Dodaj do ulubionych

23-latek wypadł za burtę promu przy robieniu zd...

05.05.10, 11:58
To jest taka możliwość wypadnięcia?
Obserwuj wątek
    • hellbert Polak potrafi. Niestety:/ 05.05.10, 12:01
      • arspen Fotka życia... 05.05.10, 13:11
        swoją drogą teraz każdy kto kupił lepszy aparat natychmiast staje się artystą
        fotografikiem, a wtedy do zrobienia zdjęcia trzeba się bardziej gibać
    • dabljuzi A myslisz, ze relingi maja 3 metry? 05.05.10, 12:08
      na statku nie byles nigdy?
    • mark6 Jak jesteś spity to dlaczego nie? 05.05.10, 12:14
    • replin Tak, za dodatkowa oplata masz to w programie. 05.05.10, 12:19
    • wissenwertes Chojrak pod woda fotografie robi. 05.05.10, 12:30
      I jak spadal tez pare pstryknal.

Boze, co to sie nie robi aby poznij w sieci wstawic fotki na zasadzie "Tu
      bylem. Stefan"
    • justas32 On coś wiedział ... 05.05.10, 12:34
      Prawdopodobnie robił zdjęcia kluczowe dla ujawnienia prawdy o katastrofie pod
      Smoleńskiem. Dlatego musiał umrzeć ...
      • wyluzowana.kaczka Re: On coś wiedział ... 05.05.10, 12:41
        justas32 napisała:

> Prawdopodobnie robił zdjęcia kluczowe dla ujawnienia prawdy o katastrofie pod
        > Smoleńskiem. Dlatego musiał umrzeć ...

;))))
      • iva.na Re: On coś wiedział ... 05.05.10, 13:25
        "> Prawdopodobnie robił zdjęcia kluczowe dla ujawnienia prawdy o katastrofie pod
        > Smoleńskiem. Dlatego musiał umrzeć ..."

Czy Wy naprawdę uważacie to za zabawne????!!!!!
        Wyobraźcie sobie, że to Wasz syn, brat, chłopak, kolega - też by Was to bawiło???!!!
      • devojce Re: On coś wiedział ... 05.05.10, 13:30
        justas32 napisała:

> Prawdopodobnie robił zdjęcia kluczowe dla ujawnienia prawdy o
        katastrofie pod
        > Smoleńskiem. Dlatego musiał umrzeć ...

Twoja wypowiedź nie jest śmieszna. Jest jedynie żenująca.
        • staefun Re: On coś wiedział ... 05.05.10, 14:09
          Mnie śmieszy, bo dobrze ilustruje paranoidalny stan świadomości PiSolubnych
          miłośników spiskowej teorii funkcjonowania świata.
          Jeżeli w kontekście katastrofy pod Smoleńskiem niektórzy na serio biorą pod
          uwagę "informacje" o dobijaniu rannych przez ruskich, albo taką o użyciu tajnej
          broni elektromagnetycznej do strącenia samolotu to dlaczego nie założyć, że
          młody człowiek podsłuchał przypadkiem rozmowę agentów FSB uczestniczących w
          realizacji hipertajnej akcji "Wtoroj Katin", którzy to wracali ze Szwecji z
          krótkiej wycieczki za dobrze wykonane zadanie ufundowanej im przez Putina?
          Młody Polak-patriota szczerze oddany Ojczyźnie i klanowi Kaczyńskich chciał im
          zrobić fotografię na potrzeby polskiego kontrwywiadu przez co, niestety,
          zdemaskował się przed cwanymi i podstępnymi Sowietami. No, a potem oczywiście
          wypadł za burtę, bo za bardzo się wychylił...
          Trzyma się kupy?
          Ktoś może zapytać: dlaczego wycieczka do Szwecji? To taka nowa ekstremalna
          rozrywka Rosjan - z racji na drakońskie obostrzenia w dostępie do alkoholu
          wypoczywają tam od spirytusu. Coś jak wczasy odchudzające dla bogatych grubasów.
          -
          Do PiSolubnych paranoików chcących puszczać tego "newsa dalej" - zupełnie sam to
          wymyśliłem.
          NAPRAWDĘ!
          • miszczu.pll Re: racja, mógł nagrywać rozmowe dwóch agentów 05.05.10, 15:22
            jednego z Rosji drugiego ze Szwecji, powszechnie wiadomo że wieczorem woda
            dobrze niesie głosy a aparat też nagrywa dźwięki.
      • known2own Re: On coś wiedział ... 05.05.10, 13:43
        Świetne! Ale odpowiedzi nadętych pisomatołków też ubawiły mnie do łez
        =) "A gdyby tam był twój syn i też był pisiakiem to co wtedy? I nie
        mówcie, że nie macie syna" =)
      • expertum-credere-potes justas23 - wraża kagiebowska swołocz 05.05.10, 14:29
        Uwaga,

