "granic hipnozy" i wyjaśnić im, że będzie to polegało na macaniu ich cycek, wkładaniu palców do ust itp? i nie sądzisz że są inne sposoby na badanie tych granic, niż robienie sobie dobrze przez "badającego"? Odpowiedz Link Zgłoś
polak-plazowicz Re: Terapia przez molestowanie 24.03.10, 23:34 amado80 napisał: > Konstatacja w/g dr Freuda. nie ..raczej przypomina to stary dowcip o jasiu ,tatusiu paradoksie nie posiadania kasy przy 2 qrwach w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek410 A terapia przez zgwalcenie stosowana przez ksiedza 24.03.10, 22:14 Teraz wywala pewnie pana profesora z posady... A zgadnijcie co sie stalo z bohaterem tego oto wydarzenia, czyli zgwalcenia dziewczyny przez ksiedza, tez jakoby "w celach terapeutycznych", kiedy wrocil on do Polski po odsiedzeniu wyroku w Stanach: www.bishop-accountability.org/news3/2002_12_27_Byron_PriestHeld_Roman_Kramek_4.h tm Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: A terapia przez zgwalcenie stosowana przez ks 24.03.10, 23:46 Teraz wszystkie niedopieszczone małżonki,wdowy itp.kobitki,będa walic drzwiami i oknami do Gapika.Chwila przyjemności bezbronnej,warta wszystkich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Ten pan powinien zostać księdzem 24.03.10, 22:31 Z takimi kompetencjami na biskupa awansuje w roczek, może dwa. A potem to już hoho! Arcybiskup wpadnie od reki i kariera międzynarodowa się kroi. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ten pan powinien zostać księdzem 25.03.10, 07:44 cezaryk napisał: > Z takimi kompetencjami na biskupa awansuje w roczek, może dwa. A potem to już > hoho! Arcybiskup wpadnie od reki i kariera międzynarodowa się kroi. ***************************** Musi tylko mieć mocne pchnięcie od lokalnego arcybiskupa-seniora. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta zazdrościmy, co? 25.03.10, 17:12 ewentualnie sekretarza partyjnego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa [...] 24.03.10, 23:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Terapia przez molestowanie 24.03.10, 23:51 Szkoda,że nie wiemy,po co te babki poszły do niego,w jakim celu?Miały jakieś problemy sesksualne,więc wybrały starego profesora,kasującego 20 razy więcej niż cennik wskazuje.? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Terapia przez molestowanie 25.03.10, 00:10 Boze. Znowu psycholog w roli kata. Pozniej nazwie sie ofiara prowokacji medialnej, ofiarą nazwa go tez koledzy po fachu. A wszystko to oczywiscie w imie dobra pacjentow. To troche tak jak z duchownymi-pedofilami, o ktorych jeden biskup powiedzial, ze nie mozemy ich odrzucac, bo sa ofiarami wlasnych slabosci, ktore podsyca w nich szatan, musimy wiec ich otoczyc troskliwa opieka i sie za nich modlic. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Szarlatani 25.03.10, 00:40 Dla mnie seksuolodzy to szarlatani,naciagacze. Odpowiedz Link Zgłoś
zjemwaswszystkich Re: Szarlatani 25.03.10, 02:35 Pewnie, a dentyści to oszuści, pediatrzy to pedofile, gastrolodzy to zboczeńcy, chirurdzy świnie... tylko wróżka Zofia z telewizji jest prawdziwym autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
kursszybkiegomyslenia Samson, Gapik...czekamy na kolejną medialną 25.03.10, 01:04 gwiazdę polskiej seksuologii. Zawsze okazuje się, że "wpadkę" zaliczają tzw. autorytety, znane szeroko z udzielania porad w bulwarówkach i eksperckich wypowiedzi w radiu i telewizji. Tymczasem po raz kolejny okazuje się, że pod latarnią najciemniej. Kto następny, panowie eksperci ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Terapia przez molestowanie 25.03.10, 02:12 > W przyszłym tygodniu w sprawie Gapika zbierze się A co, aresztu nie bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p mam nadzieje ze mu odbiora prawo wykonywania zawod 25.03.10, 05:16 stary zbok, profesorek Odpowiedz Link Zgłoś
tijtij Terapia przez molestowanie 25.03.10, 11:35 Ja nie wiem jakie tu jest pytanie. Sprawa jest prosta: Professor Gapik traci licencie do praktyki swojego zawodu na zawsze in idzie do wiezienia. Thomas Janicki, M.D. Associate Clinical Professor of Obstetrics and Gynecology Case Western Reserve University Cleveland, Ohio USA Odpowiedz Link Zgłoś
janinaelz Re: Terapia przez molestowanie 25.03.10, 21:28 > Ja nie wiem jakie tu jest pytanie. Sprawa jest prosta: Professor Gapik traci licencie do praktyki swojego zawodu na zawsze in idzie do wiezienia. Do czasu wyznaczenia terminu rozprawy sadowej, powinien przebywac w areszcie. Powinien zostac pozbawiony prawa wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
winthercollection Terapia przez molestowanie 25.03.10, 11:40 Szok. Mój były wykładowca (na filozofii). Czy wszyscy staruszkowie myślą tym, co mają między nogami?! Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Terapia przez molestowanie 25.03.10, 12:14 Szanowny Najukochańszy i Najmilszy mojemu sercu (do dzisiaj) Administratorze/Administratorko Publicystyki, oddawaj moje posty! Czyżby wparował tu na zastępstwo psychol z Forum Wiadomości? Nazwałam kreaturę kreaturą. Czy to zabronione? Czy moje posty były gorsze od tego, w którym jakiś debil twierdzi, że ten zboczeniec jedynie testował granice hipnozy (tak jakby nie mógł tego robić poprzez kłucie pacjentki szpileczką w palec zamiast wykorzystywać je seksualnie?) Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Terapia przez molestowanie 26.03.10, 06:47 Lecho-sław to ani profesor, ani Gapa. On wie, do czego służy łapa. Gdy zbrzydło mu własne żenidło, Łapą robi damom "mydło". Co robi seksu-ŁAPOLOG plus "hipnoza", Wie nad Wisłą każda "koza". W marcu koty się marcują, "Spece" damy molestują... [/b] Odpowiedz Link Zgłoś
gorylew Bzdury 28.03.10, 14:39 Była zahipnotyzowana i go filmowała??? Powinni tą szmatę zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś