kiks11 19.04.10, 17:15 oto człowiek godny Wawelu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huston_mamy_problem czy wam też krzyż kojarzy sie z pedofilami ? 19.04.10, 17:24 strasznie duzo ludzi uwaza ten znak za ich znak rozpoznawczy, ja oczywiście nie, ale mój kolega zna kogoś kto znał kiedyś takiego gościa ktory tak uważa Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Bilet wstępu...... 19.04.10, 17:30 Wawel...17zł - dorosły, 10 zł - młodzież szkolna Podzielono schedę po zmarłych...... Prezydent Kaczyński wraz z małżonką na Wawelu... Prezydent Kaczorowski w Świątyni Opatrzności Bożej.... Zarówno Wawel jak i Świątynia potrzebują "wspomożenia"... podział jasny nie pozostawiający złudzeń co do intencji ... Kuria Warszawska jaki i Krakowska podlegają pod jeden Episkopat tylko, czy "dotacje" są takie same ???? w tym przypadku będzie "pluralizm".... Odpowiedz Link Zgłoś
daszwiare Re: Bilet wstępu...... 20.04.10, 19:30 kościół zawsze potrafił liczyć...Jeśli chodzi o mnie, to się przeliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Glemp o Kaczorowskim: Niech życie prezydenta bę... 19.04.10, 18:32 sam bym na to nie wpadł (dobrze, że senior ks. kard. józef glemp mnie uświadomił) Odpowiedz Link Zgłoś