mariuszet Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:42 Ano zobaczymy, co jest warta wiedza i ogląd rzeczywistości prof. Staniszkis. Ona sama jest skomplikowana emocjonalnie-od odkrywczych i celnych poglądów, do bzdur kompletnych. Mnie ciekawi dlaczego naukowiec ocenia zalety osobiste kandydata, a nie co on ma do zaproponowania i co reprezentuje. Można być bardzo dobrym kłamcą manipulatorem i przynosi to efekty na krótką metę, ale na dłuższą wychodzi szydło z worka i to jest przypadek J.Kaczyńskiego. "Prawi Polacy" z pewnością maksymalnie się zmobilizują, ale jest ich nie więcej niz 30%, a my reszta "nieprawa" też pewnie się zmobilizujemy i genialny manipulant, socjotechnik wróci na zawsze do opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
jszmelc Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:47 Pani profesor ten człowiek pośrednio jest winny tego, co się stało pod Smoleńskiem. To jego chore ambicje polityczne realizował Lech.Teraz Marta w obawie, że rodzina zostanie odsunięta od „koryta” chce pomagać w lansowaniu stryja. Jakim trzeba być, g………m.. by po próbce, jaką dał nam premier Kaczyński uważać go za polityka zdolnego do pełnienia ważnych funkcji w państwie, które chce mieć poprawne relacje z sąsiadami .Wpatrzony ślepo w Amerykę która imponuje mu chyba niezliczoną liczbą prowadzonych wojenek w które wplątuje inne kraje. Ja już wiem że nie ma takiej ofiary na świecie której Jarosław by nie poświęcił dla pozyskania władzy. To chory człowiek któremu ja nie odmawiam inteligencji ! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys102 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:48 a Staniszkis jest przegrana zawsze i wszędzie...z tą swoja objawioną medialnie arcygłupotą...a ta głupota jest nieuleczalna... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:50 W czym jest dobry ten Kartofel? Jezeli on wygra to oznacza ze w Polsce mieszka swolocz a nie ludzie. Taka swolocz jak Sniadek czy Guzikiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
bluter Ja plebs 02.05.10, 08:51 Jak mogę głosować na tą kaczkę pokoju, ja wychowany na podwórku, ja nie ztej półki co jaśnie pan kaczyński, ja ..... Przecież byłaby to obraza dla jaśnie pana kaczyńskiego gdyby jakiś plebs na niego ośmielił się zagłosoawać. A mochery pewnie wykleły by mnie. Mimo żem plebs to jeszcze trochę pamiętam gdzie moje miejsce według jaśnie pana. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:52 Babci odbiło. Czas już się pakować. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek2 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:52 Bardzo dobrze, znowu te truchło wypowiada się autorytatywnie.Kaczka jest bez szans :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salgold do hieronima_kowalskiego 02.05.10, 08:53 nie chcemy nobla dla J.Kaczyńskiego.ta nagroda jest zarezerwowana dla takich jak wałęsa (za głupotę), Obama (za nic).J.Kaczyńskiemu wystarczy wdzięczność Polaków, na wdzięczności żydokomuny nie zależy ani jemu ani nam Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Tylko jedna kaczka nam zostala!! 02.05.10, 09:03 BEZ KACZKI BEDA TYLKO PLACKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: do salgold 02.05.10, 10:02 a kto to jesteśmy "my"? kto to jest zydokomuna zasrańcu? Piszesz oklepane frazy, a nie rozumiesz ich treści pisiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: do hieronima_kowalskiego 02.05.10, 10:56 salgold napisała: > nie chcemy nobla dla J.Kaczyńskiego.ta nagroda jest zarezerwowana > dla takich jak wałęsa (za głupotę), Obama (za nic).J.Kaczyńskiemu > wystarczy wdzięczność Polaków, na wdzięczności żydokomuny nie zależy > ani jemu ani nam błagam cie - wyjasnij co to żydokomuna - bo chcę dyskutowac z toba ze zrozumieniem ? kto w PO żyd a kto komuna ? a kto jest obojnakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirarob Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:54 Pani Profesor, ja nie mam ochoty opiekować się, a mąż się nie boi!!! Strasznie mało bystre to "wieszczenie".. Żal Odpowiedz Link Zgłoś
brave48 Paranoja jest chyba zaraźliwa, ostatnio rzuciło .. 02.05.10, 08:57 się na głowę pani 'profesor' ... Odpowiedz Link Zgłoś
tjaryma6 A od kiedy 02.05.10, 08:57 jest Staniszkis psychologiem. Żenujące są analizy psychologiczne robione przez politologów. Z resztą chyba Staniszkis nie ma innych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
yaicarz Bolszewizm środowisk PISu i Radyja przreraża! 02.05.10, 08:58 Bolszewicka mentalność środowisk PISu i Radyja przeraża. Nie sposób nie docenić niektórych wartościowych wątków w ich koncepcjach (jak choćby zwalczanie patologii korupcji czy przestępczości), jednak ich całościowa wizja państwa jest z gruntu bolszewicka (koloru czarnego) i jej zrealizowanie zamiast raju przyniosłoby piekło na polskiej ziemi. Dopóki są mniejszością, paradoksalnie mogą wno0sić pozytywny ferment do życia społecznego (tak jak drapieżniki i szkodniki w ekosystemie), ale pełnia władzy w ich rękach byłaby katastrofą dla Polski. Mam nadzieję, że instynkt większości obywateli okaże się niezawodny i po serii nadchodzących wyborów przynajmniej zostanie utrzymany stan aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 08:59 Każde słowo Jarkacza jest ważne?! Chyba dla takich którzy go i tak popierają...lub mają w tym interes jak pani Staniszkis. Dawniej z wieloma jej tezami się nie zgadzałem; często okazywało się że nie miała racji. Ale można było się z nią nie zgadzać ale tematy do dyskusj były. Teraz już nawet słuchać nie warto. Pani profesor coraz bardziej traci poczucie rzeczywistości...a jej ta typowo propagandowa teza że "Jarosław Kaczyński ma ogromne szanse wygrać każde wybory" świadczy że pani profesor zasnęła w roku 2005. Mamy zaś już rok 2010...i większość Polaków "dobrze" zapamiętała czasy premierostwa Jarozława K. oraz prezydentury jego brata. Jeszcze teza że "mężczyźni boją się Kaczyńskiego" :))) Kogo?! Tego populisty i obskuranta a jednocześnie cwaniaka który dla władzy zrobhi wszystko? Chyba że, jak wynika z tekstu - boją się go jego pretorianie i poddupnbi - wtedy zgoda. Jedyna teza pani Staniszkis z którą się zgadzam. Ale to normalne w autorytarnej prywatnej partyi Jarkacza... Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 09:00 To jest aż nieprawdopodobne, w jakim strachu żyje ta stara kobieta po umieszczeniu jej na liście TW. Jeszcze "przed", dało jej się słuchać, często można było się nie zgadzać ale mówiła w miarę rozsądnie. Od znalezienia się na liście tajnych współpracowników SB, nastąpiła u niej nieprawdopodobna zmiana. Po chwilowym oburzeniu zmieniła całkowicie swoje "relacje" z Kaczyńskimi i z PISem. Stała się piewcą PISu a szczególnie Kaczyńskich. Co to strach może zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 09:01 Głupstwa plecie Waćpani. Przecież dobry prezydent to nie tylko dobry czlowiek, ale też kompetentny polityk, doświadcznony i działający dla dobra wszystkich, a nie dla PiS-u i Radia Maryja. A juz w pierwszych oświadczeniach widać czyim chciałby być prezydentem. Zresztą, żeby nie Jarosław chyba Lech byłby też prezydentem wszystkich i inaczej działał, ale Jaroslaw związał się ze skrajną prawicą, nacjonalistami z pod znaku Radia Maryja i wływał na swego brata. Gdyby prezydent Lech Kaczyński był sobą napewno byłby prezydentem, a nie ,,robił" za rząd, bo rząd ma swoje kompetencje, a prezydent swoje i nie przesz kadzałby obecnemu rządowi w reformach wetując itd. itp. Ale chodziło o przypodobanie się bratu i PiS-owi.I gdyby teraz Jarosław doszedł do władzy to on już nie byłby dyrygentem, ale sam by robił co by chciał. Sądzę, że do takiej klęski nie dojdzie. Byłaby to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
yaicarz Re: do wuem 43 02.05.10, 09:14 sam się pakuj idioto i do Tworek, a nie wyganiaj innych. Jak na razie to kretyni twojego pokroju są mniejszością, a więc: droga wolna! Odpowiedz Link Zgłoś
president007 nawiedzona kobieta 02.05.10, 09:03 o tej durnej kobiecie sie stalo na starosc.. amnezja..jak wiatr powieje stawia diagnozy.. to dyzurny socjolog.. w zaleznosci od potrzeby ..juz jej sluchac nie mozna.. moze ona z tymi krwistymi ustami do czegos innego sie nadaje a moze Jarek wie do czego sie nadaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: nawiedzona kobieta 02.05.10, 09:32 president007 napisał: > o tej durnej kobiecie sie stalo na starosc.. amnezja..jak wiatr powieje stawia > diagnozy.. to dyzurny socjolog.. w zaleznosci od potrzeby ..juz jej sluchac > nie mozna.. moze ona z tymi krwistymi ustami do czegos innego sie nadaje a Ona ma wygląd bajzelmamy z saloonów, w filmach o Dzikim Zachodzie. W obecnych czasach robi w mediach za przekupę targową. Postaramy znaleźć teksty opluwające kaczorów, sprzed 3-ech lat. > moze Jarek wie do czego sie nadaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 09:03 Pani profesor? Koń by się uśmiał. Cóż to za pani profesor, która biega po stacjach TV i co kilka dni plecie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
dogo-2010 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 09:05 Brawo p. Pani Profesor to jest głos inteligentnej, mądrej osoby. Pod tym względem jest Pani gwiazdą na tle ponurych szczekaczy Gazety Wyborczej.W sytuacji jaką mamy Tusk sięga po włądzę niemalże absolutną w Polsce. Przypomnijmy sobie tandem Krzaklewski-Buzek ma być wg. jego planu podobnie. Wobec takiego zagrożenia wszyscy mający rozum w głowie oraz ci którzy nie chcą by rządzili nami "Rycho i Ździcho i podobni" mają obywatelski obowiązek oddać głos na Jarosława Kaczyńskiego.Wad Sikorskiego i Olechowskiego nie będę wymieniał myślę że Polacy wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne 02.05.10, 13:11 Przypomnijmy sobie tandem Kaczyński-Kaczyński. Jednego zabrakło, ale drugi synek stalinowca znowu pcha się do władzy. Ci, którzy nie chcą, żeby wróciły czasy haków, podsłuchów, prowokacji i dzielenia Polaków, mają obywatelski obowiązek oddać głos, ale na pewno nie na pana z kotem Alikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
salgold do wiarus 25 02.05.10, 09:10 Ej wiarus! w Polsce mieszkają Polacy! a rządzi nimi żydokomuna. Nie obrażaj ludzi weż się teraz za rządzących chyba ze też chcesz Izrael w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: do wiarus 25 02.05.10, 10:44 salgold napisała: > Ej wiarus! w Polsce mieszkają Polacy! a rządzi nimi żydokomuna. Nie > obrażaj ludzi weż się teraz za rządzących chyba ze też chcesz Izrael > w Polsce. to ciekawe jak to sie dzieje że w wolnych wyborach Polacy do rządu wybieraja Zydokomune ? A może zostali zgwałceni i zniewoleni że tak wybrali ? A może zidiocieli ? około 15 milionów wybrało żydokomunę .Co to jest Zydokomuna- kto mi to wyjasni ? Odpowiedz Link Zgłoś
macy5 Re: Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński nie milczy 02.05.10, 09:10 KOBIETO NIE STRASZ POLSKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 09:11 Wygra, bo do pałacu prezydenckiego wjedzie karawanem. I to nie swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 09:11 A może pani profesor liczy, że będzie miała jakieś stanowisko w kancelarii pana prezydenta Jaroslawa Kaczyńskiego? Zobaczymy. Nieźle się podlizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grazia7442 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 09:14 Taj Pani juz dziekujemy. Jak Bozia chce kogos pokarac to mu rozum odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś