sydio liczebniki porządkowe 04.05.10, 09:51 Odezwał się spadkobierca budowniczych 17 RP Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Napieralski o Komorowskim i Kaczyńskim - Ich pa... 04.05.10, 09:52 rózniom sie różniom i to znacząco a ja będę głosować na sld bo tak chcę i mogę jak chcę bo mam dosyć durniów żeby nigdy więcej Wawela Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Patriotyzm Grzegorza Napieralskiego 04.05.10, 10:07 Będą wypracowania, egzaminy? Jakie terminy? Odpowiedz Link Zgłoś
macy5 Życzę kultury !!!!!! 04.05.10, 10:09 ŻAŁOSNE SĄ TE WPISY. LUDZIE MOŻNA DYSKUTOWAĆ OSTRO, ALE KULTURALNIE.ŻAL MI WAS. ŻYCZĘ MINIMUM PRZYZWOITOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
toms69 Napieralski o Komorowskim i Kaczyńskim - Ich pa... 04.05.10, 10:13 Panie Napieralski!Kończ Waść,wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
trzech_w_jednym Napier(d)alski: dlaczego USA nie mają konkordatu ? 04.05.10, 10:29 Wysyłasz do USA " specjalistów " od jak wygrać w wyborach - może dowiedzą się dlaczego USA nie podpisało konkordatu i komu to zawdzięczają !!! A ty napier(d)alski: Czy masz w swoim programie zerwanie konkordatu - przecież nasi okupańci naruszyli już go DWUKROTNIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Napieralski o Komorowskim i Kaczyńskim - Ich pa... 04.05.10, 10:38 Róznica między PIS-e a PO w dziele bydowy IV RP jest taka, że PIS głosno o tym mówił, a PO robiło wiele w ciszy i skupieniu. Gdy pomysł padł, PO zgrabnie sie wycofała, zamiatajac slady. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Patriotyzm Grzegorza Napieralskiego 04.05.10, 10:44 Nie udawaj, że nie wiesz skad znana! A skad wiesz co było w ksiazeczkach marksizmu-leninizmu i co to jest internacjonalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
bartlomiej.jasinski a może tak nie było? 04.05.10, 10:48 PiS wymyślał a Platforma klaskała dla lustracji, CBA i innych prawicowych fantasmagorii IV RP?! Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: a może tak nie było? 04.05.10, 11:01 Było. Nie musi się głosować na pana Napieralskiego. Rzeczywiście w tym wyścigu zdominowanym przez PiS i PO jego szanse są nikłe, ale trudno się nie zgodzić z jego wypowiedzią. Zresztą świadczą o tym powyższe wpisy (te krytyczne). w których jest raczej chęć ubliżenia czy poniżenia a nie dyskusja na poruszony temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson PiS - PO jedno barachło! Cały czas to powtarzam, 04.05.10, 11:01 już od czasu ostatnich wyborów parlamentarnych kiedy wszyscy rajcowali się że oto wybierzemy PO i będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
acucell Nie wybierajcie Kaczyńskiego, Komorowskiego,Napier 04.05.10, 11:02 Nie wybierajcie Kaczyńskiego, Komorowskiego,Napieralskiego ani szalonego Mike.Jeżeli tak się stanie to będyie straconych następnych 5 lat. Wybierajcie nawet w drodze protestu obojętnie kogo a najlepiej kogos neutralnego bez powiązań tej grupy chamów i oszustów,która na przemian od 20 lat jak rak toczy ten kraj.Każdy wybór będzie lepszy bo może stanowić przeciwwage dla oszustów PO,które jest spuścizną po AWS a ta kończyła kadencje aferami i przekrętami o największej skali od 20 lat.To właśnie większość aferzystów AWS zasila szeregi PO. O chamstwie i dyktaturze Kaczyńskiego przekonaliście się w czasie jak był premierem.Jego efektem był kaganiec cenzury nałożony na media,używanie CBA do zwalczania przeciwników politycznych i inwilgacji społeczeństwa.To on i jego brat skłocił Polske z sąsiadami i ośmieszał na arenie politycznej. Należy zastanowić się czy śmierć Blindy nie była morderstwem politycznym bo za dużo wiedziała. Przecież zarzuty o jej domniemanych nadużyciach zostały obalone.Więc jakie były prawdziwe kulisy jej śmierci skoro w dochodzeniu,którego autorem był Ziobro było tyle matactwa i zacierania śladów. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Patriotyzm Grzegorza Napieralskiego 04.05.10, 11:08 awatar_sm napisał: > Patriotyzm Grzegorza Napieralskiego > W dniu 2.05.10 Pan G.Napieralski na konferencji TV oświadczył, że > będzie definiować i uczyć Polaków nowego patriotyzmu, europejskiego, > Chyba z książeczki marksizmu - leninizmu chce uczyć internacjonalizmu > Piękna głowa, piękne słowa, skądś znana nowomowa Lepszy internacjonalizm niż nacjonalizm POPiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Idzie Grześ przez wieś 04.05.10, 11:42 każdej qrwie mówi cześć,byleby na niego głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Będziesz, Grzegorzu, wiarygodny, gdy zerwiesz 04.05.10, 12:34 medialną koalicję z "Jarkiem". A poza tym mąż M. Kaczyńskiej - z rodziny barona SLD - właśnie zadeklarował swój akces do PiS-u, i zapewne będzie mu tam raźnie wśród byłych członków PZPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Napieralski o Komorowskim i Kaczyńskim - Ich pa... 04.05.10, 13:27 Napieralaski powtarza tą swoją zdartą pytę bez wielkiej inteligencji i wdzięku. Wciska PO tą IV RP jak choremu jajko. Po prostu chce zareklamować swoją formację jako "nowoczesną" 9opowiadając banały o korzyściach płynacych z laickości i otwarcia na świat). Z kręgów PO o IV RP mówił jawnie tylko JM Rokita i to zastrzegając, że do tej nazwy powinni się w przyszłości odnosić wyłącznie historycy. Napieralski zapomina o "socjalnym powinowactwie" PiS i SLD, ich doraźnych koalicjach parlamentarnych w kilku ważnych sprawach (n.p. ustawy medialnej) i n.p. o tym ,że głosowanie na Kaczyńskiego w 2005 zadeklarował m.in. A. Gierek, powołując się właśnie na 'socjalny program". Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Napieralski o Komorowskim i Kaczyńskim - Ich pa... 04.05.10, 13:34 Powinni dziękować bogu że nie zostali zdelegalizowani. A oni głupcy walczą z bogiem i kościołem,zamiast pozostać przy swoiej ideologii lewicowej a nie lewackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Napieralski o Komorowskim i Kaczyńskim - Ich 04.05.10, 14:17 fan-po napisała: > Powinni dziękować bogu że nie zostali zdelegalizowani. > A oni głupcy walczą z bogiem i kościołem,zamiast pozostać > przy swoiej ideologii lewicowej a nie lewackiej. hehehe z Bogiem i kosciolem powiadasz...jak na moje to z kosciolem k. i slusznie ! Trzeba walczyc z czarna strefa w gospodarce. Mnie sie nie usmiecha finansowanie kosciola z ktorym sie nie identyfikuje!!! Pomijam juz kwestie doktryny k.k. ten to dopiero walczy z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek1986 Grzegorz Napieralski 04.05.10, 13:37 G.N. ma mój głos, na szczęście wielu moich znajomych oraz cała rodzina również będzie głosować na Napieralskiego. Starczy już warcholstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 I zbudują IV RP czerwona małpo 04.05.10, 16:12 Napieralski ty sie lepiej martw by was nie zdekomunizowali ! Odpowiedz Link Zgłoś
max701 "Szkoda Polski" 04.05.10, 17:28 Swego czasu ulubione powiedzonko partyjnego kolegii Grzegorza Napieralskiego... niejakiego Wojtka Olejniczaka. Przewodniczący Napieralski mówiąc o alternatywie co ma na myśli? Rezygnację z pójścia na wybory? Powiem tak.. Napieralski godząc się na start w wyborach podpisał na siebie SLD-owski wyrok. Nie zdobędzie więcej jak 6-7% czym osłabi swoją pozycję w partii i za jakiś czas zniknie. Tak czy inaczej, życzę powodzenia. Choć słysząc sposób argumentacji i brak jakiejkolwiek alternatywy (słowo klucz), i to chyba na wyrost.. Odpowiedz Link Zgłoś
jozio53 Napieralski o Komorowskim i Kaczyńskim - Ich pa... 04.05.10, 22:10 ciekawe czy napieralski zapomniał -ze jego poprzedniczka-BUDOWAŁA I RZADZIŁA W PRL- Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Dość Kaczorów 05.05.10, 18:49 Nigdy więcej wojny. Nigdy więcej Kaczorów, nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś