ewa3214 "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 18:55 ten człowiek to szowinistyczna propisowska szuja,ten spreparowany tendencyjnie program pokazuje w pełni czym jast polityka jnspirowana przez ziejącego nienawiścią do każdego,kto nie popiera ideologo pisu i nie staewia w dobrym świetle skorumpowanej KRRiT,smutne i obżydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska Re: "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampa 28.04.10, 19:55 ewa3214 napisała: > ten człowiek to szowinistyczna propisowska szuja,ten spreparowany tendencyjnie > program pokazuje w pełni czym jast polityka jnspirowana przez ziejącego > nienawiścią do każdego,kto nie popiera ideologo pisu i nie staewia w dobrym > świetle skorumpowanej KRRiT,smutne i obżydliwe Masz racje, mysle, ze ten film pokazuje, czym w gole jest polityka. To obrzydliwa gra. Straszne ze polityka tak podzieliła Polakow. I to oboz prawicowy. Wiecej jadu i nienawiscie miedzy prawicą a prawica, niz miedzy prawica a lewica. Nie da sie jednak ukryc, ze tworca podzialu jest J. Kaczynski. Ma jak widac "godnych" nastepcow. Zal, ze ci ludzie zawlaszczyli dla siebie slowo patriotyzm, bo do patriotow im bardzo daleko. To sa ludzie zadni wladzy, po trupach. Ochydne i jeszcze raz ochydne! Odpowiedz Link Zgłoś
signal Państwowa Komisja Wyborcza 28.04.10, 18:59 powinna się zająć i prokuratura Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Komunistyczna Partia Polska w natarciu ..... 28.04.10, 19:15 Wnuczęta, synowie oraz córki lumpenproletratu, bezrobotnych, małorolnych, stangretów , pokojówek, fornali w natarciu. Awans społeczny nie ma korzeni , wstydzi swojego rodowadu i okresu " uszlachetniania się" tj , działalności w UB, PZPR, ORMO. Nie dziwota, że teraz to wyalienowane towarzystwo z patriotyzmu, z kiełbasą przed oczami, otumanione Gazetą Wyborczą i TVN-em ostrze nienawiści kieruje ku elicie inelektualnej oraz milionom patriotów Polski. Ci wnioskujacy to ludzie o bezczelnych obliczach twarzy. Smutni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
sky2010 "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 19:21 Czyżby lewica tęskniła za cenzurą . Kiedyś władze PRL dyktowały ludziom co mają myśleć , mówić i czuć . Czy ludzie nie mogą sami oceniać tego co oglądają w TV. Myślę że tylko ostatni kretyn wykorzystywałby tragedię w Smoleńsku w kampani wyborczej. To co widziałem w programie to nagrywane na żywo pełne emocji wypowiedzi Polaków . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska Re: "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampa 28.04.10, 20:15 sky2010 napisał: > Czyżby lewica tęskniła za cenzurą . Kiedyś władze PRL dyktowały > ludziom co mają myśleć , mówić i czuć . Czy ludzie nie mogą sami > oceniać tego co oglądają w TV. Myślę że tylko ostatni kretyn > wykorzystywałby tragedię w Smoleńsku w kampani wyborczej. To co > widziałem w programie to nagrywane na żywo pełne emocji wypowiedzi > Polaków . Pewnej, specyficznej grupy Polakow. Nie jest to obraz calosci społeczenstwa, dlatego jest tendencyjny. Zreszta o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
le-on-off "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 19:32 Na tego pseudo dziennikarza brak słów. Najgorsze jest to, że takich jest więcej. Myślą, że są Polakami, a w rzeczywistości to podłe kreatury dążące do niezgody w społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kar-24 Po ujawnieniu tych faktow proponuje wspolne 28.04.10, 19:35 wystapienie osob placacych abonament na telewizje publiczna o jego zwrot. Niech tacy ludzie jak pan Napieralski i pani Kepa uslysza w koncu glos ludu ktory nie chce placic za to aby za ich pieniadze sklocac ze soba Polakow, sasiadow, rodziny, przyjaciol. Ja jestem Polakiem i od nikogo z moich znajomych (Polakow) podobnych bzdetow nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher .A dlazczego ma komentowac?......... 28.04.10, 19:46 Dajcie ludziom mowic.To nie PRL.Komentarze sa w Wyborczej.Przeraziliscie sie spoleczenstwa?.Jak przyjdzie Grecja to was wyniosa z waszych domow.Ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend protestuję przeciwko robienia ze społeczeństwa 28.04.10, 23:36 .. motłochu. to NIE BYŁ głos "społeczeństwa" a jedynie ujadającej garstki. Proszę dyżurnych forumowych esbeków o niemanipulowanie. prawdziwy-moher napisał: > Dajcie ludziom mowic.To nie PRL.Komentarze sa w Wyborczej.Przeraziliscie sie sp > oleczenstwa?.Jak przyjdzie Grecja to was wyniosa z waszych domow.Ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: .A dlazczego ma komentowac?......... 29.04.10, 03:09 Votre bêtise ne connaît pas de limites Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 19:46 PIS - PRL BIS Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 Od razu wiedziałem że kaczor będzie trupami grał 28.04.10, 20:20 ostro i sprytnie. On będzie obnosił swą smutną facjatę jako personifikacja żalu i tragedii. A takie pajace jak pospieszalski ziemniakiewicz semki i inne chu.e będą podbijać bębenek prawdziwych patriotów antykomunistów(zupełnie jak ich tatuś i wujek stalinista). Prawie i sprawiedliwych Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Ta tragedia był i jest na rękę PIS-komuny... 28.04.10, 20:25 Pospieszalski do spółki z J.Kaczynskim, maczali w tym paluchy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 "Film wykorzystuje oszołomstwo 28.04.10, 20:34 to oszołom żerujący na tragedii i na histerii. Po każdej tragedii można tworzyć dowolne scenariusze. Odpowiedz Link Zgłoś
jit-jit hieny cmentarne 28.04.10, 20:53 Wstyd mi za taką solidarność co jątrzy i dzieli.Nie dajmy się skłócić! Tylko hieny cmentarne wykorzystują umarłych dla swoich celów. Na szczęście wiem że to tylko margines. Wielu miłośnicy Jarosława Kaczyńskiego wstydzi się gry trumnami. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska Re: hieny cmentarne 28.04.10, 22:59 jit-jit napisał: > Wstyd mi za taką solidarność co jątrzy i dzieli.Nie dajmy się skłócić! Tylko > hieny cmentarne wykorzystują umarłych dla swoich celów. Na szczęście wiem że > to tylko margines. Wielu miłośnicy Jarosława Kaczyńskiego wstydzi się gry Jak nie dać sie skłócić? Za póżno. Przeciez to przedsionek wojny domowej, Wielki sukces J.Kaczynskiego - nienawisc wsrod Polakow. Zapisze sie na kratach historii jako najwiekszy manipulator, radykał. Czlowiek, który chcąc udowodnić swoja wielkośc, pograżył kraj w chaosie. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 20:56 Stare komusze (czyli pisowskie) metody. PIS jak PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
as.50 "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 20:58 W tak krótkim czasie po emisji filmu o Generale,mamy teraz nowy,bardzo jednostronny o katastrofie.Kto miał wątpliwości czyja jest publiczna telewizja,to teraz jej nie ma.Nie będę utrzymywał pisowskiej tuby.Nie rozumiem tylko,co tam robi SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
kris1.a "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 21:07 typowa "BOLSZEWICKA" propagandówka, Odpowiedz Link Zgłoś
sky2010 "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 21:08 Jerzy Urban doczekał się godnych następców w SLD Odpowiedz Link Zgłoś
ala-n "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 21:25 Dokument p.Pospieszalskiego jest po prostu wspanialy, autentyczny i posiada gleboka tresc!!!Brawo dla jego tworcow i TVP!!! Polacy dali w nim dowod, ze potrafia odroznic dobro od zla i ze nie dali sie zmanipulowac i omamic niezwykle ohydna i wyrafinowana propaganda TVN i GW itp. .Propaganda, ktora trwa juz tyle lat... Dzieki temu programowi p.Pospieszalskiego odzyskalem ponownie wiare w nasz narod i trzezwosc jego ocen! Odpowiedz Link Zgłoś
stalob3 Re: "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampa 28.04.10, 21:54 A ja myśle że z twoją głową jest coś nie wporządku. Odpowiedz Link Zgłoś
lunochod Re: "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampa 29.04.10, 08:34 W pełni się zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
gurf Re: "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampa 29.04.10, 08:39 Taaa... I wtedy się obudziłaś. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sky2010 "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 21:29 Zgadzam się w pełni z opinią kar 24 Odpowiedz Link Zgłoś
