toshiro32 Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:40 Brawo Kurski-ciemny lud (częściowo) kupił. Czekamy na nastepne "spontaniczne" akcje podobne do tej i do tej z cyber-kotką!! Najlepiej w przddzień wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
puchacz_sceptyk Już nogami przebieram czekając na wyrok. 30.04.10, 13:40 Po co ta kobiecina tyle gada? Niech podaje, i to niezwłocznie, sprawę do Sądu. Przegraną już ma w kieszeni, nieomal jak w szwajcarskim banku. I do zobaczenia na pośredniaku. Bo synekurki za społeczne pieniążki ulecą niczym sen złoty. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:40 Czy autorzy wiekopomnego dokumentu o spisku Putina i Tuska nie spotkali przypadkowo Siugar-Kotki? Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:40 GWno walkuje temat juz tydzien czasu. W zasadzie to nie ogladam Polskiej telewizji i tego filmu bym nigdy nie zobaczyl ale po tych wszystkich reklamach GWna musialem to zobaczyc..... Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Ak 30.04.10, 14:26 maderic napisał: > GWno walkuje temat juz tydzien czasu. W zasadzie to nie ogladam > Polskiej telewizji i tego filmu bym nigdy nie zobaczyl ale po tych > wszystkich reklamach GWna musialem to zobaczyc..... Eche, tak zapewne było. Jesteś strasznie przekonujący ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Ak 30.04.10, 13:40 "Losowo wybrany" - czy tam jakieś losowanie było? Ja od aktora nie wymagam wybitnego wykształcenia matematycznego, ale osoba z maturą powinna wiedzieć, co oznacza "losowo". I nawet słowo "przypadkowo" zapewne nie do końca pasuje, nie sądzę, by wypowiadających się wybierano przypadkowo, raczej nagrywano tych, którzy wyrażali określone emocje i nieli określone poglądy. A pan Bulski powinien powiedzieć osobom nagrywającym program, jaki ma zawód. Jeśli o tym zapomniał, sam jest sobie winien. Jeśli do mnie dzwoni ankieter, z miejsca go informuję o swoim miejscu pracy, bo dla wielu ankiet stanowi ono przeszkodę w ich poprawnym przeprowadzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:41 jedno pytanko, gdzie ten aktor gra, jak w TVP i w jej organizacjach, to sorry, taki sam przypadek... jak jarek nie chce ale musi kandydować! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Sama reakcja kumuchów z GW 30.04.10, 13:42 wskazuje, że film był wybitnie udany. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Sama reakcja kumuchów z GW 30.04.10, 13:46 znaczy WF też był udany? :D ja to potwierdzam, W oby przypadkach śmiałem się do łez, ino przyczyny były inne! Odpowiedz Link Zgłoś
klepaucius34 Tak jasne. 30.04.10, 14:55 Co druga osoba mijana na ulicy to aktor lub działacz PiS. Tym sposobem bardzo latwo an takich trafic. Oni mysla ze ludzie to barany? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tak jasne. 30.04.10, 14:57 zakładasz że pytali co drugą osobę, i nie wycieli pijanych, bluzgających, że syf, że wosk na ziemi itd? Ty kpisz, czy o def. logiki pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Sama reakcja kumuchów z GW 30.04.10, 13:50 To identycznie jak z piosenką Figurskiego i Wojewódzkiego. Sama reakcja komuchów z PiS wskazuje, że była to udana piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelem Re: Sama reakcja kumuchów z GW 30.04.10, 14:06 Pan Wojewódzki i Firgurski ponownie pokazali to o czym się głośno nie mówi - brawo! Co do PiSu - uderz w stół a nożyce się odezwą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
az.anonim racja 30.04.10, 14:09 Kolejny dzień temat Solidarnych 2010 jest wałkowany na łamach GW. Patrząc na to z szerszej perspektywy, tzn biorąc pod uwagę inne artykuły: - sugerujące naciski Lecha Kaczynskiego na załogę samolotu; - zjadliwie podsumowujące znacznie mniejszą liczbę uczestników uroczystości pogrzebowych od spodziewanych; delitaknie mówiąc wydaje się, że z obiektywnościa nie ma to nic wspólnego. Nie mam PISowskich konotacji, mimo to wyraźna linia polityczna publikowanych artykułów cholernie mnie wpierwia. Pewne jest że GW nigdy w moje ręce nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: racja 30.04.10, 14:19 Dziwisz się GW? W tym "dokumencie" była atakowana. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: racja 30.04.10, 14:22 > Kolejny dzień temat Solidarnych 2010 jest znaczy co, dalej mają pisać o milionach wierzących w geniusz locha z Wawelu? I jak to umarł ojciec narodu IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Sama reakcja kumuchów z GW 30.04.10, 18:56 shran, PiS nie zdziałalo nigdy w swojej historii nic poza wygłupianiem się i pochopnością do zwad Odpowiedz Link Zgłoś
amelka.3 Anna Cugier-Kotka 30.04.10, 13:44 ona tez miala swoje poglada ... hahhaah. PiS lubi kupowac sobie elektorat, ale czemu wibieraja aktorow ??? Zwykli ludzie nie daja sie przekupic, czy PiS sie obawia, ze bez przygotowania aktorskiego nie dali by rady wiarygodnie zagrac w tej farsie? Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Cuda wianki działy się nad trumną prezydenta... 30.04.10, 13:46 Cuda wianki działy się nad trumną prezydenta...Przypadkowi Pospieszalski ze Stankiewicz, przypadkowy scenariusz, przypadkowi kamerzyści, przypadkowi aktorzy i...przypadkowy zleceniodawca działający w imieniu i na rzecz przypadkowego kandydata w wyborach. Do tego jeszcze mit o niepokalanym poczęciu Pospieszalskiego.Same cuda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Czy oskarżanie Lecha nie jest paranoją ? 30.04.10, 13:46 Czy nie zastanawialiście się jakim trzeba być paranoikiem żeby oskarżać prezydenta własnego kraju o spowodowanie katastrofy lotniczej ??? Jak chcecie myśleć to myślcie jasno ! Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: Czy oskarżanie Lecha nie jest paranoją ? 30.04.10, 13:54 a oskarżanie własnego premiera o krew na rękach to zdrowy odruch klasy robotniczej, co kołtunie? Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Czy oskarżanie Lecha nie jest paranoją ? 30.04.10, 18:16 Ejże, Bulski raczej tego 2-go premiera oskarżał o krew na rękach. O Tusku mówił "mój premier". Chociaż artykuł przeczytaj skoro chcesz się wypowadać. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: Czy oskarżanie Lecha nie jest paranoją ? 30.04.10, 21:28 > Ejże, Bulski raczej tego 2-go premiera oskarżał o krew na rękach. O > Tusku mówił "mój premier". Chociaż artykuł przeczytaj skoro chcesz > się wypowadać. A co mnie jakiś Bulski? Mówię o filmie, na którym widać jak oburzony na krytyków prezydenta "naród" miesza z błotem własnego premiera i nie widzi w tym nic zdrożnego. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Czy oskarżanie Lecha nie jest paranoją ? 30.04.10, 14:26 > prezydenta własnego kraju o spowodowanie katastrofy lotniczej ?? niestety my nie mówimy bez dowodów głupot, a dowody są na jego uwielbienie do lądowania na siłę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Dosyć obiektywny artykuł GW, co zdarza się niezbyt 30.04.10, 13:46 Oczywiście, Kazdy obywatel POLSKI ma prawo do wypowiedzi i aktor i ksiądz i prostytutka (również polityczna) Odpowiedz Link Zgłoś
hipr Re: Dosyć obiektywny artykuł GW, co zdarza się ni 30.04.10, 14:49 no cóż... aktor z samej definicji zawodu jest trochę kłamcą. chcesz, to mu wierz. w reklamy - tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Dosyć obiektywny artykuł GW, co zdarza się ni 30.04.10, 18:17 hipr napisał: > no cóż... aktor z samej definicji zawodu jest trochę kłamcą. chcesz, to mu > wierz. w reklamy - tak samo. Aha, Olbrychski i Wajda też kłamią? Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Skandaliczny dokument! 30.04.10, 13:46 Polacy są po prostu niecenzuralni. Nie wolno ich pokazywać takich, jakimi są, bo są nie tacy, jacy być powinni. Jak można przyjść do prostych ludzi z kamerą i po prostu pozwolili im mówić, co myślą. A należało im najpierw wytłumaczyć, co powinni myśleć. A przynajmniej ich wypowiedzi odpowiednio zrównoważyć − podsunąć mikrofon autorytetom, które z wyżyn swej wiedzy wyjaśniłyby fachowo, że to, co ci ludzie mówią, to tylko im się zdaje, że tak czują, bo naprawdę czują coś zupełnie innego. Bo „jest prawda czasów, o których mówimy, i prawda ekranu, która mówi”. „Taka jest prawda, nieprawda, i innej prawdy nie ma”. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Skandaliczny dokument! 30.04.10, 14:09 Przecież przed nagraniem właśnieim wyjaśniono co mają myśleć, bo przeciez musi być "prawda czasów w których żyjemy i prawda ekranu która mówi...". Twój post jest więc o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Re: Skandaliczny dokument! 30.04.10, 14:15 Byłeś? Widziałeś co było "przed nagraniem"? Nie? To cichaj waćpan. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Skandaliczny dokument! 30.04.10, 14:21 Ja tylko rerezentuję głos ludu, pozwala mi się mówić rzeczy politycznie niepoprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonycienkopis Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:47 Propagowanie przez TVP (fundowanej z NASZYCH podatków!!!!!!!!!!!!!!)jednej partii powinno trafić do sądu. Wszyscy płaca podatki i ja nie mam zamiaru łożyć na PISuarów! Jak to oglądam to przypomina mi się pewien utwór MASALI: "Ne-ne-neokomuna Te-te-teofaszyzm Chore pragnienie władzy Niezdrowa rządza kasy Te-te-teofaszyzm Ne-ne-neokomuna Marzenia o pokornych, wiernych i uległych tłumach Ne-ne-neokomuna Te-te-teofaszyzm Wasz chory punkt widzenia nie będzie nigdy naszym Te-te-teofaszyzm Ne-ne-neokomuna Będziemy krzyczeć "NIE!", dopóki starczy tchu nam!" Radzę uważać radykalnej prawicy, bo "Mamy granaty w ustach, które mogą nam wypalić". Miarka się przebierze tak jak dwa lata temu i lud się wścieknie. A Polak potrafi być bardzo zły, jak ktoś nim manipuluje". Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:47 bóg tak chciał i Pospieszalski trafił przypadkiem na aktora! Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:47 Powtórzę za klasykiem "d.pa jest do sr.nia a aktor do grania" I do tego właśnie aktorzyna się zastosował. Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Kaczyńscy mają szczęście do "cudownych" przypadków 30.04.10, 13:48 Najpierw ojciec Rajmund, żołnierz AK w nagroidę od stalinowców dostaje wielkie mieszkanie na Żoliborzu, Dzieci AK-owca dostają główne role w stalinowskiej produkcji. Jarek, jako jedyny współtowarzysz Wałęsy nie zostaje internowany. Jako jedyny ma sfałszowana lojalkę... ITD Odpowiedz Link Zgłoś
pitor24 Re: Kaczyńscy mają szczęście do "cudownych" przyp 30.04.10, 14:56 Kolejna ofiara martwicy mózgu, oczywiście do roku 1956 w Polsce mieszkania dostawali tylko stalinowcy, a reszta narodu w lepiankach koczowała, w roku 1962 mieliśmy stalinizm - super Odpowiedz Link Zgłoś
lucasdzihad Re: Kaczyńscy mają szczęście do "cudownych" przyp 30.04.10, 16:13 Z tego co pamiętam z lekcji historii, choć gdy uczyłem się w liceum nie napisano jeszcze całej prawdy, to AK-owcy zamiast mieszkań dostawali wyroki śmierci. W najlepszym wypadku cele. Ale jak sądzę znasz jakiegokolwiek żołnierza AK, który dostałby willę???? Oczywiście poza p. Rajmundem wiesz, pisz kto taki ciekawy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Aktor może mięc poglądy... 30.04.10, 13:48 Szanowny Panie Aktorze, może Pan miec poglądy. Tylko dlaczego takie głupie? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Aktor może mięc poglądy... 30.04.10, 14:02 Bo ja wiem czy głupie... Pecunia non olet. Może rzeczywiście za ten akurat występ nie dostał pieniędzy, ale zawsze można mu - np. za miesiąc - dać rolkę w reklamie, polegającą na odczytaniu trzech słów, i zapłacić 10-krotną stawkę. Albo 20-krotną. I wszystko jest w porządku. Gorzej, jak wcześniej zadzwoni SLD i zaproponuje występ we własnej reklamówce. Cugier-Kotka się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
ah1973 Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:51 Ta płacząco-łkająca pacynka z propagadndy Pospieszalskiego to... aktor? Nie rozśmieszajce mnie! Gdzie on gra? W teatrze? w filmach? W życiu gościa nie widziałem. A tak na marginesie niech on się z tym aktorstwem nie obnosi, bo nawet w tej agitce nie był przekonujący w realu, a co dopiero jako aktor. To nie kator, to jakaś prowincjonalna aktorzyna ze spalonego teatru. A do tego ciotowaty gostek. No i kłamie - Putin nie miał krwi na rękach. Tak więc poglądy, poglądami, ale on tam już wydał wyrok na wszystkich - na Tuska, na Putina, na Rosję, generalnie na wszystkich. I są to po prostu kłamstwa a nie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Aktor nie ma tu żadnego znaczenia 30.04.10, 13:52 Zacznijmy od tego, że teoria o zamachu, którą p. Ewa zarejestrowała jako rzekomy odruch "ludu zatroskanego o losy kraju" nie była żadnym naturalnym odruchem, ale PiSowską manipulacją. To nikt inny jak pewien poseł PiS zaczął kolportować tę wersję za pośrednictwem mediów tow. Rydzyka, a to, że potem za to przepraszał nie zmienia oczywiście faktu, że plotka poszła w Polskę. Jeżeli telewizja publiczna kolportuje tę brednię dalej pod pozorem dokumentowania "zdrowych odruchów klasy robotniczej i aktorskiej" to rzecz jest zwykłą, grubo szytą manipulacją polityczną. To czy aktor był podstawiony czy nie nie ma tu większego znaczenia. Szkoda, że p. Ewa dała się tak wykorzystać szczwanym lisom z gatunku pana janka. Odpowiedz Link Zgłoś
pitor24 Re: Aktor nie ma tu żadnego znaczenia 30.04.10, 14:50 A skończmy na insynuacjach waszego guru niejakiego Cuchnowskiego, że to niby L. Kaczyński kazał lądować załodze za wszelką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktor nie ma tu żadnego znaczenia 30.04.10, 14:54 módl się, żeby to nie było nagrane! Inaczej won z Wawelu, a JK na śmietnik za życia! Rozumiesz co wam grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: Aktor nie ma tu żadnego znaczenia 30.04.10, 15:13 > A skończmy na insynuacjach waszego guru niejakiego Cuchnowskiego, że to niby L. > Kaczyński kazał lądować załodze za wszelką cenę Są konkretne przesłanki aby rozważyć taką ewentualność - jak choćby historia z Tibilisi. To nie są żadne insynuacje, ale wersja, którą zwykły rozsądek - a nie polityczne sympatie czy kalkulacje - każe rozważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tekst ,,wszyscy aktorzy to prostytutki''... 30.04.10, 13:52 dotyczy tylko aktorów głosujących na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:53 sprawdzić ,czy wziął pieniądze - proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:54 Nie idzie won ta pisowska sciera Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:55 > Człowiek z krwią na rękach (Putin) przytulał mojego premiera Dobrego smaku nie uczą na uczelniach. A czyjąż, oszczerco, Putin ma krew na rękach? Kogo zabił? > ale nigdy by nie przytulił mojego prezydenta. Lubisz się przytulać? Przytuliłeś swego prezydenta? Paranoja i Schizofrenia... Odpowiedz Link Zgłoś
wyspybahama Ależ oczywiście... 30.04.10, 13:55 drogi panie Bulski, ze ma każdy ma prawo do własnych poglądów politycznych. Aktor też człowiek. Aktorzy i reżyserzy zasiadali w polskim parlamencie (np. Andrzej Łapicki, Gustaw Holoubek, Andrzej Wajda). Ba, w pewnym kraju na drugiej półkuli swego czasu aktor został nawet Prezydentem. Tyle tylko, że pańskie aktorstwo jest niestety dużo marniejsze, niż wymienionych osób. Chociaż... ten "mój Prezydent", którego ponoć Putin by w życiu nie przytulił, też był kiedyś aktorem. Szczytny wzorzec, panie Bulski, nie ma co! A ten płacz przed kamerą... Ech, niektórzy to lubią robić z siebie pajaca! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Aktor Wajda jednak gorszy od aktora Burskiego -:)) 30.04.10, 13:57 Ty buraku też. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Aktor Wajda jednak gorszy od aktora Burskiego 30.04.10, 14:11 Czyżby ślady komentarza red. Króla kryły się w tym zdaniu? Szkoda, ze nie dostrzeżono zalet filmu Pospieszalskiego. Zrobił film który opowiadał o uwielbieniu wodza. Ludzie którzy w nim występowali, pozytywnie wypowiadali się o nim. Był nazywany "dobrem wszystkich prawdziwych Polaków". Odpowiedz Link Zgłoś
wyspybahama Re: Aktor Wajda jednak gorszy od aktora Burskiego 30.04.10, 14:14 amanasunta napisała: > Ty buraku też. Ja nie jestem aktorem. A swój zawód (niezwiązany ani z polityką ani ze sztuką) wykonuję poprawnie i nie robię z tego hecy medialnej. W odróżnieniu od ciebie, PiSowska trąbko. Ty nawet dyskutować nie potrafisz, umiesz tylko obrażać osoby mające inne poglądy niż ty. Jarosławie Kaczyński i kocie Aliku! Nie idźcie tą drogą! Nie zatrudniajcie "amanasunty" i innych osób, które was kompromitują! Zainwestujcie w kogoś z podstawami kindersztuby, inteligentnego i elokwentnego, ze znajomością języka polskiego, a w szczególności reguł ortografii i gramatyki! Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Kindersztuby powiadasz? 30.04.10, 14:39 Może podzielisz się nią z większością kolegów i koleżanek z forum? Nazwałeś swojego interlokutora jak? Trąbką? Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
wyspybahama Re: Kindersztuby powiadasz? 30.04.10, 14:49 viornisko napisał: > Może podzielisz się nią z większością kolegów i koleżanek z forum? Nazwałeś > swojego interlokutora jak? Trąbką? Brawo! Dziękuję za uznanie. :P Ona nazwała mnie burakiem. Uważasz, że to dowód na dobre wychowanie? Jeśli tak, to gratuluję wrażliwości. Napisałem "trąbka" - coś w sam raz dla bezkrytycznej i bezmyślnej młodej kobiety obrażającej wszystkich dookoła. A przecież mogłem jak Lenin z dowcipu - chlasnąć. Albo przynajmniej napisać per "piekarka" (zobacz jej - Marty Wiśniak - komentarz do artykułu www.teraz-zdrowie.pl/zastepcza-terapia-hormonalna-a-rak-piersi/ charakteryzujacy się zerową zgodnością z tematem...) Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Re: Aktor Wajda jednak gorszy od aktora Burskiego 30.04.10, 14:38 Niech zgadnę?Popierasz PIS hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
pollion1 Re: Ależ oczywiście... 30.04.10, 17:01 Powinien grać w totolotka ,taki los i losowo wybrani inni z tego samego towarzystwa i z tej samej TV .Ponoć na placu było 500.000 ludzi a tu taki los ,no no szczęściarz i jeszcze losowo trafił na rolę i zagrał jak potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
normaln.ypolak Aktor z "Solidarnych 2010" w oświadczeniu: Akto... 30.04.10, 13:57 Uwaga ! Uwaga ! Nadchodzi Widmo kaczyzmu-rydzykizmu krąży nad Polską ! Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Ypolak - teraz wiadomo jaki naród zamieszkuje 30.04.10, 23:34 Wolskę. Egzotyczny kraj, w którym aktorzy i radny PiS histeryzują, niczym maciomenki zadraśnięte w paluszek. I nadal uważają się za dzielnych rycerzy. Odpowiedz Link Zgłoś