wszystkie osoby na forum uprasza się o niepodejmowanie prowokacji podpisywanych
        przez justasa23. Wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę jego namiary, żeby zobaczyć
        że od 2006 roku ten element o litewskim pseudonimie i o kagiebowskich poglądach
        mąci i skłóca Polaków na forum gazety wyborczej. Niektóre pomyłki językowe
        świadczą jasno co z niego za padalec.

Łabasie ty nam napisz co za mendy ciągle kradną srebrne wota w Ostrej Bramie!

Пошол вон в пизду отсюда!
        • fc_pl Re: justas23 - wraża kagiebowska swołocz 05.05.10, 16:55
          Закрой пасть, сука блядь! Иначе тоже в рейс паромом поедешь!
          :P
        • fc_pl Re: justas23 - wraża kagiebowska swołocz 05.05.10, 16:58
          Закрой пасть, сука блядь! Иначе тоже в рейс паромом поедешь!
          :P
          • expertum-credere-potes fc_pl 05.05.10, 18:50
            no koleś,

fc_pl w Korytnicy sie nie utopiłeś, ale czy w Toruniu czy w Irlandii, czy w
            Niemczech, zawsze Cię będzie gonić myśl że to ty rok temu pisałeś o tym że
            jakiegoś polskiego polityka powinno się uśmiercić przy lądowaniu.

Zdrajca własnego Narodu.

Pisz więcej - łatwiej Cie będzie znaleźć.
            • fc_pl Re: fc_pl 06.05.10, 15:55
              No koleś,
              Umiesz użyć googla, brawo. Znasz rosyjski, albo umiesz też użyć
              google translatora, ponownie brawo. Nie umiesz za to rozpoznać żartu
              i za to pała, ale dla ludzi twojego pokroju to pakiet dodatkowy,
              ważny jest [baczność] permanentny i bucowaty patryjotyzm
              [/baczność].
              Dzięki, że martwisz się o to co mnie będzie gonić we łbie ale bez
              obaw, śpię i będę spać spokojnie.
              A własny [baczność] Naród [/baczność] mam w (_|_), razem z tobą
              zresztą.
              Co do twojej paranoi - życzę powrotu do zdrowia, albo przynajmniej
              długotrwałej remisji.
              Pozdro, poćwicz.
              • expertum-credere-potes fc_pl nie jest moim koegą 06.05.10, 17:46
                widzisz koleś,

jak ja cie nazywam koleś to wtedy jest to zaszczyt,
                jak ty mnie wyzywasz od swoich kumpli to to jest dosyć poważna obelga.

Nawet taka kanalia jak Urban umiał przeprosić po katastrofie za to co napisał
                kilka dni przed Smoleńskiem.

wchodź częściej na neta - będzie cię łatwiej odszukać.
                • fc_pl Re: fc_pl nie jest moim koegą 07.05.10, 10:27
                  > wchodź częściej na neta - będzie cię łatwiej odszukać.

Oho, czyli trafiłem już na twoją prywatną listę kułaków-
                  sabotażystów, Wrogów Ojczyzny i masonów. Nie wiem do czego ci to
                  potrzebne, może słyszysz głosy a może ci nie staje jeśli minimum
                  jednego dziennie nie wytropisz - wali mnie to prawdę mówiąc.
                  Szukaj mnie sobie dalej, biedny chory człowieczku.
                  • expertum-credere-potes fc_pl nie jest moim koegą 07.05.10, 11:50
                    do budy
                  • expertum-credere-potes fc_pl nie jest moim koegą 07.05.10, 12:01
                    do budy
                    • fc_pl Re: fc_pl nie jest moim koegą 07.05.10, 12:23
                      Dwa identyczne posty jeden po drugim w odstępie kilkunastu minut -
                      chyba nienawiść ci percepcję zakłóca.
                      Przestań się miotać, napij wody i połóż w cieniu lepiej.
                      • expertum-credere-potes fc_pl nie jest moim koegą 07.05.10, 12:45
                        mądrej głowie dość dwie słowie

- dla ciebie i 2x to za mało.

A może byś w końcu jak Palikot - uszy po sobie, ogon skulony i nie ujadać?.
                        • fc_pl Re: fc_pl nie jest moim koegą 07.05.10, 13:18
                          Póki co jedyny, który się tu miota i ujada to ty, mnie z balansu nie
                          wytrąciłeś.
                          Zajrzę sobie we wtorek jakie nowe inwektywy tu pod moim adresem
                          spłodziłeś, teraz czas na długi weekend.
                          Trzymaj się ciepło tropicielu czarownic, mam nadzieję, że głosy w
                          głowie nie będą ci dokuczać za mocno przez weekend.
                          • expertum-credere-potes fc_pl nie jest moim koegą 07.05.10, 15:23
                            waruj

:)
                            • fc_pl Re: fc_pl nie jest moim koegą 12.05.10, 16:56
                              Oooooj, osłabły rewolucyjna czujność i zapał. Albo ta remisja o
                              której pisałem wcześniej jednak cię dopadła. Tak czy inaczej tylko
                              się cieszyć!
                              • expertum-credere-potes fc_pl jest agresywny 12.05.10, 17:39
                                jakoś wszyscy się z ciebie śmieją, a ty tylko rewolucja, paranoja, baczność
                                spocznij.
                                pajacu
                                i kto cię w ogóle spuścił z łańcucha?
                                :)

---------
                                mysia krupczatka
                                mąka kuciapka
                                • fc_pl Re: fc_pl jest agresywny 13.05.10, 09:10
                                  Nikt się ze mnie nie śmieje, bo nikogo ta nasza wymiana uprzejmości
                                  nie obchodzi, nic dziwnego zresztą.
                                  Jak tam twoje głosy w główce, wróciły po weekendzie?
                                  • expertum-credere-potes <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/w,904,100314871,10033" targe 13.05.10, 10:23
                                    mysia kuciapka napisał:

"Nie rozumiem?
                                    • fc_pl Re: <a href="<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/w,9" target 13.05.10, 16:55
                                      Ta "mysia kuciapka" to w twojej paranoidalnej głowie niby ja, bo
                                      podpis podobny (?) mam, tak? Pogarsza ci się kolego, nie odróżniasz
                                      już głosów w głowie od tych w sieci - nigdzie tu nie pisałem, że
                                      czegoś nie rozumiem.
                                      Zasięgnij porady specjalisty nim będzie za późno.
                                      • expertum-credere-potes fc_pl i włosy w głowie 13.05.10, 21:41
                                        no koleś całkiem psychiczne masz to poczucie humoru.

no to co może na guinessa jutro w jakim pabie w Breju? Jakbyś był na socialu to
                                        bez obaw, u mnie tygodniówka świeża.

podyskutujemy sobie na przykład o tym:
                                        doc.rmf.pl/rmf_fm/au/wsd/snd/olo20100430.mp3?1272637720
                                        /Wyluzuj/ Jeśli chodzi o rosyjski to styknie Tatiana. Pisz śmiało, przyjadę
                                        dartem żebym nie musiał u ciebie zostawiać fury. Ewentualnie wbijaj na Temple
                                        albo do Zagłoby. /przestań sapać/.
                                        • fc_pl Re: fc_pl i włosy w głowie 14.05.10, 10:36
                                          Mam dosyć znajomych, z którymi mogę na piwo skoczyć, dzięki.
                                          Trzymaj się ciepło.
      • expertum-credere-potes Justas - wraża kagiebowska swoxocz 05.05.10, 14:33
        Uwaga,

wszystkie osoby na forum uprasza się o niepodejmowanie prowokacji podpisywanych
        przez justasa23. Wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę jego namiary, żeby zobaczyć
        że od 2006 roku ten element o litewskim pseudonimie i o kagiebowskich poglądach
        mąci i skłóca Polaków na forum Gazety Wyborczej. Niektóre pomyłki językowe
        świadczą jasno co z niego za padalec.

Łabasie ty nam napisz co za mendy ciągle kradną srebrne wota w Ostrej Bramie!

Пошол вон в пизду отсюда!
        • the_rapist Polakow nie trzeba sklocac 05.05.10, 16:22
          sami sa w tym perfekcjonistami. A tekst bardzo dobry, rozumiem,ze nie kazdy lubi czarny humor.
    • nicpon007 zaraz ktoś napisze... 05.05.10, 13:54
      że "za rządów PiS takich wypadków nie było" :D
      • kochanka.dorna 40 tys odszkodowania dla rodziny i 2 tys renty dla 05.05.10, 14:35
        dziecka sie nalezy.
    • grogreg Re: 23-latek wypadł za burtę promu przy robieniu 05.05.10, 14:01
      Jak się postarać to jest.
      Niestety prawdopodobieństwo wypatrzenia obiektu wielkości ludzkiej głowy nawet
      na pozornie spokojnym morzu jest bardzo niskie.
    • wojtasb81 23-latek wypadł za burtę promu przy robieniu zd... 05.05.10, 15:34
      plan idealny:
      koleś miał na sobie pod ubraniami suchą piankę do nurkowania, do tego skuter
      nurkowy (dla niewtajemniczonych:
      images.google.pl/images?hl=pl&q=skuter+dla+nurka&rlz=1B3GGLL_enPL375PL375&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RXPhS-KfMIOj_gaLsJWeAg&gbv=2)
      i kamizelkę w plecaku. dopłynął do szwecji, skąd na stopa jedzie w kierunku
      finlandii i rosji, przejechawszy którą zamierza przez chiny dotrzeć do
      tajlandii lub indonezji i tam osiąść na stałe.
      fikcja? niemożliwe?
      a jeśli koleś miał kilka mln zł długów w kraju albo porypaną żonę i uznał, że
      najlepiej, jeśli "zaginie" i zostanie uznany za zmarłego, dzięki czemu zyska
      nowe życie? ;-)
      • shtalman Re: 23-latek wypadł za burtę promu przy robieniu 05.05.10, 17:19
        Skutera nurkowego nie trzeba bylo bo mial naped wlasny, zjadl 2 kg
        grochowki przed wejsciem na prom.
    • wilhelm4 Re: 23-latek wypadł za burtę promu przy robieniu 05.05.10, 15:40
      Powinni szukac az do skutku.
      W koncu trzeba zbadac alkohol. :)
    • dyktator_bolandy płynałem dokładnie na tej trasie 05.05.10, 15:48
      tym konkretnym promem. Pijanae polcatwo to tam istna plaga.
      • aniorek Re: płynałem dokładnie na tej trasie 05.05.10, 20:36
        Nie generalizujmy, wszystkie nacje chlaja na tych promach. Na trasie
        Helsinki - Sztokholm dzieja sie sceny dantejskie i to nie z udzialem
        Polakow...
    • jano53 23-latek wypadł za burtę promu przy robieniu zd... 05.05.10, 18:03
      Jeżeli Polak to przewiduję około 3-4 promila.
    • angrusz1 Rozum 23-latka 13.05.10, 09:15
      pozwalał na takie zachowanie
    • swarozyc Dlaczego my, najbardziej katolicki narod 13.05.10, 21:53
      w Europie, musimy tyle cierpiec?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka