kjhubner Teraz lepiej skacze ? 30.04.10, 21:24 I dlatego chce sprostowania i poprawienia rekordu ! To ma racje ! Odpowiedz Link Zgłoś
kbamm Gabryś, marsz z powrotem na śmietnik historii !!! 30.04.10, 21:29 Twoja Nibylandia gdzieś tam przepadła Odpowiedz Link Zgłoś
apf Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 21:35 Kandydat na prezydenta RP pokazał, że potrafi liczyć do dziesięciu i podskakiwać, mówić "nie prawda". Nawet przypadkowe spotkania z senatorem Piesiewiczem prowadzą do pomylenia lekarstwa na grypę z kokainą. Sądzę, że jeszcze większe nagłośnienie przypadku Gabriela Janowskiego być może przełamie kolejne tabu, rolnicy domagają się pełnej swobody uprawy roślin, ale kokaina w Polsce chyba nie wyrośnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi chodzi głównie o... 30.04.10, 21:39 kampanie a jeśli kogoś nie stać to chwyta się wszystkiego nawet robi z siebie błazna by zaistnieć medialnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeczeka nie chodzi, a wcale głównie 30.04.10, 22:46 Facet cofnął się w czasie o 10 lat, po to, by zrobić siebie błazna, by mógł być pokazany w Polsacie, w wiadomości, w której ktoś pokazał go podczas skoków, co wcale nie zostało skwitowane komentarzem, domysłem, tylko pojawiło się jako ciekawostka mówiąca o kolejnym "egzotycznym" kandydacie. Albo to, albo już wykonując skoki - planował skok na pałac prezydencki. Prawdziwy spin doktor! Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: nie chodzi, a wcale głównie 03.05.10, 22:08 raz zrobił z siebie błazna te 10 lat temu dwa robi znowu wyciągając tą sprawę teraz i używając tej sprawy w budowaniu swojego "image" Odpowiedz Link Zgłoś
wiszowaty Jaśnie Oświcony Pan Gabryś... 30.04.10, 21:40 ... ochrzczony, ostrzyżony, katolik, dobry Polak, zapewne pachnący kolońską, szkoda że nie ma go w PiS. Wspomógłby swoimi oświeconymi myślami pp. Kurskiego (cwana gapa jednak, tylko ma chytre oczki, przewiduję Karierę), Bielana (? niewiadomoco ?), Karskiego (widziałem na lotnisku jak wracał do Warszawy, gdyby nie żona to by się zgubił na lotnisku, szukał Melexa?), Brudzińskiego (be...!), Girzyńskiego (fuj!). Panteon Myśli Polskiej - nieco osłabiony - potrzebuje frywolnych dziadziów. PiStokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek_1 Re: Jaśnie Oświcony Pan Gabryś... 30.04.10, 21:55 Nic dodać nic ująć...Gratuluję trafnej oceny sytuacji i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Nie sądzę aby to były narkotyki 30.04.10, 21:44 Ciężko znaleźć takie dragi, po których człowiek zachowuje się w taki sposób, objawy nie przypominały niczego czego znam albo o czym słyszałem. Wygląda to bardziej na udawanie albo jakieś załamanie nerwowe faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: Nie sądzę aby to były narkotyki 01.05.10, 14:31 Używając terminów ściśle medycznych: palma mu odbiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
prezio2 Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 21:51 janowski niech pozwie psychiatrów za to iż jeszcze się buja na wolności. Gdyby ten czubek został prezydentem to ja zmieniam obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 21:53 kolejny lamus do kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek_1 Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 21:53 Obojętnie czy 10 lat temu podano Janowskiemu jakieś środki, po których zachowywał się "niekonwencjonalnie" czy też nie, uważam,że mając taki "dorobek" trzeba mieć na prawdę ŹLE w GŁOWIE żeby w ogóle myśleć o jakimkolwiek starcie w wyborach prezydenckich...Ale niestety takich "optymistów" jest w naszym kraju więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomeczeka Smutna historia. 30.04.10, 22:09 Trudno powiedzieć, czy rzeczywiście nie stał się ofiarą ludzi, którzy by mu mogli podać jakieś środki. Ciężko mi sobie wyobrazić, by podobne zachowanie mogło być wynikiem jakiegoś gwałtownego stresu. Ten objawia się w skrajnej postaci lękiem, fobią, bólem psychicznym, czyli wszystkim tym, co skutkuje wycofaniem. Tutaj widzę, w filmie Gabriela Janowskiego wyprawiającego dziwne rzeczy, które można powiedzieć śmiało, nie mają nic wspólnego z reakcją na stres. Mój Boże, to wygląda tak jakby dostał jakiegoś wylewu do mózgu. Przykro jest to oglądać. Nie widzę w tym nic tak śmiesznego jak co niektórzy tutaj komentujący zdają się zauważać. Bez tego dodatkowego kontekstu, bez przemyślenia sprawy, starajcie się prosze nie wyśmiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonagownie Re: Smutna historia. 