spluwa-orginal 30.04.10, 22:23 Szkoda ludzi,ale jezeli jechali w kierunku Katynia,to zgineli smiercia bohaterska,a ich rodziny moze dostana 40000 plz,a potem renty specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diter4y Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 30.04.10, 22:33 albo tp anuluje im rodzina rachunki telefoniczne Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 30.04.10, 22:55 może będą mieć ulicę o swoim nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
kundzior Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 30.04.10, 22:55 Wiecie co?? Zapędzacie się za daleko. Nie jestem Fanem Polecieli i Spadli. Ale komentarze wasze w tym arcie są dosłownie głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kundzior Re: Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 30.04.10, 22:55 TP to też wyjątek od normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 30.04.10, 23:06 kundzior napisał: > Wiecie co?? Zapędzacie się za daleko. Nie jestem Fanem Polecieli i Spadli. Ale > komentarze wasze w tym arcie są dosłownie głupie. Przeciez napisalem,ze ludzi mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
antydupek Re: Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 30.04.10, 23:08 > Przeciez napisalem,ze ludzi mi szkoda. 40ooo npl też ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
berek_joselewicz Pochowac na Wawelu! 01.05.10, 00:34 To przeciez tez katastrofa komunikacyjna !Zycie ludzkie w naszym kraju ma rozne wartosci,ceni sie je wedlug zaslug,stanowiska i to kim sie jest w danym momencie ! Zgodze sie z tym pod jednym warunkiem, niech bedzie to przynajmniej czlowiek ktory mial niezaprzeczalne zaslugi a nie kazdy kto zginal w wypadku samolotowym, samochodowym lub spadl z hustawki w parku! Zycie jest zycie, szacunek dla kazdego dlatego ze byl czlowiekiem a nie dlatego ze rodzina ma kaprys opluc miejsce tyak historyczne jak WAWEL !!! KREW SIE W CZLOWIEKU GOTUJE. Musze podkreslic ze glosowalem na Lecha Kaczynskiego, bylem, podkreslam bylem zwolennikiem PIS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
smith-wesson Pytanie do DT: czy rodziny tych ofiar też dostaną 01.05.10, 00:46 specjalną rentę??? Jezeli nie to dlaczego, skoro w konsytucji wszyscy obywatele są równi wobec prawa? Głosowałem na liberałów a rządzą socjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
berek_joselewicz do smith-wesson 01.05.10, 00:53 Oszalalaes chyba chlopie ! Uwazasz ze ktokolwiek mial wplyw na to gdzie zostanie pochowany Kaczynski z zona? Czlowieku gdzie ty zyjesz ??!! Brat powiedzial ze chce na Wawelu pochowac rodzinkie , kosciol przytaknal i pozamiatane ! Co tu mieli do powiedzenia liberalowie czy socjalisci ! Opamietaj sie ! Nie bronie nikogo i jak juz podkreslilem wczesniej glosowalem na PIS i Kaczynskiego.... ale to historia ! Oni opluli historie mojego narodu wiec i sami stali sie dla mnie historia w doslownym tego slowa znaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
cymes82 Re: do smith-wesson 01.05.10, 03:25 On o rentach a ty o Wawelu... Chodzi o wycenę życia ludzkiego - chociaż z drugiej strony ,jeśli potraktować sprawy matematycznie to przeliczając według wzoru katyńskiego , w Polsce powinna zostać wprowadzona ponad 5 godzinna żałoba narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 01.05.10, 01:05 Fajna trasa, ale waska i niebezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 01.05.10, 02:32 Uzasadnienie rent i odszkodowan jest proste. Samolot ubezpieczony nie byl, za skutki katastrofy odpowiada wlasciciel tzn. Panstwo Polskie. A wiec albo samo wynagrodzi szkode albo bedzie sadownie do tego zmuszone. W kazdym razie zaplaci. Pomoc jest potrzebna od reki, nie po miesiacach lub latach utarczek sadowych z masa negatywnych uczuc po drodze i odsetkami na koncu. Poza tym jest jeszcze jedna zasada " dwa razy daje kto szybko daje" a dac i tak bedzie musial. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Trzy ofiary.Zginęli śmiercią męczeńską czy nie? 01.05.10, 05:04 Nie, bo to plebs nie wybrańcy narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty77pn Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 01.05.10, 05:14 Straszna tragedia foto.lublin.com.pl/displayimage.php?album=362&pos=1 Odpowiedz Link Zgłoś
koniu150 Tusku dawaj im renty bo pewnie bardziej potrzebują 01.05.10, 07:30 niz pasozyty z tu-154 a i tak idzie z naszej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 01.05.10, 08:16 A nie jechał tym autem aby jakiś Kaczyński? Może wpłynął na decyzję kierowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
mredziu Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 01.05.10, 09:24 Przepisy wyrażnie stanowią, że zasiłek pogrzebowy należy się temu kto organizował pogrzeb.Nie czepiajcie się więc,bo na pewno rodziny ofiar katastrofy lotniczej zwróciły zasiłki organizatorowi czyli Państwu Polskiemu.A zasiłki im się zwyczajnie należą /vide:Folwark zwierzęcy./ Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 03.05.10, 14:31 I powinna być ogłoszona żałoba narodowa.No i porzeb z honoramy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-mandat Tragiczny karambol na krajowej 7. Trzy ofiary 12.05.10, 20:24 Ludzie! Wy tu piszecie o Katyniu,Smoleńsku,Wawelu,rentach,PiSieitd. To nie pod tym artykułem!Wstyd. Tam zginęło dwóch małych chłopców,którzy jechali na międzyparafialny turniej piłki nożnej! To jest wielka tragedia dla ich rodziców.Bardzo im współczuję . Odpowiedz Link Zgłoś