geruzja "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 21:36 Teraz widać,jak bardzo konieczne są zmiany w TVP.Internauci wiele pisali o potrzebie restrukturyzacji,zmianie zarządu,dyrektorów wszelkiej maści itp.Dziennikarze TVP insynuują,opluwają,podżegają i sami chcą kreować politykę państwa ,a co na najgorsze źle służą sprawie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywodrzew "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 21:36 Ciekawe, ze osoba (przechodzien) mowiaca z wielkim wzruszeniem o smierci prezydenta jest aktorem. Zobaczyc go mozna w roli drugoplanowej (bramkarz)w zbiorze etiud "Oda do radosci". Gra rowniez role straznika "Czarnego Manka" w eksperymentalnym filmie Artuta Zmijewskiego "Powtorzenie". Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Nie ukrywam, ze niemal masz racje... 28.04.10, 21:48 Tylko ani ze mnie scierwo Tuskowe, bo glosuje na niego tylko dlatego, zeby ludzie tacy jak Ty nie doszli do koryta; ani nie sram w gacie, po prostu obawiam sie o swoj kraj. Przyjdzie banda kretynow do wladzy i moze nie byc miejsca na radosc z zycia, bo walka z niewidzialnymi wrogami musi trwac. A ja, o umiarkowanych pogladach, majacy w dupie religie i inne bajki, chcacy po prostu spokojnie zyc i dobrze zarabiac znowu bede musial ogladac godziny nienawisci w TV i cieszyc sie jak to wspaniale PiS tymczasowo aresztuje kolejnych, zeby pozniej po cichu ich wypuszczac... Naprawde nie wierze w odnowe moralna PiSu, ktory jest tak samo pelen kolesiostwa, przekretasow itp tylko duzo agresywniejszy i z glupszym elektoratem... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_ww "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 21:51 Ja jestem załamana, jak można tak wypaczyć obraz i opinie wszystkich którzy przyjechali wtedy pod Pałac Prezydencki. Płakać się chce, czy wszyscy, którzy tam byli mają takie wypaczone i skrajne poglądy? Raczej NIE!!!! Ja się czuję mocno obrażona tym filmem!!! I to jeszcze w TVP w dniu kiedy J Kaczyński ogłosił, że chce kandydować!!! Załamka totalna. W TV Trwam to jeszcze jakoś by uszło... Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Pospieszalski zaplanował te katastrofę , z kim ??? 28.04.10, 22:01 Wszystko wskazuje na drobiazgowy plan Pospieszalskiego z J.Kaczynskimm Ale żeby zabijać dla propagandy partii PIS !!!? Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 22:00 jak p.pospieszalski byl by uczciwy to honorarium za ten film przekazal by na jakies cele spoleczne.on trzepie kase na ciemnocie ludzi ktorzy mysla ze on to robi zeby pokazac prawde itp.on to pokazuje bo na tym kase trzepie.to stary cwaniak jest a nie zaden obronca ucisnionych.jego poglady tam sa z kad ma kase.juz zapomnial jak nagrywal w komunistycznych wytworniach plytowych swoje wypociny i jakos to mu nieprzeszkadzalo ze komuna jego nagrania wydaje.wstydz sie pospieszalski komune dorabiales.na dodatek ta komuna jego muzyczne wypociny wydawala.to widocznie cos w tym jest na rzeczy?ipn powinien go dokladnie sprawdzic wkoncu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-marian69 "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 22:15 Takiej osobie jak pan pospieszalski po prostu nie podaję ręki... za brak honoru płaci się brakiem szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.klichowski "Film wykorzystuje śmierć prezydenta do kampani... 28.04.10, 22:15 Pospieszalski za publiczne pieniądze TVP robi kampanię PIS. Zachowanie typowe dla hien cmentarnych - zrobić kasę na tragedii narodowej. To że zginął Prezydent PIS powinien obwiniać ludzi z jego otoczenia, niekompetentnych, zarozumiałych bufonów którzy wywierali presję na bezwzględne wykonywanie poleceń z salonki samolotu. O zmarłych nie należy mówić źle, ale żyjący Bielan i Karski nic nie mają do powiedzenia ? pilota który nie chciał wylądować w Gruzji chcieli postawić przed prokuratorem za nie wykonanie polecenia Prezydenta - wylądować w Gruzji. Teraz Ci osobnicy usiłują na grobach ofiar zbijać kapitał polityczny. Wielką nieodpowiedzialnością jest emisja pseudo dokumentu - prowokacja w stosunku do Rosji, która wyjątkowo uczciwie zachowuje się po katastrofie w Smoleńsku. Prokuratura powinna zbadać czy autorzy tego filmu nie działali przeciw interesom Polski. Odpowiedz Link Zgłoś