01.05.10, 11:18 Początkowo tez mnie bardzo śmieszyły te jego zachowania. Jednak gdy zasugerował, że mogli mu coś podac przeciwnicy polityczni (zajmowal sie prywatyzacją i osobami za to odpowiedzialnymi), to zaczęlo sie robic strasznie. Kto zasiada w radach nadzorczych tych spolek? Sprzedawano majatek panstwowy za bardzo niska cene prywatnym firmom, zapewniajac sobie wsparcie rzadu, a potem zasiadajac w radach nadzorczych tych samych spolek). Jesli Janowski ma racje, to polityka to bagno... Odpowiedz Link Zgłoś
kakanek81 Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 22:10 Teoretycznie biorąc mogę wziąć udział w wyborach na prezydenta RP ale dopiero w tych następnych.Jak dożyję ma się rozumieć.W tych już jest za późno,bo PKW zakończyła rejestrację Komitetów Wyborczych.Pracuję nad nośnym hasłem wyborczym i oto jego robocza wersja: JESTEM WARIATEM,OBIECUJĘ UCZCIWE PAŃSTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Dlaczego wśród kandydatów nie ma Bubla ani 30.04.10, 22:12 Konowicza ? Przeciw nim by wygrał. Niestety inne partie wystawiły normalnych kandydatów. To co teraz mówi G.J. powinno być załatwione w trakcie interwencji straży marszałkowskiej. Powinni pobrać mu krew lub poprosić o opinię psychiatrę! Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 22:31 To były brudne walki klik u koryta. Teraz nowe rodanie miejsc przy korycie, kliki na start ! Odpowiedz Link Zgłoś
voytexbezportek Niewatpliwie jest pod wplywem narkotyku 30.04.10, 22:36 Ktory sie nazywa: etanol. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 pokazali Janowskiego jak sie naszprycowal 30.04.10, 22:38 marychą albo amfą. Taki prezydent - to niezla heca. Odpowiedz Link Zgłoś
voytexbezportek to etanol 30.04.10, 23:30 Alez skad, ja mam takie objawy (skakanie i liczenie na glos) po szesciu piwach poprawionych dwoma scotchami. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 wg Gabrysia 30.04.10, 22:47 telewizja powinna klamac,wycinac niewygodne sceny.Polacy juz to przerabiali,nawet calkiem niedawno tez Odpowiedz Link Zgłoś
elbertson wtedy strajkowal w Sejmie przeciw sprzedazy cukrow 30.04.10, 22:50 ni niemieckiemu koncernowi cukrowemu , zrobiono z niego wariata , cukrownie sprzedano Polska z bodaj 3 czy 4 tego EKSPORTERA stala sie Importerem cukru , aby bylo smaczniej nowi wlasciciele zostali przylapani na tym ze w zakladach jedynie pakowano importowany cukier w polskie torebki . Cukrownie sa jedynie czubkiem calego przemyslu na ktory skladaja sie plantatorzy ,cukrownie , chodowla zwierzat / pasze z wyslodek / , maszyny , srodki ochrony roslin - wycieto kawal polskiego rolnictwa . Pamietajmy ze cukier to ,,benzyna " przemyslu spozywczego . Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 22:59 No przecież skakał - i to jak ładnie... Facet wiele przeżył i doświadczył załamania nerwowego - co go bardziej uczłowiecza. Teraz to skarży - chyba jednak Gabriel nie przemyślał tego do końca. Niech patrzy na Jarka - ten do końca będzie w samolocie z bratem... byle by zdobyć prezydenturę. Odpowiedz Link Zgłoś
jano53 Wybory 2010. Janowski pozwał Polsat za pokazani... 30.04.10, 23:10 Z początku nie umiałem skojarzyć kto to jest ten Janowski,teraz już wiem że chodzi o tego czubka,myślałem że go zamknęli do wariatkowa a on nadal podskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Pani Janowski, trzeba było nie pchać się do sejmu, 30.04.10, 23:13 tobyś pan w Polsacie nie "wystąpił". Jak ktoś publicznie robi z siebie błazna, to powinien mieć pretensje tylko do siebie. Albo nie kandydować, wtedy jako osoba prywatna ma się prawo do ochrony tejże prywatności. I tyle w temacie. I po co się teraz znowu ośmieszać? Odpowiedz Link Zgłoś