1zorro-bis 15.04.10, 11:41 jest proste rozwiazanie: brodacze i baby w chustach zostaja w domu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turzyca Re: Do paszportu bez chusty 15.04.10, 12:18 Dziwi mnie radykalizm tych przepisow, sa duzo ostrzejsze niz np. polskie. Mnostwo osob nosi brode z powodow pozareligijnych i czesto po zgoleniu brody nie poznaja ich najblizsi wspolpracownicy, a czasem nawet rodzina, wiec operacja z goleniem brody do zdjecia i podrozowaniem z broda i bezbrodym zdjeciem wydaje mi sie mocno absurdalna. Sformulowanie "nakrycie glowy" tez wydaje mi sie nazbyt przesadzone, w polskich przepisach nakrycie glowy z powodow religijnych jest dozwolone, ale nie moze zaklocac owalu twarzy, tu przyklad. Zdaje sie, ze ktos tu przesadzil z nadgorliwoscia w interpretowaniu przepisow. Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Do paszportu bez chusty 15.04.10, 14:15 turzyca napisała: > Dziwi mnie radykalizm tych przepisow, sa duzo ostrzejsze niz np. polskie. > Ale w Polsce kilkadziesiąt tysięcy osób nie zginęło w ostatnim dwudziestoleciu w wojnie domowej, w której jedną ze stron byli islamscy fundamentaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany Terorystom mają robić zdjęcia w ..kominiarkach !!! 15.04.10, 12:50 b/k Odpowiedz Link Zgłoś
roofles Nie obronią decyzji, której nie da się obronić... 15.04.10, 22:30 "Rząd nie da rady obronić decyzji, której nie da się obronić" Faktycznie, nie da się odmówić miana specjalnego temu oświadczeniu i bardzo trudno się z nim nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś