jac.k 28.04.10, 20:41 przecież pis to jarosław, rada polityczna to może ustalać kolor papieru toaletowego w WC wodza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benny_nihill Łączy mnie z nimi tylko 28.04.10, 20:50 ten sam dowód osobisty.I niepokoi mnie,że to za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 28.04.10, 20:57 Chole.rka, czy to nastepny "nie chce,ale musze"? O matko, powiem szczerze,ze mam dosc misjonarzy, ktorych misja jest umeblowanie Polski po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jit-jit panie prezesie 28.04.10, 21:36 Już wiemy że popełniliśmy błędy.Po pierwsze TVP przegięła z "solidarnymi" jak będziemy bić w ten dzwon to zagłosuje na nas margines (4,37%).Po drugie te ulotki z karłami mogły by być na lepszym papierze i bardziej lajtowe (to znaczy mniej radykalne).Po trzecie chyba Polacy zorientowali się że gramy trumnami.Mam nadzieję że oni nas całkowicie nie rozgryźli. Jak zawsze jest problem z wykształciuchami. Niestety nasz elektorat zaczyna odczuwać że jesteśmy hienami cmentarnymi. Oni tego nie lubią. A za to lubią ruskich i szwabów,w ogóle Polacy lubią ludzi dział PR Odpowiedz Link Zgłoś
yoko00 Re: panie prezesie 04.05.10, 18:21 jit-jit napisał: jaka partię masz na myśli ? jit-jit > Już wiemy że popełniliśmy błędy.Po pierwsze TVP przegięła z "solidarnymi" jak > będziemy bić w ten dzwon to zagłosuje na nas margines (4,37%).Po drugie te > ulotki z karłami__nie czaję - masz na myśli swych kochanych POwców (to > sprzedawczyków resztki kraju .Mam nadzieję że oni nas całkowicie nie rozgryźli. Jak zawsze jest > problem z wykształciuchami (twoje PO ćwiczy elementarz ?). Niestety nasz elektorat zaczyna odczuwać że > jesteśmy hienami cmentarnymi (po ma przejebane!). Oni tego nie lubią.Za Odrą bija wam brawa i czekaja z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.veritas Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 28.04.10, 21:36 Wiedenski rabin w 1938r. powiedzial... "sytuacja jest grozna,ale nie powazna" miroslaw.veritas Odpowiedz Link Zgłoś
cynglisciplujajademnienawisci Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 28.04.10, 22:00 "Ojczyzna jest w potrzebie – to znaczy: łajdacy Znów wzięli się do swojej odwiecznej tu pracy Polska – mówią – i owszem to nawet rzecz miła Ale wprzód niech przeprosi tych których skrzywdziła Polska – mówią – wspaniale lecz trzeba po trochu Ją ucywilizować – niech klęczy na grochu Niech zmądrzeje niech zmieni swoje obyczaje Bo z tymi moherami to się żyć nie daje I znowu są dwie Polski – są dwa jej oblicza Jakub Jasiński wstaje z książki Mickiewicza Polska go nie pytała czy ma chęć umierać A on wiedział – że tego nie wolno wybierać Dwie Polski – ta o której wiedzieli prorocy I ta którą w objęcia bierze car północy Dwie Polski – jedna chce się podobać na świecie I ta druga – ta którą wiozą na lawecie Ta w naszą krew jak w sztandar królewski ubrana Naszych najświętszych przodków tajemnicza rana Powiedzą że to patos – tu trzeba patosu Ja tu mówię o sprawie odwiecznego losu Co zrobicie? – pytają nas teraz przodkowie I nikt na to pytanie za nas nie odpowie To co nas podzieliło – to się już nie sklei Nie można oddać Polski w ręce jej złodziei Którzy chcą ją nam ukraść i odsprzedać światu Jarosławie! Pan jeszcze coś jest winien Bratu! Dokąd idziecie? Z Polską co się będzie działo? O to nas teraz pyta to spalone ciało I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie" Milanówek, 19 kwietnia 2010 roku Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.veritas Re: Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 28.04.10, 22:12 cynglisciplujajadem > Co zrobicie? – pytają nas teraz przodkowie > > I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie > Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie" > Milanówek, 19 kwietnia 2010 roku Schadenfreude szczesc boze i maryja zawsze dziewica miroslaw.veritas Odpowiedz Link Zgłoś
khaczynski Re: Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 28.04.10, 22:24 cynglisciplujajademnienawisci napisała: > I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie > Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie" > Milanówek, 19 kwietnia 2010 roku tak przy okazji, w domu wszyscy zdrowi? a na poważnie - należałoby zdjąć z prezia "gorzki obowiązek" i niech " dla dobra Polski" da sobie siana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
volim Biedna Polska. 29.04.10, 13:03 Biedna Polska. Tak łatwo ją ciachnąć na części, I wołać: że my - patrioci, a tamci – to przeklęci. Biedna Polska. Tak łatwo, gdzie goryczy blizny, Zasiewać nienawiść, „dla dobra Ojczyzny”. A mnie ciągle nurtują pytania, i aż czuję trwogę (Bo sensu istnienia za nic zgłębić mogę): Dlaczego Bóg-stwórca, w przesłaniu nieznanym, Ocalił komucha we wraku strzaskanym? Dlaczego Bóg-stwórca, miłosierny przecie, Pozwolił dziś, by Polskę „wieźć na lawecie”? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 28.04.10, 22:27 jarek leć tutką do Smoleńska i zabierz cały pis.Bedzie oki. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 29.04.10, 05:40 jac.k napisał: > przecież pis to jarosław, rada polityczna to może ustalać kolor papieru > toaletowego w WC wodza. Myślisz...? Bo ja nie sądzę, żeby się odważyli... Odpowiedz Link Zgłoś
xxy_yzz Jedność PiS wokół Kaczyńskiego 29.04.10, 09:36 Teraz kumple na paluszkach biegają po gabinetach i przeglądają szuflady po zmarłych.Przy okazji przymierzają się do foteli.Wyznaja ubecką zasadę, że martwy wróg, to żaden wróg, czyli przekładając na aktualną sytuację:bez nazwisk pozują tylko do zdjęć. Wybiórcze tuby propagandowe brzmią jak nieznośny chichot. Teraz armia trefnisiów ubiera się w żałobne szaty, ale dzwoneczki pobrzękują i irytują. "Ojczyzna jest w potrzebie – to znaczy: łajdacy Znów wzięli się do swojej odwiecznej tu pracy Polska – mówią – i owszem to nawet rzecz miła Ale wprzód niech przeprosi tych których skrzywdziła Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Cierpliwości Panie Jarosławie 29.04.10, 09:55 Opłacane internetowe bojówki Po i ogólnie lewicy. Są to najemnicy partyjni opłacani pieniędzmi pochodzącymi od tych partii. Są instruowani SMSami pochodzącymi ze swoich central. Ostatnio bojówki te nagle powstały z uśpienia i bardzo się zradykalizowały. Pajęczyna terroru zaciska się coraz bardziej. Ich głównym celem są wyborcy partii prawicowych. Jeden z moich znajomych z onetu został ostatnio wezwany na przesłuchanie.Mam informację, że innej osobie grożono sądem. Na porządku dziennym jest grożenie śmiercią, zabójstwem członka rodziny, namierzeniem adresu IP.Ośmieszanie, szydzenie czy wulgaryzmy są w prawie każdym poście.Wiele nicków, które zniknęły tuż po wyborach 2007 a potem 2009roku, zostało teraz wskrzeszonych. Pojawiło się też mnóstwo nowych, agresywnie lobbujących przeciwko prawicy. Oni mają jedną zasadę działania: jak płatny najemnik PO obrazi Polskość czy zgnoi w wulgarny sposób PiS, to wtedy jest to inteligencja, ę i ą.Zaś jak wyborca PiSu się odszczeknie pięknym za nadobne, to od razu jest to jad i żółć.I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej554 Re: Cierpliwości Panie Jarosławie 29.04.10, 11:23 A tak na serio to nie za wcześnie zakończyłeś leczenie? Przeczytaj uważnie swoje wypociny, to jest dopiero jad. Typowy dla wypranego mózgu jadem z RM od pana Rydzyka (od pana, ksiądz ślubował ubóstwo). Jednak Polacy, prawdziwi Polacy, ci wychowani w świeckim państwie na wyborach opowiedzą się przyszłością narodu. I okaże się, kto miał rację Poprzednik ma rację z papierem toaletowym. Odpowiedz Link Zgłoś